Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Defectes del vi

Resultat de la cerca

Registres trobats: 28


Títol Alteraciones de los vinos causadas por levaduras y bacterias lacticas
Autor GARCIA, M. J.   LEGORBURO, B.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - juliol-agost 1991 - V: - N: 7-8, Pg: 20-25
Descriptors Vi Malalties de la vinya Defectes del vi Llevats Bacteris lactics Fermentacio Microbiologia enologica Alteracions del vi

Títol Bockserbildung und/oder untipischer Alterungston: eine mogliche Differenzierung
Autor RAUHUT, D.   KURBEL, H.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 371-382
Descriptors Envelliment accelerat Aroma Edat atipica Defectes del vi
Localització 663.2 SYM

Títol Browning of White Wines
Autor PLESSIS, C. S. Du  
Dades Font Vori Leaflet Series - 1976 - V: - N: 38, Pg:
Descriptors Vi blanc Embruniment Defectes del vi Alteracions del vi Enfosquiment

Títol Caracter "enmohecido" de los vinos, El
Autor GUIMBERTEAU, G.   CHATONNET, P.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - julio / septiembre 2000 - V: - N: 69, Pg: 39-43
Descriptors Vi Cloroanisols Clorofenols Pol.lucio Olor de fong Defectes olfactius Defectes del vi Alteracions del vi

Títol Contribution a l'etude des gouts de lumiere dans les vins de champagne. Les reactions photochimiques responsables des gouts de lumiere dans le vin de champagne
Autor MAUJENA, A.   SEGUIN, N.  
Dades Font Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 - 1983 - V: 3- N: 4, Pg: 589-601
Descriptors Sabor Gust Vi Reaccio fotoquimica Defectes del vi
Localització C 20/52

Títol Correction de l'acidite des mouts et des vins.
Autor REBELEIN, H.  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1971 - V: - N: 480, Pg: 136-141
Descriptors Vi Most Acidesa Alemanya Rectificacio Acid Acid malic Acid tartric Acid tartaric pH Desacidificacio Defectes del vi Defectes del most Alteracions del vi Alteracions del most Millora qualitativa Alemania
Localització C 5/50

Títol Cuando el placer se rompe
Autor HIDALGO TOGORES, JOSE  
Dades Font Vino y Gastronomia ISSN: 131-5997 - 2000 - V: XVII- N: 170, Pg: 26-31
Descriptors Defectes del vi Color Olor Gust Gust de suro Vi Vi defectuos

Títol Current methods for detection of Brettanomyces bruxellensis
Autor CONTERNO, L.   ARVIK, T.   HENICK-KLING, TH.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 497-506
Descriptors Metodes Deteccio Brettanomyces bruxellensis Defectes del vi
Localització 663.2 SYM

Títol Defectos de vinos y correcciones (I)
Autor VICARIA TORRALBO, MANUEL   NU?EZ DENIA, JOSE LUIS  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 1996 - V: LI- N: 2583, Pg: 419-423
Descriptors Defectes del vi Olor Acid sulfhidric Mercapta Vi

Títol Defectos de vinos y correcciones (II)
Autor VICARIA TORRALBO, MANUEL   NU?EZ DENIA, JOSE LUIS  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 1996 - V: LI- N: 2584, Pg: 499-503
Descriptors Defectes del vi Sulfat Coure Clorur Carbo Refermentacio Substancies nitrogenades

Títol Defectos del vino. Cuando el vino huele a sucio
Autor
Dades Font Vinos de Espa?a - Agosto 2010 - V: - N: 84, Pg: 24-27
Descriptors Defectes del vi Olfacte Aroma Defectes organoleptics

Títol Defectos olfativos a "moho" o "a tapon" en vinos embotellados
Autor SUAREZ LEPE, J. A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Desembre 1997 - V: - N: 10, Pg: 67-72
Descriptors Olor de tap Olor de fong Defectes olfactius Defectes del vi Alteracions del vi

Títol Defectos olfatorios de reduccion de origen fermentativo
Autor DUBORDIEU, D.   LAVIGNE, V.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1991 - V: - N: 16, Pg: 61-68
Descriptors Vi Fermentacio Components volatils Sofre Aroma Defectes del vi Analisi sensorial Alteracions del vi

Títol Dekkera/Brettanomyces : une levure redoutable
Autor LARUE, F.  
Dades Font Viti : Documentation agricole ISSN: 0399-3558 - octubre 1991 - V: - N: 158, Pg: 45-46
Descriptors Llevats Dekkera/Bretanomyces Vi Alteracions del vi Defectes del vi

Títol Determinacion de haloanisoles y halofenoles en tapones de corcho. Empleo de energia microondas
Autor PEREZ DEL NOTARIO, N.   GONZALEZ-SAIZ, J.   PIZARRO, C.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Mayo 2008 - V: LXIII- N: 3221, Pg: 1126-1131
Descriptors Tap de suro Propietats Composicio quimica Conservacio Extraccio Microones Gust de suro Defectes del vi Extraccio de components volatils TCA TCP TBP PCP

