Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
ZAMORA, E.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 9


Títol Analisis de la implantacion de las levaduras inoculadas en fermentaciones controladas de mostos de distintas variedades de uva
Autor ALVAREZ, M.L.   ZAMORA, E.   ALVAREZ, M.   COTILLA, P.   RAMIREZ., M.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-078-7 - Mayo 2001 - V: XXIII Jornadas- N: , Pg: 257-280
Descriptors Llevats inoculats Most Varietats de raim
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Analisis de la implantacion de levaduras inoculadas en fermentaciones de mostos (vendimia 2001)
Autor MAQUEDA, M.   ALVAREZ, M.L.   ZAMORA, E.   COTILLA, P.   RAMIREZ, M.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-079-5 - Mayo 2002 - V: XXIV Jornadas- N: , Pg: 221-254
Descriptors Implantacio Llevats inoculats Fermentacio Most
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Biodiversidad molecular de las levaduras Saccharomyces "SENSTRICTO" presentes en fermentaciones espontaneas de Extremadura
Autor MAQUEDA, M.   BARRIO VELEZ, I.M.   ZAMORA, E.   RAMIREZ,M.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 113-115
Descriptors Saccharomyces Biodiversitat Fermentacio espontania LLevats
Localització 663.2 (063) Con

Títol Construccion de levaduras vinicas transgenicas esteriles, IME1A, incapaces de perdurar en la naturaleza
Autor AMBRONA, J.   ZAMORA, E.   RAMIREZ,M.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 81-83
Descriptors Esporulacio Fermentacio Llevats Transgenic
Localització 663.2 (063) Con

Títol Efecto de la inoculacion con levaduras seleccionadas en el proceso de elaboracion y en las caracteristicas de los vinos de la D.O. Ribera del Guadiana
Autor RAMIREZ, M.   ALVAREZ, M.L.   ZAMORA, E.   COTILLA, P.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 177-179
Descriptors Inoculacio Llevats Vinificacio Ribera del Guadiana DO
Localització 663.2 JOR

Títol Evaluacion de la calidad sensorial de aromas por combinacion de metodos
Autor ZAMORA, E.   ORTEGA, ARIEL  
Dades Font Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Abril 2002 - V: - N: 331, Pg: 113-121
Descriptors Qualitat sensorial Aroma Analisi Metodes combinats d'avaluacio sensorial Descripcio sensorial

Títol Incidencia de la aplicacion de diferentes tecnicas preferementativas en la elaboracion de vino blanco
Autor ZAMORA, E.   COTILLA, P.   ALVAREZ, M.L.   MONTERO, T.   RAMIREZ, M.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-079-5 - Mayo 2002 - V: XXIV Jornadas- N: , Pg: 287-310
Descriptors Tecniques prefermentatives Vinificacio Vi blanc
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Influencia de las tecnicas de estabilizacion y embotellado sobre la componente aromatica de un vino blanco joven elaborado con la variedad cayetana
Autor MARIN, J.   MIGUEL, C.   SANCHEZ, J. J.   ZAMORA, E.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1997 - V: - N: 48, Pg: 60-67
Descriptors Aroma Estabilitzacio Embotellament Cayetana

Títol Iniciacion en el estudio del aprovechamiento de residuos vinicos.
Autor ZAMORA, E.   OLIVES, M. C. de  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X VOL 41 - 1986 - V: - N: 2063, Pg: 613-617
Descriptors Residus Fermentacio Analisi Vi Pinyol Brisa Components volatils
Localització C 4/124