Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Compostos fenolics

Resultat de la cerca

Registres trobats: 156


Títol Analisis por H.P.L.C. de aldehidos furanicos y compuestos fenolicos de bajo peso molecular. Aplicacion en vinos de crianza de la D.O.Ca Rioja envejecidos en barricas de roble de diferentes origenes
Autor MARTINEZ GARCIA, J.   BARUA GONZALEZ, M.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 228-230
Descriptors HPLC Analisi Aldehids furanics Compostos fenolics Vi Crian?a Rioja DOQ Barrica Botes Roure
Localització 663.2 JOR

Títol Analyse des boissons spiritueuses d'origine viticole
Autor BERTRAND, M. A.  
Dades Font FV - novembre 1990 - V: - N: 880, Pg: 9 p.
Descriptors Analisi quimica Analisi sensorial Composicio Sucre Grau alcoholic Graduacio Acidesa Components volatils Begudes alcoholiques Compostos fenolics Determinacio Dosificacio Dosatge Cromatografia de gasos HPLC Espectrofotometria d'absorcio atomica
Localització FV 880

Títol Analysis of phenolic compounds in Spanish Albari?o and Portuguese Alvarinho and Loureiro wines by capillary zone electrophoresis and high-performance liquid chromatography
Autor ANDRADE, PAULA B.   OLIVEIRA, BEATRIZ M.   SEABRA, ROSA M.   FERREIRA, MARGARIDA A.   FERRERES, FEDERICO   GARCIA-VIGUERA, CRISTINA  
Dades Font Electrophoresis ISSN: 0173-0835 - 2001 - V: 22- N: 8, Pg: 1568-1572
Descriptors Vi blanc Alvari?o Loureira Compostos fenolics Electroforesi de zona capil?lar Cromatografia liquida d'alta resolucio Caracteritzacio Albarinyo
Localització C 15/108

Títol Aplicacion de la EFP-EFS (extraccion con fluidos presurizados acoplada con extraccion en fase solida) al seguimiento de la maduracion de uvas
Autor PI?EIRO, Z.   PALMA, M.   BARROSO, C.G.  
Dades Font XXV Jornadas de viticultura y enologia de Tierra de Barros ISSN: 84-7930-084-1 - Mayo 2003 - V: XXV- N: , Pg: 433-443
Descriptors Compostos fenolics Extraccio Raim Maduracio
Localització 634.8(462.221.2) JOR

Títol Aportacion al estudio de la maduracion de varias viniferas tintas cultivadas en la D.O. Jumilla
Autor DIAZ-PLAZA MARTIN-LORENTE, E.M.   REYERO GOMEZ, J.R.   PARDO MINGUEZ, F.   SALINAS FERNANDEZ, M.R.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Mayo/Junio 2000 - V: - N: 68, Pg: 37-46
Descriptors Jumilla DO Compostos fenolics Maduracio Vinifera

Títol Aprovechamiento de subproductos de las industrias agroalimentarias: compuestos fenolicos
Autor GIL-CONEJERO, M.A.   VIUDA-MARTOS, M.   FERNANDEZ-LOPEZ, J.   SAYAS-BARBERA, M.E.   PEREZ-ALVAREZ, J.A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2006 - V: XXV- N: 217, Pg: 74-76
Descriptors Subproductes Industria agroalimentaria Aliments Compostos fenolics Polifenols Flavonoides

Títol Biterness and astringency of grape seed phenolics in a model wine solution
Autor ARNOLS, R. A.   NOBLE, A. C.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 29 - 1978 - V: - N: 3, Pg: 150-152
Descriptors Vi Raim Amargor Astringencia Compostos fenolics Analisi sensorial
Localització C 1/60

Títol Bitterness and astringency of grape seed phenolics in a model wine solution
Autor ARNOLD, R.A.   NOBLE, A.C.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture - 1977 - V: 29- N: 3, Pg: 150-152
Descriptors Astringencia Raim Llavor Compostos fenolics Vi
Localització C 18/126

Títol Campanya vinificacio 1992. Cooperativa Agricola Falsetenca. Seguiment dels compostos fenolics. caracteritzacio dels vins dels cellers costers del Siurana, Gratallops, Priorat.
Autor ANGUERA, E. d'  
Dades Font - setembre 1993 - V: - N: , Pg:
Descriptors Compostos fenolics Vinificacio Priorat DO Varietats Falset Celler Cooperativa agricola Falsetenca Produccio Estada en practiques
Localització (043) D'ANGUERA I BACHS

Títol Caracterizacion de compuestos fenolicos por HPLC en vinos olorosos comerciales de Jerez-Xeres-Sherry
Autor MONEDERO, L.   OLALLA, M.   QUESADA, J.J.   VILLALON, M.   LOPEZ GARCIA SERRANA, H.   LOPEZ MARTINEZ, C.  
Dades Font Alimentaria ISSN: 0300-5755 - Mayo 2000 - V: - N: 312, Pg: 109-114
Descriptors Compostos fenolics Vi de Xeres HPLC Cromatografia

Títol Caracterizacion fisico-quimica de los vinos de la D.O. Monterrei pertenecientes a la cosecha de 2001. (I) Parametros clasicos y compuestos fenolicos
Autor RODRIGUEZ, V.   FRANCO, I.   CARBALLO, J.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Noviembre-Diciembre 2003 - V: III- N: 14, Pg: 65-70
Descriptors Caracteritzacio fisicoquimica Monterrei DO Collita 2001 Compostos fenolics Parametres classics

Títol Changes in grape seed phenols as affected by enzymic and chemical oxidation in vitro
Autor OSZMIANSKI, J   SAPIS, J-C   MACHEIX, J-J  
Dades Font Journal of Food Science VOL 50 - 1985 - V: - N: , Pg: 1505-1506
Descriptors Fenols Raim Compostos fenolics
Localització C 3/93

Títol Collage des jus de presse blanc. Influence sur leurs teneurs en composes phenoliques en glutathion et precurseur d'aromes
Autor MOINE, V.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2011 - V: - N: 139, Pg: 45-47
Descriptors Most blanc Vinificacio Compostos fenolics Aroma

Títol Comparaison de trois methodes de dosage des composes phenoliques totaux dans les spiritueux
Autor VIDAL, J.P.   CANTAGREL, R.   FAURE, A.   BOULESTEIX, J.M.  
Dades Font FV - juliol 1991 - V: - N: 904, Pg: 14 p.
Descriptors Polifenols Compostos fenolics Dosificacio Dosatge Begudes alcoholiques Conyac Cognac Brandi Caramel
Localització FV 904

Títol Composicion de las uvas de la D.O. Somontano. Evolucion de los compuestos fenolicos en la variedad Moristel. Estudio de la evolucion durante la maduracion
Autor CACHO, J.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 3 - gener 1992 - V: - N: 1, Pg: 34-40
Descriptors Somontano DO Raim Composicio Compostos fenolics Maduracio Monastrell

Títol Composicion de vinos elaborados con Brancellao y Albarello
Autor RIO, S.   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Noviembre 2009 - V: LXIV- N: 3286, Pg: 2886-2892
Descriptors Caracteritzacio varietal Perfil antocianic Vi Compostos fenolics Verema Composicio fenolica Estudi comparatiu Vi monovarietal Cromatografia liquida d'alta resolucio Ribeiro DO

Títol Composicion fenolica de las uvas tintas: influencia del genotipo y del ambiente
Autor DELGADO TREVI?O, R.   MAERTIN PE?A, P.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Abril 2002 - V: LVII- N: 2904, Pg: 1046-1053
Descriptors Compostos fenolics Raim negre Varietats de ra?m Varietats negres Genotip Clima Tecniques de conreu Composicio fenolica Sol

