Registres trobats: 12
Títol | Alkylpyrazines, volatiles formed in the Maillard reaction. II. Sensory properties of five alkylpyrazines |
Autor | FORS, S.M. OLOFSSON, B.K. |
Dades Font | Chemical Senses - 1986 - V: 11- N: 1, Pg: 65-77 |
Descriptors | Alquilpirazina Compostos volatils Reaccio de Maillard Propietats sensorials |
Localització | C 20/44 |
Títol | Bouchon en liege pour vins effervescents, Le. Partie 2/2: Impacts du liege sur les proprietes sensorielles des vins |
Autor | CARON, D. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2010 - V: 37- N: 134, Pg: 31-35 |
Descriptors | Tap de suro Vi efervescent Suro Propietats sensorials Dioxid de carboni CO2 Cromatografia de gasos Propietats fisiques Caracteristiques sensorials |
Títol | Efecto de la maceracion pre-fermentativa en frio en la calidad de un vino tinto |
Autor | ORTEGA-HERAS, M. [et al.] |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2010 - V: 10- N: 418, Pg: 76-83 |
Descriptors | Maceracio prefermentativa en fred Qualitat del vi Vi negre Compostos fenolics Composicio aromatica Propietats sensorials Pigment |
Títol | Evaluation sensorielle de baies de raisin de cabernet franc: suivi de maturite |
Autor | LE MOIGNE, M. SYMONEAUX, R. JOURJON, F. |
Dades Font | Revue des Oenologues et des Techniques Vitivinicoles et Oenologiques - Janvier 2007 - V: 34- N: 122, Pg: 49-52 |
Descriptors | Vi Vi de Fran?a Cabernet franc Raim Avaluacio de la qualitat Propietats sensorials Degustacio |
Títol | Incidence de la standardisation de l'effervescence sur le profil sensoriel des vins. Aspects visuels |
Autor | MARCHAL, R. |
Dades Font | Revue des Oenologues et des Techniques Vitivinicoles et Oenologiques - Janvier 2007 - V: 34- N: 122, Pg: 29-34 |
Descriptors | Vi Fran?a Vi de Fran?a Propietats sensorials Efervescencia Vi efervescent Percepcio sensorial |
Títol | Las bacterias lacticas y los compuestos fenolicos del vino |
Autor | RODRIGUEZ, H. et al. |
Dades Font | Vinoteq ISSN: 1887-2794 - Abril-Junio 2007 - V: - N: 36, Pg: 26-30 |
Descriptors | Vi Compostos fenolics Bacteris lactics Fermentacio Vinificacio Propietats antioxidants Propietats sensorials |
Títol | Les etudes sensorielles et hedoniques pour mieux comprendre l'avis des consommateurs. Deux etudes de cas: Chinon et roses du Val de Loire |
Autor | SYMONEAUX, R. THIBAULT, C. JOURJON, F. |
Dades Font | Revue des Oenologues et des Techniques Vitivinicoles et Oenologiques - Janvier 2007 - V: 34- N: 122, Pg: 57-60 |
Descriptors | Vi Habits de consum Fran?a Investigacio i desenvolupament Investigacio vitivinicola Propietats sensorials |
Títol | Measuring grape and wine colour and glycosyl-glucose to predict wine sensory properties |
Autor | ILAND, P. |
Dades Font | OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Oral presentations: physical processing and its impact on organoleptic characteristics, Pg: 83 |
Descriptors | Raim Vi Color Propietats sensorials |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Propiedades sensoriales del vino: analisis del sector vitivinicola Vinos de Madrid |
Autor | BARRERA, M. |
Dades Font | Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Marzo 2007 - V: - N: 381, Pg: 86-87 |
Descriptors | Vi de Madrid DO Propietats sensorials Dades estadistiques |
Títol | Tapones para botellas de vino. Caracteristicas fisicas y efectos en la composicion y propiedades sensoriales de un vino Semillon (y III) |
Autor | V.V.A.A |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2003 - V: LVIII- N: 2952, Pg: 742-750 |
Descriptors | Tap de suro Tap sintetic Vi Propietats sensorials Caracteristiques fisiques Composicio |
Títol | Tapones para botellas de vino: Caracteristicas fisicas y efectos en la composicion y propiedades sensoriales de un vino Semillon (II) |
Autor | THE AUSTRALIAN WINE RESEARCH INSTITUTE GODDEN, P. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2003 - V: LVIII- N: 2951, Pg: 646-654 |
Descriptors | Tap Tap de suro Tap de plastic Caracteristiques fisiques Propietats sensorials Efectes Semillon Ampolla Vi |
Títol | Utilitzaci? de la fermentacio per potenciar el caracter afruitat del vi |
Autor | BARTOWSKY, E. COSTELLO, P. |
Dades Font | ACE Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 2n semestre 2011 - V: 28- N: 94, Pg: 4-8 |
Descriptors | Fermentacio malolactica Propietats sensorials Oenococcus oeni Caracter fruital Inoculacio |