Registres trobats: 156
Títol | Analisis por H.P.L.C. de aldehidos furanicos y compuestos fenolicos de bajo peso molecular. Aplicacion en vinos de crianza de la D.O.Ca Rioja envejecidos en barricas de roble de diferentes origenes |
Autor | MARTINEZ GARCIA, J. BARUA GONZALEZ, M. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 228-230 |
Descriptors | HPLC Analisi Aldehids furanics Compostos fenolics Vi Crian?a Rioja DOQ Barrica Botes Roure |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Analyse des boissons spiritueuses d'origine viticole |
Autor | BERTRAND, M. A. |
Dades Font | FV - novembre 1990 - V: - N: 880, Pg: 9 p. |
Descriptors | Analisi quimica Analisi sensorial Composicio Sucre Grau alcoholic Graduacio Acidesa Components volatils Begudes alcoholiques Compostos fenolics Determinacio Dosificacio Dosatge Cromatografia de gasos HPLC Espectrofotometria d'absorcio atomica |
Localització | FV 880 |
Títol | Analysis of phenolic compounds in Spanish Albari?o and Portuguese Alvarinho and Loureiro wines by capillary zone electrophoresis and high-performance liquid chromatography |
Autor | ANDRADE, PAULA B. OLIVEIRA, BEATRIZ M. SEABRA, ROSA M. FERREIRA, MARGARIDA A. FERRERES, FEDERICO GARCIA-VIGUERA, CRISTINA |
Dades Font | Electrophoresis ISSN: 0173-0835 - 2001 - V: 22- N: 8, Pg: 1568-1572 |
Descriptors | Vi blanc Alvari?o Loureira Compostos fenolics Electroforesi de zona capil?lar Cromatografia liquida d'alta resolucio Caracteritzacio Albarinyo |
Localització | C 15/108 |
Títol | Aplicacion de la EFP-EFS (extraccion con fluidos presurizados acoplada con extraccion en fase solida) al seguimiento de la maduracion de uvas |
Autor | PI?EIRO, Z. PALMA, M. BARROSO, C.G. |
Dades Font | XXV Jornadas de viticultura y enologia de Tierra de Barros ISSN: 84-7930-084-1 - Mayo 2003 - V: XXV- N: , Pg: 433-443 |
Descriptors | Compostos fenolics Extraccio Raim Maduracio |
Localització | 634.8(462.221.2) JOR |
Títol | Aportacion al estudio de la maduracion de varias viniferas tintas cultivadas en la D.O. Jumilla |
Autor | DIAZ-PLAZA MARTIN-LORENTE, E.M. REYERO GOMEZ, J.R. PARDO MINGUEZ, F. SALINAS FERNANDEZ, M.R. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Mayo/Junio 2000 - V: - N: 68, Pg: 37-46 |
Descriptors | Jumilla DO Compostos fenolics Maduracio Vinifera |
Títol | Aprovechamiento de subproductos de las industrias agroalimentarias: compuestos fenolicos |
Autor | GIL-CONEJERO, M.A. VIUDA-MARTOS, M. FERNANDEZ-LOPEZ, J. SAYAS-BARBERA, M.E. PEREZ-ALVAREZ, J.A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2006 - V: XXV- N: 217, Pg: 74-76 |
Descriptors | Subproductes Industria agroalimentaria Aliments Compostos fenolics Polifenols Flavonoides |
Títol | Biterness and astringency of grape seed phenolics in a model wine solution |
Autor | ARNOLS, R. A. NOBLE, A. C. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 29 - 1978 - V: - N: 3, Pg: 150-152 |
Descriptors | Vi Raim Amargor Astringencia Compostos fenolics Analisi sensorial |
Localització | C 1/60 |
Títol | Bitterness and astringency of grape seed phenolics in a model wine solution |
Autor | ARNOLD, R.A. NOBLE, A.C. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture - 1977 - V: 29- N: 3, Pg: 150-152 |
Descriptors | Astringencia Raim Llavor Compostos fenolics Vi |
Localització | C 18/126 |
Títol | Campanya vinificacio 1992. Cooperativa Agricola Falsetenca. Seguiment dels compostos fenolics. caracteritzacio dels vins dels cellers costers del Siurana, Gratallops, Priorat. |
Autor | ANGUERA, E. d' |
Dades Font | - setembre 1993 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Compostos fenolics Vinificacio Priorat DO Varietats Falset Celler Cooperativa agricola Falsetenca Produccio Estada en practiques |
Localització | (043) D'ANGUERA I BACHS |
Títol | Caracterizacion de compuestos fenolicos por HPLC en vinos olorosos comerciales de Jerez-Xeres-Sherry |
Autor | MONEDERO, L. OLALLA, M. QUESADA, J.J. VILLALON, M. LOPEZ GARCIA SERRANA, H. LOPEZ MARTINEZ, C. |
Dades Font | Alimentaria ISSN: 0300-5755 - Mayo 2000 - V: - N: 312, Pg: 109-114 |
Descriptors | Compostos fenolics Vi de Xeres HPLC Cromatografia |
Títol | Caracterizacion fisico-quimica de los vinos de la D.O. Monterrei pertenecientes a la cosecha de 2001. (I) Parametros clasicos y compuestos fenolicos |
Autor | RODRIGUEZ, V. FRANCO, I. CARBALLO, J. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Noviembre-Diciembre 2003 - V: III- N: 14, Pg: 65-70 |
Descriptors | Caracteritzacio fisicoquimica Monterrei DO Collita 2001 Compostos fenolics Parametres classics |
Títol | Changes in grape seed phenols as affected by enzymic and chemical oxidation in vitro |
Autor | OSZMIANSKI, J SAPIS, J-C MACHEIX, J-J |
Dades Font | Journal of Food Science VOL 50 - 1985 - V: - N: , Pg: 1505-1506 |
Descriptors | Fenols Raim Compostos fenolics |
Localització | C 3/93 |
Títol | Collage des jus de presse blanc. Influence sur leurs teneurs en composes phenoliques en glutathion et precurseur d'aromes |
Autor | MOINE, V. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2011 - V: - N: 139, Pg: 45-47 |
Descriptors | Most blanc Vinificacio Compostos fenolics Aroma |
Títol | Comparaison de trois methodes de dosage des composes phenoliques totaux dans les spiritueux |
Autor | VIDAL, J.P. CANTAGREL, R. FAURE, A. BOULESTEIX, J.M. |
Dades Font | FV - juliol 1991 - V: - N: 904, Pg: 14 p. |
Descriptors | Polifenols Compostos fenolics Dosificacio Dosatge Begudes alcoholiques Conyac Cognac Brandi Caramel |
Localització | FV 904 |
Títol | Composicion de las uvas de la D.O. Somontano. Evolucion de los compuestos fenolicos en la variedad Moristel. Estudio de la evolucion durante la maduracion |
Autor | CACHO, J. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 3 - gener 1992 - V: - N: 1, Pg: 34-40 |
Descriptors | Somontano DO Raim Composicio Compostos fenolics Maduracio Monastrell |
Títol | Composicion de vinos elaborados con Brancellao y Albarello |
Autor | RIO, S. [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Noviembre 2009 - V: LXIV- N: 3286, Pg: 2886-2892 |
Descriptors | Caracteritzacio varietal Perfil antocianic Vi Compostos fenolics Verema Composicio fenolica Estudi comparatiu Vi monovarietal Cromatografia liquida d'alta resolucio Ribeiro DO |
Títol | Composicion fenolica de las uvas tintas: influencia del genotipo y del ambiente |
Autor | DELGADO TREVI?O, R. MAERTIN PE?A, P. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Abril 2002 - V: LVII- N: 2904, Pg: 1046-1053 |
Descriptors | Compostos fenolics Raim negre Varietats de ra?m Varietats negres Genotip Clima Tecniques de conreu Composicio fenolica Sol |
Títol | Composicion fenolica de los vinos en funcion de la temperatura de fermentacion |
Autor | ABRIL, I. AROZARENA, I. NAVARRO, M. VERA, M. CASP, A. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters I. Viticulture. Viticulture of the future and world demand- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Compostos fenolics Vi Temperatura de fermentacio Fermentacio Fenols |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Composicion fenolica en vinos blancos de la variedad "Pardillo". Influencia de la polivinilpirrolidona (PVPP) |