Títol Composicion fenolica de los vinos en funcion de la temperatura de fermentacion
Autor ABRIL, I.   AROZARENA, I.   NAVARRO, M.   VERA, M.   CASP, A.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters I. Viticulture. Viticulture of the future and world demand- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Compostos fenolics Vi Temperatura de fermentacio Fermentacio Fenols
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Composicion fenolica en vinos blancos de la variedad "Pardillo". Influencia de la polivinilpirrolidona (PVPP)
Autor MOLINA, R.   MINGOT, J.   CABELLO, M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL Anyo XV - mar? 1996 - V: - N: 2, Pg: 111-114
Descriptors Vi blanc Polivinilpirrolidona Pardillo Compostos fenolics

Títol Composition and consumption of alcoholic beverages: a review
Autor SUOMALAINEN, H.   NYKANEN, L.   ERIKSSON, K.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 25 - 1974 - V: - N: 4, Pg: 179-187
Descriptors Components volatils Compostos fenolics Aroma Analisi Cromatografia de gasos Begudes alcoholiques Fermentacio Acid Whisky Rom Destil.lacio Xeres Sherry Jerez Vi Lactones Salut Genetica Llevats Esters Consum
Localització C 3/25

Títol Composition and sensory qualites prepared from white grapes by fermentation with and without grape solids
Autor SINGLETON, V. L... [et al.]  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 26 - 1975 - V: - N: 2, Pg: 62-69
Descriptors Vi Qualitat Aroma Analisi sensorial Most Clarificacio Compostos fenolics Vi blanc Astringencia Amargor Analisi
Localització C 1/54

Títol Compostos fenolics a pellofes de raim responsables del color i l'astringencia. Estudi comparatiu de les varietats bobal, garnatxa i tempranillo
Autor PARDO, M. T.   CLIMENT, M. D.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X VOL 10 - 4t trimestre 1993 - V: - N: 28, Pg: 3-8
Descriptors Varietats Compostos fenolics Boval Garnatxa Garnacha Ull de llebre Tempranillo Composicio Analisi Cromatografia de liquids HPLC Raim

Títol Compuestos fenolicos del vino con capacidad antioxidante. Puesta a punto de metodos analiticos para estudios previos de biodisponibilidad
Autor MARTINEZ ORTEGA, M?.V.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Noviembre-Diciembre 2002 - V: II- N: 8, Pg: 69-73
Descriptors Compostos fenolics Antioxidant Metodes analitics Biodisponibilitat

Títol Compuestos fenolicos en uvas y vinos de la region de Murcia en la cosecha 1999
Autor FERNANDEZ FERNANDEZ, J.I.   MARTINEZ CUTILLAS, A.   NAVARRO HERNANDEZ, J.F.  
Dades Font Reuniones del Grupo de Trabajo de Experimentacion en Viticultura y Enologia - Abril 2000 - V: - N: , Pg: 41-60
Descriptors Compostos fenolics Raim Vi Murcia Collita 1999 Maduracio
Localització 634.8:663.2(061.3) GRU

Títol Compuestos fenolicos encontrados durante la maduracion de la uva de 7 variedades blancas cultivadas en la zona de Jerez
Autor CRUZ GARCIA, S.   BARROSO, C.G.   GARCIA DE LUJAN, A.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-074-4 - Mayo 1999 - V: XXI Jornadas- N: , Pg: 337-358
Descriptors Compostos fenolics Maduracio Raim Varietats blanques
Localització 634.8(462.221.1 JOR

Títol Compuestos fenolicos y del aroma diferenciadores de vinos generosos tipo fino y oloroso
Autor MAYEN, M.   ET AL  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Juliol-Agost 2005 - V: VII- N: 36, Pg: 30-33
Descriptors Aroma Compostos fenolics Fino Vi oloros Vi generos Color Envelliment

Títol Copigmentacio i piranoantocians. El paper dels flavonols i els acids hidroxicinamics en el color del vi
Autor HERMOSIN GUTIERREZ, ISIDRO  
Dades Font ACE revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 2007 - V: 24- N: 79, Pg: 12-20
Descriptors Vi Vi negre Flavonols Antocians Antocians monomers Compostos fenolics Acid hidroxicinamic Acid fenolic Coloracio Copigmentacio

Títol Crianza de vinos blancos en barricas de roble
Autor NAUDIN, R  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1992 - V: - N: 20, Pg: 60-68
Descriptors Vi blanc Crian?a Envelliment Botes de roure Borgonya Fenols Compostos fenolics Bourgogne

Títol Degradacion de compuestos fenolicos presentes en vino mediante cepas de Lactobacillus plantarum
Autor LANDETE, J.M.   RODRIGUEZ, H.   RIVAS, B. de las   MU?OZ, R.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 49-51
Descriptors Fenols Compostos fenolics Lactobacillus plantarum Acid cinamic
Localització 663.2 (063) Con

Títol Determinacio simultanea de compuestos fenolicos en plasma humano por HPLC
Autor MARTINEZ ORTEGA-M-V-   GARCIA PARRILLA, M.C.   TRONCOSO, A.M.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Compostos fenolics Plasma HPLC Cromatografia liquida d'alta resolucio
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Determination de l'indice de Folin-Ciocalteu
Autor
Dades Font FV - febrer 1980 - V: - N: 710, Pg: 2 p.
Descriptors Folin-Ciocalteu Reactiu Vi Analisi Composicio Reduccio Oxidacio Compostos fenolics
Localització FV 710

Títol Determination des anthocyanes et des tanins de raisins rouges. Etude statistique d'echantillons
Autor VALOUIKO, G.G.   BOJARSKI, V.M.  
Dades Font FV - febrer 1980 - V: - N: 714, Pg: 3 p.
Descriptors Raim negre Most Vi Analisi Composicio Tanins Antocians Reactiu de Folin-Ciocalteu Compostos fenolics Vinificacio Determinacio Identificacio
Localització FV 714

Títol Determination des composes phenoliques totaux par le reactif de Folin-Ciocalteu.
Autor BLOUIN, J.   LLORCA, L.   MONTREAU, F.R.   DUFOUR, J.H.   MAZOT, L.  
Dades Font FV - abril 1979 - V: - N: 681, Pg: 2 p.
Descriptors Compostos fenolics Reactiu Folin-Ciocalteu Determinacio Dosificacio Dosatge Fenols Vi
Localització FV 681

Títol Determination of resveratrol and other phenolic compounds in experimental wines from grapes subjected to different pesticide treatments
Autor DUGO, G. et al.  
Dades Font Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 - 2004 - V: XVI- N: 3, Pg: 305-321
Descriptors Resveratrol Compostos fenolics Vi experimental Pesticides Vi Flavonols Fenols

Títol Diferenciacion entre los cultivares Albarin Blanco y Blanco Lexitimo por sus perfiles fenologicos en HPLC-DAD
Autor MASA, A.   VILANOVA, M.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 241-243
Descriptors Alarin blanco HPLC Compostos fenolics
Localització 663.2 (063) Con

Títol Diferencias en la composicion fenolica de vinagres tradicionales de distintos origenes
Autor GARCIA PARRILLA, M.C.   HEREDIA MIRA, F.J.   TRONCOSO GONZALEZ, A.M.  
Dades Font XVIII Jornadas de Viticultura y Enologia Tierra de Barros ISSN: 84-7930-0647 - 1996 - V: - N: , Pg: 425-429
Descriptors Compostos fenolics Vinagre Composicio fenolica
Localització 634.8(462.221.2) JOR

Títol Dosage des composes phenoliques etranges aux vins dans les boissons sucrees et fermentees
Autor TANNER, H.   SANDOZ, Michele  
Dades Font FV - gener 1974 - V: - N: 472, Pg: 3 p.
Descriptors Cromatografia en capa fina CCF Compostos fenolics Vi Most
Localització FV 472

