Registres trobats: 4
Títol | Efectos de los tratamientos antibotriticos en la fermentacion de levaduras espa?olas |
Autor | BARCENILLA, J. APELLANIZ, M.L. SUAREZ, J.A. PALACIOS, A.T. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-074-4 - Mayo 1999 - V: XXI Jornadas- N: , Pg: 139-166 |
Descriptors | Tractament antibotritic Fermentacio Llevats espanyols Botritis |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | El caracter vegetal del vino a nivel sensorial |
Autor | PALACIOS, A.T. McKAY, M. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo/Junio 2011 - V: 13- N: 71, Pg: 26-33 |
Descriptors | Caracter vegetal Pirazina Vinificacio Cata Analisi sensorial Fase visual Fase olfactiva Fase gustativa Series aromatiques Compostos quimics |
Títol | Manoproteinas: utilizacion de enzimas para mejorar las sensaciones en boca del vino |
Autor | NAVASCUES, E. PALACIOS, A.T. DULAU, L. IZQUIERDO-TORRES,B. LARREAL, M. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-076-0 - Mayo 2000 - V: XXII Jornadas- N: , Pg: 219-228 |
Descriptors | Mannoproteines Enzims Vi |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Por que analizar TCA extraible frente a TCA total en tapones?Control de calidad |
Autor | PALACIOS, A.T. [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Junio 2010 - V: LXV- N: 3313, Pg: 1190-1193 |
Descriptors | 2,4,6-tricloroanisol TCA Tap de suro Cromatografia de gasos TCA extraible Riscos Defectes organoleptics Defectes del vi |