Registres trobats: 41
Títol | Avances en la resistencia del olivo a la verticilosis causada por Verticillium dahliae |
Autor | TRAPERO, C. [et al.] |
Dades Font | Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Octubre 2010 - V: 17- N: 316, Pg: 36-44 |
Descriptors | Verticil.losi Verticillium Oliverar Resistencia Inoculacio |
Títol | De la bonne gestion de la fermentation malolactique |
Autor | MURAT, M. GINDREAU, E. AUGUSTIN, C. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2007 - V: - N: 125, Pg: 49-53 |
Descriptors | Fermentacio malolactica Llevats Microorganismes Inoculacio Inoculacio sequencial |
Títol | Differentes alternatives d'utilisation des levains malolactiques, Les. Partie 1/2: Aspects cinetiques et microbiens |
Autor | RENOUF, V. GOURRAUD, C. MURAT, M-L. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2008 - V: 35- N: 128, Pg: 39-43 |
Descriptors | Vi Llevats Fermentacio malolactica Soca Raim Inoculacio Coinoculacio Llevats malolactics |
Títol | Efectivitat de la inoculacion con hongos formadores de micorrizas arbusculares en el desarrollo de olivos |
Autor | ESTAUN, V. CAMPRUBI, A. CALVET, C. |
Dades Font | Vida rural: el quincenal del campo ISSN: 1133-8938 - Marzo 2009 - V: XVI- N: 284, Pg: 48-51 |
Descriptors | Inoculacio Fongs micorricis Olivera Sol Arbequina |
Títol | Efecto de la inoculacion con levaduras seleccionadas en el proceso de elaboracion y en las caracteristicas de los vinos de la D.O. Ribera del Guadiana |
Autor | RAMIREZ, M. ALVAREZ, M.L. ZAMORA, E. COTILLA, P. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 177-179 |
Descriptors | Inoculacio Llevats Vinificacio Ribera del Guadiana DO |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Efecto de la inoculacion puntual con levaduras comerciales sobre la ecologia de la fermentacion alcoholica en una bodega de la D.O.Ca Rioja |
Autor | SANTAMARIA AQUILUE, P. LOPEZ MARTIN, R. GARIJO JIMENEZ, P. EPIFANIO FERNANDEZ, S.I. GUTIERREZ VIGUERA, A.R. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 187-188 |
Descriptors | Llevats Inoculacio Fermentacio alcoholica Rioja DOQ |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Effects of cell concentration of bacteria starter cultures, the time of their inoculation and the supply with fermentation aids on the quality of the malolactic fermentations |
Autor | |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Concentracio Cel?lules Bacteris Inoculacio Fermentacio Fermentacio malolactica |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Effets de differents moments d'inoculation en bacteries lactiques sur les profils des vins rouges Mediterraneens |
Autor | DELTEIL, D. |
Dades Font | OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Poster presentations: physical processing and its impact on organoleptic characteristics, Pg: 268-273 |
Descriptors | Inoculacio Bacteris lactis Vi negre Mediterrani |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | El Primer cultiu malolactic d'inoculacio directa al vi |
Autor | |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 4t trimestre 1992 - V: - N: 27, Pg: 35 |
Descriptors | Enologia Vinicultura Fermentacio malolactica Vi Vinificacio Cultiu Bacteris lactics Inoculacio directa Viniflora oenos Leuconostoc oenos |
Títol | Ensayos comparativos. Inoculacion de bacterias lacticas en FML. Vinos de pH elevado (I) |
Autor | PALACIOS, A. et al. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 2007 - V: LXII- N: 3158, Pg: 486-493 |
Descriptors | Vi Bacteris lactics pH Fermentacio malolactica Oenococcus oeni Propietats organoleptiques Inoculacio |
Títol | Etude physiologique de differentes souches genotypiques de Brettanomyces isolees dans le sud de la France |
Autor | PIC BLATEYRON, L. GRANES, D. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Mars/Avril 2012 - V: - N: 251, Pg: 10-17 |
Descriptors | Estudi fisiologic Brettanomyces Fran?a Inoculacio Vinificacio Temperatura pH Bilan hidric |
Títol | Evaluacion de la sensibilidad a fuego bacteriano (Erwinia amylovora) de una coleccion de variedades de manzano mediante ensayos con hojas y brotes |
Autor | MARTINEZ BILBAO, A. et al. |
Dades Font | Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Septiembre 2006 - V: XIII- N: 234, Pg: 26-34 |
Descriptors | Bacteris fitopatogens Inoculacio Resistencia Malalties Virulencia Erwinia amylovora Pomer |
Títol | Fermantacion malolactica mas alla de la conversion de malico en lactico |
Autor | KRIEGER, S. et al. |
Dades Font | Viticultura/Enologia Profesional - Enero-Febrero 2006 - V: - N: 102, Pg: 5-13 |
