
Registres trobats: 7
| Títol | Correction de l'acidite des mouts et des vins. |
| Autor | REBELEIN, H. |
| Dades Font | Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1971 - V: - N: 480, Pg: 136-141 |
| Descriptors | Vi Most Acidesa Alemanya Rectificacio Acid Acid malic Acid tartric Acid tartaric pH Desacidificacio Defectes del vi Defectes del most Alteracions del vi Alteracions del most Millora qualitativa Alemania |
| Localització | C 5/50 |
| Títol | Desacidificacion. Correccion de la acidez en mostos y vinos |
| Autor | HERRERA, P. GONZALEZ, D. C. GALLEGO, A. SANCHEZ RAMOS, Isabel |
| Dades Font | Estacion enologica de Castilla y Leon ISSN: ISBN 84-7846-483-7 - 1995 - V: - N: , Pg: 9-25 |
| Descriptors | Acidesa Most Vi Desacidificacio |
| Localització | C 1/78 |
| Títol | Diagnosis of mistakes in winemaking |
| Autor | RECHT, Jacques |
| Dades Font | American Wine Society Journal ISSN: 0364-698x VOL 24 - 1992 - V: - N: 3, Pg: 85-88 |
| Descriptors | Vi Vinificacio Defectes Desacidificacio Estabilitzacio Analisi sensorial Acidesa Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Qualitat |
| Títol | Ion exchange treatments |
| Autor | |
| Dades Font | Food Technology in New Zeland ISSN: 0015 - 6655 - octubre 1993 - V: - N: , Pg: 1 p. |
| Descriptors | Ions Descoloracio Aliments Suc de fruita Vi Most Estabilitzacio Desacidificacio Nova Zelanda |
| Localització | C 6/36 |
| Títol | L?acidesa del vi base cava: funcio i correcio |
| Autor | PALACIOS GARCIA, A. SUAREZ MARTINEZ, C. HERAS MANSO, J.M. |
| Dades Font | ACE, Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - Gener-Mar? 2006 - V: 23- N: 74, Pg: 20-24 |
| Descriptors | Acidesa Vi Cava Acid Fermentacio malolactica Desacidificacio |
| Títol | La Desacidification des mouts et des vins |
| Autor | MEISTERMANN, Eric |
| Dades Font | Vignes et Vins ISSN: 1142-5288 - novembre 1990 - V: - N: 6, Pg: 63-66 |
| Descriptors | Vi Most Acidesa Desacidificacio |
| Títol | Valorisation des vendages a taux eleves en acide tartrique. 2eme partie: Substituts des mouts concentres rectifies (MCR) obtenus par procedes classiques optimises de desacidification |
| Autor | CROITORU, C. |
| Dades Font | Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre-Decembre 2005 - V: - N: 215, Pg: 48-53 |
| Descriptors | Verema Acid tartric Most concentrat rectificat Desacidificacio |