Registres trobats: 73
Títol | "Mannostab": Un Colloide de Levure Pour Stabiliser les Vins Contre les Precipitations Tartriques |
Autor | DUBOURDIEU, D. MOINE-LEDOUX, V. |
Dades Font | VITI. De la vigne au vin ISSN: 0399-3558 VOL 2 - febrer 1998 - V: - N: 227, Pg: 24-27 |
Descriptors | Mannostab Col.loide Llevats Estabilitzacio Vi |
Títol | Attention a l'higiene lors de la mise en bouteilles |
Autor | GUYOT, F. MINIER, C. |
Dades Font | Viti : Documentation agricole ISSN: 0399-3558 - febrer 1990 - V: - N: 140, Pg: 51-52 |
Descriptors | Embotellament Vi Estabilitzacio Higiene Microbiologia enologica |
Títol | Carboximetilcelulosa para la estabilizacion tartarica |
Autor | KONITZ, R. |
Dades Font | Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-Diciembre 2009 - V: XI- N: 62, Pg: 20-21 |
Descriptors | Estabilitzacio tartarica Vi Metodes Estabilitzacio Carboximeticel?lulosa Assaig comparatiu |
Títol | Comment eviter les contaminations bacteriennes? |
Autor | NIONCEL, C. |
Dades Font | Viti. De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - desembre 1997 - V: - N: 225, Pg: 56-57 |
Descriptors | Contaminacio bacteriana Charentes pH Vinificacio Estabilitzacio Pineau |
Títol | Comparasion de la modification de la composition cationique et des autres techniques de stabilisation tartrique |
Autor | LASANTER, B. DIAZ, F. |
Dades Font | XX Congreso mundial de la vinya y del vino - maig 1992 - V: - N: , Pg: 1-7 |
Descriptors | Estabilitzacio tartrica Catio Composicio Acid tartric Acid tartaric Estabilitzacio |
Localització | C 2/7 |
Títol | Compostos implicats en l'estabilitzacio i la desestabilitzacio de l'escuma dels vins escumosos. |
Autor | ROBILLARD, B. |
Dades Font | ACE. Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X VOL Any 12 - 1995 - V: - N: 34, Pg: 3-9 |
Descriptors | Vi escumos Escuma Compostos Estabilitzacio Desestabilitzacio |
Títol | Compte rendu de la vigne et du vin |
Autor | GROUPE D'EXPERTS TECHNOLOGIE DU VIN |
Dades Font | Office international de la vigne et du vin - 1988 - V: - N: 1514, Pg: |
Descriptors | Carboximeticel?lulosa Filtracio tangencial Filtratge Elaboracio de vi Estabilitzacio |
Localització | C1/1 |
Títol | Cross-flow filtration of biological fluids on inorganic membranes: a first state of the art |
Autor | BENNASAR, M. GUIZARD, C. RIOS, G.M. TARODO DE LA FUENTE, B |
Dades Font | Developments in food presentation ISSN: 1-85166-259-6 - 1989 - V: - N: , Pg: 131-175 |
Descriptors | Membrana Filtracio Produccio Composicio Vi Industria alimentaria Clarificacio Estabilitzacio |
Localització | C 6/28 |
Títol | Determination de l'acide ethylenediaminetetracetique |
Autor | BARBEITO, M. E. RODRIGUEZ, E. |
Dades Font | FV - mar? 1993 - V: - N: 954, Pg: 3 p. |
Descriptors | Vi Estabilitzacio Limpidesa Acid etilenediaminetetracetic |
Localització | FV 954 |
Títol | Diagnosis of mistakes in winemaking |
Autor | RECHT, Jacques |
Dades Font | American Wine Society Journal ISSN: 0364-698x VOL 24 - 1992 - V: - N: 3, Pg: 85-88 |
Descriptors | Vi Vinificacio Defectes Desacidificacio Estabilitzacio Analisi sensorial Acidesa Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Qualitat |
Títol | Dimetil carbonato un gran estabilizador de vinos, El |
Autor | |
Dades Font | Alimentaria : investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2009 - V: - N: 408, Pg: 48-49 |
Descriptors | Dimetil carbonat Estabilitzacio Vi |
Títol | Efecto de la aplicacion de taninos enologicos durante la maceracion en la composicion y estabilidad polifenolica de los vinos tintos |
Autor | MARTINEZ GARCIA, j. LOPEZ MARTIN, R. SANTAMARIA AQUILUE, P. BARUA GONZALEZ, M. GUTIERREZ VIGUERA, A.R. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo / Abril 2003 - V: - N: 85, Pg: 53-62 |
