Registres trobats: 28
Títol | Alteraciones de los vinos causadas por levaduras y bacterias lacticas |
Autor | GARCIA, M. J. LEGORBURO, B. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - juliol-agost 1991 - V: - N: 7-8, Pg: 20-25 |
Descriptors | Vi Malalties de la vinya Defectes del vi Llevats Bacteris lactics Fermentacio Microbiologia enologica Alteracions del vi |
Títol | Bockserbildung und/oder untipischer Alterungston: eine mogliche Differenzierung |
Autor | RAUHUT, D. KURBEL, H. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 371-382 |
Descriptors | Envelliment accelerat Aroma Edat atipica Defectes del vi |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Browning of White Wines |
Autor | PLESSIS, C. S. Du |
Dades Font | Vori Leaflet Series - 1976 - V: - N: 38, Pg: |
Descriptors | Vi blanc Embruniment Defectes del vi Alteracions del vi Enfosquiment |
Títol | Caracter "enmohecido" de los vinos, El |
Autor | GUIMBERTEAU, G. CHATONNET, P. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - julio / septiembre 2000 - V: - N: 69, Pg: 39-43 |
Descriptors | Vi Cloroanisols Clorofenols Pol.lucio Olor de fong Defectes olfactius Defectes del vi Alteracions del vi |
Títol | Contribution a l'etude des gouts de lumiere dans les vins de champagne. Les reactions photochimiques responsables des gouts de lumiere dans le vin de champagne |
Autor | MAUJENA, A. SEGUIN, N. |
Dades Font | Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 - 1983 - V: 3- N: 4, Pg: 589-601 |
Descriptors | Sabor Gust Vi Reaccio fotoquimica Defectes del vi |
Localització | C 20/52 |
Títol | Correction de l'acidite des mouts et des vins. |
Autor | REBELEIN, H. |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1971 - V: - N: 480, Pg: 136-141 |
Descriptors | Vi Most Acidesa Alemanya Rectificacio Acid Acid malic Acid tartric Acid tartaric pH Desacidificacio Defectes del vi Defectes del most Alteracions del vi Alteracions del most Millora qualitativa Alemania |
Localització | C 5/50 |
Títol | Cuando el placer se rompe |
Autor | HIDALGO TOGORES, JOSE |
Dades Font | Vino y Gastronomia ISSN: 131-5997 - 2000 - V: XVII- N: 170, Pg: 26-31 |
Descriptors | Defectes del vi Color Olor Gust Gust de suro Vi Vi defectuos |
Títol | Current methods for detection of Brettanomyces bruxellensis |
Autor | CONTERNO, L. ARVIK, T. HENICK-KLING, TH. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 497-506 |
Descriptors | Metodes Deteccio Brettanomyces bruxellensis Defectes del vi |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Defectos de vinos y correcciones (I) |
Autor | VICARIA TORRALBO, MANUEL NU?EZ DENIA, JOSE LUIS |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 1996 - V: LI- N: 2583, Pg: 419-423 |
Descriptors | Defectes del vi Olor Acid sulfhidric Mercapta Vi |
Títol | Defectos de vinos y correcciones (II) |
Autor | VICARIA TORRALBO, MANUEL NU?EZ DENIA, JOSE LUIS |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 1996 - V: LI- N: 2584, Pg: 499-503 |
Descriptors | Defectes del vi Sulfat Coure Clorur Carbo Refermentacio Substancies nitrogenades |
Títol | Defectos del vino. Cuando el vino huele a sucio |
Autor | |
Dades Font | Vinos de Espa?a - Agosto 2010 - V: - N: 84, Pg: 24-27 |
Descriptors | Defectes del vi Olfacte Aroma Defectes organoleptics |
Títol | Defectos olfativos a "moho" o "a tapon" en vinos embotellados |
Autor | SUAREZ LEPE, J. A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Desembre 1997 - V: - N: 10, Pg: 67-72 |
Descriptors | Olor de tap Olor de fong Defectes olfactius Defectes del vi Alteracions del vi |
Títol | Defectos olfatorios de reduccion de origen fermentativo |
Autor | DUBORDIEU, D. LAVIGNE, V. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1991 - V: - N: 16, Pg: 61-68 |
Descriptors | Vi Fermentacio Components volatils Sofre Aroma Defectes del vi Analisi sensorial Alteracions del vi |
Títol | Dekkera/Brettanomyces : une levure redoutable |
Autor | LARUE, F. |
Dades Font | Viti : Documentation agricole ISSN: 0399-3558 - octubre 1991 - V: - N: 158, Pg: 45-46 |
Descriptors | Llevats Dekkera/Bretanomyces Vi Alteracions del vi Defectes del vi |
Títol | Determinacion de haloanisoles y halofenoles en tapones de corcho. Empleo de energia microondas |
Autor | PEREZ DEL NOTARIO, N. GONZALEZ-SAIZ, J. PIZARRO, C. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Mayo 2008 - V: LXIII- N: 3221, Pg: 1126-1131 |