Autor | MOLINA, R. MINGOT, J. CABELLO, M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL Anyo XV - mar? 1996 - V: - N: 2, Pg: 111-114 |
Descriptors | Vi blanc Polivinilpirrolidona Pardillo Compostos fenolics |
Títol | Composition and consumption of alcoholic beverages: a review |
Autor | SUOMALAINEN, H. NYKANEN, L. ERIKSSON, K. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 25 - 1974 - V: - N: 4, Pg: 179-187 |
Descriptors | Components volatils Compostos fenolics Aroma Analisi Cromatografia de gasos Begudes alcoholiques Fermentacio Acid Whisky Rom Destil.lacio Xeres Sherry Jerez Vi Lactones Salut Genetica Llevats Esters Consum |
Localització | C 3/25 |
Títol | Composition and sensory qualites prepared from white grapes by fermentation with and without grape solids |
Autor | SINGLETON, V. L... [et al.] |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 26 - 1975 - V: - N: 2, Pg: 62-69 |
Descriptors | Vi Qualitat Aroma Analisi sensorial Most Clarificacio Compostos fenolics Vi blanc Astringencia Amargor Analisi |
Localització | C 1/54 |
Títol | Compostos fenolics a pellofes de raim responsables del color i l'astringencia. Estudi comparatiu de les varietats bobal, garnatxa i tempranillo |
Autor | PARDO, M. T. CLIMENT, M. D. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X VOL 10 - 4t trimestre 1993 - V: - N: 28, Pg: 3-8 |
Descriptors | Varietats Compostos fenolics Boval Garnatxa Garnacha Ull de llebre Tempranillo Composicio Analisi Cromatografia de liquids HPLC Raim |
Títol | Compuestos fenolicos del vino con capacidad antioxidante. Puesta a punto de metodos analiticos para estudios previos de biodisponibilidad |
Autor | MARTINEZ ORTEGA, M?.V. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Noviembre-Diciembre 2002 - V: II- N: 8, Pg: 69-73 |
Descriptors | Compostos fenolics Antioxidant Metodes analitics Biodisponibilitat |
Títol | Compuestos fenolicos en uvas y vinos de la region de Murcia en la cosecha 1999 |
Autor | FERNANDEZ FERNANDEZ, J.I. MARTINEZ CUTILLAS, A. NAVARRO HERNANDEZ, J.F. |
Dades Font | Reuniones del Grupo de Trabajo de Experimentacion en Viticultura y Enologia - Abril 2000 - V: - N: , Pg: 41-60 |
Descriptors | Compostos fenolics Raim Vi Murcia Collita 1999 Maduracio |
Localització | 634.8:663.2(061.3) GRU |
Títol | Compuestos fenolicos encontrados durante la maduracion de la uva de 7 variedades blancas cultivadas en la zona de Jerez |
Autor | CRUZ GARCIA, S. BARROSO, C.G. GARCIA DE LUJAN, A. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-074-4 - Mayo 1999 - V: XXI Jornadas- N: , Pg: 337-358 |
Descriptors | Compostos fenolics Maduracio Raim Varietats blanques |
Localització | 634.8(462.221.1 JOR |
Títol | Compuestos fenolicos y del aroma diferenciadores de vinos generosos tipo fino y oloroso |
Autor | MAYEN, M. ET AL |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Juliol-Agost 2005 - V: VII- N: 36, Pg: 30-33 |
Descriptors | Aroma Compostos fenolics Fino Vi oloros Vi generos Color Envelliment |
Títol | Copigmentacio i piranoantocians. El paper dels flavonols i els acids hidroxicinamics en el color del vi |
Autor | HERMOSIN GUTIERREZ, ISIDRO |
Dades Font | ACE revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 2007 - V: 24- N: 79, Pg: 12-20 |
Descriptors | Vi Vi negre Flavonols Antocians Antocians monomers Compostos fenolics Acid hidroxicinamic Acid fenolic Coloracio Copigmentacio |
Títol | Crianza de vinos blancos en barricas de roble |
Autor | NAUDIN, R |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1992 - V: - N: 20, Pg: 60-68 |
Descriptors | Vi blanc Crian?a Envelliment Botes de roure Borgonya Fenols Compostos fenolics Bourgogne |
Títol | Degradacion de compuestos fenolicos presentes en vino mediante cepas de Lactobacillus plantarum |
Autor | LANDETE, J.M. RODRIGUEZ, H. RIVAS, B. de las MU?OZ, R. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 49-51 |
Descriptors | Fenols Compostos fenolics Lactobacillus plantarum Acid cinamic |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Determinacio simultanea de compuestos fenolicos en plasma humano por HPLC |
Autor | MARTINEZ ORTEGA-M-V- GARCIA PARRILLA, M.C. TRONCOSO, A.M. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Compostos fenolics Plasma HPLC Cromatografia liquida d'alta resolucio |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Determination de l'indice de Folin-Ciocalteu |
Autor | |
Dades Font | FV - febrer 1980 - V: - N: 710, Pg: 2 p. |
Descriptors | Folin-Ciocalteu Reactiu Vi Analisi Composicio Reduccio Oxidacio Compostos fenolics |
Localització | FV 710 |
Títol | Determination des anthocyanes et des tanins de raisins rouges. Etude statistique d'echantillons |
Autor | VALOUIKO, G.G. BOJARSKI, V.M. |
Dades Font | FV - febrer 1980 - V: - N: 714, Pg: 3 p. |
Descriptors | Raim negre Most Vi Analisi Composicio Tanins Antocians Reactiu de Folin-Ciocalteu Compostos fenolics Vinificacio Determinacio Identificacio |
Localització | FV 714 |
Títol | Determination des composes phenoliques totaux par le reactif de Folin-Ciocalteu. |
Autor | BLOUIN, J. LLORCA, L. MONTREAU, F.R. DUFOUR, J.H. MAZOT, L. |
Dades Font | FV - abril 1979 - V: - N: 681, Pg: 2 p. |
Descriptors | Compostos fenolics Reactiu Folin-Ciocalteu Determinacio Dosificacio Dosatge Fenols Vi |
Localització | FV 681 |
Títol | Determination of resveratrol and other phenolic compounds in experimental wines from grapes subjected to different pesticide treatments |
Autor | DUGO, G. et al. |
Dades Font | Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 - 2004 - V: XVI- N: 3, Pg: 305-321 |
Descriptors | Resveratrol Compostos fenolics Vi experimental Pesticides Vi Flavonols Fenols |
Títol | Diferenciacion entre los cultivares Albarin Blanco y Blanco Lexitimo por sus perfiles fenologicos en HPLC-DAD |
Autor | MASA, A. VILANOVA, M. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 241-243 |
Descriptors | Alarin blanco HPLC Compostos fenolics |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Diferencias en la composicion fenolica de vinagres tradicionales de distintos origenes |
Autor | GARCIA PARRILLA, M.C. HEREDIA MIRA, F.J. TRONCOSO GONZALEZ, A.M. |
Dades Font | XVIII Jornadas de Viticultura y Enologia Tierra de Barros ISSN: 84-7930-0647 - 1996 - V: - N: , Pg: 425-429 |
Descriptors | Compostos fenolics Vinagre Composicio fenolica |
Localització | 634.8(462.221.2) JOR |
Títol | Dosage des composes phenoliques etranges aux vins dans les boissons sucrees et fermentees |
Autor | TANNER, H. SANDOZ, Michele |
Dades Font | FV - gener 1974 - V: - N: 472, Pg: 3 p. |
Descriptors | Cromatografia en capa fina CCF Compostos fenolics Vi Most |
Localització | FV 472 |
Títol | Dosage des composes phenoliques totaux dans les vins |
Autor | RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | FV - desembre 1969 - V: - N: 343, Pg: 2 p. |
