Registres trobats: 5
Títol | Ces micro-organismes qui abiment le vin |
Autor | FLAMAND, D. |
Dades Font | VITI ISSN: 0757-4673 - juliol-agost 1996 - V: - N: 211, Pg: 37-39 |
Descriptors | Microorganismes Vi Bacteris acidolactics Bacteris acetics |
Títol | Croissance des baies: de l'eau, pas trop, mais quand il faut! |
Autor | FLAMAND, D. |
Dades Font | Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - juny 1996 - V: - N: 210, Pg: 36-38 |
Descriptors | Creixement Baia Aigua Sol Reg |
Títol | Les bois aporte de "bons tanins" |
Autor | FLAMAND, D. |
Dades Font | VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 VOL 2 - abril 1998 - V: - N: 229, Pg: 42-44 |
Descriptors | Salut Vi Tanins Fusta El.lagitanins Botes Envelliment Compostos fenolics |
Títol | Produits Oenologiques: La Reglementation Bride l'Utilisation des Tanins |
Autor | FLAMAND, D. |
Dades Font | VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 VOL 1 - febrer 1998 - V: - N: 227, Pg: 44-46 |
Descriptors | Tanins Vi Estabilitzacio |
Títol | SO2: Quel Est Son Role? Comment l'Incorporer? |
Autor | FLAMAND, D. |
Dades Font | VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 VOL 1 - febrer 1998 - V: - N: 227, Pg: 61-62 |
Descriptors | SO2 Dioxid de sofre Anhidrid sulfuros Vi Vinificacio |