Descriptors | Estabilitzacio Extraccio Maceracio Polifenols Tanins |
Títol | Efectos en el flavor de las innovaciones en los equipos cerveceros y en el proceso (II) |
Autor | MEILGAARD, M. |
Dades Font | Alimentacion equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - junio 2004 - V: 23- N: 191, Pg: 97-105 |
Descriptors | Flavor Cervesa Industria cervesera Equips Estabilitzacio Filtracio |
Títol | Enzimas, levaduras y taninos: herramientas para mejorar la calidad y estabilidad del color de los vinos tintos |
Autor | BAUTISTA ORTIN, A.B. LOPEZ ROCA, J.M. GOMEZ PLAZA, E. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Mayo - Junio 2004 - V: IV- N: 17, Pg: 29-33 |
Descriptors | Enzims Llevats Tanins Qualitat del vi Color Vi negre Estabilitzacio |
Títol | Estabilitzacio en continu de vi amb coadjuvant de filtracio activa Pessostabyl en l'embotellat |
Autor | ZINZANI, G. MANFREDINI, M. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - gener-mar? 1991 - V: - N: 21, Pg: 13-21 |
Descriptors | Vi Estabilitzacio continua Embotellament Coadjuvant Pressostabyl Filtracio activa Cost Polivinilpirrolidona |
Títol | Estudio analitico de los vinos de la DO "Vinos de Madrid" (3a. y ultima parte). III. Estudio del color y evaluacion de la estabilidad fisico-quimica y microbiologica |
Autor | CALDERON, F. NAVASCUES, E. VILA, J. CALLEJO, M. J. COLOMO, B. SUAREZ, J. A. BARCENILLA, J. HERNANDEZ, M. T. GOMEZ, M. C. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5697 - octubre-desembre 1996 - V: - N: 46, Pg: 56-64 |
Descriptors | Color Estabilitzacio Precipitacio Vi |
Títol | Estudio de elaboracion de un esquema de estabilizacion para cada tipo de vino (2a. parte) |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - abril-juny 1989 - V: - N: 2, Pg: 56-60 |
Descriptors | Vi Estabilitzacio |
Títol | Estudio de elaboracion de un esquema de estabilizacion para cada tipo de vino |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional - gener-mar? 1989 - V: - N: 1, Pg: 66-74 |
Descriptors | Vi Estabilitzacio |
Títol | Estudio de la estabilidad de clones de la variedad Palomino Fino seleccionados en la zona de Jerez |
Autor | CRUZ, S. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1996 - V: - N: 46, Pg: 41-48 |
Descriptors | Clons Estabilitzacio Palomino Seleccio |
Títol | Fer, cuivre et tartre: traiter a la carte |
Autor | CARLIEZ, M. |
Dades Font | VITI: De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - mar? 1995 - V: - N: 196, Pg: 36-40 |
Descriptors | Coure Tartra Ferro Tartar Estabilitzacio Vi Consumidor Estabilitzacio tartrica Electrodialisi Enterboliment Terbolesa |
Títol | Filtration des grands crus : des mysteres demeurent |
Autor | TOURNIER, R. |
Dades Font | Viti : Documentation agricole ISSN: 0399-3558 - desembre 1991 - V: - N: 160, Pg: 66-68 |
Descriptors | Vi Filtracio Estabilitzacio |
Títol | Gerbage des vins effervescents, Le |
Autor | LIGER-BELARI, G. BARBIER, J.E. POLIDORI, G. CHAUDRUC, D. ROBILLARD, B |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2013 - V: - N: 147, Pg: 47-52 |
Descriptors | Vi efervescent Efervescencia Bombolles Estabilitzacio Apilament |
Títol | Hiperoxigenacion de los mostos |
Autor | MEISTERMANN, E |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1991 - V: - N: 16, Pg: 58-60 |
Descriptors | Most Hiperoxigenacio Pinot blanc Riesling Vi Estabilitzacio Qualitat Aroma Color Gust |
Títol | I polifenoli delle olive e dell'olio di oliva. Nota IV: Loro evoluzione in dipendenza dei processi ossidativi primari che intervengono nel corso della conservazione dell'olio |
Autor | SOLINAS, M. DI GIOVACCHINO, L. MASCOLO, A. |
Dades Font | Annali dell'Istituto sperimentale per la Elaiotecnica VOL 8 - 1978-80 - V: - N: , Pg: 37-54 |