Descriptors | Compostos fenolics Vi blanc Reactiu Folin-Ciocalteu Vi negre Determinacio |
Localització | FV 343 |
Títol | Efecto de la maceracion pre-fermentativa en frio en la calidad de un vino tinto |
Autor | ORTEGA-HERAS, M. [et al.] |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2010 - V: 10- N: 418, Pg: 76-83 |
Descriptors | Maceracio prefermentativa en fred Qualitat del vi Vi negre Compostos fenolics Composicio aromatica Propietats sensorials Pigment |
Títol | Efectos fisiologicos del cava |
Autor | LAMUELA-RAVENTOS, R. M. |
Dades Font | II Foro internacional "El vino ante el siglo XXI" - Gener 2002 - V: - N: , Pg: 2pp. |
Descriptors | Efecte fisiologic Cava Compostos fenolics Flavonoides Salut |
Localització | 178.1 For |
Títol | Effect of different vineyard treatments on the Phenolic Contents in Tannat (Vitis vinifera L.) Grapes and their respective wines |
Autor | GONZALEZ-NEVES, G. GIL, G. FERRER, M. |
Dades Font | Food Science and Technology International ISSN: 1082-0132 - 2002 - V: 8- N: 5, Pg: 315-321 |
Descriptors | Raim Tannat Vitis vinifera L. Vi Compostos fenolics Maduresa Antocianins Ethephon |
Títol | Einfluss von Botrytisbefall, Enzym- und Hefepraparaten auf Phenolzusammensetzung un Qualitat von Rotweinen der Sorte Blauer Zweigelt und Trollinger |
Autor | EDER, R. OSWALD, B. BRANDES, W. SCHMID, H. WENDELIN, S. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 675-697 |
Descriptors | Botrytis Malalties de la vinya Llevats Enzims Compostos fenolics Qualitat del vi Vi Vi negre Blauer zweigelt Trollinger |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | El poder antioxidante cocmo parametro indicativo del envejecimiento de productos vivtivinicolas del marco de Jerez |
Autor | SCHWARTZ, M. MARTINEZ, C. RODRIGUEZ, M.C. [et al.] |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 324-326 |
Descriptors | Envelliment Compostos fenolics Propietats antioxidants |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Elimination des composes phenoliques presents dans les bouchons de liege par une phenoloxydase: Suberase |
Autor | GARRIGUES, B. |
Dades Font | Revue des Oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 1999 - V: - N: 93, Pg: 20-22 |
Descriptors | Tap de suro Suro Tap Compostos fenolics Eliminacio Suberasa Tractament |
Títol | Els compostos fenolics del vi negre en relacio amb la seva capacitat per a la criansa. Analisi i interpretacio. La vinificacio en negre. Influencia sobre la composicio en compostos fenolics |
Autor | ZAMORA, F. |
Dades Font | Curs d?elaboracio, criansa i envelliment de vins negres - Abril-Maig 1999 - V: - N: , Pg: 1-15 |
Descriptors | Compostos fenolics Vi negre Crian?a Vinificacio en negre |
Localització | C 13/98 |
Títol | Envejecimiento oxidativo de un vino para oloroso. Compuestos fenolicos de bajo peso molecular |
Autor | LOPEZ ROMASANTA, F. PINEDO CONTRERAS, J.M. CASAS ASIN, J.A. [et al.] |
Dades Font | Viticultura/enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Mayo-Junio 2008 - V: - N: 116, Pg: 36-41 |
Descriptors | Compostos fenolics Roure america Oloros Fusta de roure Envelliment oxidatiu Extraccio de components fenolics |
Títol | Estada en practiques: Estudi de la incidencia dels polifenols en l'amargor dels vins blancs del Penedes. |
Autor | SOGAS SANCHEZ, Judith |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques Cava Varietats Macabeu Xarel.lo Parellada Penedes Caves Chandon Sant Cugat Sesgarrigues Vinya Vinificacio Verema Polifenols Amargor Vi blanc Compostos fenolics |
Localització | (043) SOGAS SANCHEZ |
Títol | Estado actual de los conocimientos cientificos sobre los aspectos del vino relacionados conla salud del consumidor |
Autor | MORENO ARRIBAS, M.V. POLO, M.C. |
Dades Font | Alimentacion Nutricion y Salud ISSN: 1136-4815 - Abril-Junio 2005 - V: 12- N: 2, Pg: 71-81 |
Descriptors | Vi Anhidrid sulfuros Ocratoxina A Carbamat d'etil Amines biogenes Compostos fenolics Peptid bioactiu |
Títol | Estrategias de riego en el cultivo de la vid y repercusiones en la calidad del mosto y vino |
Autor | NADAL ROQUET-JALMAR, M LAMPREAVE FIGUERAS, M VALLS FONAYET, J |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - especial 2000 - V: - N: 71, Pg: 37-45 |
Descriptors | Cabernet sauvignon Qualitat Compostos fenolics Estres hidric |
Títol | Estudi de l'evolucio dels compostos fenolics de la varietat auxerrois, en diferents sistemes de vinificacio i possibilitats d'envelliment |
Autor | MARGALEF LLEBARIA, P. |
Dades Font | - abril 1992 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques Vinificacio Domaine de Quattre Cahors Compostos fenolics Auxerrois Envelliment |
Localització | (043) MARGALEF LLEBARIA |
Títol | Estudi de l'evolucio dels compostos fenolics de les varietats auxerrois, merlot i tannat. Possibilitats d'evolucio i envelliment dels vins obtinguts en les respectives vinifiacions. |
Autor | LUENGO MASSONI, G. |
Dades Font | - juliol 1994 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques Compostos fenolics Envelliment Vins Vinificacio Merlot Auxerrois Tannat |
Localització | (043) LUENGO MASSONI |
Títol | Estudio comparativo de vinos ecologicos de diferentes Denominaciones de Origen. Actividad antioxidante y compuestos fenolicos |
Autor | ZAFRILLA, P. MORILLAS, J.M. MULERO, J. CARAVACA, G. CAYUELA, J.M. MARTINEZ CACHA, A. LOPEZ NICOLAS, J.M. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Julio-Agosto 2003 - V: III- N: 12, Pg: 58-62 |
Descriptors | Vi ecologic Denominacions d'origen Estudi comparatiu Activitata antioxidant Compostos fenolics |
Títol | Estudio de distintos metodos de extraccion de compuestos fenolicos en uva para la determinacion del color del vino |
Autor | MU?OZ, S. et al. |
Dades Font | XXV Jornadas de viticultura y enologia de Tierra de Barros ISSN: 84-7930-084-1 - Mayo 2003 - V: XXV- N: , Pg: 421-432 |
Descriptors | Color probable Compostos fenolics Maduracio fenolica Extraccio del color Vi |
Localització | 634.8(462.221.2) JOR |
Títol | Estudio de la extraccion de compuestos fenolicos de variedades tintas durante la vinificacion en la D.O. Penedes |
Autor | PARDO CASTELLVI, R. DE CASTRO MARTIN, J.J. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Septiembre 2003 - V: XIV- N: 87, Pg: 37-42 |
Descriptors | Antocians Color Compostos fenolics Maceracio Tanins Vi negre |
Títol | Estudio de la incidencia del nivel de carga bajo diferentes dosis de riego en CV. Tempranillo en Extremadura durante la campa?a 2005. Calidad feolica y cromatica de loa vinos elaborados (III) |
Autor | VALDES, E. MANZANO, R. GAMERO, E. [et al.] |
Dades Font | Avances en ciancias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 498-500 |
Descriptors | Vi Tempranillo Aclarida Deficit hidric Compostos fenolics |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Estudio de los compuetos fenolicos de algunas viniferas tintas cultivadas en Jerez de la Frontera |
Autor | PUERTAS, B. JIMENEZ, M.J. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-078-7 - Mayo 2001 - V: XXIII Jornadas- N: , Pg: 407-416 |