Descriptors | Bacteris lactics Fermentacio malolactica Inoculacio |
Títol | Fermentaciones a bajas temperaturas |
Autor | BELTRAN, G. NOVO, M. TORIJA, M.J. POBLET, M. ROZES, N. GUILLAMON, J.M. MAS, A. |
Dades Font | Tecnologia del vino - Septiembre/Octubre 2001 - V: I- N: 2, Pg: 73-76 |
Descriptors | Fermentacio Temperatura baixa Llevats Inoculacio Temperatura |
Títol | Fermentaciones alcoholica y malolactica en vinos y sidras. Aspectos microbiologicos |
Autor | HERRERO, M. DE LA ROZA, C. GARCIA, L. A. DIAZ, M. |
Dades Font | Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - mar? 1998 - V: - N: 2, Pg: 61-66 |
Descriptors | Fermentacio alcoholica Fermentacio malolactica Vinificacio Sidra Inoculacio Control de fermentacio Saccharomyces cerevisiae |
Títol | Ferments malolactiques. De nouvelles approches economiques et efficaces pour le controle de la FML |
Autor | SILVANO, A. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2011 - V: - N: 139, Pg: 27-30 |
Descriptors | Fermentacio malolactica Fase d'aclimatacio Inoculacio |
Títol | Gestion tecnica y control de la fermentacion malolactica |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Septiembre 2006 - V: LXI- N: 3136, Pg: 3110-3117 |
Descriptors | Fermentacio malolactica Gestio tecnica Control Inoculacio Bacteris lactics Microoxigenacio Vi negre Coinoculacio Inhibicio Saccharomyces cerevisiae |
Títol | Impact de la co-inoculation levures/bacteries sur l'arome des vins rouges |
Autor | ANTALICK, G. PERELLO, m.c. REVEL, G. DE |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2012 - V: - N: 144, Pg: 9-10 |
Descriptors | Aroma del vi Caracteristiques organoleptiques Vi negre Inoculacio Bacteris Llevats Llevats vinics |
Títol | Incidencia de la inoculacion de levaduras seleccionadas autoctonas en la calidad de diferentes tipos de vinos de la D.O. Ribera del Guadiana |
Autor | ALVAREZ, M.L. et al. |
Dades Font | XXV Jornadas de viticultura y enologia de Tierra de Barros ISSN: 84-7930-084-1 - Mayo 2003 - V: XXV- N: , Pg: 231-246 |
Descriptors | Inoculacio Llevats seleccionats Ribera del Guadiana DO Denominacio d'origen Vi |
Localització | 634.8(462.221.2) JOR |
Títol | Influencia de la inoculacion con levaduras seleccionadas en la concentracion de aminoacidos y derivados aminicos de los vinos |
Autor | REGODON MATEOS, J.A. PEREZ NEVADO, F. VALDES SANCHEZ, M.E. RAMIREZ FERNANDEZ, M. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Septiembre-Octubre 2003 - V: III- N: 13, Pg: 68-75 |
Descriptors | Inoculacio Llevats Concentracio d'aminoacids Derivats aminics Vi |
Títol | Influencia de la inoculacion de cepas comerciales de levadura y parametros ambientales en el proceso de eleaboracion de los vinos de Jerez |
Autor | INFANTE, J.J. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 417-426 |
Descriptors | Inoculacio Vinya Llevats Vinificacio Vi Xeres |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Influencias de distintos tratamientos vitivinicolas en la evoluciion de levaduras durante la vinifiacion. 1?Parte. |
Autor | QUESADA, M. P. MARTINEZ, A. MARIN, F. LOPEZ, J. M. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1994 - V: - N: 34, Pg: 41-49 |
Descriptors | Inoculacio Llevats Sulfuros Taxonomia Vinificacio Verema Flora inoculada |
Títol | Inoculaci? de llevats |
Autor | MAS, A. |
Dades Font | Enologia avui ISSN: 84-89866-77-5 - Novembre 1998 - V: - N: , Pg: 43-54 |
Descriptors | Inoculacio Llevats |
Localització | 663.2 ENO |
Títol | Inoculacion de bacterias lacticas en FML. Vinos de pH elevado ( y II). Ensayos comparativos |
Autor | PALACIOS, A. MASQUE, M.C. ROMERO, S.V. [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4355-4361 |
Descriptors | Elaboracio de vi pH Caracteritzacio organoleptica Inoculacio Bacteris lactics Bacteris FML Acid L-lactic Acid L-malic Degradacio Acidesa |
Títol | Inoculacion de bacterias lacticas en FML. Vinos de pH elevado (I). Ensayos comparativos |
Autor | PALACIOS, A. MASQUE, M.C. ROMERO, S.V. [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4347-4354 |
Descriptors | Elaboracio de vi pH Inoculacio Bacteris lactics Bacteris FML Acid L-lactic Acid L-malic Degradacio Acidesa |
Títol | Inoculacion de bacterias lacticas en FML. Vinos de pH elevado (y II) |
Autor | PALACIOS, A. et al. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 2007 - V: LXII- N: 3159, Pg: 566-572 |
Descriptors | Bacteris lactics pH Vi Inoculacio FML Analisi organoleptica |
Títol | Inoculacion de bacterias lacticas en distintos momentos de la elaboracion de vinos tinos |