Descriptors | Oliva Oli d'oliva Estabilitzacio Proces oxidatiu primari Oxidacio Conservacio Polifenols |
Localització | C 9/93 |
Títol | Influence exercee par l'addition de pepins de raisin avant la fermentation sur la teneur en catechines et proauthocyanidols du vin rouge |
Autor | KOVAC, V. BOURXEIX, M. ALONSE, E. |
Dades Font | Comptes Rendus de l'Academie d'Agriculture de France ISSN: 0989-6988 VOL 77 - 1991 - V: - N: 1, Pg: 121-126 |
Descriptors | Vi negre Fermentacio Llavor Addicio Color Estabilitzacio Analisi sensorial |
Localització | C 2/45 |
Títol | Influencia de la microoxigenacion en la estabilizacion del color de los vinos tintos |
Autor | INIESTA ORTIZ, J.A. RAMIREZ CARRERA, E. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2006 - V: VIII- N: 39, Pg: 40-42 |
Descriptors | Microoxigenacio Estabilitzacio Color Vi negre |
Títol | Influencia de la ultrafiltracio tangencial en l'estabilitzacio tartrica dels vins |
Autor | CANTOS, A. MINGUEZ, S. BARTRA, E. |
Dades Font | ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - abril-juny 1987 - V: - N: 11, Pg: 9-12 |
Descriptors | Ultrafiltracio Ultrafiltracio tangencial Clarificacio Col.loide Vi blanc Estabilitzacio |
Títol | Influencia de las Tecnicas de Estabilizacion y Embotellado Sobre el Contenido en Aminoacidos de un Vino Blanco Joven Elaborado con la Variedad Cayetana |
Autor | MARIN, J. MIGUEL, C. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener/febrer 1998 - V: - N: 54, Pg: 49-56 |
Descriptors | Estabilitzacio Embotellament Vi Vinificacio Vi blanc Vi novell Cayetana Aminoacid |
Títol | Influencia de las tecnicas de estabilizacion y embotellado sobre la componente aromatica de un vino blanco joven elaborado con la variedad cayetana |
Autor | MARIN, J. MIGUEL, C. SANCHEZ, J. J. ZAMORA, E. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1997 - V: - N: 48, Pg: 60-67 |
Descriptors | Aroma Estabilitzacio Embotellament Cayetana |
Títol | Influencia de los fenomenos redox en la estabilidad de los vinos |
Autor | ESPINOSA, L. C |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1992 - V: - N: 21, Pg: 55-59 |
Descriptors | Vi Vinificacio Potencial redox Potencial d'oxidoreduccio Oxidacio Reduccio Envelliment Enzims Oxigen Buquet Estabilitzacio |
Títol | Ion exchange treatments |
Autor | |
Dades Font | Food Technology in New Zeland ISSN: 0015 - 6655 - octubre 1993 - V: - N: , Pg: 1 p. |
Descriptors | Ions Descoloracio Aliments Suc de fruita Vi Most Estabilitzacio Desacidificacio Nova Zelanda |
Localització | C 6/36 |
Títol | L'Electrodialyse : un nouveau procede de stabilisation |
Autor | MOUTOUNET, M. COTTEREAU, P. ESCUDIER, J. L. |
Dades Font | Viti : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - gener 1991 - V: - N: 150, Pg: 82-84 |
Descriptors | Vi Estabilitzacio Electrodialisi |
Títol | L'Emploi rationnel de l'Echange d'ions dans la stabilisation des vins : partie II |
Autor | CAPOTI, A. |
Dades Font | XX Congreso Mundial de la Vinya y del Vino - maig 1992 - V: - N: 2, Pg: 1-6 |
Descriptors | Vi Estabilitzacio Ions |
Localització | C 2/7 |
Títol | L'appreciation de la stabilite tartrique des vins |
Autor | GAILLARD, M. |
Dades Font | Vignes et vins ISSN: 1142-5288 - abril 1989 - V: - N: 3, Pg: 45-46 |
Descriptors | Vi Vinificacio Estabilitzacio Estabilitzacio tartrica Tartrat acid de potassi Temperatura de saturacio |
Títol | L'efficacia stabilizzante dei polimeri ad azione proteico-simile nella preparazione di vini bianchi, rosati e novelli |
Autor | CANTARELLI, C. GIOVANELLI, G. GALLIZIA, S. |
Dades Font | Industrie delle Bevande ISSN: 0390-0541 VOL 18 - juny 1989 - V: - N: 101, Pg: 177-182 |
Descriptors | Vi blanc Vi rosat Vi novell Polimers Estabilitzacio Vinificacio |
Localització | C 10/19 |
