Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Estabilitzacio

Resultat de la cerca

Registres trobats: 73


Títol "Mannostab": Un Colloide de Levure Pour Stabiliser les Vins Contre les Precipitations Tartriques
Autor DUBOURDIEU, D.   MOINE-LEDOUX, V.  
Dades Font VITI. De la vigne au vin ISSN: 0399-3558 VOL 2 - febrer 1998 - V: - N: 227, Pg: 24-27
Descriptors Mannostab Col.loide Llevats Estabilitzacio Vi

Títol Attention a l'higiene lors de la mise en bouteilles
Autor GUYOT, F.   MINIER, C.  
Dades Font Viti : Documentation agricole ISSN: 0399-3558 - febrer 1990 - V: - N: 140, Pg: 51-52
Descriptors Embotellament Vi Estabilitzacio Higiene Microbiologia enologica

Títol Carboximetilcelulosa para la estabilizacion tartarica
Autor KONITZ, R.  
Dades Font Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-Diciembre 2009 - V: XI- N: 62, Pg: 20-21
Descriptors Estabilitzacio tartarica Vi Metodes Estabilitzacio Carboximeticel?lulosa Assaig comparatiu

Títol Comment eviter les contaminations bacteriennes?
Autor NIONCEL, C.  
Dades Font Viti. De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - desembre 1997 - V: - N: 225, Pg: 56-57
Descriptors Contaminacio bacteriana Charentes pH Vinificacio Estabilitzacio Pineau

Títol Comparasion de la modification de la composition cationique et des autres techniques de stabilisation tartrique
Autor LASANTER, B.   DIAZ, F.  
Dades Font XX Congreso mundial de la vinya y del vino - maig 1992 - V: - N: , Pg: 1-7
Descriptors Estabilitzacio tartrica Catio Composicio Acid tartric Acid tartaric Estabilitzacio
Localització C 2/7

Títol Compostos implicats en l'estabilitzacio i la desestabilitzacio de l'escuma dels vins escumosos.
Autor ROBILLARD, B.  
Dades Font ACE. Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X VOL Any 12 - 1995 - V: - N: 34, Pg: 3-9
Descriptors Vi escumos Escuma Compostos Estabilitzacio Desestabilitzacio

Títol Compte rendu de la vigne et du vin
Autor GROUPE D'EXPERTS TECHNOLOGIE DU VIN  
Dades Font Office international de la vigne et du vin - 1988 - V: - N: 1514, Pg:
Descriptors Carboximeticel?lulosa Filtracio tangencial Filtratge Elaboracio de vi Estabilitzacio
Localització C1/1

Títol Cross-flow filtration of biological fluids on inorganic membranes: a first state of the art
Autor BENNASAR, M.   GUIZARD, C.   RIOS, G.M.   TARODO DE LA FUENTE, B  
Dades Font Developments in food presentation ISSN: 1-85166-259-6 - 1989 - V: - N: , Pg: 131-175
Descriptors Membrana Filtracio Produccio Composicio Vi Industria alimentaria Clarificacio Estabilitzacio
Localització C 6/28

Títol Determination de l'acide ethylenediaminetetracetique
Autor BARBEITO, M. E.   RODRIGUEZ, E.  
Dades Font FV - mar? 1993 - V: - N: 954, Pg: 3 p.
Descriptors Vi Estabilitzacio Limpidesa Acid etilenediaminetetracetic
Localització FV 954

Títol Diagnosis of mistakes in winemaking
Autor RECHT, Jacques  
Dades Font American Wine Society Journal ISSN: 0364-698x VOL 24 - 1992 - V: - N: 3, Pg: 85-88
Descriptors Vi Vinificacio Defectes Desacidificacio Estabilitzacio Analisi sensorial Acidesa Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Qualitat

Títol Dimetil carbonato un gran estabilizador de vinos, El
Autor
Dades Font Alimentaria : investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2009 - V: - N: 408, Pg: 48-49
Descriptors Dimetil carbonat Estabilitzacio Vi

Títol Efecto de la aplicacion de taninos enologicos durante la maceracion en la composicion y estabilidad polifenolica de los vinos tintos
Autor MARTINEZ GARCIA, j.   LOPEZ MARTIN, R.   SANTAMARIA AQUILUE, P.   BARUA GONZALEZ, M.   GUTIERREZ VIGUERA, A.R.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo / Abril 2003 - V: - N: 85, Pg: 53-62
Descriptors Estabilitzacio Extraccio Maceracio Polifenols Tanins

