Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Propietats sensorials

Resultat de la cerca

Registres trobats: 12


Títol Alkylpyrazines, volatiles formed in the Maillard reaction. II. Sensory properties of five alkylpyrazines
Autor FORS, S.M.   OLOFSSON, B.K.  
Dades Font Chemical Senses - 1986 - V: 11- N: 1, Pg: 65-77
Descriptors Alquilpirazina Compostos volatils Reaccio de Maillard Propietats sensorials
Localització C 20/44

Títol Bouchon en liege pour vins effervescents, Le. Partie 2/2: Impacts du liege sur les proprietes sensorielles des vins
Autor CARON, D.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2010 - V: 37- N: 134, Pg: 31-35
Descriptors Tap de suro Vi efervescent Suro Propietats sensorials Dioxid de carboni CO2 Cromatografia de gasos Propietats fisiques Caracteristiques sensorials

Títol Efecto de la maceracion pre-fermentativa en frio en la calidad de un vino tinto
Autor ORTEGA-HERAS, M.   [et al.]  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2010 - V: 10- N: 418, Pg: 76-83
Descriptors Maceracio prefermentativa en fred Qualitat del vi Vi negre Compostos fenolics Composicio aromatica Propietats sensorials Pigment

Títol Evaluation sensorielle de baies de raisin de cabernet franc: suivi de maturite
Autor LE MOIGNE, M.   SYMONEAUX, R.   JOURJON, F.  
Dades Font Revue des Oenologues et des Techniques Vitivinicoles et Oenologiques - Janvier 2007 - V: 34- N: 122, Pg: 49-52
Descriptors Vi Vi de Fran?a Cabernet franc Raim Avaluacio de la qualitat Propietats sensorials Degustacio

Títol Incidence de la standardisation de l'effervescence sur le profil sensoriel des vins. Aspects visuels
Autor MARCHAL, R.  
Dades Font Revue des Oenologues et des Techniques Vitivinicoles et Oenologiques - Janvier 2007 - V: 34- N: 122, Pg: 29-34
Descriptors Vi Fran?a Vi de Fran?a Propietats sensorials Efervescencia Vi efervescent Percepcio sensorial

Títol Las bacterias lacticas y los compuestos fenolicos del vino
Autor RODRIGUEZ, H. et al.  
Dades Font Vinoteq ISSN: 1887-2794 - Abril-Junio 2007 - V: - N: 36, Pg: 26-30
Descriptors Vi Compostos fenolics Bacteris lactics Fermentacio Vinificacio Propietats antioxidants Propietats sensorials

Títol Les etudes sensorielles et hedoniques pour mieux comprendre l'avis des consommateurs. Deux etudes de cas: Chinon et roses du Val de Loire
Autor SYMONEAUX, R.   THIBAULT, C.   JOURJON, F.  
Dades Font Revue des Oenologues et des Techniques Vitivinicoles et Oenologiques - Janvier 2007 - V: 34- N: 122, Pg: 57-60
Descriptors Vi Habits de consum Fran?a Investigacio i desenvolupament Investigacio vitivinicola Propietats sensorials

Títol Measuring grape and wine colour and glycosyl-glucose to predict wine sensory properties
Autor ILAND, P.  
Dades Font OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Oral presentations: physical processing and its impact on organoleptic characteristics, Pg: 83
Descriptors Raim Vi Color Propietats sensorials
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Propiedades sensoriales del vino: analisis del sector vitivinicola Vinos de Madrid
Autor BARRERA, M.  
Dades Font Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Marzo 2007 - V: - N: 381, Pg: 86-87
Descriptors Vi de Madrid DO Propietats sensorials Dades estadistiques

Títol Tapones para botellas de vino. Caracteristicas fisicas y efectos en la composicion y propiedades sensoriales de un vino Semillon (y III)
Autor V.V.A.A  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2003 - V: LVIII- N: 2952, Pg: 742-750
Descriptors Tap de suro Tap sintetic Vi Propietats sensorials Caracteristiques fisiques Composicio

Títol Tapones para botellas de vino: Caracteristicas fisicas y efectos en la composicion y propiedades sensoriales de un vino Semillon (II)
Autor THE AUSTRALIAN WINE RESEARCH INSTITUTE   GODDEN, P.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2003 - V: LVIII- N: 2951, Pg: 646-654
Descriptors Tap Tap de suro Tap de plastic Caracteristiques fisiques Propietats sensorials Efectes Semillon Ampolla Vi

Títol Utilitzaci? de la fermentacio per potenciar el caracter afruitat del vi
Autor BARTOWSKY, E.   COSTELLO, P.  
Dades Font ACE Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 2n semestre 2011 - V: 28- N: 94, Pg: 4-8
Descriptors Fermentacio malolactica Propietats sensorials Oenococcus oeni Caracter fruital Inoculacio