Títol Dosage des composes phenoliques totaux dans les vins
Autor RIBEREAU-GAYON, P.  
Dades Font FV - desembre 1969 - V: - N: 343, Pg: 2 p.
Descriptors Compostos fenolics Vi blanc Reactiu Folin-Ciocalteu Vi negre Determinacio
Localització FV 343

Títol Efecto de la maceracion pre-fermentativa en frio en la calidad de un vino tinto
Autor ORTEGA-HERAS, M.   [et al.]  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2010 - V: 10- N: 418, Pg: 76-83
Descriptors Maceracio prefermentativa en fred Qualitat del vi Vi negre Compostos fenolics Composicio aromatica Propietats sensorials Pigment

Títol Efectos fisiologicos del cava
Autor LAMUELA-RAVENTOS, R. M.  
Dades Font II Foro internacional "El vino ante el siglo XXI" - Gener 2002 - V: - N: , Pg: 2pp.
Descriptors Efecte fisiologic Cava Compostos fenolics Flavonoides Salut
Localització 178.1 For

Títol Effect of different vineyard treatments on the Phenolic Contents in Tannat (Vitis vinifera L.) Grapes and their respective wines
Autor GONZALEZ-NEVES, G.   GIL, G.   FERRER, M.  
Dades Font Food Science and Technology International ISSN: 1082-0132 - 2002 - V: 8- N: 5, Pg: 315-321
Descriptors Raim Tannat Vitis vinifera L. Vi Compostos fenolics Maduresa Antocianins Ethephon

Títol Einfluss von Botrytisbefall, Enzym- und Hefepraparaten auf Phenolzusammensetzung un Qualitat von Rotweinen der Sorte Blauer Zweigelt und Trollinger
Autor EDER, R.   OSWALD, B.   BRANDES, W.   SCHMID, H.   WENDELIN, S.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 675-697
Descriptors Botrytis Malalties de la vinya Llevats Enzims Compostos fenolics Qualitat del vi Vi Vi negre Blauer zweigelt Trollinger
Localització 663.2 SYM

Títol El poder antioxidante cocmo parametro indicativo del envejecimiento de productos vivtivinicolas del marco de Jerez
Autor SCHWARTZ, M.   MARTINEZ, C.   RODRIGUEZ, M.C.   [et al.]  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 324-326
Descriptors Envelliment Compostos fenolics Propietats antioxidants
Localització 663.2 (063) Con

Títol Elimination des composes phenoliques presents dans les bouchons de liege par une phenoloxydase: Suberase
Autor GARRIGUES, B.  
Dades Font Revue des Oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 1999 - V: - N: 93, Pg: 20-22
Descriptors Tap de suro Suro Tap Compostos fenolics Eliminacio Suberasa Tractament

Títol Els compostos fenolics del vi negre en relacio amb la seva capacitat per a la criansa. Analisi i interpretacio. La vinificacio en negre. Influencia sobre la composicio en compostos fenolics
Autor ZAMORA, F.  
Dades Font Curs d?elaboracio, criansa i envelliment de vins negres - Abril-Maig 1999 - V: - N: , Pg: 1-15
Descriptors Compostos fenolics Vi negre Crian?a Vinificacio en negre
Localització C 13/98

Títol Envejecimiento oxidativo de un vino para oloroso. Compuestos fenolicos de bajo peso molecular
Autor LOPEZ ROMASANTA, F.   PINEDO CONTRERAS, J.M.   CASAS ASIN, J.A.   [et al.]  
Dades Font Viticultura/enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Mayo-Junio 2008 - V: - N: 116, Pg: 36-41
Descriptors Compostos fenolics Roure america Oloros Fusta de roure Envelliment oxidatiu Extraccio de components fenolics

Títol Estada en practiques: Estudi de la incidencia dels polifenols en l'amargor dels vins blancs del Penedes.
Autor SOGAS SANCHEZ, Judith  
Dades Font - - V: - N: , Pg:
Descriptors Estada en practiques Cava Varietats Macabeu Xarel.lo Parellada Penedes Caves Chandon Sant Cugat Sesgarrigues Vinya Vinificacio Verema Polifenols Amargor Vi blanc Compostos fenolics
Localització (043) SOGAS SANCHEZ

Títol Estado actual de los conocimientos cientificos sobre los aspectos del vino relacionados conla salud del consumidor
Autor MORENO ARRIBAS, M.V.   POLO, M.C.  
Dades Font Alimentacion Nutricion y Salud ISSN: 1136-4815 - Abril-Junio 2005 - V: 12- N: 2, Pg: 71-81
Descriptors Vi Anhidrid sulfuros Ocratoxina A Carbamat d'etil Amines biogenes Compostos fenolics Peptid bioactiu

Títol Estrategias de riego en el cultivo de la vid y repercusiones en la calidad del mosto y vino
Autor NADAL ROQUET-JALMAR, M   LAMPREAVE FIGUERAS, M   VALLS FONAYET, J  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - especial 2000 - V: - N: 71, Pg: 37-45
Descriptors Cabernet sauvignon Qualitat Compostos fenolics Estres hidric

Títol Estudi de l'evolucio dels compostos fenolics de la varietat auxerrois, en diferents sistemes de vinificacio i possibilitats d'envelliment
Autor MARGALEF LLEBARIA, P.  
Dades Font - abril 1992 - V: - N: , Pg:
Descriptors Estada en practiques Vinificacio Domaine de Quattre Cahors Compostos fenolics Auxerrois Envelliment
Localització (043) MARGALEF LLEBARIA

Títol Estudi de l'evolucio dels compostos fenolics de les varietats auxerrois, merlot i tannat. Possibilitats d'evolucio i envelliment dels vins obtinguts en les respectives vinifiacions.
Autor LUENGO MASSONI, G.  
Dades Font - juliol 1994 - V: - N: , Pg:
Descriptors Estada en practiques Compostos fenolics Envelliment Vins Vinificacio Merlot Auxerrois Tannat
Localització (043) LUENGO MASSONI

Títol Estudio comparativo de vinos ecologicos de diferentes Denominaciones de Origen. Actividad antioxidante y compuestos fenolicos
Autor ZAFRILLA, P.   MORILLAS, J.M.   MULERO, J.   CARAVACA, G.   CAYUELA, J.M.   MARTINEZ CACHA, A.   LOPEZ NICOLAS, J.M.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Julio-Agosto 2003 - V: III- N: 12, Pg: 58-62
Descriptors Vi ecologic Denominacions d'origen Estudi comparatiu Activitata antioxidant Compostos fenolics

Títol Estudio de distintos metodos de extraccion de compuestos fenolicos en uva para la determinacion del color del vino
Autor MU?OZ, S. et al.  
Dades Font XXV Jornadas de viticultura y enologia de Tierra de Barros ISSN: 84-7930-084-1 - Mayo 2003 - V: XXV- N: , Pg: 421-432
Descriptors Color probable Compostos fenolics Maduracio fenolica Extraccio del color Vi
Localització 634.8(462.221.2) JOR

Títol Estudio de la extraccion de compuestos fenolicos de variedades tintas durante la vinificacion en la D.O. Penedes
Autor PARDO CASTELLVI, R.   DE CASTRO MARTIN, J.J.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Septiembre 2003 - V: XIV- N: 87, Pg: 37-42
Descriptors Antocians Color Compostos fenolics Maceracio Tanins Vi negre

Títol Estudio de la incidencia del nivel de carga bajo diferentes dosis de riego en CV. Tempranillo en Extremadura durante la campa?a 2005. Calidad feolica y cromatica de loa vinos elaborados (III)
Autor VALDES, E.   MANZANO, R.   GAMERO, E.   [et al.]  
Dades Font Avances en ciancias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 498-500
Descriptors Vi Tempranillo Aclarida Deficit hidric Compostos fenolics
Localització 663.2 (063) Con

