Registres trobats: 3
Títol | Analisis sensorial de alimentos. II. Seleccion, entrenamiento y control de los catadores |
Autor | BARCENAS, P. PEREZ ELORTONDO, F.J. SALMERON, J. ALBISU, M. |
Dades Font | Alimentaria ISSN: 0300-5755 - julio-agosto 2000 - V: - N: 314, Pg: 31-38 |
Descriptors | Analisi sensorial Tastador-a Seleccio Entrenament Vocabulari descripcio sensorial Lexic descripcio sensorial Descripcio sensorial |
Títol | Analyse nephelometrique et description sensorielle des tanins. Existe-t-il une relation ? |
Autor | REBENAQUE, P. RAWYLER, A. BOLDI, M. DENEULIN, P. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2012 - V: - N: 145, Pg: 26-28 |
Descriptors | Descripcio sensorial Tanins Nefelometria Analisi nefelometrica |
Títol | Evaluacion de la calidad sensorial de aromas por combinacion de metodos |
Autor | ZAMORA, E. ORTEGA, ARIEL |
Dades Font | Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Abril 2002 - V: - N: 331, Pg: 113-121 |
Descriptors | Qualitat sensorial Aroma Analisi Metodes combinats d'avaluacio sensorial Descripcio sensorial |