Descriptors | Compostos fenolics Vinifera negra Jerez de la Frontera |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Estudio sobre maceracion carbonica : ensayos con levaduras S.C.71.B |
Autor | ANOCIBAR, A. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 3 - novembre-desembre 1992 - V: - N: 11-12, Pg: 51-56 |
Descriptors | Vinificacio Maceracio carbonica Components volatils Compostos fenolics Color Tanins Aroma |
Títol | Estudio y optimizacion de un metodo analitico para la estimacion de los parametros de madurez fenolica de uvas tintas |
Autor | FRAGOSO GARCIA, S. MESTRES SOLE, M. BUSTO BUSTO, O. |
Dades Font | Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2009 - V: XI- N: 58, Pg: 38-43 |
Descriptors | Maduresa fenolica Polifenols Antocians Optimitzacio Metode analitic Compostos fenolics Raim Vi negre Extraccio |
Títol | Etude par CLHP de la reaction glucoside de malvidine-acetaldehyde-compose phenolique |
Autor | ROGGERO, J.P. et al. |
Dades Font | Connaissance de la vigne et du vin - 1987 - V: 21- N: 3, Pg: 163-168 |
Descriptors | CLHP Glucosid Malvidina Acetaldehid Compostos fenolics |
Localització | C 21/52 |
Títol | Etudes sur l?extraction des composes phenoliques (anthocyanes et tanins) au cours de la vinification en rouge |
Autor | GLORIES, Y. |
Dades Font | Academie d?agriculture de France - Avril 1981 - V: - N: , Pg: 628-634 |
Descriptors | Extraccio Compostos fenolics Antocians Tanins Vinificacio en negre |
Localització | C 19/42 |
Títol | Evaluation of similarities between natural and accelerated browning of fino sherry wines by chemometric techniques |
Autor | PALMA, M GARCIA BARROSO, C PEREZ-BUSTAMANTE, J.A |
Dades Font | Analyst ISSN: 0003-2654 - may 2000 - V: - N: 125, Pg: 1151-1154 |
Descriptors | Compostos fenolics Vi Fino Sherry Compostos fenolics Analisi |
Localització | C 1/68 |
Títol | Evidence of the specific benefits of wine consumption on human health- an update on the cardiovascular nd other physiological mechanisms |
Autor | STOCKLEY, C. S. |
Dades Font | Australian Grapegrower and Winemaker - March 2001 - V: - N: 446, Pg: 72-77 |
Descriptors | Malaties caridiovasculars Efecte positiu del vi Compostos fenolics Antioxidant Vi Salut Consum |
Localització | C 12/59 |
Títol | Evolucion de la maduracion de viniferas de cultivo tradicional en Galicia |
Autor | DIAZ LOSADA, E. RIO SEGADE, S. CORTES DIEGUEZ, S. [et al.] |
Dades Font | Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2009 - V: XI- N: 57, Pg: 40-45 |
Descriptors | Varietats autoctones Vi Maduracio Compostos fenolics Raim |
Títol | Evolucion de los compuestos fenolicos durante el envero y la maduracion en la DO Tarragona |
Autor | VALLS, J. et al. |
Dades Font | Tercer Simposio Internacional Zonificacion Vitivinicola - Mayo 2000 - V: Tomo IV- N: , Pg: 1-10 |
Descriptors | Compostos fenolics Maduracio Tarragona DO Denominacio d'origen |
Localització | 634.8:663.2 SIM |
Títol | Evolucion del contenido polifenolico de los vinos de Tempranillo durante el envejecimiento en barrica de roble, y posterior crianza en botella |
Autor | MARTINEZ GARCIA, J. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Septiembre 1998 - V: - N: 57, Pg: 48-56 |
Descriptors | Botes Envelliment Roure america Roure frances Compostos fenolics Crian?a |
Títol | Evolucion del potencial fenolico de uvas tintas en la D.O. Jumilla. Comparacion entre varidades Cabernet Sauvignon, Monastrell y Tempranillo |
Autor | OLIVA ORTIZ, J. BARBA NAVARRO, A. FERNANDEZ LLAMAS, M.J. RUBIO MU?OZ, A. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Marzo-Abril 2003 - V: III- N: 10, Pg: 52-57 |
Descriptors | Raim negre Compostos fenolics Jumilla DO Denominacio d'origen Evolucio Cabernet sauvignon Monastrell Tempranillo |
Títol | Evolucion del vino tinto envejecido en diferentes sistemas. Compuestos fenolicos y color |
Autor | ALAMO SANZA, M. CASADO, L. CASTRO, R. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Vi negre Envelliment Compostos fenolics Color |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Evolution des composes phenoliques au cours de l'elevage des vins rouges en futs neufs |
Autor | NAUDIU, R |
Dades Font | Vignes et Vins ISSN: 1142-5288 - abril 1990 - V: - N: 5, Pg: 57-60 |
Descriptors | Vi negre Crian?a Envelliment Botes Fenols Compostos fenolics Oxidacio |
Títol | Evolution des composes phenoliques au cours du vieillissement du vin |
Autor | GLORIES, Y. |
Dades Font | Ann. Nutr. Alim. - 1978 - V: - N: 32, Pg: 1163-1169 |
Descriptors | Compostos fenolics Envelliment Vi |
Localització | C 19/14 |
Títol | Evolution des composes phenoliques du bois de chene au cours du vieillissement de l?armagnac |
Autor | PUECH, J.L. JOURET, C. GOFFINET, B. |
Dades Font | Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 - 1985 - V: 5- N: 3, Pg: 379-391 |
Descriptors | Compostos fenolics Envelliment Armanyac |
Localització | C 19/81 |
Títol | Evoluzione dei composti fenolici di basso peso molecolare durante la maturazione dei vini de Jerez |
Autor | ESTRELLA, M.I. HERNANDEZ, M.T. DIEZ, C. |
Dades Font | Vignevini ISSN: 0390-0479 - - V: I-II- N: , Pg: 33-38 |
Descriptors | Compostos fenolics Baix pes molecular Maduracio Vi Jerez Xeres Sherry |
Localització | C 20/92 |
Títol | Extraccion de compuestos fenolicos en restos de poda de variedades blancas de vid (Vitis Vinifera L.) |
Autor | FUENTES, I. et al. |
Dades Font | XXV Jornadas de viticultura y enologia de Tierra de Barros ISSN: 84-7930-084-1 - Mayo 2003 - V: XXV- N: , Pg: 411-420 |
Descriptors | Compostos fenolics Poda Vinya Vitis vinefera L. Sarment |
Localització | 634.8(462.221.2) JOR |
Títol | Fisiologia de la maduracion de la uva |
Autor | ANDRADES, M?.S |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1990 - V: - N: 9, Pg: 21-30 |
Descriptors | Raim Maduracio Acidesa Acid malic Acid tartric Acid tartaric Glucosa Fructosa Compostos fenolics |
Títol | Fractionnement des composes phenoliques presents dans les vins. |
Autor | PERI, C. POMPEI, C. |
Dades Font | FV - setembre 1980 - V: - N: 726, Pg: 2 p. |
Descriptors | Fenols Flavonoides Compostos fenolics Tanins Vi Analisi Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Composicio |
Localització | FV 726 |
Títol | General scheme of analysis of phenolic compounds in plant extracts by reversed-phase high-performance liquid chromatography |
Autor | VILLENEUVE, F. et al. |
Dades Font | Journal of Chromatography - 1982 - V: - N: 234, Pg: 131-140 |
Descriptors | Compostos fenolics Analisi Cromatografia en fase liquida |
Localització | C 19/50 |
Títol | HPLC for the Separation and Determination of Phenolic Compounds in Plant Cell Walls |
Autor | HARTLEY, R.D. |
Dades Font | High Performance Liquid Chromatography in Plant Sciences - 1987 - V: 5- N: , Pg: 92-103 |
Descriptors | HPLC Separacio Determinacio Compostos fenolics Paret cel?lular |
Localització | C 21/38 |
Títol | Herramientas para la mejora de la variedad Monastrell |
