Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Inoculacio

Resultat de la cerca

Registres trobats: 41


Títol Avances en la resistencia del olivo a la verticilosis causada por Verticillium dahliae
Autor TRAPERO, C.   [et al.]  
Dades Font Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Octubre 2010 - V: 17- N: 316, Pg: 36-44
Descriptors Verticil.losi Verticillium Oliverar Resistencia Inoculacio

Títol De la bonne gestion de la fermentation malolactique
Autor MURAT, M.   GINDREAU, E.   AUGUSTIN, C.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2007 - V: - N: 125, Pg: 49-53
Descriptors Fermentacio malolactica Llevats Microorganismes Inoculacio Inoculacio sequencial

Títol Differentes alternatives d'utilisation des levains malolactiques, Les. Partie 1/2: Aspects cinetiques et microbiens
Autor RENOUF, V.   GOURRAUD, C.   MURAT, M-L.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2008 - V: 35- N: 128, Pg: 39-43
Descriptors Vi Llevats Fermentacio malolactica Soca Raim Inoculacio Coinoculacio Llevats malolactics

Títol Efectivitat de la inoculacion con hongos formadores de micorrizas arbusculares en el desarrollo de olivos
Autor ESTAUN, V.   CAMPRUBI, A.   CALVET, C.  
Dades Font Vida rural: el quincenal del campo ISSN: 1133-8938 - Marzo 2009 - V: XVI- N: 284, Pg: 48-51
Descriptors Inoculacio Fongs micorricis Olivera Sol Arbequina

Títol Efecto de la inoculacion con levaduras seleccionadas en el proceso de elaboracion y en las caracteristicas de los vinos de la D.O. Ribera del Guadiana
Autor RAMIREZ, M.   ALVAREZ, M.L.   ZAMORA, E.   COTILLA, P.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 177-179
Descriptors Inoculacio Llevats Vinificacio Ribera del Guadiana DO
Localització 663.2 JOR

Títol Efecto de la inoculacion puntual con levaduras comerciales sobre la ecologia de la fermentacion alcoholica en una bodega de la D.O.Ca Rioja
Autor SANTAMARIA AQUILUE, P.   LOPEZ MARTIN, R.   GARIJO JIMENEZ, P.   EPIFANIO FERNANDEZ, S.I.   GUTIERREZ VIGUERA, A.R.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 187-188
Descriptors Llevats Inoculacio Fermentacio alcoholica Rioja DOQ
Localització 663.2 JOR

Títol Effects of cell concentration of bacteria starter cultures, the time of their inoculation and the supply with fermentation aids on the quality of the malolactic fermentations
Autor
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Concentracio Cel?lules Bacteris Inoculacio Fermentacio Fermentacio malolactica
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Effets de differents moments d'inoculation en bacteries lactiques sur les profils des vins rouges Mediterraneens
Autor DELTEIL, D.  
Dades Font OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Poster presentations: physical processing and its impact on organoleptic characteristics, Pg: 268-273
Descriptors Inoculacio Bacteris lactis Vi negre Mediterrani
Localització 634.8:663.2 CON

Títol El Primer cultiu malolactic d'inoculacio directa al vi
Autor
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 4t trimestre 1992 - V: - N: 27, Pg: 35
Descriptors Enologia Vinicultura Fermentacio malolactica Vi Vinificacio Cultiu Bacteris lactics Inoculacio directa Viniflora oenos Leuconostoc oenos

Títol Ensayos comparativos. Inoculacion de bacterias lacticas en FML. Vinos de pH elevado (I)
Autor PALACIOS, A. et al.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 2007 - V: LXII- N: 3158, Pg: 486-493
Descriptors Vi Bacteris lactics pH Fermentacio malolactica Oenococcus oeni Propietats organoleptiques Inoculacio

Títol Etude physiologique de differentes souches genotypiques de Brettanomyces isolees dans le sud de la France
Autor PIC BLATEYRON, L.   GRANES, D.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Mars/Avril 2012 - V: - N: 251, Pg: 10-17
Descriptors Estudi fisiologic Brettanomyces Fran?a Inoculacio Vinificacio Temperatura pH Bilan hidric

Títol Evaluacion de la sensibilidad a fuego bacteriano (Erwinia amylovora) de una coleccion de variedades de manzano mediante ensayos con hojas y brotes
Autor MARTINEZ BILBAO, A. et al.  
Dades Font Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Septiembre 2006 - V: XIII- N: 234, Pg: 26-34
Descriptors Bacteris fitopatogens Inoculacio Resistencia Malalties Virulencia Erwinia amylovora Pomer

Títol Fermantacion malolactica mas alla de la conversion de malico en lactico
Autor KRIEGER, S. et al.  
Dades Font Viticultura/Enologia Profesional - Enero-Febrero 2006 - V: - N: 102, Pg: 5-13
Descriptors Bacteris lactics Fermentacio malolactica Inoculacio