Títol Efectos en el flavor de las innovaciones en los equipos cerveceros y en el proceso (II)
Autor MEILGAARD, M.  
Dades Font Alimentacion equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - junio 2004 - V: 23- N: 191, Pg: 97-105
Descriptors Flavor Cervesa Industria cervesera Equips Estabilitzacio Filtracio

Títol Enzimas, levaduras y taninos: herramientas para mejorar la calidad y estabilidad del color de los vinos tintos
Autor BAUTISTA ORTIN, A.B.   LOPEZ ROCA, J.M.   GOMEZ PLAZA, E.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Mayo - Junio 2004 - V: IV- N: 17, Pg: 29-33
Descriptors Enzims Llevats Tanins Qualitat del vi Color Vi negre Estabilitzacio

Títol Estabilitzacio en continu de vi amb coadjuvant de filtracio activa Pessostabyl en l'embotellat
Autor ZINZANI, G.   MANFREDINI, M.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - gener-mar? 1991 - V: - N: 21, Pg: 13-21
Descriptors Vi Estabilitzacio continua Embotellament Coadjuvant Pressostabyl Filtracio activa Cost Polivinilpirrolidona

Títol Estudio analitico de los vinos de la DO "Vinos de Madrid" (3a. y ultima parte). III. Estudio del color y evaluacion de la estabilidad fisico-quimica y microbiologica
Autor CALDERON, F.   NAVASCUES, E.   VILA, J.   CALLEJO, M. J.   COLOMO, B.   SUAREZ, J. A.   BARCENILLA, J.   HERNANDEZ, M. T.   GOMEZ, M. C.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5697 - octubre-desembre 1996 - V: - N: 46, Pg: 56-64
Descriptors Color Estabilitzacio Precipitacio Vi

Títol Estudio de elaboracion de un esquema de estabilizacion para cada tipo de vino (2a. parte)
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - abril-juny 1989 - V: - N: 2, Pg: 56-60
Descriptors Vi Estabilitzacio

Títol Estudio de elaboracion de un esquema de estabilizacion para cada tipo de vino
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional - gener-mar? 1989 - V: - N: 1, Pg: 66-74
Descriptors Vi Estabilitzacio

Títol Estudio de la estabilidad de clones de la variedad Palomino Fino seleccionados en la zona de Jerez
Autor CRUZ, S.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1996 - V: - N: 46, Pg: 41-48
Descriptors Clons Estabilitzacio Palomino Seleccio

Títol Fer, cuivre et tartre: traiter a la carte
Autor CARLIEZ, M.  
Dades Font VITI: De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - mar? 1995 - V: - N: 196, Pg: 36-40
Descriptors Coure Tartra Ferro Tartar Estabilitzacio Vi Consumidor Estabilitzacio tartrica Electrodialisi Enterboliment Terbolesa

Títol Filtration des grands crus : des mysteres demeurent
Autor TOURNIER, R.  
Dades Font Viti : Documentation agricole ISSN: 0399-3558 - desembre 1991 - V: - N: 160, Pg: 66-68
Descriptors Vi Filtracio Estabilitzacio

Títol Gerbage des vins effervescents, Le
Autor LIGER-BELARI, G.   BARBIER, J.E.   POLIDORI, G.   CHAUDRUC, D.   ROBILLARD, B  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2013 - V: - N: 147, Pg: 47-52
Descriptors Vi efervescent Efervescencia Bombolles Estabilitzacio Apilament

Títol Hiperoxigenacion de los mostos
Autor MEISTERMANN, E  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1991 - V: - N: 16, Pg: 58-60
Descriptors Most Hiperoxigenacio Pinot blanc Riesling Vi Estabilitzacio Qualitat Aroma Color Gust

Títol I polifenoli delle olive e dell'olio di oliva. Nota IV: Loro evoluzione in dipendenza dei processi ossidativi primari che intervengono nel corso della conservazione dell'olio
Autor SOLINAS, M.   DI GIOVACCHINO, L.   MASCOLO, A.  
Dades Font Annali dell'Istituto sperimentale per la Elaiotecnica VOL 8 - 1978-80 - V: - N: , Pg: 37-54
Descriptors Oliva Oli d'oliva Estabilitzacio Proces oxidatiu primari Oxidacio Conservacio Polifenols
Localització C 9/93