Títol | L'impiego del freddo per la stabilizzazione dei vini nei confronti del bitartrato di potassio |
Autor | COLAGRANDE, O. MAZZOLENI, V. SILVA, A. COLM, S |
Dades Font | Vino, Bevanda et Alimento - juny 1984 - V: - N: , Pg: 183-192 |
Descriptors | Fred Estabilitzacio Vi |
Localització | 663.2 Sim |
Títol | La Calidad de los vinos en las practicas enologicas post-vendimia |
Autor | GIACONINI, E. GIACOMINI, P. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - novembre-desembre 1991 - V: - N: 11-12, Pg: 69-75 |
Descriptors | Vi Qualitat Vinificacio Clarificacio Clarificant Estabilitzacio Filtracio Coadjuvant Conservacio |
Títol | La Maitrise des temperatures au chai |
Autor | CANTENCEAU, D. |
Dades Font | Vignes et Vins ISSN: 1142-5288 - novembre 1990 - V: - N: 6, Pg: 91-96 |
Descriptors | Vi Temperatura Vinificacio Estabilitzacio |
Títol | La estabilidad del brandy Jerez |
Autor | GOMEZ, J. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - febrer 1992 - V: - N: 2, Pg: 46-50 |
Descriptors | Brandi de Xeres Sherry brandy Estabilitzacio Elaboracio Malalties de la vinya Defectes |
Títol | La estabilizacion del vino tinto mediante la tecnica de la electrodialisis |
Autor | OCHOA, J.R. VALLE, B. HILERA, R. BELAUSTEGI, Y. ELEJALDE, E. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 1999 - V: - N: 2, Pg: 65-69 |
Descriptors | Estabilitzacio Vi negre Electrodialisi |
Títol | La filtracion esterilizante |
Autor | ARTAJONA, J. |
Dades Font | Tecnovin - maig-juny 1991 - V: - N: 2, Pg: 36-40 |
Descriptors | Vi Filtracio Vinificacio Estabilitzacio Estabilitzacio microbiologica |
Títol | La nueva viticultura y la estabilidad del vino en la botella |
Autor | RUIZ HERNANDEZ, M. |
Dades Font | XIX Cursos Rioja '04: El concepto de seguridad de los alimentos en Enologia - 2004 - V: XIX- N: , Pg: 8-40 |
Descriptors | Estabilitzacio Ampolla Vi |
Localització | 663.254 Cur |
Títol | La stabilisation de la matiere colorante des vins rouges: impact positif de l'ajout d'un tannin "100 raisin" de faible degre de polymerisation (Degre de Polymerisation moyen ou DPM 3) |
Autor | MORGE, CH. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Aout/Septembre/Octobre 2011 - V: - N: 248, Pg: 26-29 (Cahier Technique) |
Descriptors | Estabilitzacio Materia Vi rosat Tanins Polimeritzacio Antocianines |
Títol | La stabilisation des vins contre les tartrats de calcium avec l'utilisation du sorbet Termoxid-3A |
Autor | TARAN, N. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 25-26 |
Descriptors | Estabilitzacio Vi Tartrats Calci Termoxid-3A |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Le point sur le collage des vins rouges |
Autor | LAGUNE-AMMIRATI, L GLORIES, Y. |
Dades Font | Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 - 1997 - V: - N: Hors serie, Pg: 67-73 |
Descriptors | Colatge Vi negre Clarificacio Estabilitzacio Vinificacio |
Títol | Measurement of the foam stability of beers. |
Autor | RUDIN, A.D. |
Dades Font | Journal of the Institute of Brewing. ISSN: 0046 - 9750 VOL 63 - 1957 - V: - N: , Pg: 506-509 |
Descriptors | Cervesa Elaboracio Escuma Estabilitzacio |
Localització | C 6/34 |
Títol | Mesurer la stabilite tartrique pour optimiser les traitements |
Autor | FAVAREL, J. L |
Dades Font | VITI : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - gener 1991 - V: - N: 150, Pg: 79-81 |
Descriptors | Vi Estabilitzacio Temperatura Precipitacio |
Títol | Mise en evidence de la stabilisation de la couleur par differents tannins de pepins de raisin |
Autor | KAHN, N. |
Dades Font | Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Janvier 2006 - V: 33- N: 118, Pg: 33-36 |
Descriptors | Estabilitzacio Color Tanins Raim Antocians Cromatografia liquida |