Títol Fermentaciones a bajas temperaturas
Autor BELTRAN, G.   NOVO, M.   TORIJA, M.J.   POBLET, M.   ROZES, N.   GUILLAMON, J.M.   MAS, A.  
Dades Font Tecnologia del vino - Septiembre/Octubre 2001 - V: I- N: 2, Pg: 73-76
Descriptors Fermentacio Temperatura baixa Llevats Inoculacio Temperatura

Títol Fermentaciones alcoholica y malolactica en vinos y sidras. Aspectos microbiologicos
Autor HERRERO, M.   DE LA ROZA, C.   GARCIA, L. A.   DIAZ, M.  
Dades Font Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - mar? 1998 - V: - N: 2, Pg: 61-66
Descriptors Fermentacio alcoholica Fermentacio malolactica Vinificacio Sidra Inoculacio Control de fermentacio Saccharomyces cerevisiae

Títol Ferments malolactiques. De nouvelles approches economiques et efficaces pour le controle de la FML
Autor SILVANO, A.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2011 - V: - N: 139, Pg: 27-30
Descriptors Fermentacio malolactica Fase d'aclimatacio Inoculacio

Títol Gestion tecnica y control de la fermentacion malolactica
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Septiembre 2006 - V: LXI- N: 3136, Pg: 3110-3117
Descriptors Fermentacio malolactica Gestio tecnica Control Inoculacio Bacteris lactics Microoxigenacio Vi negre Coinoculacio Inhibicio Saccharomyces cerevisiae

Títol Impact de la co-inoculation levures/bacteries sur l'arome des vins rouges
Autor ANTALICK, G.   PERELLO, m.c.   REVEL, G. DE  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2012 - V: - N: 144, Pg: 9-10
Descriptors Aroma del vi Caracteristiques organoleptiques Vi negre Inoculacio Bacteris Llevats Llevats vinics

Títol Incidencia de la inoculacion de levaduras seleccionadas autoctonas en la calidad de diferentes tipos de vinos de la D.O. Ribera del Guadiana
Autor ALVAREZ, M.L. et al.  
Dades Font XXV Jornadas de viticultura y enologia de Tierra de Barros ISSN: 84-7930-084-1 - Mayo 2003 - V: XXV- N: , Pg: 231-246
Descriptors Inoculacio Llevats seleccionats Ribera del Guadiana DO Denominacio d'origen Vi
Localització 634.8(462.221.2) JOR

Títol Influencia de la inoculacion con levaduras seleccionadas en la concentracion de aminoacidos y derivados aminicos de los vinos
Autor REGODON MATEOS, J.A.   PEREZ NEVADO, F.   VALDES SANCHEZ, M.E.   RAMIREZ FERNANDEZ, M.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Septiembre-Octubre 2003 - V: III- N: 13, Pg: 68-75
Descriptors Inoculacio Llevats Concentracio d'aminoacids Derivats aminics Vi

Títol Influencia de la inoculacion de cepas comerciales de levadura y parametros ambientales en el proceso de eleaboracion de los vinos de Jerez
Autor INFANTE, J.J.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 417-426
Descriptors Inoculacio Vinya Llevats Vinificacio Vi Xeres
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Influencias de distintos tratamientos vitivinicolas en la evoluciion de levaduras durante la vinifiacion. 1?Parte.
Autor QUESADA, M. P.   MARTINEZ, A.   MARIN, F.   LOPEZ, J. M.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1994 - V: - N: 34, Pg: 41-49
Descriptors Inoculacio Llevats Sulfuros Taxonomia Vinificacio Verema Flora inoculada

Títol Inoculaci? de llevats
Autor MAS, A.  
Dades Font Enologia avui ISSN: 84-89866-77-5 - Novembre 1998 - V: - N: , Pg: 43-54
Descriptors Inoculacio Llevats
Localització 663.2 ENO

Títol Inoculacion de bacterias lacticas en FML. Vinos de pH elevado ( y II). Ensayos comparativos
Autor PALACIOS, A.   MASQUE, M.C.   ROMERO, S.V.   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4355-4361
Descriptors Elaboracio de vi pH Caracteritzacio organoleptica Inoculacio Bacteris lactics Bacteris FML Acid L-lactic Acid L-malic Degradacio Acidesa

Títol Inoculacion de bacterias lacticas en FML. Vinos de pH elevado (I). Ensayos comparativos
Autor PALACIOS, A.   MASQUE, M.C.   ROMERO, S.V.   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4347-4354
Descriptors Elaboracio de vi pH Inoculacio Bacteris lactics Bacteris FML Acid L-lactic Acid L-malic Degradacio Acidesa

Títol Inoculacion de bacterias lacticas en FML. Vinos de pH elevado (y II)
Autor PALACIOS, A. et al.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 2007 - V: LXII- N: 3159, Pg: 566-572
Descriptors Bacteris lactics pH Vi Inoculacio FML Analisi organoleptica