Títol Influence exercee par l'addition de pepins de raisin avant la fermentation sur la teneur en catechines et proauthocyanidols du vin rouge
Autor KOVAC, V.   BOURXEIX, M.   ALONSE, E.  
Dades Font Comptes Rendus de l'Academie d'Agriculture de France ISSN: 0989-6988 VOL 77 - 1991 - V: - N: 1, Pg: 121-126
Descriptors Vi negre Fermentacio Llavor Addicio Color Estabilitzacio Analisi sensorial
Localització C 2/45

Títol Influencia de la microoxigenacion en la estabilizacion del color de los vinos tintos
Autor INIESTA ORTIZ, J.A.   RAMIREZ CARRERA, E.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2006 - V: VIII- N: 39, Pg: 40-42
Descriptors Microoxigenacio Estabilitzacio Color Vi negre

Títol Influencia de la ultrafiltracio tangencial en l'estabilitzacio tartrica dels vins
Autor CANTOS, A.   MINGUEZ, S.   BARTRA, E.  
Dades Font ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - abril-juny 1987 - V: - N: 11, Pg: 9-12
Descriptors Ultrafiltracio Ultrafiltracio tangencial Clarificacio Col.loide Vi blanc Estabilitzacio

Títol Influencia de las Tecnicas de Estabilizacion y Embotellado Sobre el Contenido en Aminoacidos de un Vino Blanco Joven Elaborado con la Variedad Cayetana
Autor MARIN, J.   MIGUEL, C.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener/febrer 1998 - V: - N: 54, Pg: 49-56
Descriptors Estabilitzacio Embotellament Vi Vinificacio Vi blanc Vi novell Cayetana Aminoacid

Títol Influencia de las tecnicas de estabilizacion y embotellado sobre la componente aromatica de un vino blanco joven elaborado con la variedad cayetana
Autor MARIN, J.   MIGUEL, C.   SANCHEZ, J. J.   ZAMORA, E.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1997 - V: - N: 48, Pg: 60-67
Descriptors Aroma Estabilitzacio Embotellament Cayetana

Títol Influencia de los fenomenos redox en la estabilidad de los vinos
Autor ESPINOSA, L. C  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1992 - V: - N: 21, Pg: 55-59
Descriptors Vi Vinificacio Potencial redox Potencial d'oxidoreduccio Oxidacio Reduccio Envelliment Enzims Oxigen Buquet Estabilitzacio

Títol Ion exchange treatments
Autor
Dades Font Food Technology in New Zeland ISSN: 0015 - 6655 - octubre 1993 - V: - N: , Pg: 1 p.
Descriptors Ions Descoloracio Aliments Suc de fruita Vi Most Estabilitzacio Desacidificacio Nova Zelanda
Localització C 6/36

Títol L'Electrodialyse : un nouveau procede de stabilisation
Autor MOUTOUNET, M.   COTTEREAU, P.   ESCUDIER, J. L.  
Dades Font Viti : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - gener 1991 - V: - N: 150, Pg: 82-84
Descriptors Vi Estabilitzacio Electrodialisi

Títol L'Emploi rationnel de l'Echange d'ions dans la stabilisation des vins : partie II
Autor CAPOTI, A.  
Dades Font XX Congreso Mundial de la Vinya y del Vino - maig 1992 - V: - N: 2, Pg: 1-6
Descriptors Vi Estabilitzacio Ions
Localització C 2/7

Títol L'appreciation de la stabilite tartrique des vins
Autor GAILLARD, M.  
Dades Font Vignes et vins ISSN: 1142-5288 - abril 1989 - V: - N: 3, Pg: 45-46
Descriptors Vi Vinificacio Estabilitzacio Estabilitzacio tartrica Tartrat acid de potassi Temperatura de saturacio