Autor | ROMERO CASCALES, I. RUIZ GARCIA, Y. LOPEZ ROCA, J.M. MARTINEZ CUTILLAS, A. GOMEZ PLAZA, E. |
Dades Font | La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Octubre 2012 - V: - N: 3384, Pg: 1526-1531 |
Descriptors | Monastrell Compostos fenolics Seleccio clonal Elicitors |
Títol | Hyperoxygenation des mouts |
Autor | MEISTERMANN, Eric |
Dades Font | Vignes et vins ISSN: 1142-5288 - abril 1991 - V: - N: 7, Pg: 41-44 |
Descriptors | Vi Vinificacio Hiperoxigenacio Most Compostos fenolics |
Títol | Immobilised laccase for phenolic removal in must and wine. |
Autor | BRENNA, O. BIANCHI, E. |
Dades Font | Biotechnology Letters ISSN: 0141-5492 VOL 16 - gener 1994 - V: - N: 1, Pg: 35-40 |
Descriptors | Laccase Enzims Most Vi Metode enzimatic Compostos fenolics Constituents |
Localització | C 5/58 |
Títol | Implicacion de los compuestos fenolicos de bajo peso molecular en el potencial antioxidante de vinos tintos espa?oles |
Autor | GONZALEZ-SANJOSE, M? L. RIVERO-PEREZ, M? D. MU?IZ, P. |
Dades Font | Alimentaria. Investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Marzo 2008 - V: - N: 391, Pg: 88-91 |
Descriptors | Vi negre Antioxidants Vi espanyol Compostos fenolics Fenols Antioxidant Antioxidant fenolic |
Títol | Importancia de los compuestos fenolicos en la calidad de los vinos tintos de crianza |
Autor | VALLS, J. LAMPREAVE, M. NADAL, M.- AROLA, L. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 119-124 |
Descriptors | Compostos fenolics Qualitat del vi Vi negre de crian?a Vi |
Títol | Importancia del momento de vendimia en la obtencion de vinos de crianza: (II) repercusion sobre los compuestos fenolicos de bajo peso molecular |
Autor | PEREZ MAGARI?O, S. GONZALEZ SAN JOSE, M?.L. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Septiembre 2005 - V: - N: 99, Pg: 29-35 |
Descriptors | Verema Vi Vi de crian?a Compostos fenolics Pes molecular Copigment Envelliment Data de verema Vi negre |
Títol | Importancia nutricional de los compuestos fenolicos |
Autor | ZAFRILLA, P. CAYUELA, J.M. MARTINEZ-CACHA, A. MORILLA, J. MULERO, J. LOPEZ-NICOLAS, J.M. |
Dades Font | Tecnologia del vino ISSN: 1578-6153 - Enero-Febrero 2002 - V: II- N: 3, Pg: 87-91 |
Descriptors | Compostos fenolics Nutricio Salut Vi Flavonoides |
Títol | Incidences des composes phenoliques sur des bacteries lactiques et acetiques isolees du vin |
Autor | CORNU, M.C. MARCHAND, A. MEURVILLE, E. BELIN, J.M. |
Dades Font | Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 VOL 4 - 1984 - V: - N: Hors serie III, Pg: 73-79 |
Descriptors | Compostos fenolics Bacteris lactics Creixement Metabolisme |
Localització | C 9/88 |
Títol | Incidencia del cultivar en la composicion fenolica y color de los vinos tintos |
Autor | P?REZ-MAGARI?O, S. GONZALEZ-SANJOSE, ML. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Mayo/Junio 20002 - V: 13- N: 80, Pg: 5-14 |
Descriptors | Clons Color Compostos fenolics Raim Vi negre |
Títol | Influence du bois sur certaines substances olorantes des vins |
Autor | PONS, M. CHATONNET, P. BOIDRON, J. N. |
Dades Font | Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 VOL 22 - 1988 - V: - N: 4, Pg: 275-294 |
Descriptors | Vi Conservacio Botes de roure Fusta Aroma Components volatils Compostos fenolics Analisi Cromatografia de gasos Crian?a |
Localització | C 2/15 |
Títol | Influence of water deficit on synthesis and concentration of skin phenolic compounds during the berry growth of Vitis Vinifera L. ev Shiraz |
Autor | OJEDA, H. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 69-70 |
Descriptors | Deficit hidric Compostos fenolics Influencia Vitis vinifera L |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Influencia de la densidad de descube sobre la extraccion polifenolica y el color en la variedad mencia |
Autor | GOMEZ, P.E. RODRIGUEZ, B VAZQUEZ FERNANDEZ, E.M. VAZQUEZ MONTES, M.T. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo/Abril 1999 - V: - N: 61, Pg: 50-55 |
Descriptors | Antocians Compostos fenolics Trasbals Tanins Vi |
Títol | Influencia de la microoxigenacion sobre el color, la composicion en compuestos fenolicos y la astringencia del vino tinto |
Autor | CANALS,R. LLAUDY, M.C. KONTOUDAKIS, N [et al.] |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 344-346 |
Descriptors | Microoxigenacio Color Compostos fenolics Astringencia Vi negre |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Influencia de la tecnica de vinificacion sobre la evolucion fenolica y de color de vinos de syrah, cabernet sauvignon y monastrell |
Autor | HERNANDEZ JIMENEZ, A. [et al.] |
Dades Font | Enologos : revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio-Agosto 2009 - V: XI- N: 60, Pg: 38-43 |
Descriptors | Enzims Congelacio Raim Compostos fenolics Syrah Monastrell Cabernet sauvignon Vi Color Color del vi |
Títol | Influencia de la viticultura en el color y otros compuestos fenolicos de la uva |
Autor | MARTINEZ DE TODA FERNANDEZ, F. |
Dades Font | Prensa del Rioja, La - Mayo-Junio 2002 - V: - N: 135, Pg: 12-14 |
Descriptors | Compostos fenolics Viticultura Vinificacio Color Materia vegetal Clima Aclarida de raim Raim |
Títol | Influencia de los compuestos fenolicos sobre la calidad y el envejecimiento en barrica de vnos tintos de diferente contenido tanico |
Autor | REYERO, J.R. DIAZ PLAZA, E.M. PARDO, F. SALINAS, M.R. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-078-7 - Mayo 2001 - V: XXIII Jornadas- N: , Pg: 479-492 |
Descriptors | Compostos fenolics Qualitat Envelliment en barrica Vi negre Contingut tanic Barrica |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Influencia de los tratamientos de lavado en la composicion fenolica de tapones de corcho para uso enologico |
Autor | HERNANDEZ, T. ESTRELLA, I. GONZALEZ, J.R. [et al.] |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 381-383 |
Descriptors | Tap de suro Compostos fenolics Suro |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Influencia del cambio climatico en la elaboracion de vino |
Autor | ZAMORA, F. |
Dades Font | V Foro Mundial del Vino ISSN: 978-84-8125-305-4 (ISBN) - Marzo 2006 - V: - N: , Pg: 93-96 |
Descriptors | Canvi climatic Elaboracio de vi Compostos fenolics Priorat |
Localització | 663.2 For |
Títol | Influencia del raspon en la composicion organoleptica de los vinos tintos de variedades Cabernet-Sauvignon y Pinot Noir |
Autor | OUGH, C. S. MESIAS, J. L. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X VOL 39 - 1984 - V: - N: 1993-1994, Pg: 3857-3871 |
Descriptors | Vi Compostos fenolics Cabernet sauvignon Pinot negre Pinot noir Vi negre Rapa Aroma Components volatils Analisi sensorial |
Localització | C 2/94 |
Títol | Influencia del tiempo de maceracion sobre el contenido de compuestos fenolicos en la vinificacion en tinto de uvas Monastrell |
Autor | NAVARRO, G. PARDO, F. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1993 - V: - N: 26, Pg: 51-55 |
Descriptors | Maceracio Compostos fenolics Vinificacio Vi Vi negre Monastrell Jumilla DO Raim Antocians Most Tanins Polifenols |