Títol Inoculacion de bacterias lacticas en distintos momentos de la elaboracion de vinos tinos
Autor LOPEZ, R. et al.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Noviembre-Diciembre 2006 - V: VI- N: 34, Pg: 68-72
Descriptors Inoculacio Bacteris lactics Vinificacio Vi negre

Títol Inoculacion de bacterias seleccionadas para inducir la fermentacion malolactica en distintas condiciones para mejorar su implantacion
Autor LOPEZ MARTIN, R.   SANTAMARIA AQUILUE, P.   GUTIERREZ VIGUERA, A.R.   TENORIO RODRIGUEZ, C.   GARIJO, O   SOTA EGUIZABAL, C   OCON, E.   PALACIOS, A.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 210-212
Descriptors Inoculacio Bacteris Fermentacio malolactica
Localització 663.2 JOR

Títol Inoculacion de levaduras en enologia: algunas preguntas y respuestas
Autor MAS, A.  
Dades Font Enologos - Marzo-Abril 2002 - V: IV- N: 16, Pg: 18-24
Descriptors Inoculacio Llevats Enologia Fermentacio espontania Fermentacio inoculada

Títol Las levaduras seleccionadas, aliadas en el control de la calidad del vino
Autor VALADE, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Septiembre 2005 - V: LX- N: 3082, Pg: 3038-3040
Descriptors Llevats Control Qualitat Vi Inoculacio

Títol Le gout beurre du vin - le diacetil
Autor BARTOWSKY, E.J.   HENSCHKE, P.A.  
Dades Font Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Juliol 2005 - V: 32- N: 116, Pg: 16-18
Descriptors Diacetil Gust de mantega Vinificacio Diacetile Acid citric Vi Bacteris malolactics Inoculacio Dioxid de sofre

Títol Levurage-aromes. L?inoculation sequentielle pour plus de complexite
Autor LEFEBVRE, D.  
Dades Font Viti de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Avril 2006 - V: 30- N: 317, Pg: 42-43
Descriptors Inoculacio Aroma Vi Inoculacio sequencial

Títol Maitriser la fermentation malolactique: un moyen efficace pour proteger la qualite et la typicite des vins
Autor ESCOT, S.   SERGENT, D.   PILLET, O.  
Dades Font Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Juliol 2005 - V: 32- N: 116, Pg: 19-23
Descriptors Fermentacio malolactica Ferments lactics Qualitat Vi Vinificacio Merlot Llevats Bacteris Inoculacio

Títol Metodes de diagnostico para uso en enologia: informacion necesaria para determinar los distintos niveles de prevencion de los riesgos asociados al fenol
Autor OGER-DUROY, C.   [et al.]  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2011 - V: - N: 424, Pg: 117-119
Descriptors Prevencio de riscos Fenols Brettanomyces bruxellensis Estabilitzacio microbiologica Inoculacio Epifluorescencia

Títol Microvinificacicons a l'estacio enologica de Reus. Inoculacio de bacteris malolactics homofermentatius a l'inici de la fermentacio alcoholica.
Autor MOLONS PUIG, Judith  
Dades Font - 1992 - V: - N: , Pg:
Descriptors Estada en practiques Reus Microvinificacio Fermentacio alcoholica Inoculacio
Localització (043) MOLONS PUIG

Títol Mycorhization: fondamentale et universelle
Autor WALIGORA, C.  
Dades Font Viti ISSN: 0757-4673 - Octobre 2010 - V: - N: 365, Pg: 30-33
Descriptors Inoculacio Micoritzacio Arrel Fongs

Títol Nuevas tecnologias para el desarrollo y control de fermentacion malolactica
Autor PARDO, I. et al.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Noviembre-Diciembre 2005 - V: V- N: 28, Pg: 79-86
Descriptors Fermentacio malolactica Tecnologia Control Inoculacio Acid malic

Títol Seguridad en la fermentacion malolactica
Autor KRIEGER-WEBER, S.   DELERIS BOU, M.   SUAREZ,C.   HERAS, J.M.  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Noviembre 2011 - V: - N: 3362, Pg: 1942-1947
Descriptors Seguretat Fermentacio malolactica Aclimatacio Inoculacio

Títol Starter cultures for the malolactic fermentation time of inoculation
Autor KRIEGER, S.A.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 77-91
Descriptors Fermentacio malolactica Inoculacio Vinificacio
Localització 663.2 SYM

Títol Tecnicas de coinoculacion. Relacion entre el momento de inoculacion de bacterias lacticas y la composicion del vino
Autor LOPEZ, R. et al.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Noviembre 2006 - V: LXI- N: 3146, Pg: 3958-3962
Descriptors Inoculacio Bacteris lactics Composicio Vi Coinoculacio

Títol Utilitzaci? de la fermentacio per potenciar el caracter afruitat del vi
Autor BARTOWSKY, E.   COSTELLO, P.  
Dades Font ACE Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 2n semestre 2011 - V: 28- N: 94, Pg: 4-8
Descriptors Fermentacio malolactica Propietats sensorials Oenococcus oeni Caracter fruital Inoculacio