Títol | Moduler l'oxygenation selon les mouts |
Autor | CARLIEZ, M. |
Dades Font | VITI : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - abril 1992 - V: - N: 164, Pg: 35-37 |
Descriptors | Vinificacio Hiperoxigenacio Estabilitzacio Color Vi blanc Most Oxidacio Aroma |
Títol | Nuevos enfoques de la estabilizacion de los vinos. El estabilizador tartrico por electrodialisis |
Autor | BIAU, G. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Gener 1999 - V: - N: 2734, Pg: 4700-4702 |
Descriptors | Estabilitzacio Vi Electrodialisi Estabilitzador tartric |
Localització | C 10/55 |
Títol | Nuovo procedimento per la stabilizzazione chimico-fisica di mosti e vini. La filtrazione con filtrostabyl |
Autor | MANTOVANI, L. |
Dades Font | Vignevini ISSN: 0390-0470 VOL 15 - 1988 - V: - N: 9, Pg: 66-69 |
Descriptors | Oxidacio Polimeritzacio Polifenols Estabilitzacio Vinificacio Elaboracio de vi Vi Most Vi most Filtracio |
Localització | C 10/14 |
Títol | Poden les proteines estabilitzar l?escuma dels vins escumosos? |
Autor | DOUILLARD, R. PUFF, N. AGUIE-BEGHIN, V. |
Dades Font | ACE. Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 1999 - V: - N: 47, Pg: 3-8 |
Descriptors | Vi escumos Proteines Escuma Estabilitzacio |
Títol | Precipitacion de la materia colorante. Definicion de la alteracion. Tratamientos |
Autor | VICARIA, M. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - abril 1992 - V: - N: 3, Pg: 31-36 |
Descriptors | Colorants Inestabilitat Estabilitzacio Vi Precipitacio Malalties del vi Defectes del vi Alteracions del vi Col.loide Goma arabiga Color |
Títol | Prediccion de los parametros de color en vinos tintos de monastrell. Efecto de la estabilizacion. |
Autor | MARTINEZ GARCIA, J. BILBAO GUEREDIAGA, A. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-070-1 - Mayo 1998 - V: XX Jornadas- N: , Pg: 267-280 |
Descriptors | Color Vi negre Monastrell Estabilitzacio |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Principis basics per a embotellar un vi |
Autor | CANYOS, A. |
Dades Font | Quaderns tecnics de l'INCAVI - - V: - N: 6, Pg: |
Descriptors | Vi Embotellament Classificacio Estabilitzacio Higiene Neteja Filtracio Tap Suro |
Títol | Problemes de stabilisation des vins destines a etre mis en bouteilles |
Autor | MEKHOUZLA, N. |
Dades Font | Bulletin de l' O.I.V. - 1979 - V: - N: 579, Pg: 377-386 |
Descriptors | Estabilitzacio Vinificacio Embotellament |
Localització | C 10/13 |
Títol | Problemes de stabilisation des vins destines a etre mis en bouteilles |
Autor | VIDAL-BARRAQUER, J. M. |
Dades Font | Bulletin de l' O.I.V. - 1979 - V: - N: 578, Pg: 280-308 |
Descriptors | Estabilitzacio Vinificacio Embotellament Precipitacio tartarica Col.loide Polisacarids Precipitacio metal.lica Estabilitzacio microbiologica |
Localització | C 10/12 |
Títol | Proceso de estabilizacion de los vinos blancos. |
Autor | HERNANZ, M.D. ALEIXANDRE, J.L. GARCIA, M.J. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - mar?-abril 1994 - V: - N: 3-4, Pg: 63-71 |
Descriptors | Vi blanc Estabilitzacio Components volatils Aroma Conservacio Composicio Analisi Alcohol isoamilic Alcohol alifatic saturat |
Títol | Processos continus d'estabilitzacio y decoloracio en la industria enologica |
Autor | LOPEZ, F. |
Dades Font | Enologia avui ISSN: 84-8424-037-1 - Abril 2000 - V: - N: , Pg: 51-54 |
Descriptors | Estabilitzacio Decoloracio Industria Enologia |
Localització | 663.2 ENO |
Títol | Produits Oenologiques: La Reglementation Bride l'Utilisation des Tanins |
Autor | FLAMAND, D. |
Dades Font | VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 VOL 1 - febrer 1998 - V: - N: 227, Pg: 44-46 |
Descriptors | Tanins Vi Estabilitzacio |
Títol | Recherche d?une addition d?acide citrique dans les vins |