Títol L'efficacia stabilizzante dei polimeri ad azione proteico-simile nella preparazione di vini bianchi, rosati e novelli
Autor CANTARELLI, C.   GIOVANELLI, G.   GALLIZIA, S.  
Dades Font Industrie delle Bevande ISSN: 0390-0541 VOL 18 - juny 1989 - V: - N: 101, Pg: 177-182
Descriptors Vi blanc Vi rosat Vi novell Polimers Estabilitzacio Vinificacio
Localització C 10/19

Títol L'impiego del freddo per la stabilizzazione dei vini nei confronti del bitartrato di potassio
Autor COLAGRANDE, O.   MAZZOLENI, V.   SILVA, A.   COLM, S  
Dades Font Vino, Bevanda et Alimento - juny 1984 - V: - N: , Pg: 183-192
Descriptors Fred Estabilitzacio Vi
Localització 663.2 Sim

Títol La Calidad de los vinos en las practicas enologicas post-vendimia
Autor GIACONINI, E.   GIACOMINI, P.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - novembre-desembre 1991 - V: - N: 11-12, Pg: 69-75
Descriptors Vi Qualitat Vinificacio Clarificacio Clarificant Estabilitzacio Filtracio Coadjuvant Conservacio

Títol La Maitrise des temperatures au chai
Autor CANTENCEAU, D.  
Dades Font Vignes et Vins ISSN: 1142-5288 - novembre 1990 - V: - N: 6, Pg: 91-96
Descriptors Vi Temperatura Vinificacio Estabilitzacio

Títol La estabilidad del brandy Jerez
Autor GOMEZ, J.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - febrer 1992 - V: - N: 2, Pg: 46-50
Descriptors Brandi de Xeres Sherry brandy Estabilitzacio Elaboracio Malalties de la vinya Defectes

Títol La estabilizacion del vino tinto mediante la tecnica de la electrodialisis
Autor OCHOA, J.R.   VALLE, B.   HILERA, R.   BELAUSTEGI, Y.   ELEJALDE, E.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 1999 - V: - N: 2, Pg: 65-69
Descriptors Estabilitzacio Vi negre Electrodialisi

Títol La filtracion esterilizante
Autor ARTAJONA, J.  
Dades Font Tecnovin - maig-juny 1991 - V: - N: 2, Pg: 36-40
Descriptors Vi Filtracio Vinificacio Estabilitzacio Estabilitzacio microbiologica

Títol La nueva viticultura y la estabilidad del vino en la botella
Autor RUIZ HERNANDEZ, M.  
Dades Font XIX Cursos Rioja '04: El concepto de seguridad de los alimentos en Enologia - 2004 - V: XIX- N: , Pg: 8-40
Descriptors Estabilitzacio Ampolla Vi
Localització 663.254 Cur

Títol La stabilisation de la matiere colorante des vins rouges: impact positif de l'ajout d'un tannin "100 raisin" de faible degre de polymerisation (Degre de Polymerisation moyen ou DPM 3)
Autor MORGE, CH.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Aout/Septembre/Octobre 2011 - V: - N: 248, Pg: 26-29 (Cahier Technique)
Descriptors Estabilitzacio Materia Vi rosat Tanins Polimeritzacio Antocianines

Títol La stabilisation des vins contre les tartrats de calcium avec l'utilisation du sorbet Termoxid-3A
Autor TARAN, N.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 25-26
Descriptors Estabilitzacio Vi Tartrats Calci Termoxid-3A
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Le point sur le collage des vins rouges
Autor LAGUNE-AMMIRATI, L   GLORIES, Y.  
Dades Font Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 - 1997 - V: - N: Hors serie, Pg: 67-73
Descriptors Colatge Vi negre Clarificacio Estabilitzacio Vinificacio

Títol Measurement of the foam stability of beers.
Autor RUDIN, A.D.  
Dades Font Journal of the Institute of Brewing. ISSN: 0046 - 9750 VOL 63 - 1957 - V: - N: , Pg: 506-509
Descriptors Cervesa Elaboracio Escuma Estabilitzacio
Localització C 6/34

Títol Mesurer la stabilite tartrique pour optimiser les traitements
Autor FAVAREL, J. L  
Dades Font VITI : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - gener 1991 - V: - N: 150, Pg: 79-81
Descriptors Vi Estabilitzacio Temperatura Precipitacio

Títol Mise en evidence de la stabilisation de la couleur par differents tannins de pepins de raisin
Autor KAHN, N.  
Dades Font Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Janvier 2006 - V: 33- N: 118, Pg: 33-36
Descriptors Estabilitzacio Color Tanins Raim Antocians Cromatografia liquida