Títol Estudio de los compuetos fenolicos de algunas viniferas tintas cultivadas en Jerez de la Frontera
Autor PUERTAS, B.   JIMENEZ, M.J.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-078-7 - Mayo 2001 - V: XXIII Jornadas- N: , Pg: 407-416
Descriptors Compostos fenolics Vinifera negra Jerez de la Frontera
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Estudio sobre maceracion carbonica : ensayos con levaduras S.C.71.B
Autor ANOCIBAR, A.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 3 - novembre-desembre 1992 - V: - N: 11-12, Pg: 51-56
Descriptors Vinificacio Maceracio carbonica Components volatils Compostos fenolics Color Tanins Aroma

Títol Estudio y optimizacion de un metodo analitico para la estimacion de los parametros de madurez fenolica de uvas tintas
Autor FRAGOSO GARCIA, S.   MESTRES SOLE, M.   BUSTO BUSTO, O.  
Dades Font Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2009 - V: XI- N: 58, Pg: 38-43
Descriptors Maduresa fenolica Polifenols Antocians Optimitzacio Metode analitic Compostos fenolics Raim Vi negre Extraccio

Títol Etude par CLHP de la reaction glucoside de malvidine-acetaldehyde-compose phenolique
Autor ROGGERO, J.P. et al.  
Dades Font Connaissance de la vigne et du vin - 1987 - V: 21- N: 3, Pg: 163-168
Descriptors CLHP Glucosid Malvidina Acetaldehid Compostos fenolics
Localització C 21/52

Títol Etudes sur l?extraction des composes phenoliques (anthocyanes et tanins) au cours de la vinification en rouge
Autor GLORIES, Y.  
Dades Font Academie d?agriculture de France - Avril 1981 - V: - N: , Pg: 628-634
Descriptors Extraccio Compostos fenolics Antocians Tanins Vinificacio en negre
Localització C 19/42

Títol Evaluation of similarities between natural and accelerated browning of fino sherry wines by chemometric techniques
Autor PALMA, M   GARCIA BARROSO, C   PEREZ-BUSTAMANTE, J.A  
Dades Font Analyst ISSN: 0003-2654 - may 2000 - V: - N: 125, Pg: 1151-1154
Descriptors Compostos fenolics Vi Fino Sherry Compostos fenolics Analisi
Localització C 1/68

Títol Evidence of the specific benefits of wine consumption on human health- an update on the cardiovascular nd other physiological mechanisms
Autor STOCKLEY, C. S.  
Dades Font Australian Grapegrower and Winemaker - March 2001 - V: - N: 446, Pg: 72-77
Descriptors Malaties caridiovasculars Efecte positiu del vi Compostos fenolics Antioxidant Vi Salut Consum
Localització C 12/59

Títol Evolucion de la maduracion de viniferas de cultivo tradicional en Galicia
Autor DIAZ LOSADA, E.   RIO SEGADE, S.   CORTES DIEGUEZ, S.   [et al.]  
Dades Font Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2009 - V: XI- N: 57, Pg: 40-45
Descriptors Varietats autoctones Vi Maduracio Compostos fenolics Raim

Títol Evolucion de los compuestos fenolicos durante el envero y la maduracion en la DO Tarragona
Autor VALLS, J. et al.  
Dades Font Tercer Simposio Internacional Zonificacion Vitivinicola - Mayo 2000 - V: Tomo IV- N: , Pg: 1-10
Descriptors Compostos fenolics Maduracio Tarragona DO Denominacio d'origen
Localització 634.8:663.2 SIM

Títol Evolucion del contenido polifenolico de los vinos de Tempranillo durante el envejecimiento en barrica de roble, y posterior crianza en botella
Autor MARTINEZ GARCIA, J.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Septiembre 1998 - V: - N: 57, Pg: 48-56
Descriptors Botes Envelliment Roure america Roure frances Compostos fenolics Crian?a

Títol Evolucion del potencial fenolico de uvas tintas en la D.O. Jumilla. Comparacion entre varidades Cabernet Sauvignon, Monastrell y Tempranillo
Autor OLIVA ORTIZ, J.   BARBA NAVARRO, A.   FERNANDEZ LLAMAS, M.J.   RUBIO MU?OZ, A.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Marzo-Abril 2003 - V: III- N: 10, Pg: 52-57
Descriptors Raim negre Compostos fenolics Jumilla DO Denominacio d'origen Evolucio Cabernet sauvignon Monastrell Tempranillo

Títol Evolucion del vino tinto envejecido en diferentes sistemas. Compuestos fenolicos y color
Autor ALAMO SANZA, M.   CASADO, L.   CASTRO, R.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Vi negre Envelliment Compostos fenolics Color
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Evolution des composes phenoliques au cours de l'elevage des vins rouges en futs neufs
Autor NAUDIU, R  
Dades Font Vignes et Vins ISSN: 1142-5288 - abril 1990 - V: - N: 5, Pg: 57-60
Descriptors Vi negre Crian?a Envelliment Botes Fenols Compostos fenolics Oxidacio

Títol Evolution des composes phenoliques au cours du vieillissement du vin
Autor GLORIES, Y.  
Dades Font Ann. Nutr. Alim. - 1978 - V: - N: 32, Pg: 1163-1169
Descriptors Compostos fenolics Envelliment Vi
Localització C 19/14

Títol Evolution des composes phenoliques du bois de chene au cours du vieillissement de l?armagnac
Autor PUECH, J.L.   JOURET, C.   GOFFINET, B.  
Dades Font Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 - 1985 - V: 5- N: 3, Pg: 379-391
Descriptors Compostos fenolics Envelliment Armanyac
Localització C 19/81

Títol Evoluzione dei composti fenolici di basso peso molecolare durante la maturazione dei vini de Jerez
Autor ESTRELLA, M.I.   HERNANDEZ, M.T.   DIEZ, C.  
Dades Font Vignevini ISSN: 0390-0479 - - V: I-II- N: , Pg: 33-38
Descriptors Compostos fenolics Baix pes molecular Maduracio Vi Jerez Xeres Sherry
Localització C 20/92

Títol Extraccion de compuestos fenolicos en restos de poda de variedades blancas de vid (Vitis Vinifera L.)
Autor FUENTES, I. et al.  
Dades Font XXV Jornadas de viticultura y enologia de Tierra de Barros ISSN: 84-7930-084-1 - Mayo 2003 - V: XXV- N: , Pg: 411-420
Descriptors Compostos fenolics Poda Vinya Vitis vinefera L. Sarment
Localització 634.8(462.221.2) JOR

Títol Fisiologia de la maduracion de la uva
Autor ANDRADES, M?.S  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1990 - V: - N: 9, Pg: 21-30
Descriptors Raim Maduracio Acidesa Acid malic Acid tartric Acid tartaric Glucosa Fructosa Compostos fenolics

Títol Fractionnement des composes phenoliques presents dans les vins.
Autor PERI, C.   POMPEI, C.  
Dades Font FV - setembre 1980 - V: - N: 726, Pg: 2 p.
Descriptors Fenols Flavonoides Compostos fenolics Tanins Vi Analisi Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Composicio
Localització FV 726

Títol General scheme of analysis of phenolic compounds in plant extracts by reversed-phase high-performance liquid chromatography
Autor VILLENEUVE, F. et al.  
Dades Font Journal of Chromatography - 1982 - V: - N: 234, Pg: 131-140
Descriptors Compostos fenolics Analisi Cromatografia en fase liquida
Localització C 19/50