Autor | SCHNEYDER, J |
Dades Font | FV - agost 1969 - V: - N: 327, Pg: 3 p. |
Descriptors | Acid citric Vi Determinacio Estabilitzacio |
Localització | FV 327 |
Títol | Stabilisation de la couleur des vins rouges |
Autor | CRESPY, A. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2012 - V: 39- N: 142, Pg: 23 |
Descriptors | Estabilitzacio Color Vi rosat |
Títol | Stabilisation des mouts de raisin en vue de la recherche de l'addition de saccharose. |
Autor | JAULMES, P. HAMELLE, G. |
Dades Font | FV - maig 1973 - V: - N: 453, Pg: 2 p. |
Descriptors | Most Estabilitzacio Sacarosa Sucre Raim Determinacio |
Localització | FV 453 |
Títol | Stabilisation des vins rouges et roses: Approche moleculaire et solutions pratiques. Partie 1/2: Quelle stabilite ? |
Autor | MOINE, V. ITURMENDI, N. MURAT, M.L. RENOUF, V. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2013 - V: 40- N: 146, Pg: 38-40 |
Descriptors | Estabilitzacio Vi rosat Estabilitzacio tartarica Consumidor |
Títol | Stabilisation des vins rouges et roses: Approche moleculaire et solutions |
Autor | MOINE, V. ITURMENDI, V. RENOUF, V. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2013 - V: - N: 147, Pg: 25-28 |
Descriptors | Vi negre Vi rosat Estabilitzacio Utensilis Acid metartaric |
Títol | Stabilisation. Aromes et bentonite: sa peut coller |
Autor | NIONCEL, Claire |
Dades Font | VITI: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - desembre 1995 - V: - N: 204, Pg: 37-38 |
Descriptors | Aroma Bentonita Estabilitzacio Clarificacio Vi |
Títol | Stabiliser les vins sucres avant l'embouteillage |
Autor | GABILLOT, P. MALLIER, P. |
Dades Font | VITI : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - desembre 1991 - V: - N: 160, Pg: 57-60 |
Descriptors | Vi blanc ensucrat Estabilitzacio |
Títol | Study of a demonstration plant for the co-composting of olive-oil-processing wastewater and solid residue |
Autor | VLYSSIDES, A.G. BOURANIS, D.L. LOIZIDOU, M. KARVOUNI, G. |
Dades Font | Bioresource technology ISSN: 0960-8524 - 1996 - V: - N: 56, Pg: 187-193 |
Descriptors | Oli d'oliva Elaboracio d'oli Residus de premsatge Planta de demostracio pH Estabilitzacio Equilibri hidric Produccio d'energia Co-compostatge |
Localització | C 9/140 |
Títol | Sulfitez mieux pour sulfiter moins |
Autor | BLOUIN, J. |
Dades Font | VITI. De la vigne au vin. ISSN: 0757-4673 - setembre 1995 - V: - N: 201, Pg: 32-33 |
Descriptors | Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Vi Estabilitzacio |
Títol | Tartrate stabilization of wines by treatment with zeolites |
Autor | CUENAT, P. WYSS, C. |
Dades Font | International Association of Enology, Management and Wine Marketing. 14 International Enology Symposium - May 2005 - V: - N: , Pg: 607-621 |
Descriptors | Vi Zeolit Estabilitzacio Elaboracio de vi |
Títol | Temperatures : deux solutions pour les maitriser |
Autor | |
Dades Font | VITI : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - juny 1990 - V: - N: 144, Pg: 47-56 |
Descriptors | Vi Temperatura Fermentacio alcoholica Fermentacio malolactica Estabilitzacio Vi blanc Vi negre Bomba de calor reversible Most Fred Calor Cost |
Títol | Tractament de vins mitjansant electrodialisi per a l'estabilitzacio tartrica |
Autor | SAINT-PIERRE, B. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 4t. Trimestre 1994 - V: - N: 30, Pg: 3-5 |
Descriptors | Vi Estabilitzacio tartrica Electrodialisi Acid tartric Acid tartaric Membrana |
Títol | Tratamientos postfermentativos en la elaboracion del vinagre |
Autor | LOPEZ BONILLO, F. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Mayo - Junio 2004 - V: IV- N: 17, Pg: 45-50 |
Descriptors | Tractament postfermentatiu Vinagre Elaboracio Clarificacio Problemes Estabilitzacio |