Autor | LOPEZ, R. et al. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Noviembre-Diciembre 2006 - V: VI- N: 34, Pg: 68-72 |
Descriptors | Inoculacio Bacteris lactics Vinificacio Vi negre |
Títol | Inoculacion de bacterias seleccionadas para inducir la fermentacion malolactica en distintas condiciones para mejorar su implantacion |
Autor | LOPEZ MARTIN, R. SANTAMARIA AQUILUE, P. GUTIERREZ VIGUERA, A.R. TENORIO RODRIGUEZ, C. GARIJO, O SOTA EGUIZABAL, C OCON, E. PALACIOS, A. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 210-212 |
Descriptors | Inoculacio Bacteris Fermentacio malolactica |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Inoculacion de levaduras en enologia: algunas preguntas y respuestas |
Autor | MAS, A. |
Dades Font | Enologos - Marzo-Abril 2002 - V: IV- N: 16, Pg: 18-24 |
Descriptors | Inoculacio Llevats Enologia Fermentacio espontania Fermentacio inoculada |
Títol | Las levaduras seleccionadas, aliadas en el control de la calidad del vino |
Autor | VALADE, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Septiembre 2005 - V: LX- N: 3082, Pg: 3038-3040 |
Descriptors | Llevats Control Qualitat Vi Inoculacio |
Títol | Le gout beurre du vin - le diacetil |
Autor | BARTOWSKY, E.J. HENSCHKE, P.A. |
Dades Font | Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Juliol 2005 - V: 32- N: 116, Pg: 16-18 |
Descriptors | Diacetil Gust de mantega Vinificacio Diacetile Acid citric Vi Bacteris malolactics Inoculacio Dioxid de sofre |
Títol | Levurage-aromes. L?inoculation sequentielle pour plus de complexite |
Autor | LEFEBVRE, D. |
Dades Font | Viti de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Avril 2006 - V: 30- N: 317, Pg: 42-43 |
Descriptors | Inoculacio Aroma Vi Inoculacio sequencial |
Títol | Maitriser la fermentation malolactique: un moyen efficace pour proteger la qualite et la typicite des vins |
Autor | ESCOT, S. SERGENT, D. PILLET, O. |
Dades Font | Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Juliol 2005 - V: 32- N: 116, Pg: 19-23 |
Descriptors | Fermentacio malolactica Ferments lactics Qualitat Vi Vinificacio Merlot Llevats Bacteris Inoculacio |
Títol | Metodes de diagnostico para uso en enologia: informacion necesaria para determinar los distintos niveles de prevencion de los riesgos asociados al fenol |
Autor | OGER-DUROY, C. [et al.] |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2011 - V: - N: 424, Pg: 117-119 |
Descriptors | Prevencio de riscos Fenols Brettanomyces bruxellensis Estabilitzacio microbiologica Inoculacio Epifluorescencia |
Títol | Microvinificacicons a l'estacio enologica de Reus. Inoculacio de bacteris malolactics homofermentatius a l'inici de la fermentacio alcoholica. |
Autor | MOLONS PUIG, Judith |
Dades Font | - 1992 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques Reus Microvinificacio Fermentacio alcoholica Inoculacio |
Localització | (043) MOLONS PUIG |
Títol | Mycorhization: fondamentale et universelle |
Autor | WALIGORA, C. |
Dades Font | Viti ISSN: 0757-4673 - Octobre 2010 - V: - N: 365, Pg: 30-33 |
Descriptors | Inoculacio Micoritzacio Arrel Fongs |
Títol | Nuevas tecnologias para el desarrollo y control de fermentacion malolactica |
Autor | PARDO, I. et al. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Noviembre-Diciembre 2005 - V: V- N: 28, Pg: 79-86 |
Descriptors | Fermentacio malolactica Tecnologia Control Inoculacio Acid malic |
Títol | Seguridad en la fermentacion malolactica |
Autor | KRIEGER-WEBER, S. DELERIS BOU, M. SUAREZ,C. HERAS, J.M. |
Dades Font | La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Noviembre 2011 - V: - N: 3362, Pg: 1942-1947 |
Descriptors | Seguretat Fermentacio malolactica Aclimatacio Inoculacio |
Títol | Starter cultures for the malolactic fermentation time of inoculation |
Autor | KRIEGER, S.A. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 77-91 |
Descriptors | Fermentacio malolactica Inoculacio Vinificacio |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Tecnicas de coinoculacion. Relacion entre el momento de inoculacion de bacterias lacticas y la composicion del vino |
Autor | LOPEZ, R. et al. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Noviembre 2006 - V: LXI- N: 3146, Pg: 3958-3962 |
Descriptors | Inoculacio Bacteris lactics Composicio Vi Coinoculacio |
Títol | Utilitzaci? de la fermentacio per potenciar el caracter afruitat del vi |
Autor | BARTOWSKY, E. COSTELLO, P. |
Dades Font | ACE Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 2n semestre 2011 - V: 28- N: 94, Pg: 4-8 |
Descriptors | Fermentacio malolactica Propietats sensorials Oenococcus oeni Caracter fruital Inoculacio |