Títol | Interpretations of Ultraviolet Absorption in White Wines |
Autor | SOMERS, T. C. ZIEMELIS, G. |
Dades Font | Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 23 - 1972 - V: - N: , Pg: 441-453 |
Descriptors | Vi blanc Analisi Constituents Riesling Compostos fenolics Cromatografia de gasos liquids |
Localització | C 5/71 |
Títol | L?electroforesi capil.lar en l?analisi de compostos fenolics |
Autor | BRONZE, M.R. |
Dades Font | ACE. Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 3r Trimestre 1999 - V: - N: 48, Pg: 3-9 |
Descriptors | Compostos fenolics Electroforesi capil.lar Analisi |
Títol | La maceracion prefermentativa en fred. Efectes en l'extraccio del color i dels compostos fenolics, i influencia del nivell de maduracio del raim |
Autor | LLAUDY, M.C. et al. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3er trimestre 2005 - V: 22- N: 72, Pg: 11-14 |
Descriptors | Maceracio prefermentativa en fred Extraccio Color Compostos fenolics Maduracio del raim Neu carbonica Raim negre Vinificacio |
Títol | La viticulture a l'aube du IIIe millenaire |
Autor | |
Dades Font | Journal international des sciences de la vigne et du vin ISSN: 1151-0285 - - V: - N: Hors Serie, Pg: 1-171 |
Descriptors | Viticultura Gra verd Ampelografia Baia Informatica Poliamines Vigor Antocians Aroma Vinya Compostos fenolics Eutipiosi Eutipa Apoplexia parasitaria Esca Eudemis Corc del raim |
Localització | 634.8 VIT |
Títol | Las bacterias lacticas y los compuestos fenolicos del vino |
Autor | RODRIGUEZ, H. et al. |
Dades Font | Vinoteq ISSN: 1887-2794 - Abril-Junio 2007 - V: - N: 36, Pg: 26-30 |
Descriptors | Vi Compostos fenolics Bacteris lactics Fermentacio Vinificacio Propietats antioxidants Propietats sensorials |
Títol | Le dosage de quelques composes phenoliques (aldehydes aromatiques et acides phenols) dans le aux-de- vie de cognac vieillies en futs de chene , par chromatographie en phase liquide haute performance (CLHP) |
Autor | CANTAGREL, R. VIDAL, J.P. BOULESTEIX, J.M. |
Dades Font | FV - juliol 1991 - V: - N: 906, Pg: 11 p. |
Descriptors | Cromatografia de liquids Envelliment Fenols Aldehids Compostos fenolics Analisi Dosificacio Dosatge Botes de roure Components volatils Aroma Cognac Conyac |
Localització | FV 906 |
Títol | Les bois aporte de "bons tanins" |
Autor | FLAMAND, D. |
Dades Font | VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 VOL 2 - abril 1998 - V: - N: 229, Pg: 42-44 |
Descriptors | Salut Vi Tanins Fusta El.lagitanins Botes Envelliment Compostos fenolics |
Títol | Les composes phenoliques du raisin et du vin Leurs transformations au cours de l?elaboration des vins et leurs effets sur la qualite (vins blancs) |
Autor | RAPP, A. BACHMANN, O. STEFFAN, H. |
Dades Font | Bulletin de l?OIV - 1977 - V: - N: 553, Pg: 167-196 |
Descriptors | Compostos fenolics Raim Vi Vinificacio Qualitat Vi blanc |
Localització | C 19/9 |
Títol | Levures et composes phenoliques du vin : premiers resultats |
Autor | CUINIER, C. GUYOT, F. BRUETSCHY, A. |
Dades Font | Vignes et Vins ISSN: 1142-5288 - abril 1991 - V: - N: 7, Pg: 59-61 |
Descriptors | Llevats Compostos fenolics Vinificacio Most Vi negre |
Títol | Los compuestos fenolicos del vino tinto y su capacidad para la crianza |
Autor | ZAMORA, F. |
Dades Font | XIII Cursos Rioja 97 - 1997 - V: - N: , Pg: 33-59 |
Descriptors | Compostos fenolics Vi negre Crian?a Vinificacio |
Localització | 634.814.2 Cur |
Títol | Los compuestos fenolicos. Incidencia sobre el metabolismo de las bacterias lacticas |
Autor | ROZES, N. |
Dades Font | Maquinas, materiales y equipos tecnologicos en la extraccion de polifenoles de la uva en vinificacion - 2001 - V: XVI Cursos Rioja'01- N: , Pg: 197-209 |
Descriptors | Compostos fenolics Bacteris lactics Metabolisme Efectes Flavonoides Tanins Acid fenolic Antocians |
Localització | 663.255 Cur |
Títol | Los enzimas y sus aplicaciones en enologia. Las tecnicas enzimaticas ayudan a producir vinos mas asequibles para el comprador |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Mayo 2007 - V: LXII- N: 3170, Pg: 1446-1453 |
Descriptors | Enzims Enologia Vinificacio Tecniques enologiques Subproductes Compostos fenolics |
Títol | Materiaux a base de composes phenoliques: de nouveaux defis |
Autor | AOUF, C. NOUAILHAS, H. ROUMEAS, L. CAILLOL, S. BOUTEVIN, B. FULCRAND, H. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre/Decembre 2011 - V: - N: 249, Pg: 22-24 (Cahier technique) |
Descriptors | Compostos fenolics Polifenols Epoxy Resines Biomassa |
Títol | Memoria de l'estada en practiques a Moli Coloma SA |
Autor | SALA MARGALEF, Sandra |
Dades Font | - setembre 1993 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques Penedes DO Vinya Vi Varietats Vinificacio Raim Most Compostos fenolics Moli Coloma |
Localització | (043) SALA MARGALEF |
Títol | Metabolisme de compostos fenolics per bacteris lactics del vi |
Autor | RODR?GUEZ, H LANDETE, J.M. DE LAS RIVAS, B. ET.AL. |
Dades Font | ACE revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 2007 - V: 24- N: 79, Pg: 4-8 |
Descriptors | Vi bacteris lactics Compostos fenolics Fermentacio malolactica |
Títol | Metodi per lo studio dei polifenoli dei vini. |
Autor | DI STEFANO, R. CRAVERO, M.C. GENTILINI, N. |
Dades Font | L'Enotecnico - maig 1989 - V: - N: , Pg: 83-89 |
Descriptors | Polifenols totals Vi Compostos fenolics Antocians |
Localització | C 6/99 |
Títol | Microoxigenation bei Rotweinen mit mittlerem polyphenolgehalt- Pinot Noir und Pinot Meunier |
Autor | BERNATH, K. EGLI, T. MANNLE, F. FLUELER, T. HUHN, T. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 595-607 |
Descriptors | Microoxigenacio Vi negre Compostos fenolics Pinot negre Pinot Meunier |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Miel y sus propiedades funcionales, La |
Autor | VIUDA MARTOS, M. RUIZ NAVAJAS, Y. FERNANDEZ LOPEZ, J. [et al.] |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2008 - V: - N: 233, Pg: 36-39 |
Descriptors | Additius Fitoquimics Propolis Aliments funcionals Mel Salut Compostos fenolics Capacitat anitoxidant Radicals lliures Oxidacio Flavonoides Antivirosi Malalties |
Títol | Modificacions del color en els vins blancs (I). En fosquiment (browning) |
Autor | HUIX-BLANQUERA, M. LAMUELA-RAVENTOS, R.M. |
Dades Font | ACE. Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - Octubre-Desembre 1998 - V: - N: 45, Pg: 3-7 |
Descriptors | Vi blanc Enfosquiment Color Modificacio Compostos fenolics |
Títol | New histochemical observations of shot grapevine berries |
Autor | CHOLET, C. MONDOLOT, L. ANDARY, C. |
Dades Font | Australian Journal of Grape and Wine Research ISSN: 1322-7130 - 2002 - V: 8- N: 2, Pg: 126-131 |
Descriptors | Vitis vinifera Compostos fenolics Raim Histoquimica |
Títol | Overcoming problems of phenolics and quinones in the isolation of plant enzymes and organelles |
Autor | LOOMIS, W.D. |
Dades Font | Methods in enzymology ISSN: 0076-6879 VOL 31 - 1994 - V: - N: , Pg: 528-545 |