Títol HPLC for the Separation and Determination of Phenolic Compounds in Plant Cell Walls
Autor HARTLEY, R.D.  
Dades Font High Performance Liquid Chromatography in Plant Sciences - 1987 - V: 5- N: , Pg: 92-103
Descriptors HPLC Separacio Determinacio Compostos fenolics Paret cel?lular
Localització C 21/38

Títol Herramientas para la mejora de la variedad Monastrell
Autor ROMERO CASCALES, I.   RUIZ GARCIA, Y.   LOPEZ ROCA, J.M.   MARTINEZ CUTILLAS, A.   GOMEZ PLAZA, E.  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Octubre 2012 - V: - N: 3384, Pg: 1526-1531
Descriptors Monastrell Compostos fenolics Seleccio clonal Elicitors

Títol Hyperoxygenation des mouts
Autor MEISTERMANN, Eric  
Dades Font Vignes et vins ISSN: 1142-5288 - abril 1991 - V: - N: 7, Pg: 41-44
Descriptors Vi Vinificacio Hiperoxigenacio Most Compostos fenolics

Títol Immobilised laccase for phenolic removal in must and wine.
Autor BRENNA, O.   BIANCHI, E.  
Dades Font Biotechnology Letters ISSN: 0141-5492 VOL 16 - gener 1994 - V: - N: 1, Pg: 35-40
Descriptors Laccase Enzims Most Vi Metode enzimatic Compostos fenolics Constituents
Localització C 5/58

Títol Implicacion de los compuestos fenolicos de bajo peso molecular en el potencial antioxidante de vinos tintos espa?oles
Autor GONZALEZ-SANJOSE, M? L.   RIVERO-PEREZ, M? D.   MU?IZ, P.  
Dades Font Alimentaria. Investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Marzo 2008 - V: - N: 391, Pg: 88-91
Descriptors Vi negre Antioxidants Vi espanyol Compostos fenolics Fenols Antioxidant Antioxidant fenolic

Títol Importancia de los compuestos fenolicos en la calidad de los vinos tintos de crianza
Autor VALLS, J.   LAMPREAVE, M.   NADAL, M.-   AROLA, L.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 119-124
Descriptors Compostos fenolics Qualitat del vi Vi negre de crian?a Vi

Títol Importancia del momento de vendimia en la obtencion de vinos de crianza: (II) repercusion sobre los compuestos fenolicos de bajo peso molecular
Autor PEREZ MAGARI?O, S.   GONZALEZ SAN JOSE, M?.L.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Septiembre 2005 - V: - N: 99, Pg: 29-35
Descriptors Verema Vi Vi de crian?a Compostos fenolics Pes molecular Copigment Envelliment Data de verema Vi negre

Títol Importancia nutricional de los compuestos fenolicos
Autor ZAFRILLA, P.   CAYUELA, J.M.   MARTINEZ-CACHA, A.   MORILLA, J.   MULERO, J.   LOPEZ-NICOLAS, J.M.  
Dades Font Tecnologia del vino ISSN: 1578-6153 - Enero-Febrero 2002 - V: II- N: 3, Pg: 87-91
Descriptors Compostos fenolics Nutricio Salut Vi Flavonoides

Títol Incidences des composes phenoliques sur des bacteries lactiques et acetiques isolees du vin
Autor CORNU, M.C.   MARCHAND, A.   MEURVILLE, E.   BELIN, J.M.  
Dades Font Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 VOL 4 - 1984 - V: - N: Hors serie III, Pg: 73-79
Descriptors Compostos fenolics Bacteris lactics Creixement Metabolisme
Localització C 9/88

Títol Incidencia del cultivar en la composicion fenolica y color de los vinos tintos
Autor P?REZ-MAGARI?O, S.   GONZALEZ-SANJOSE, ML.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Mayo/Junio 20002 - V: 13- N: 80, Pg: 5-14
Descriptors Clons Color Compostos fenolics Raim Vi negre

Títol Influence du bois sur certaines substances olorantes des vins
Autor PONS, M.   CHATONNET, P.   BOIDRON, J. N.  
Dades Font Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 VOL 22 - 1988 - V: - N: 4, Pg: 275-294
Descriptors Vi Conservacio Botes de roure Fusta Aroma Components volatils Compostos fenolics Analisi Cromatografia de gasos Crian?a
Localització C 2/15

Títol Influence of water deficit on synthesis and concentration of skin phenolic compounds during the berry growth of Vitis Vinifera L. ev Shiraz
Autor OJEDA, H.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 69-70
Descriptors Deficit hidric Compostos fenolics Influencia Vitis vinifera L
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Influencia de la densidad de descube sobre la extraccion polifenolica y el color en la variedad mencia
Autor GOMEZ, P.E.   RODRIGUEZ, B   VAZQUEZ FERNANDEZ, E.M.   VAZQUEZ MONTES, M.T.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo/Abril 1999 - V: - N: 61, Pg: 50-55
Descriptors Antocians Compostos fenolics Trasbals Tanins Vi

Títol Influencia de la microoxigenacion sobre el color, la composicion en compuestos fenolicos y la astringencia del vino tinto
Autor CANALS,R.   LLAUDY, M.C.   KONTOUDAKIS, N   [et al.]  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 344-346
Descriptors Microoxigenacio Color Compostos fenolics Astringencia Vi negre
Localització 663.2 (063) Con

Títol Influencia de la tecnica de vinificacion sobre la evolucion fenolica y de color de vinos de syrah, cabernet sauvignon y monastrell
Autor HERNANDEZ JIMENEZ, A.   [et al.]  
Dades Font Enologos : revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio-Agosto 2009 - V: XI- N: 60, Pg: 38-43
Descriptors Enzims Congelacio Raim Compostos fenolics Syrah Monastrell Cabernet sauvignon Vi Color Color del vi

Títol Influencia de la viticultura en el color y otros compuestos fenolicos de la uva
Autor MARTINEZ DE TODA FERNANDEZ, F.  
Dades Font Prensa del Rioja, La - Mayo-Junio 2002 - V: - N: 135, Pg: 12-14
Descriptors Compostos fenolics Viticultura Vinificacio Color Materia vegetal Clima Aclarida de raim Raim

Títol Influencia de los compuestos fenolicos sobre la calidad y el envejecimiento en barrica de vnos tintos de diferente contenido tanico
Autor REYERO, J.R.   DIAZ PLAZA, E.M.   PARDO, F.   SALINAS, M.R.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-078-7 - Mayo 2001 - V: XXIII Jornadas- N: , Pg: 479-492
Descriptors Compostos fenolics Qualitat Envelliment en barrica Vi negre Contingut tanic Barrica
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Influencia de los tratamientos de lavado en la composicion fenolica de tapones de corcho para uso enologico
Autor HERNANDEZ, T.   ESTRELLA, I.   GONZALEZ, J.R.   [et al.]  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 381-383
Descriptors Tap de suro Compostos fenolics Suro
Localització 663.2 (063) Con

Títol Influencia del cambio climatico en la elaboracion de vino
Autor ZAMORA, F.  
Dades Font V Foro Mundial del Vino ISSN: 978-84-8125-305-4 (ISBN) - Marzo 2006 - V: - N: , Pg: 93-96
Descriptors Canvi climatic Elaboracio de vi Compostos fenolics Priorat
Localització 663.2 For

Títol Influencia del raspon en la composicion organoleptica de los vinos tintos de variedades Cabernet-Sauvignon y Pinot Noir
Autor OUGH, C. S.   MESIAS, J. L.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X VOL 39 - 1984 - V: - N: 1993-1994, Pg: 3857-3871
Descriptors Vi Compostos fenolics Cabernet sauvignon Pinot negre Pinot noir Vi negre Rapa Aroma Components volatils Analisi sensorial
Localització C 2/94

