Registres trobats: 11
Títol | A Bons vins, bonne hygiene |
Autor | GUYOT, F. BRUETSCHY, A. CUINIER, C. |
Dades Font | Vignes et Vins ISSN: 1142-5288 - abril 1991 - V: - N: 7, Pg: 63-68 |
Descriptors | Vi Higiene Qualitat Desinfeccio |
Títol | Caracteres de la microflore levurienne du vignoble nantais. Influence de quelques facteurs sur sa composition |
Autor | POULARD, A. SIMON, L. CUINIER, C. |
Dades Font | Vignes et Vins - 1981 - V: - N: 300, Pg: 14-18 |
Descriptors | Microflora Enologia Vinicultura Vinya |
Localització | C 9/38 |
Títol | Classification geographique de vins rouges par analyses de leur extrait sec en spectroscopique moyen infra rouge a transmission |
Autor | PICQUE, D. CATTENSE, T. TRELEA, C. CUINIER, C. CORRIEU, G. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Vi negre Classificacio geografica Extracte sec Espectroscopia d'infrarojos |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Cuverie : les etapes cles de l'entretien |
Autor | CUINIER, C. |
Dades Font | Viti : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - maig 1992 - V: - N: 165, Pg: 34-35 |
Descriptors | Vi Vinificacio Neteja Desinfeccio Cup botes Higiene |
Títol | Les Levures selectionnees : interet et utilisation |
Autor | CUINIER, C. |
Dades Font | Vignes et vins ISSN: 1142-5288 - abril 1991 - V: - N: 7, Pg: 53-57 |
Descriptors | Vinificacio Llevats Fermentacio |
Títol | Levures et composes phenoliques du vin : premiers resultats |
Autor | CUINIER, C. GUYOT, F. BRUETSCHY, A. |
Dades Font | Vignes et Vins ISSN: 1142-5288 - abril 1991 - V: - N: 7, Pg: 59-61 |
Descriptors | Llevats Compostos fenolics Vinificacio Most Vi negre |
Títol | Levures: faut-il laisser faire la nature? |
Autor | CUINIER, C. |
Dades Font | VITI ISSN: 0757-4673 - juliol-agost 1996 - V: - N: 211, Pg: 34-35 |
Descriptors | Llevats Fermentacio espontania Vi |
Títol | Mise en place d'un banc d'essai pour tester l'aptitude au nettoyage des materiels oenologiques |
Autor | CUINIER, C. GABILLOT, P. GENTY, F. |
Dades Font | Vignes et Vins ISSN: 1142-5288 - novembre 1988 - V: - N: Special SITEVI, Pg: 79-81 |
Descriptors | Enologia Vinicultura Higiene |
Títol | Origine de levures assurant l'elaboration d'un vin blanc de Touraine. Identification des especes |
Autor | Cuinier, C. |
Dades Font | Connaissance Vigne Vin ISSN: 0006-3169 - 1980 - V: 14- N: 2, Pg: 111-126 |
Descriptors | Vi blanc Touraine Experimentacio |
Localització | C 3/18 |
Títol | Plan d'hygiene pour une chaine de mise en bouteilles |
Autor | GUYOT, F. CUINIER, C. BRUETSCHY, A. |
Dades Font | VITI : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - juny 1991 - V: - N: 155, Pg: 60-63 |
Descriptors | Vi Embotellament Higiene Desinfeccio |
Títol | Variabilite de la microflore levurienne de quelques terroirs viticoles du pays nantais |
Autor | POULARD, A. SIMON, L. CUINIER, C. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin VOL 14 - 1981 - V: - N: 4, Pg: 219-238 |
Descriptors | Microflora Enologia Vinicultura Vinya |
Localització | C 9/39 |