Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Fermentacio espontania

Resultat de la cerca

Registres trobats: 13


Títol ?Vino se aromatiza, El?
Autor BRAMAZ, A.  
Dades Font Vinum: la revista europea del vino - Junio-Julio 2008 - V: - N: 66, Pg: 79
Descriptors Vi Aroma Crian?a en barrica Virutes Roure Llevats aromatics Most Fermentacio espontania Raim

Títol Biodiversidad de levaduras en una bodega de pago
Autor CHACON, M.   ORTIZ, J.   BARRAJON, N.   BRIONES, A.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 108-109
Descriptors Saccharomyces Fermentacio espontania Fermentacio Biodiversitat
Localització 663.2 (063) Con

Títol Biodiversidad molecular de las levaduras Saccharomyces "SENSTRICTO" presentes en fermentaciones espontaneas de Extremadura
Autor MAQUEDA, M.   BARRIO VELEZ, I.M.   ZAMORA, E.   RAMIREZ,M.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 113-115
Descriptors Saccharomyces Biodiversitat Fermentacio espontania LLevats
Localització 663.2 (063) Con

Títol Caracterizacion genetica y enologica de levaduras aisladas en fermentaciones espontaneas de mosto Albari?o
Autor BLANCO, P. et al.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Maig-Juny 2005 - V: V- N: 24, Pg: 37-41
Descriptors Llevats Fermentacio espontania Albarinyo Caracteritzacio genetica Caracteritzacio enologica Vinificacio Analisi Albari?o

Títol Ecologia de las fermentaciones espontaneas de mostos y su relacion con la calidad
Autor MAQUEDA, M.   MONTERO, T.   COTILLA, P.ET AL.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 105-107
Descriptors Fermentacio Qualitat Saccharomyces Fermentacio espontania
Localització 663.2 (063) Con

Títol Estudio de la evolucion de fermentaciones espontaneas en una bodega de La Mancha
Autor BRIONES PEREZ, A. et al.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Enero-Febrero 2004 - V: IV- N: 15, Pg: 47-52
Descriptors Fermentacio espontania La Mancha La Manxa

Títol Formacion de aminas biogenas durante fermentaciones alcoholicas espontaneas e inoculadas de mostos blancos: efecto del SO2
Autor GARDE-CERDAN, T. et al.  
Dades Font Viticultura/Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Enero-Febrero 2007 - V: - N: 108, Pg: 55-61
Descriptors Amines biogenes Fermentacio alcoholica Most blanc Compostos nitrogenats Fermentacio espontania Fermantacio inoculada Most Vi Saccharomyces cerevisiae

Títol Incidencia del caracter killer en levaduras aisladas a partir de fermentaciones espontaneas de uva de la variedad Godello
Autor RAMILO, A.   BLANCO, P.   LOSADA, A.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Septiembre - Octubre 2004 - V: IV- N: 19, Pg: 71-74
Descriptors Llevats aillats Fermentacio espontania Godello Killer Llevats Killer

Títol Inoculacion de levaduras en enologia: algunas preguntas y respuestas
Autor MAS, A.  
Dades Font Enologos - Marzo-Abril 2002 - V: IV- N: 16, Pg: 18-24
Descriptors Inoculacio Llevats Enologia Fermentacio espontania Fermentacio inoculada

Títol Levures: faut-il laisser faire la nature?
Autor CUINIER, C.  
Dades Font VITI ISSN: 0757-4673 - juliol-agost 1996 - V: - N: 211, Pg: 34-35
Descriptors Llevats Fermentacio espontania Vi

Títol Presence of non-supressive, M2 -related dsRNA a molecules in Saccharomyces cervisiae strains isoletd form spontaneous fermentations
Autor CANSADO, J.   BARROS VELAZQUEZ, J.   SIERIO,C.   GACTO, M.   VILLA, T.G.  
Dades Font FEMS Microbiology Letters ISSN: 1999 - october 1999 - V: - N: 181, Pg: 211-215
Descriptors Llevats Killer Saccharomyces cerevisiae Fermentacio espontania RNA
Localització C 15/69

Títol The effect of Temperature on Spontaneous Wine Fermentation
Autor SHARF, R.   MARGALITH, P.  
Dades Font European Journal of Applied Microbiology and Biotechnology - 1983 - V: - N: 17, Pg: 311-313
Descriptors Vi Fermentacio espontania Temperatura
Localització C 8/62

Títol Valoracion tecnologica de la levadura autoctona S. uvarum Challenge ES 42
Autor BOVO, E.   MOSCONI, R.   TOSI, E.  
Dades Font La semana vitivinicola. Revista tecnica del sector vitivinicola ISSN: 0037-184X - Julio 2007 - V: - N: 3178, Pg: 2150-2154
Descriptors Saccharomyces bayanus var. uvarum Vinificacio Llevats Fermentacio Fermentacio espontania