Títol Moduler l'oxygenation selon les mouts
Autor CARLIEZ, M.  
Dades Font VITI : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - abril 1992 - V: - N: 164, Pg: 35-37
Descriptors Vinificacio Hiperoxigenacio Estabilitzacio Color Vi blanc Most Oxidacio Aroma

Títol Nuevos enfoques de la estabilizacion de los vinos. El estabilizador tartrico por electrodialisis
Autor BIAU, G.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Gener 1999 - V: - N: 2734, Pg: 4700-4702
Descriptors Estabilitzacio Vi Electrodialisi Estabilitzador tartric
Localització C 10/55

Títol Nuovo procedimento per la stabilizzazione chimico-fisica di mosti e vini. La filtrazione con filtrostabyl
Autor MANTOVANI, L.  
Dades Font Vignevini ISSN: 0390-0470 VOL 15 - 1988 - V: - N: 9, Pg: 66-69
Descriptors Oxidacio Polimeritzacio Polifenols Estabilitzacio Vinificacio Elaboracio de vi Vi Most Vi most Filtracio
Localització C 10/14

Títol Poden les proteines estabilitzar l?escuma dels vins escumosos?
Autor DOUILLARD, R.   PUFF, N.   AGUIE-BEGHIN, V.  
Dades Font ACE. Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 1999 - V: - N: 47, Pg: 3-8
Descriptors Vi escumos Proteines Escuma Estabilitzacio

Títol Precipitacion de la materia colorante. Definicion de la alteracion. Tratamientos
Autor VICARIA, M.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - abril 1992 - V: - N: 3, Pg: 31-36
Descriptors Colorants Inestabilitat Estabilitzacio Vi Precipitacio Malalties del vi Defectes del vi Alteracions del vi Col.loide Goma arabiga Color

Títol Prediccion de los parametros de color en vinos tintos de monastrell. Efecto de la estabilizacion.
Autor MARTINEZ GARCIA, J.   BILBAO GUEREDIAGA, A.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-070-1 - Mayo 1998 - V: XX Jornadas- N: , Pg: 267-280
Descriptors Color Vi negre Monastrell Estabilitzacio
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Principis basics per a embotellar un vi
Autor CANYOS, A.  
Dades Font Quaderns tecnics de l'INCAVI - - V: - N: 6, Pg:
Descriptors Vi Embotellament Classificacio Estabilitzacio Higiene Neteja Filtracio Tap Suro

Títol Problemes de stabilisation des vins destines a etre mis en bouteilles
Autor MEKHOUZLA, N.  
Dades Font Bulletin de l' O.I.V. - 1979 - V: - N: 579, Pg: 377-386
Descriptors Estabilitzacio Vinificacio Embotellament
Localització C 10/13

Títol Problemes de stabilisation des vins destines a etre mis en bouteilles
Autor VIDAL-BARRAQUER, J. M.  
Dades Font Bulletin de l' O.I.V. - 1979 - V: - N: 578, Pg: 280-308
Descriptors Estabilitzacio Vinificacio Embotellament Precipitacio tartarica Col.loide Polisacarids Precipitacio metal.lica Estabilitzacio microbiologica
Localització C 10/12

Títol Proceso de estabilizacion de los vinos blancos.
Autor HERNANZ, M.D.   ALEIXANDRE, J.L.   GARCIA, M.J.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - mar?-abril 1994 - V: - N: 3-4, Pg: 63-71
Descriptors Vi blanc Estabilitzacio Components volatils Aroma Conservacio Composicio Analisi Alcohol isoamilic Alcohol alifatic saturat

Títol Processos continus d'estabilitzacio y decoloracio en la industria enologica
Autor LOPEZ, F.  
Dades Font Enologia avui ISSN: 84-8424-037-1 - Abril 2000 - V: - N: , Pg: 51-54
Descriptors Estabilitzacio Decoloracio Industria Enologia
Localització 663.2 ENO

Títol Produits Oenologiques: La Reglementation Bride l'Utilisation des Tanins
Autor FLAMAND, D.  
Dades Font VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 VOL 1 - febrer 1998 - V: - N: 227, Pg: 44-46
Descriptors Tanins Vi Estabilitzacio