Descriptors | Fenols Fenologia Flavonoides Plantes Enzims Compostos fenolics Cel.lula Citologia Microbiologia |
Localització | C 5/70 |
Títol | Parametros de la color y fenoles en maceraciones cortas de la variedad Listan negro |
Autor | DARIAS MARTIN, J. RAMOS DOMINGUEZ, M.T. MEDINA GONZALEZ, M.R. PADRON PADILLA, J. |
Dades Font | Viticultura enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Mayo-Junio 2007 - V: - N: 110, Pg: 15-22 |
Descriptors | Color Compostos fenolics Vi negre Tenerife Listan negre |
Títol | Perfis-de-Temperatura e ATPase plasmatica de Rhodotorula ferulica, uma levadura utilizadora de compostos fenolicos |
Autor | FERREIRA PINTO, A. LOUREIRO DIAS, M.C. MADEIRA LOPES, A. |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 2 pp. |
Descriptors | Rhodotorula ferulica Llevats Compostos fenolics ATPasa plasmatica |
Localització | C 18/38 |
Títol | Phenolic Compounds in White Grapes Grown in New York |
Autor | LEE, C.Y. JAWORSKI, A. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 1987 - V: 38- N: 4, Pg: 277-281 |
Descriptors | Compostos fenolics Raim blanc Nova York |
Localització | C 21/53 |
Títol | Phenolic compounds in Moravian red wines |
Autor | TRISKA, J. KYSELAKOVA, M. TOTU, E.K. VRCHOTOVA, N. LOFNEROVA, D. BALIK, J. VEVERKA, J. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Compostos fenolics Vi negre Moravia |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Phenolic compounds in red wine and dealcoholised red wine are protective against the DNA damaging effect of ironising radiation ex vivo |
Autor | GREENROD. W |
Dades Font | OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section wine and health: current and future wine and health information: the issues in perspective- N: The current and future status of wine and health information, Pg: 294-295 |
Descriptors | Compostos fenolics Vi negre |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Phenolic compounds in red-berry skins of uva di troia and bombino nero grapes (Vitis vinifera L) |
Autor | TAMBORRA, P. ESTI, M. MINAFRA, M. SINESIO, F. |
Dades Font | Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 - 2003 - V: XV- N: 3, Pg: 347-357 |
Descriptors | Compostos fenolics Raim Bombion nero Troia Vitis vinifera L. |
Títol | Practicas enologicas en la evolucion del contenido fenolico, Las. Vinos tintos |
Autor | GARCIA-MARINO, M. [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Enero 2009 - V: LXIV- N: 3248, Pg: 6-14 |
Descriptors | Vi Compostos fenolics Practiques enologiques Extraccio de components fenolics Vi negre Vitis vinifera Rioja DO Tempranillo Garnacha Garnatxa Graciano 2004 Vinificacio |
Títol | Prediccion de la concentracion de los compuestos fenolicos en extractos de uva tinta mediante espectroscopia de infrarrojo con transformada de fourier (FT-IR) |
Autor | FRAGOSO GARCIA, S. MESTRES SOLE, M. BUSTO BUSTO, O. [et al.] |
Dades Font | Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2009 - V: XI- N: 57, Pg: 46-49 |
Descriptors | Maduresa fenolica Compostos fenolics Antocians FTIR Analisi multivariant Regressio lineal Raim negre |
Títol | Principales compuestos fenolicos de los vinos de zonas calidad: Cabernet Sauvignon, Cencibel / Tempranillo y Shiraz |
Autor | CABEZUDO IBA?EZ, M?.D. VICARIO ESPINOSA, A. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Enero-Febrero 2004 - V: IV- N: 15, Pg: 73-78 |
Descriptors | Compostos fenolics Zones calides Cabernet sauvignon Tempranillo Cencibel Shiraz |
Títol | Propiedades antioxidantes del vino y sus componentes |
Autor | LEIGHTON, F. URQUIAGA, I. DIEZ, M.S. |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 VOL 71 - Mayo-Junio 1998 - V: - N: 807-808, Pg: 462-490 |
Descriptors | Propietats antioxidans Vi Polifenols Compostos fenolics |
Títol | Proteins in white wine, II: Their resistance to proteolysis is not due to either phenolic association or glycosylation |
Autor | WATERS, E.J. PENG, Z. POCOCK, K.F. WILLIAMS, P.J. |
Dades Font | Australian Journal of Grape and Wine Research VOL 1 - 1995 - V: - N: , Pg: 94-99 |
Descriptors | Glicoproteines Vi blanc Compostos fenolics Peptidiases Enzims proteolitics |
Localització | C 5/120 |
Títol | Raisin de table : des composes phenoliques bien faiteurs |
Autor | MEIFFREN, Isabelle |
Dades Font | Viti : Documentation agricole ISSN: 0399-3558 - novembre 1990 - V: - N: 148, Pg: 67-68 |
Descriptors | Raim de taula Composicio Compostos fenolics Salut |
Títol | Rapport Alcool/extrait et composes phenoliques de vins blancs et rouges issus de raisins et de mout ayant resu des traitements differents. |
Autor | PLESSIS, C.S. DU |
Dades Font | FV - abril 1975 - V: - N: 553, Pg: 4 p. |
Descriptors | Compostos fenolics Vi blanc Vi negre Raim Most Extracte Alcohol |
Localització | FV 553 |
Títol | Reactivity of phenolic compounds in wine: diversity of mechanisms and resulting products |
Autor | CHEYNIER, V. et al. |
Dades Font | In Vino Analytica Scientia. First symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 143-154 |
Descriptors | Compostos fenolics Reactivitat Vi |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Recherches concernant les effets protecteurs des composes phenoliques du vin sur les structures histologiques dans les processus atheromateux au lapin |
Autor | COTEA, I. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Compostos fenolics Estructura histologica |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Rectified concentrated grape must : HPLC analysis of phenolic substances and hydroxymethylfurfural |
Autor | POMPEI, C. ROSSI, M. BAROZZI, E |
Dades Font | Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 51 - 1986 - V: - N: 6, Pg: 1498-1500 |
Descriptors | Most concentrat rectificat Analisi HPLC Cromatografia de liquids Compostos fenolics Hidroximetilfurfural |
Localització | C 2/75 |
Títol | Red wine phenolic compounds reduce plasma lipids and apolipoprotein B, and prevent early aortic atherosclerosis in hypercholesterolemic golden syrian hamsters |
Autor | AUGER, C. CAPORICCIO, B. LANDRAULT, N. LAURENT, C. CROS, G. BESAN?ON, P. ROUANET, J.M. TEISSEDRE, P.L. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Vi negre Compostos fenolics Arteriosclerosi aortica Hamsters |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Red wine quality: correlations between colour, aroma and flavour and pigment and other parameters of young Beaujolais |
Autor | JACKSON, M.G. ...(et al.) |
Dades Font | Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 29 - 1978 - V: - N: , Pg: 715-727 |
Descriptors | Vi negre Beaujolais Compostos fenolics Antocians Color Pigment Estadistiques Vi jove Vi novell Regressio lineal multiple Aroma Gust |
Localització | C 4/5 |
Títol | Rootstock effect on grignolino vine nutrient level and must phenolic compounds and acidity |
Autor | MANNINI, F. LANATI, D. LISA, A. |
Dades Font | Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 379-384 |
Descriptors | Portaempelt Nutrients Compostos fenolics Most Acidesa |
Localització | 634.814 SIM |
