Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
AROLA, L.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 11


Títol Apliccion de la nieve carbonica para mejorar la extraccion de la materia colorante, influencia de la madurez de la uva
Autor ZAMORA, F.   CANALS, R.   LLAUDY, C.   ROZES, N.   AROLA, L.   CANALS, J.M.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion cientifica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 123-124
Descriptors Neu carbonica Colorants Maduresa del raim
Localització 663.2 JOR

Títol Efecte de la presencia de diferents pesticides sobre la cinetica fermentativa
Autor FORT, F.   AROLA, L.   ZAMORA, F.  
Dades Font ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3r trimestre 1997 - V: - N: 40, Pg: 3-10
Descriptors Pesticides Cinetica fermentativa

Títol Efecto de la presencia de diferentes pesticidas sobre la cinetica fermentativa
Autor FORT, F.   AROLA, L.   ZAMORA, F.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5660 - desembre 1997 - V: - N: 53 (Nutri-Fitos'97), Pg: 45-51
Descriptors Pesticides Fermentacio Llevats Saccharomyces cerevisiae

Títol El consumo del cava y la salud
Autor AROLA, L.  
Dades Font XV Congreso Internacional del Cava - 1997 - V: - N: , Pg:
Descriptors Consum Cava Salut Vi
Localització 663.223 Con

Títol El vino, un componente de la dieta mediterranea
Autor SALVADO, M.J.   CASCON, E.   ROIG, R.   BRUNET, M.J.   AROLA, L.   BLADE, C.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2000 - V: - N: 1, Pg: 181-189
Descriptors Vi Dieta mediterrania Salut

Títol Estudio de la madurez fenolica sobre diferentes variedades tintas y su relacion con el color de los vinos
Autor MATEOS, S.   VALLS, J.   NADAL, M.   AROLA, L.  
Dades Font Tecnologia del vino - Septiembre/Octubre 2001 - V: I- N: 2, Pg: 45-50
Descriptors Maduracio fenolica Varietats negres Color Vi Caracteristiques organoleptiques

Títol Importancia de los compuestos fenolicos en la calidad de los vinos tintos de crianza
Autor VALLS, J.   LAMPREAVE, M.   NADAL, M.-   AROLA, L.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 119-124
Descriptors Compostos fenolics Qualitat del vi Vi negre de crian?a Vi

Títol Influencia de la microoxigenacion en el color y las caracteristicas organolepticas de los vinos tintos
Autor CABANILLAS, P.   CANALS, J.M.   ROZES, N.   AROLA, L.   ZAMORA, F.  
Dades Font Tecnologia del vino - Septiembre/Octubre 2001 - V: I- N: 2, Pg: 51-55
Descriptors Microoxigenacio Color Organolepsi Vi negre Caracteristiques organoleptiques

Títol Influencia de la temperatura y la disponibilidad de oxigeno
Autor FERRER, N.   FUGUET, J.   ROZES, N.   AROLA, L.   ZAMORA, F.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - 11 de juny 2005 - V: LX- N: 3070, Pg: 1958-1961
Descriptors Temperatura Oxigen Llevats Acids grassos Membrana plasmatica Aireacio Saccharomyces cerevisiae Vinificacio Vinificacio en blanc Vinificacio en negre

Títol New method for evaluating astringency in red wine
Autor LLAUDY, M.C.   CANALS, R.   CANALS, J.M.   ROZES, N.   AROLA, L.   ZAMORA, F.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 - 2004 - V: 52- N: , Pg: 742-746
Descriptors Astringencia Vi negre Tanins
Localització C 18/78

Títol analisi de la fraccio proteica de vins base per a cava mitjansant FPLC
Autor CANALS, J. M.   AROLA, L.   ZAMORA, F.  
Dades Font ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1996 - V: - N: 37, Pg: 3-11
Descriptors Fraccio proteica Vi base Analisi Cava FPLC Vinificacio