Títol Influencia del tiempo de maceracion sobre el contenido de compuestos fenolicos en la vinificacion en tinto de uvas Monastrell
Autor NAVARRO, G.   PARDO, F.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1993 - V: - N: 26, Pg: 51-55
Descriptors Maceracio Compostos fenolics Vinificacio Vi Vi negre Monastrell Jumilla DO Raim Antocians Most Tanins Polifenols

Títol Interpretations of Ultraviolet Absorption in White Wines
Autor SOMERS, T. C.   ZIEMELIS, G.  
Dades Font Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 23 - 1972 - V: - N: , Pg: 441-453
Descriptors Vi blanc Analisi Constituents Riesling Compostos fenolics Cromatografia de gasos liquids
Localització C 5/71

Títol L?electroforesi capil.lar en l?analisi de compostos fenolics
Autor BRONZE, M.R.  
Dades Font ACE. Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 3r Trimestre 1999 - V: - N: 48, Pg: 3-9
Descriptors Compostos fenolics Electroforesi capil.lar Analisi

Títol La maceracion prefermentativa en fred. Efectes en l'extraccio del color i dels compostos fenolics, i influencia del nivell de maduracio del raim
Autor LLAUDY, M.C. et al.  
Dades Font ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3er trimestre 2005 - V: 22- N: 72, Pg: 11-14
Descriptors Maceracio prefermentativa en fred Extraccio Color Compostos fenolics Maduracio del raim Neu carbonica Raim negre Vinificacio

Títol La viticulture a l'aube du IIIe millenaire
Autor
Dades Font Journal international des sciences de la vigne et du vin ISSN: 1151-0285 - - V: - N: Hors Serie, Pg: 1-171
Descriptors Viticultura Gra verd Ampelografia Baia Informatica Poliamines Vigor Antocians Aroma Vinya Compostos fenolics Eutipiosi Eutipa Apoplexia parasitaria Esca Eudemis Corc del raim
Localització 634.8 VIT

Títol Las bacterias lacticas y los compuestos fenolicos del vino
Autor RODRIGUEZ, H. et al.  
Dades Font Vinoteq ISSN: 1887-2794 - Abril-Junio 2007 - V: - N: 36, Pg: 26-30
Descriptors Vi Compostos fenolics Bacteris lactics Fermentacio Vinificacio Propietats antioxidants Propietats sensorials

Títol Le dosage de quelques composes phenoliques (aldehydes aromatiques et acides phenols) dans le aux-de- vie de cognac vieillies en futs de chene , par chromatographie en phase liquide haute performance (CLHP)
Autor CANTAGREL, R.   VIDAL, J.P.   BOULESTEIX, J.M.  
Dades Font FV - juliol 1991 - V: - N: 906, Pg: 11 p.
Descriptors Cromatografia de liquids Envelliment Fenols Aldehids Compostos fenolics Analisi Dosificacio Dosatge Botes de roure Components volatils Aroma Cognac Conyac
Localització FV 906

Títol Les bois aporte de "bons tanins"
Autor FLAMAND, D.  
Dades Font VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 VOL 2 - abril 1998 - V: - N: 229, Pg: 42-44
Descriptors Salut Vi Tanins Fusta El.lagitanins Botes Envelliment Compostos fenolics

Títol Les composes phenoliques du raisin et du vin Leurs transformations au cours de l?elaboration des vins et leurs effets sur la qualite (vins blancs)
Autor RAPP, A.   BACHMANN, O.   STEFFAN, H.  
Dades Font Bulletin de l?OIV - 1977 - V: - N: 553, Pg: 167-196
Descriptors Compostos fenolics Raim Vi Vinificacio Qualitat Vi blanc
Localització C 19/9

Títol Levures et composes phenoliques du vin : premiers resultats
Autor CUINIER, C.   GUYOT, F.   BRUETSCHY, A.  
Dades Font Vignes et Vins ISSN: 1142-5288 - abril 1991 - V: - N: 7, Pg: 59-61
Descriptors Llevats Compostos fenolics Vinificacio Most Vi negre

Títol Los compuestos fenolicos del vino tinto y su capacidad para la crianza
Autor ZAMORA, F.  
Dades Font XIII Cursos Rioja 97 - 1997 - V: - N: , Pg: 33-59
Descriptors Compostos fenolics Vi negre Crian?a Vinificacio
Localització 634.814.2 Cur

Títol Los compuestos fenolicos. Incidencia sobre el metabolismo de las bacterias lacticas
Autor ROZES, N.  
Dades Font Maquinas, materiales y equipos tecnologicos en la extraccion de polifenoles de la uva en vinificacion - 2001 - V: XVI Cursos Rioja'01- N: , Pg: 197-209
Descriptors Compostos fenolics Bacteris lactics Metabolisme Efectes Flavonoides Tanins Acid fenolic Antocians
Localització 663.255 Cur

Títol Los enzimas y sus aplicaciones en enologia. Las tecnicas enzimaticas ayudan a producir vinos mas asequibles para el comprador
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Mayo 2007 - V: LXII- N: 3170, Pg: 1446-1453
Descriptors Enzims Enologia Vinificacio Tecniques enologiques Subproductes Compostos fenolics

Títol Materiaux a base de composes phenoliques: de nouveaux defis
Autor AOUF, C.   NOUAILHAS, H.   ROUMEAS, L.   CAILLOL, S.   BOUTEVIN, B.   FULCRAND, H.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre/Decembre 2011 - V: - N: 249, Pg: 22-24 (Cahier technique)
Descriptors Compostos fenolics Polifenols Epoxy Resines Biomassa

Títol Memoria de l'estada en practiques a Moli Coloma SA
Autor SALA MARGALEF, Sandra  
Dades Font - setembre 1993 - V: - N: , Pg:
Descriptors Estada en practiques Penedes DO Vinya Vi Varietats Vinificacio Raim Most Compostos fenolics Moli Coloma
Localització (043) SALA MARGALEF

Títol Metabolisme de compostos fenolics per bacteris lactics del vi
Autor RODR?GUEZ, H   LANDETE, J.M.   DE LAS RIVAS, B.   ET.AL.  
Dades Font ACE revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 2007 - V: 24- N: 79, Pg: 4-8
Descriptors Vi bacteris lactics Compostos fenolics Fermentacio malolactica

Títol Metodi per lo studio dei polifenoli dei vini.
Autor DI STEFANO, R.   CRAVERO, M.C.   GENTILINI, N.  
Dades Font L'Enotecnico - maig 1989 - V: - N: , Pg: 83-89
Descriptors Polifenols totals Vi Compostos fenolics Antocians
Localització C 6/99

Títol Microoxigenation bei Rotweinen mit mittlerem polyphenolgehalt- Pinot Noir und Pinot Meunier
Autor BERNATH, K.   EGLI, T.   MANNLE, F.   FLUELER, T.   HUHN, T.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 595-607
Descriptors Microoxigenacio Vi negre Compostos fenolics Pinot negre Pinot Meunier
Localització 663.2 SYM

Títol Miel y sus propiedades funcionales, La
Autor VIUDA MARTOS, M.   RUIZ NAVAJAS, Y.   FERNANDEZ LOPEZ, J.   [et al.]  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2008 - V: - N: 233, Pg: 36-39
Descriptors Additius Fitoquimics Propolis Aliments funcionals Mel Salut Compostos fenolics Capacitat anitoxidant Radicals lliures Oxidacio Flavonoides Antivirosi Malalties

Títol Modificacions del color en els vins blancs (I). En fosquiment (browning)
Autor HUIX-BLANQUERA, M.   LAMUELA-RAVENTOS, R.M.  
Dades Font ACE. Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - Octubre-Desembre 1998 - V: - N: 45, Pg: 3-7
Descriptors Vi blanc Enfosquiment Color Modificacio Compostos fenolics

