Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Desacidificacio

Resultat de la cerca

Registres trobats: 7


Títol Correction de l'acidite des mouts et des vins.
Autor REBELEIN, H.  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1971 - V: - N: 480, Pg: 136-141
Descriptors Vi Most Acidesa Alemanya Rectificacio Acid Acid malic Acid tartric Acid tartaric pH Desacidificacio Defectes del vi Defectes del most Alteracions del vi Alteracions del most Millora qualitativa Alemania
Localització C 5/50

Títol Desacidificacion. Correccion de la acidez en mostos y vinos
Autor HERRERA, P.   GONZALEZ, D. C.   GALLEGO, A.   SANCHEZ RAMOS, Isabel  
Dades Font Estacion enologica de Castilla y Leon ISSN: ISBN 84-7846-483-7 - 1995 - V: - N: , Pg: 9-25
Descriptors Acidesa Most Vi Desacidificacio
Localització C 1/78

Títol Diagnosis of mistakes in winemaking
Autor RECHT, Jacques  
Dades Font American Wine Society Journal ISSN: 0364-698x VOL 24 - 1992 - V: - N: 3, Pg: 85-88
Descriptors Vi Vinificacio Defectes Desacidificacio Estabilitzacio Analisi sensorial Acidesa Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Qualitat

Títol Ion exchange treatments
Autor
Dades Font Food Technology in New Zeland ISSN: 0015 - 6655 - octubre 1993 - V: - N: , Pg: 1 p.
Descriptors Ions Descoloracio Aliments Suc de fruita Vi Most Estabilitzacio Desacidificacio Nova Zelanda
Localització C 6/36

Títol L?acidesa del vi base cava: funcio i correcio
Autor PALACIOS GARCIA, A.   SUAREZ MARTINEZ, C.   HERAS MANSO, J.M.  
Dades Font ACE, Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - Gener-Mar? 2006 - V: 23- N: 74, Pg: 20-24
Descriptors Acidesa Vi Cava Acid Fermentacio malolactica Desacidificacio

Títol La Desacidification des mouts et des vins
Autor MEISTERMANN, Eric  
Dades Font Vignes et Vins ISSN: 1142-5288 - novembre 1990 - V: - N: 6, Pg: 63-66
Descriptors Vi Most Acidesa Desacidificacio

Títol Valorisation des vendages a taux eleves en acide tartrique. 2eme partie: Substituts des mouts concentres rectifies (MCR) obtenus par procedes classiques optimises de desacidification
Autor CROITORU, C.  
Dades Font Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre-Decembre 2005 - V: - N: 215, Pg: 48-53
Descriptors Verema Acid tartric Most concentrat rectificat Desacidificacio