Descriptors | Tap de suro Propietats Composicio quimica Conservacio Extraccio Microones Gust de suro Defectes del vi Extraccio de components volatils TCA TCP TBP PCP |
Títol | El tapon de corcho: sabores y olores en el vino |
Autor | NAVARRO, M. |
Dades Font | Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - novembre-desembre 1996 - V: - N: 82-83, Pg: 57-60 |
Descriptors | Tap Suro Gust de suro Olor Aroma Defectes del vi |
Títol | Gustos y olores a moho o a tapon. Analisis microbiologico de vinos y corchos |
Autor | NAVASCUES, E. CALDERON, F. VILA, F. CALLEJO, M.J. COLOMO, B. SUAREZ, J.A. |
Dades Font | XVIII Jornadas de Viticultura y Enologia Tierra de Barros ISSN: 84-7930-0647 - 1996 - V: - N: , Pg: 457-461 |
Descriptors | Gust de suro Analisi microbiologica Vi Suro Defectes del vi Olor a floridura Floridura |
Localització | 634.8(462.221.2) JOR |
Títol | Kinetics of Wine Spoilage by Acetic Acid Bacteria |
Autor | K?SEBALABAN, F. ?ZILGEN, M. |
Dades Font | Journal of Chemical Technology and Biotechnology ISSN: 0268-2575 VOL 55 - 1992 - V: - N: 1, Pg: 59-63 |
Descriptors | Malalties del vi Defectes del vi Bacteris Acid acetic |
Localització | C 11/1 |
Títol | La percepcio de notes aromatiques del vi i l?efecte de certes molecules volatils |
Autor | CACHO, J. |
Dades Font | ACE, Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - Gener-Mar? 2006 - V: 23- N: 74, Pg: 6-12 |
Descriptors | Aroma Percepcio Vi Molecules volatils Odorants Equilibri aromatic Defectes del vi Vi blanc Composicio quimica Vi rosat |
Títol | Le gout dit "de bouchon": une fatalite? Une solution: le conditionnement d'air des chais |
Autor | RUTMAN, E. PETIT, P. DUSSAUD, J. ESCAFFRE, P. |
Dades Font | Revue des Oenologues et des Techniques Vitivinicoles et Oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2004 - V: 31- N: 110, Pg: 38-41 |
Descriptors | Gust de suro Fotocatalisi Filtracio Defectes del vi |
Títol | Les gouts de bouchon, mise au point |
Autor | MICHEL, G. |
Dades Font | Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Septembre-Octobre 2003 - V: - N: 202, Pg: 20-22 |
Descriptors | Gust de suro Analisi Defectes del vi Cloroanisols Clorofenols |
Títol | Los defectos del vino |
Autor | GARCIA TORRENS, L. |
Dades Font | Vinos de Espa?a - Abril - Mayo 2004 - V: - N: 46, Pg: 18-23 |
Descriptors | Defectes del vi Cata Aroma Olor a suro Vi Vi terbol |
Títol | Los tapones para botellas de vino: eficacia de cierre, control de calidad sensorial y microbiologica y relacion con el defecto de "gusto a corcho" del vino |
Autor | HERMOSIN GUTIERREZ, I. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Marzo-Abril 2002 - V: II- N: 4, Pg: 64-78 |
Descriptors | Tap de suro Control de qualitat Qualitat sensorial Qualitat microbiologica Estirilitzacio Defectes del vi Gust de suro Microorganismes Cloroanisols Prevencio |
Títol | MaBnahmen gegen den Korkton. Ein Uberblick |
Autor | SPONHOLZ, W.R. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 119-138 |
Descriptors | Precaucio Suro Gust a suro Defectes del vi |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Microorganismos implicados en la alteracion del vino |
Autor | ANGULO, L. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - gener-febrer 1993 - V: - N: 1-2, Pg: 51-53 |
Descriptors | Vi Microorganismes Alteracions del vi Defectes del vi Llevats Bacteris Fongs |
Títol | Por que analizar TCA extraible frente a TCA total en tapones?Control de calidad |
Autor | PALACIOS, A.T. [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Junio 2010 - V: LXV- N: 3313, Pg: 1190-1193 |
Descriptors | 2,4,6-tricloroanisol TCA Tap de suro Cromatografia de gasos TCA extraible Riscos Defectes organoleptics Defectes del vi |
Títol | Precipitacion de la materia colorante. Definicion de la alteracion. Tratamientos |
Autor | VICARIA, M. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - abril 1992 - V: - N: 3, Pg: 31-36 |
Descriptors | Colorants Inestabilitat Estabilitzacio Vi Precipitacio Malalties del vi Defectes del vi Alteracions del vi Col.loide Goma arabiga Color |
Títol | Recherche des alterations d'origine physique ,chimique et physico-chimique de la limpidite des vins |
Autor | CURVELO-GARCIA, A. S. |
Dades Font | FV - setembre 1992 - V: - N: 923, Pg: 4 p. |
Descriptors | Vi Control de qualitat Defectes del vi Alteracions del vi Terbolesa Limpidesa Legislacio Reglament Normes Portugal Colorants Ferro Oxidacio Coure Tartrat acid de potassi Tartrat de calci Metall |
Localització | FV 923 |