Títol | Separation of phenolic compounds by high-performance liquid chromatography with absorbance and fluorimetric detection |
Autor | RODRIGUEZ DELGADO, M.A. MALOVANA, S. PEREZ, J.P. BORGES, T. GARCIA MONTELONGO, F.J. |
Dades Font | Journal of Chromatography A ISSN: 0021-9673 - 2001 - V: - N: 912, Pg: 249-257 |
Descriptors | Compostos fenolics Cromatografia liquida d'alta resolucio Analisi Vi |
Localització | C 6/116 |
Títol | Sistema de secado de madera de roble para toneleria |
Autor | NIVAS, N. GLORIES, Y. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL IV - maig-juny 1993 - V: - N: 5-6, Pg: 47-50 |
Descriptors | Fusta Assecatge Botes de roure Higiene Neteja Compostos fenolics Fenols Fongs Tanins Polifenols |
Títol | Solar radiation effects on anthocianins and phenolics in skins of Pinot noir and Pinot gris berries |
Autor | PRICE, S.F. YODER, B. BREEN, P.J. WATSON, B. |
Dades Font | Comtes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 565-570 |
Descriptors | Radiacio solar Efectes Antocianins Compostos fenolics Pinot negre Pinot gris |
Localització | 634.814 SIM |
Títol | Spectral evaluation of total phenolic components in Vitis vinifera : grapes and wines |
Autor | CHRIS, T. ZIEMELIS, G. |
Dades Font | Science of Food and Agriculture ISSN: 0738-9310 - abril 1985 - V: - N: 36, Pg: 1275-1284 |
Descriptors | Vi Flavonoides Compostos fenolics Raim Esters Analisi espectral |
Localització | C 2/8 |
Títol | Study of phenolic compounds in aleatico grapes dried in a forced air tunnel |
Autor | FRANGIPANE, M. CECCARELLI, A. MENCARELLI, F. ANELLI, G. |
Dades Font | Italian journal of food science ISSN: 1120-1770 - 2007 - V: 19- N: 2, Pg: 203-208 |
Descriptors | Compostos fenolics Raim HPLC Antocianins |
Títol | Tecnica de la microoxigenacion, La. Efectos del oxigeno sobre el vino |
Autor | VICARIA, M. MARTINEZ, S. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4471-4479 |
Descriptors | Produccio de vi Elaboracio de vi Oxigen Oxigenacio Microoxigenacio Estructura fenolica Anhidrid sulfuros Compostos fenolics |
Títol | The colours, pigment and phenol contents of young port wines: Effects of cultivar, season and site |
Autor | BAKKER, J. et al. |
Dades Font | Vitis ISSN: 0042-7500 - 1986 - V: 25- N: , Pg: 40-52 |
Descriptors | Color Pigment Compostos fenolics Vi jove Influencia Lloc Cultiu Estacio |
Localització | C 20/29 |
Títol | Trace-level determination of polar phenolic compounds in aqueons samples by high-performance liquid chromatography and on-line preconcentration on porons graphitic carbon |
Autor | HENNION, M. C. COQUART, V. |
Dades Font | Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 1992 - V: - N: 600, Pg: 195-201 |
Descriptors | Compostos fenolics HPLC Determinacio Cromatografia de liquids |
Localització | C 2/83 |
Títol | Traitement et valorisation des dechets de la Cave de Monbazillac |
Autor | CHAUSSIER, J.-L. BARTOSZEK, G. MILISIC, V. |
Dades Font | 2e congres international sur le traitement des effluents vinicoles. Bordeaux, France 5-7 mai 1998 ISSN: 12-85362-496-X - Maig 1998 - V: - N: , Pg: 147-154 |
Descriptors | Col.loide Vi Efluents vinicoles Compostos fenolics Tecniques de separacio |
Localització | 505.05 Con |
Títol | Une liberation par "flash-detente" |
Autor | ESCUDIER, J. L. |
Dades Font | VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - setembre 1995 - V: - N: 201, Pg: 36-38 |
Descriptors | Compostos fenolics Termotractament Baia Raim Caracteristiques organoleptiques |
Títol | Utilizacion de Divergan W en Enologia |
Autor | RUIZ HERNANDEZ, M. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - gener-mar? 1991 - V: - N: 21, Pg: 23-34 |
Descriptors | Vi blanc Vinificacio Polivinilpirrolidona Compostos fenolics Tanins Polimeritzacio Aroma Gust Color |
Títol | Valoracion de parametros mecanicos como estimadores de la madurez fenolica de cultivares tintos |
Autor | RIO SEGADE, S. SOTO VAZQUEZ, E. ROLLE, L |
Dades Font | Viticultura/enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Septiembre 2008 - V: - N: 117, Pg: 23-30 |
Descriptors | Vi Raim Vi negre Raim Maduresa fenolica Antocianins Textura Qualitat Potencial enologic Compostos fenolics Textura Maduresa del raim |
Títol | Variacion de compuestos en vinos tintos de crianza de la D.O. Ribera de Duero |
Autor | GONZALEZ, M. L. [et al.] |
Dades Font | XX Congreso Mundial de la Vinya y del Vino - maig 1992 - V: - N: 73, Pg: 1-11 |
Descriptors | Ribera del Duero DO Vi negre Compostos fenolics Color |
Localització | C 2/7 |
Títol | Variacion de la composicion polifenolica en vinos obtenidos con distinto tipo de fermentacion |
Autor | HERNANDEZ, T. GOMEZ, M. C. BENGOECHEA, M. L. |
Dades Font | XX Congreso Mundial de la Vinya y del Vino - maig 1992 - V: - N: 74, Pg: 1-9 |
Descriptors | Vi Compostos fenolics Color Fermentacio |
Localització | C 2/7 |
Títol | Ventajas de los procesos de deshidratacion del mosto. Respecto a los habitualmente empleados |
Autor | TORRES, C.de [et al.] |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre-Diciembre 2009 - V: - N: 248, Pg: 36-41 |
Descriptors | Deshidratacio Most Raim Raim blanc Compostos fenolics Analisi quimica |
Títol | Vinificacio i marqueting a Buena Vista Winery. Estudi experimental sobre la influencia del "punch down" en l'extraccio de compostos fenolics en la varietat Pinot noir. |
Autor | CONESA, A. |
Dades Font | - setembre 1993 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques Vinificacio Buena Vista Winery Pinot negre Pinot noir Compostos fenolics Mercat Vi California Marqueting Carneros DO |
Localització | (043) CONESA CALVO |
Títol | Vinificaciones de mosto de uva CV. Malvar : color y compuestos fenolicos |
Autor | GOMEZ, M. S. PEREZ, F. J. BRAVO, F. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - mar?-abril 1993 - V: - N: 3-4, Pg: 60-68 |
Descriptors | Vinificacio Color Fenols Malvar Fermentacio Most Compostos fenolics Postfermentacio |
Títol | Viticulture environmental and production factors influencing aroma/flavor and phenolic compounds |
Autor | |
Dades Font | Vintner's Corner ISSN: 24061-0418 - November-December 1997 - V: - N: , Pg: 5pp |
Descriptors | Influencia Aroma Gust Mediambient Viticultura Compostos fenolics |
Localització | C 12/142 |
Títol | Volatile phenol determination in wine |
Autor | ETIEVANT, P. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 29 - 1981 - V: - N: , Pg: 65-67 |
Descriptors | Fenols Vi Compostos fenolics Vi negre Cromatografia de gasos Analisi espectral Fusta Identificacio Aroma |
Localització | C 3/26 |
Títol | Winery solid residue revalorization into oil and antioxidant with nutraceutical properties by an enzime assisted process |
Autor | TOBAR, P. et al. |
Dades Font | Proceedings of the 3rd international specialised conference on sustainable viticulture and winery wastes management - Maig 2004 - V: - N: , Pg: 151-157 |
Descriptors | Extraccio enzimatica Llavor Extraccio d'oli Compostos fenolics Celler Industria vitivinicola Residus solids |
Localització | 504.05 GES |