Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
FLAMAND, D.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 5


Títol Ces micro-organismes qui abiment le vin
Autor FLAMAND, D.  
Dades Font VITI ISSN: 0757-4673 - juliol-agost 1996 - V: - N: 211, Pg: 37-39
Descriptors Microorganismes Vi Bacteris acidolactics Bacteris acetics

Títol Croissance des baies: de l'eau, pas trop, mais quand il faut!
Autor FLAMAND, D.  
Dades Font Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - juny 1996 - V: - N: 210, Pg: 36-38
Descriptors Creixement Baia Aigua Sol Reg

Títol Les bois aporte de "bons tanins"
Autor FLAMAND, D.  
Dades Font VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 VOL 2 - abril 1998 - V: - N: 229, Pg: 42-44
Descriptors Salut Vi Tanins Fusta El.lagitanins Botes Envelliment Compostos fenolics

Títol Produits Oenologiques: La Reglementation Bride l'Utilisation des Tanins
Autor FLAMAND, D.  
Dades Font VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 VOL 1 - febrer 1998 - V: - N: 227, Pg: 44-46
Descriptors Tanins Vi Estabilitzacio

Títol SO2: Quel Est Son Role? Comment l'Incorporer?
Autor FLAMAND, D.  
Dades Font VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 VOL 1 - febrer 1998 - V: - N: 227, Pg: 61-62
Descriptors SO2 Dioxid de sofre Anhidrid sulfuros Vi Vinificacio