Títol New histochemical observations of shot grapevine berries
Autor CHOLET, C.   MONDOLOT, L.   ANDARY, C.  
Dades Font Australian Journal of Grape and Wine Research ISSN: 1322-7130 - 2002 - V: 8- N: 2, Pg: 126-131
Descriptors Vitis vinifera Compostos fenolics Raim Histoquimica

Títol Overcoming problems of phenolics and quinones in the isolation of plant enzymes and organelles
Autor LOOMIS, W.D.  
Dades Font Methods in enzymology ISSN: 0076-6879 VOL 31 - 1994 - V: - N: , Pg: 528-545
Descriptors Fenols Fenologia Flavonoides Plantes Enzims Compostos fenolics Cel.lula Citologia Microbiologia
Localització C 5/70

Títol Parametros de la color y fenoles en maceraciones cortas de la variedad Listan negro
Autor DARIAS MARTIN, J.   RAMOS DOMINGUEZ, M.T.   MEDINA GONZALEZ, M.R.   PADRON PADILLA, J.  
Dades Font Viticultura enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Mayo-Junio 2007 - V: - N: 110, Pg: 15-22
Descriptors Color Compostos fenolics Vi negre Tenerife Listan negre

Títol Perfis-de-Temperatura e ATPase plasmatica de Rhodotorula ferulica, uma levadura utilizadora de compostos fenolicos
Autor FERREIRA PINTO, A.   LOUREIRO DIAS, M.C.   MADEIRA LOPES, A.  
Dades Font - - V: - N: , Pg: 2 pp.
Descriptors Rhodotorula ferulica Llevats Compostos fenolics ATPasa plasmatica
Localització C 18/38

Títol Phenolic Compounds in White Grapes Grown in New York
Autor LEE, C.Y.   JAWORSKI, A.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 1987 - V: 38- N: 4, Pg: 277-281
Descriptors Compostos fenolics Raim blanc Nova York
Localització C 21/53

Títol Phenolic compounds in Moravian red wines
Autor TRISKA, J.   KYSELAKOVA, M.   TOTU, E.K.   VRCHOTOVA, N.   LOFNEROVA, D.   BALIK, J.   VEVERKA, J.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Compostos fenolics Vi negre Moravia
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Phenolic compounds in red wine and dealcoholised red wine are protective against the DNA damaging effect of ironising radiation ex vivo
Autor GREENROD. W  
Dades Font OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section wine and health: current and future wine and health information: the issues in perspective- N: The current and future status of wine and health information, Pg: 294-295
Descriptors Compostos fenolics Vi negre
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Phenolic compounds in red-berry skins of uva di troia and bombino nero grapes (Vitis vinifera L)
Autor TAMBORRA, P.   ESTI, M.   MINAFRA, M.   SINESIO, F.  
Dades Font Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 - 2003 - V: XV- N: 3, Pg: 347-357
Descriptors Compostos fenolics Raim Bombion nero Troia Vitis vinifera L.

Títol Practicas enologicas en la evolucion del contenido fenolico, Las. Vinos tintos
Autor GARCIA-MARINO, M.   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Enero 2009 - V: LXIV- N: 3248, Pg: 6-14
Descriptors Vi Compostos fenolics Practiques enologiques Extraccio de components fenolics Vi negre Vitis vinifera Rioja DO Tempranillo Garnacha Garnatxa Graciano 2004 Vinificacio

Títol Prediccion de la concentracion de los compuestos fenolicos en extractos de uva tinta mediante espectroscopia de infrarrojo con transformada de fourier (FT-IR)
Autor FRAGOSO GARCIA, S.   MESTRES SOLE, M.   BUSTO BUSTO, O.   [et al.]  
Dades Font Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2009 - V: XI- N: 57, Pg: 46-49
Descriptors Maduresa fenolica Compostos fenolics Antocians FTIR Analisi multivariant Regressio lineal Raim negre

Títol Principales compuestos fenolicos de los vinos de zonas calidad: Cabernet Sauvignon, Cencibel / Tempranillo y Shiraz
Autor CABEZUDO IBA?EZ, M?.D.   VICARIO ESPINOSA, A.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Enero-Febrero 2004 - V: IV- N: 15, Pg: 73-78
Descriptors Compostos fenolics Zones calides Cabernet sauvignon Tempranillo Cencibel Shiraz

Títol Propiedades antioxidantes del vino y sus componentes
Autor LEIGHTON, F.   URQUIAGA, I.   DIEZ, M.S.  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 VOL 71 - Mayo-Junio 1998 - V: - N: 807-808, Pg: 462-490
Descriptors Propietats antioxidans Vi Polifenols Compostos fenolics

Títol Proteins in white wine, II: Their resistance to proteolysis is not due to either phenolic association or glycosylation
Autor WATERS, E.J.   PENG, Z.   POCOCK, K.F.   WILLIAMS, P.J.  
Dades Font Australian Journal of Grape and Wine Research VOL 1 - 1995 - V: - N: , Pg: 94-99
Descriptors Glicoproteines Vi blanc Compostos fenolics Peptidiases Enzims proteolitics
Localització C 5/120

Títol Raisin de table : des composes phenoliques bien faiteurs
Autor MEIFFREN, Isabelle  
Dades Font Viti : Documentation agricole ISSN: 0399-3558 - novembre 1990 - V: - N: 148, Pg: 67-68
Descriptors Raim de taula Composicio Compostos fenolics Salut

Títol Rapport Alcool/extrait et composes phenoliques de vins blancs et rouges issus de raisins et de mout ayant resu des traitements differents.
Autor PLESSIS, C.S. DU  
Dades Font FV - abril 1975 - V: - N: 553, Pg: 4 p.
Descriptors Compostos fenolics Vi blanc Vi negre Raim Most Extracte Alcohol
Localització FV 553

Títol Reactivity of phenolic compounds in wine: diversity of mechanisms and resulting products
Autor CHEYNIER, V. et al.  
Dades Font In Vino Analytica Scientia. First symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 143-154
Descriptors Compostos fenolics Reactivitat Vi
Localització 663.254 IN V

Títol Recherches concernant les effets protecteurs des composes phenoliques du vin sur les structures histologiques dans les processus atheromateux au lapin
Autor COTEA, I.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Compostos fenolics Estructura histologica
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Rectified concentrated grape must : HPLC analysis of phenolic substances and hydroxymethylfurfural
Autor POMPEI, C.   ROSSI, M.   BAROZZI, E  
Dades Font Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 51 - 1986 - V: - N: 6, Pg: 1498-1500
Descriptors Most concentrat rectificat Analisi HPLC Cromatografia de liquids Compostos fenolics Hidroximetilfurfural
Localització C 2/75

Títol Red wine phenolic compounds reduce plasma lipids and apolipoprotein B, and prevent early aortic atherosclerosis in hypercholesterolemic golden syrian hamsters
Autor AUGER, C.   CAPORICCIO, B.   LANDRAULT, N.   LAURENT, C.   CROS, G.   BESAN?ON, P.   ROUANET, J.M.   TEISSEDRE, P.L.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Vi negre Compostos fenolics Arteriosclerosi aortica Hamsters
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Red wine quality: correlations between colour, aroma and flavour and pigment and other parameters of young Beaujolais
Autor JACKSON, M.G. ...(et al.)  
Dades Font Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 29 - 1978 - V: - N: , Pg: 715-727
Descriptors Vi negre Beaujolais Compostos fenolics Antocians Color Pigment Estadistiques Vi jove Vi novell Regressio lineal multiple Aroma Gust
Localització C 4/5

Títol Rootstock effect on grignolino vine nutrient level and must phenolic compounds and acidity
Autor MANNINI, F.   LANATI, D.   LISA, A.  
Dades Font Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 379-384
Descriptors Portaempelt Nutrients Compostos fenolics Most Acidesa
Localització 634.814 SIM

