Registres trobats: 11
Títol | Apliccion de la nieve carbonica para mejorar la extraccion de la materia colorante, influencia de la madurez de la uva |
Autor | ZAMORA, F. CANALS, R. LLAUDY, C. ROZES, N. AROLA, L. CANALS, J.M. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion cientifica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 123-124 |
Descriptors | Neu carbonica Colorants Maduresa del raim |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Efecte de la presencia de diferents pesticides sobre la cinetica fermentativa |
Autor | FORT, F. AROLA, L. ZAMORA, F. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3r trimestre 1997 - V: - N: 40, Pg: 3-10 |
Descriptors | Pesticides Cinetica fermentativa |
Títol | Efecto de la presencia de diferentes pesticidas sobre la cinetica fermentativa |
Autor | FORT, F. AROLA, L. ZAMORA, F. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5660 - desembre 1997 - V: - N: 53 (Nutri-Fitos'97), Pg: 45-51 |
Descriptors | Pesticides Fermentacio Llevats Saccharomyces cerevisiae |
Títol | El consumo del cava y la salud |
Autor | AROLA, L. |
Dades Font | XV Congreso Internacional del Cava - 1997 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Consum Cava Salut Vi |
Localització | 663.223 Con |
Títol | El vino, un componente de la dieta mediterranea |
Autor | SALVADO, M.J. CASCON, E. ROIG, R. BRUNET, M.J. AROLA, L. BLADE, C. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2000 - V: - N: 1, Pg: 181-189 |
Descriptors | Vi Dieta mediterrania Salut |
Títol | Estudio de la madurez fenolica sobre diferentes variedades tintas y su relacion con el color de los vinos |
Autor | MATEOS, S. VALLS, J. NADAL, M. AROLA, L. |
Dades Font | Tecnologia del vino - Septiembre/Octubre 2001 - V: I- N: 2, Pg: 45-50 |
Descriptors | Maduracio fenolica Varietats negres Color Vi Caracteristiques organoleptiques |
Títol | Importancia de los compuestos fenolicos en la calidad de los vinos tintos de crianza |
Autor | VALLS, J. LAMPREAVE, M. NADAL, M.- AROLA, L. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 119-124 |
Descriptors | Compostos fenolics Qualitat del vi Vi negre de crian?a Vi |
Títol | Influencia de la microoxigenacion en el color y las caracteristicas organolepticas de los vinos tintos |
Autor | CABANILLAS, P. CANALS, J.M. ROZES, N. AROLA, L. ZAMORA, F. |
Dades Font | Tecnologia del vino - Septiembre/Octubre 2001 - V: I- N: 2, Pg: 51-55 |
Descriptors | Microoxigenacio Color Organolepsi Vi negre Caracteristiques organoleptiques |
Títol | Influencia de la temperatura y la disponibilidad de oxigeno |
Autor | FERRER, N. FUGUET, J. ROZES, N. AROLA, L. ZAMORA, F. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - 11 de juny 2005 - V: LX- N: 3070, Pg: 1958-1961 |
Descriptors | Temperatura Oxigen Llevats Acids grassos Membrana plasmatica Aireacio Saccharomyces cerevisiae Vinificacio Vinificacio en blanc Vinificacio en negre |
Títol | New method for evaluating astringency in red wine |
Autor | LLAUDY, M.C. CANALS, R. CANALS, J.M. ROZES, N. AROLA, L. ZAMORA, F. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 - 2004 - V: 52- N: , Pg: 742-746 |
Descriptors | Astringencia Vi negre Tanins |
Localització | C 18/78 |
Títol | analisi de la fraccio proteica de vins base per a cava mitjansant FPLC |
Autor | CANALS, J. M. AROLA, L. ZAMORA, F. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1996 - V: - N: 37, Pg: 3-11 |
Descriptors | Fraccio proteica Vi base Analisi Cava FPLC Vinificacio |