Títol El tapon de corcho: sabores y olores en el vino
Autor NAVARRO, M.  
Dades Font Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - novembre-desembre 1996 - V: - N: 82-83, Pg: 57-60
Descriptors Tap Suro Gust de suro Olor Aroma Defectes del vi

Títol Gustos y olores a moho o a tapon. Analisis microbiologico de vinos y corchos
Autor NAVASCUES, E.   CALDERON, F.   VILA, F.   CALLEJO, M.J.   COLOMO, B.   SUAREZ, J.A.  
Dades Font XVIII Jornadas de Viticultura y Enologia Tierra de Barros ISSN: 84-7930-0647 - 1996 - V: - N: , Pg: 457-461
Descriptors Gust de suro Analisi microbiologica Vi Suro Defectes del vi Olor a floridura Floridura
Localització 634.8(462.221.2) JOR

Títol Kinetics of Wine Spoilage by Acetic Acid Bacteria
Autor K?SEBALABAN, F.   ?ZILGEN, M.  
Dades Font Journal of Chemical Technology and Biotechnology ISSN: 0268-2575 VOL 55 - 1992 - V: - N: 1, Pg: 59-63
Descriptors Malalties del vi Defectes del vi Bacteris Acid acetic
Localització C 11/1

Títol La percepcio de notes aromatiques del vi i l?efecte de certes molecules volatils
Autor CACHO, J.  
Dades Font ACE, Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - Gener-Mar? 2006 - V: 23- N: 74, Pg: 6-12
Descriptors Aroma Percepcio Vi Molecules volatils Odorants Equilibri aromatic Defectes del vi Vi blanc Composicio quimica Vi rosat

Títol Le gout dit "de bouchon": une fatalite? Une solution: le conditionnement d'air des chais
Autor RUTMAN, E.   PETIT, P.   DUSSAUD, J.   ESCAFFRE, P.  
Dades Font Revue des Oenologues et des Techniques Vitivinicoles et Oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2004 - V: 31- N: 110, Pg: 38-41
Descriptors Gust de suro Fotocatalisi Filtracio Defectes del vi

Títol Les gouts de bouchon, mise au point
Autor MICHEL, G.  
Dades Font Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Septembre-Octobre 2003 - V: - N: 202, Pg: 20-22
Descriptors Gust de suro Analisi Defectes del vi Cloroanisols Clorofenols

Títol Los defectos del vino
Autor GARCIA TORRENS, L.  
Dades Font Vinos de Espa?a - Abril - Mayo 2004 - V: - N: 46, Pg: 18-23
Descriptors Defectes del vi Cata Aroma Olor a suro Vi Vi terbol

Títol Los tapones para botellas de vino: eficacia de cierre, control de calidad sensorial y microbiologica y relacion con el defecto de "gusto a corcho" del vino
Autor HERMOSIN GUTIERREZ, I.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Marzo-Abril 2002 - V: II- N: 4, Pg: 64-78
Descriptors Tap de suro Control de qualitat Qualitat sensorial Qualitat microbiologica Estirilitzacio Defectes del vi Gust de suro Microorganismes Cloroanisols Prevencio

Títol MaBnahmen gegen den Korkton. Ein Uberblick
Autor SPONHOLZ, W.R.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 119-138
Descriptors Precaucio Suro Gust a suro Defectes del vi
Localització 663.2 SYM

Títol Microorganismos implicados en la alteracion del vino
Autor ANGULO, L.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - gener-febrer 1993 - V: - N: 1-2, Pg: 51-53
Descriptors Vi Microorganismes Alteracions del vi Defectes del vi Llevats Bacteris Fongs

Títol Por que analizar TCA extraible frente a TCA total en tapones?Control de calidad
Autor PALACIOS, A.T.   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Junio 2010 - V: LXV- N: 3313, Pg: 1190-1193
Descriptors 2,4,6-tricloroanisol TCA Tap de suro Cromatografia de gasos TCA extraible Riscos Defectes organoleptics Defectes del vi

Títol Precipitacion de la materia colorante. Definicion de la alteracion. Tratamientos
Autor VICARIA, M.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - abril 1992 - V: - N: 3, Pg: 31-36
Descriptors Colorants Inestabilitat Estabilitzacio Vi Precipitacio Malalties del vi Defectes del vi Alteracions del vi Col.loide Goma arabiga Color

Títol Recherche des alterations d'origine physique ,chimique et physico-chimique de la limpidite des vins
Autor CURVELO-GARCIA, A. S.  
Dades Font FV - setembre 1992 - V: - N: 923, Pg: 4 p.
Descriptors Vi Control de qualitat Defectes del vi Alteracions del vi Terbolesa Limpidesa Legislacio Reglament Normes Portugal Colorants Ferro Oxidacio Coure Tartrat acid de potassi Tartrat de calci Metall
Localització FV 923