Títol Separation of phenolic compounds by high-performance liquid chromatography with absorbance and fluorimetric detection
Autor RODRIGUEZ DELGADO, M.A.   MALOVANA, S.   PEREZ, J.P.   BORGES, T.   GARCIA MONTELONGO, F.J.  
Dades Font Journal of Chromatography A ISSN: 0021-9673 - 2001 - V: - N: 912, Pg: 249-257
Descriptors Compostos fenolics Cromatografia liquida d'alta resolucio Analisi Vi
Localització C 6/116

Títol Sistema de secado de madera de roble para toneleria
Autor NIVAS, N.   GLORIES, Y.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL IV - maig-juny 1993 - V: - N: 5-6, Pg: 47-50
Descriptors Fusta Assecatge Botes de roure Higiene Neteja Compostos fenolics Fenols Fongs Tanins Polifenols

Títol Solar radiation effects on anthocianins and phenolics in skins of Pinot noir and Pinot gris berries
Autor PRICE, S.F.   YODER, B.   BREEN, P.J.   WATSON, B.  
Dades Font Comtes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 565-570
Descriptors Radiacio solar Efectes Antocianins Compostos fenolics Pinot negre Pinot gris
Localització 634.814 SIM

Títol Spectral evaluation of total phenolic components in Vitis vinifera : grapes and wines
Autor CHRIS, T.   ZIEMELIS, G.  
Dades Font Science of Food and Agriculture ISSN: 0738-9310 - abril 1985 - V: - N: 36, Pg: 1275-1284
Descriptors Vi Flavonoides Compostos fenolics Raim Esters Analisi espectral
Localització C 2/8

Títol Study of phenolic compounds in aleatico grapes dried in a forced air tunnel
Autor FRANGIPANE, M.   CECCARELLI, A.   MENCARELLI, F.   ANELLI, G.  
Dades Font Italian journal of food science ISSN: 1120-1770 - 2007 - V: 19- N: 2, Pg: 203-208
Descriptors Compostos fenolics Raim HPLC Antocianins

Títol Tecnica de la microoxigenacion, La. Efectos del oxigeno sobre el vino
Autor VICARIA, M.   MARTINEZ, S.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4471-4479
Descriptors Produccio de vi Elaboracio de vi Oxigen Oxigenacio Microoxigenacio Estructura fenolica Anhidrid sulfuros Compostos fenolics

Títol The colours, pigment and phenol contents of young port wines: Effects of cultivar, season and site
Autor BAKKER, J. et al.  
Dades Font Vitis ISSN: 0042-7500 - 1986 - V: 25- N: , Pg: 40-52
Descriptors Color Pigment Compostos fenolics Vi jove Influencia Lloc Cultiu Estacio
Localització C 20/29

Títol Trace-level determination of polar phenolic compounds in aqueons samples by high-performance liquid chromatography and on-line preconcentration on porons graphitic carbon
Autor HENNION, M. C.   COQUART, V.  
Dades Font Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 1992 - V: - N: 600, Pg: 195-201
Descriptors Compostos fenolics HPLC Determinacio Cromatografia de liquids
Localització C 2/83

Títol Traitement et valorisation des dechets de la Cave de Monbazillac
Autor CHAUSSIER, J.-L.   BARTOSZEK, G.   MILISIC, V.  
Dades Font 2e congres international sur le traitement des effluents vinicoles. Bordeaux, France 5-7 mai 1998 ISSN: 12-85362-496-X - Maig 1998 - V: - N: , Pg: 147-154
Descriptors Col.loide Vi Efluents vinicoles Compostos fenolics Tecniques de separacio
Localització 505.05 Con

Títol Une liberation par "flash-detente"
Autor ESCUDIER, J. L.  
Dades Font VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - setembre 1995 - V: - N: 201, Pg: 36-38
Descriptors Compostos fenolics Termotractament Baia Raim Caracteristiques organoleptiques

Títol Utilizacion de Divergan W en Enologia
Autor RUIZ HERNANDEZ, M.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - gener-mar? 1991 - V: - N: 21, Pg: 23-34
Descriptors Vi blanc Vinificacio Polivinilpirrolidona Compostos fenolics Tanins Polimeritzacio Aroma Gust Color

Títol Valoracion de parametros mecanicos como estimadores de la madurez fenolica de cultivares tintos
Autor RIO SEGADE, S.   SOTO VAZQUEZ, E.   ROLLE, L  
Dades Font Viticultura/enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Septiembre 2008 - V: - N: 117, Pg: 23-30
Descriptors Vi Raim Vi negre Raim Maduresa fenolica Antocianins Textura Qualitat Potencial enologic Compostos fenolics Textura Maduresa del raim

Títol Variacion de compuestos en vinos tintos de crianza de la D.O. Ribera de Duero
Autor GONZALEZ, M. L. [et al.]  
Dades Font XX Congreso Mundial de la Vinya y del Vino - maig 1992 - V: - N: 73, Pg: 1-11
Descriptors Ribera del Duero DO Vi negre Compostos fenolics Color
Localització C 2/7

Títol Variacion de la composicion polifenolica en vinos obtenidos con distinto tipo de fermentacion
Autor HERNANDEZ, T.   GOMEZ, M. C.   BENGOECHEA, M. L.  
Dades Font XX Congreso Mundial de la Vinya y del Vino - maig 1992 - V: - N: 74, Pg: 1-9
Descriptors Vi Compostos fenolics Color Fermentacio
Localització C 2/7

Títol Ventajas de los procesos de deshidratacion del mosto. Respecto a los habitualmente empleados
Autor TORRES, C.de   [et al.]  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre-Diciembre 2009 - V: - N: 248, Pg: 36-41
Descriptors Deshidratacio Most Raim Raim blanc Compostos fenolics Analisi quimica

Títol Vinificacio i marqueting a Buena Vista Winery. Estudi experimental sobre la influencia del "punch down" en l'extraccio de compostos fenolics en la varietat Pinot noir.
Autor CONESA, A.  
Dades Font - setembre 1993 - V: - N: , Pg:
Descriptors Estada en practiques Vinificacio Buena Vista Winery Pinot negre Pinot noir Compostos fenolics Mercat Vi California Marqueting Carneros DO
Localització (043) CONESA CALVO

Títol Vinificaciones de mosto de uva CV. Malvar : color y compuestos fenolicos
Autor GOMEZ, M. S.   PEREZ, F. J.   BRAVO, F.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - mar?-abril 1993 - V: - N: 3-4, Pg: 60-68
Descriptors Vinificacio Color Fenols Malvar Fermentacio Most Compostos fenolics Postfermentacio

Títol Viticulture environmental and production factors influencing aroma/flavor and phenolic compounds
Autor
Dades Font Vintner's Corner ISSN: 24061-0418 - November-December 1997 - V: - N: , Pg: 5pp
Descriptors Influencia Aroma Gust Mediambient Viticultura Compostos fenolics
Localització C 12/142

Títol Volatile phenol determination in wine
Autor ETIEVANT, P.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 29 - 1981 - V: - N: , Pg: 65-67
Descriptors Fenols Vi Compostos fenolics Vi negre Cromatografia de gasos Analisi espectral Fusta Identificacio Aroma
Localització C 3/26

Títol Winery solid residue revalorization into oil and antioxidant with nutraceutical properties by an enzime assisted process
Autor TOBAR, P. et al.  
Dades Font Proceedings of the 3rd international specialised conference on sustainable viticulture and winery wastes management - Maig 2004 - V: - N: , Pg: 151-157
Descriptors Extraccio enzimatica Llavor Extraccio d'oli Compostos fenolics Celler Industria vitivinicola Residus solids
Localització 504.05 GES