Registres trobats: 4
Títol | Des enzymes pour extraire ou clarifier |
Autor | GABILLOT, P. MAILLIER, P. ROLAND, J.M. |
Dades Font | VITI ISSN: 0757-4673 - juliol-agost 1996 - V: - N: 211, Pg: 50-51 |
Descriptors | Vi rosat Vi blanc Enzims Clarificacio |
Títol | Mise en place d'un banc d'essai pour tester l'aptitude au nettoyage des materiels oenologiques |
Autor | CUINIER, C. GABILLOT, P. GENTY, F. |
Dades Font | Vignes et Vins ISSN: 1142-5288 - novembre 1988 - V: - N: Special SITEVI, Pg: 79-81 |
Descriptors | Enologia Vinicultura Higiene |
Títol | Rouges : adaptez la filtration a l'age du vin |
Autor | MALLIER, P. GABILLOT, P. |
Dades Font | VITI : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - febrer 1992 - V: - N: 162, Pg: 56-57 |
Descriptors | Vi Vinificacio Vi negre Filtracio Clarificacio Color |
Títol | Stabiliser les vins sucres avant l'embouteillage |
Autor | GABILLOT, P. MALLIER, P. |
Dades Font | VITI : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - desembre 1991 - V: - N: 160, Pg: 57-60 |
Descriptors | Vi blanc ensucrat Estabilitzacio |