Títol Recherche d?une addition d?acide citrique dans les vins
Autor SCHNEYDER, J  
Dades Font FV - agost 1969 - V: - N: 327, Pg: 3 p.
Descriptors Acid citric Vi Determinacio Estabilitzacio
Localització FV 327

Títol Stabilisation de la couleur des vins rouges
Autor CRESPY, A.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2012 - V: 39- N: 142, Pg: 23
Descriptors Estabilitzacio Color Vi rosat

Títol Stabilisation des mouts de raisin en vue de la recherche de l'addition de saccharose.
Autor JAULMES, P.   HAMELLE, G.  
Dades Font FV - maig 1973 - V: - N: 453, Pg: 2 p.
Descriptors Most Estabilitzacio Sacarosa Sucre Raim Determinacio
Localització FV 453

Títol Stabilisation des vins rouges et roses: Approche moleculaire et solutions pratiques. Partie 1/2: Quelle stabilite ?
Autor MOINE, V.   ITURMENDI, N.   MURAT, M.L.   RENOUF, V.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2013 - V: 40- N: 146, Pg: 38-40
Descriptors Estabilitzacio Vi rosat Estabilitzacio tartarica Consumidor

Títol Stabilisation des vins rouges et roses: Approche moleculaire et solutions
Autor MOINE, V.   ITURMENDI, V.   RENOUF, V.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2013 - V: - N: 147, Pg: 25-28
Descriptors Vi negre Vi rosat Estabilitzacio Utensilis Acid metartaric

Títol Stabilisation. Aromes et bentonite: sa peut coller
Autor NIONCEL, Claire  
Dades Font VITI: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - desembre 1995 - V: - N: 204, Pg: 37-38
Descriptors Aroma Bentonita Estabilitzacio Clarificacio Vi

Títol Stabiliser les vins sucres avant l'embouteillage
Autor GABILLOT, P.   MALLIER, P.  
Dades Font VITI : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - desembre 1991 - V: - N: 160, Pg: 57-60
Descriptors Vi blanc ensucrat Estabilitzacio

Títol Study of a demonstration plant for the co-composting of olive-oil-processing wastewater and solid residue
Autor VLYSSIDES, A.G.   BOURANIS, D.L.   LOIZIDOU, M.   KARVOUNI, G.  
Dades Font Bioresource technology ISSN: 0960-8524 - 1996 - V: - N: 56, Pg: 187-193
Descriptors Oli d'oliva Elaboracio d'oli Residus de premsatge Planta de demostracio pH Estabilitzacio Equilibri hidric Produccio d'energia Co-compostatge
Localització C 9/140

Títol Sulfitez mieux pour sulfiter moins
Autor BLOUIN, J.  
Dades Font VITI. De la vigne au vin. ISSN: 0757-4673 - setembre 1995 - V: - N: 201, Pg: 32-33
Descriptors Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Vi Estabilitzacio

Títol Tartrate stabilization of wines by treatment with zeolites
Autor CUENAT, P.   WYSS, C.  
Dades Font International Association of Enology, Management and Wine Marketing. 14 International Enology Symposium - May 2005 - V: - N: , Pg: 607-621
Descriptors Vi Zeolit Estabilitzacio Elaboracio de vi

Títol Temperatures : deux solutions pour les maitriser
Autor
Dades Font VITI : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - juny 1990 - V: - N: 144, Pg: 47-56
Descriptors Vi Temperatura Fermentacio alcoholica Fermentacio malolactica Estabilitzacio Vi blanc Vi negre Bomba de calor reversible Most Fred Calor Cost

Títol Tractament de vins mitjansant electrodialisi per a l'estabilitzacio tartrica
Autor SAINT-PIERRE, B.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 4t. Trimestre 1994 - V: - N: 30, Pg: 3-5
Descriptors Vi Estabilitzacio tartrica Electrodialisi Acid tartric Acid tartaric Membrana

Títol Tratamientos postfermentativos en la elaboracion del vinagre
Autor LOPEZ BONILLO, F.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Mayo - Junio 2004 - V: IV- N: 17, Pg: 45-50
Descriptors Tractament postfermentatiu Vinagre Elaboracio Clarificacio Problemes Estabilitzacio