Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
SUAREZ, J.A.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 11


Títol Biosintesis de cloroanisoles y clorofenoles por Penicillium ssp. a partir de detergentes clorados en Bodega
Autor NAVASCUES, E.   CALDERON, F.   COLOMO, B.   SUAREZ, J.A.   GARCIA VALLEJO, C.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-074-4 - Mayo 1999 - V: XXI Jornadas- N: , Pg: 167-174
Descriptors Biosintesi Cloroanisols Clorofenols Penicillium spp. Detergents clorats
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Control biologico de la acidez en mostos de zonas calidas.I. Seleccion de levaduras productoras de acido malico y acido lactico
Autor YERAMIAN, N.   CALDERON, F.   COLOMO, B.   SUAREZ, J.A.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-076-0 - Mayo 2000 - V: XXII Jornadas- N: , Pg: 199-204
Descriptors Control biologic Acidesa Most Zones calides Acid malic Acid lactic Llevats
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Deteccion de Brettanomyces en vinos tintos mediante medios de cultivo selectivo-diferenciales
Autor BENITO, S.   PALOMERO, F.   MORATA, A.   CALDERON, F.   SUAREZ, J.A.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 44-46
Descriptors Brettanomyces dekkera Brettanomyces Vi negre Etilfenol Agents selectius
Localització 663.2 (063) Con

Títol Efecto de los desfangados por filtracion a vacio y flotacion sobre la composicion nutricional de mostos blancos
Autor VARELA, F.   CALDERON, F.   CHAMORRO, M.C.   COLOMO, B.   SUAREZ, J.A.   NAVARRO, J.A.  
Dades Font Tecnologia del vino - Septiembre/Octubre 2001 - V: I- N: 2, Pg: 87-92
Descriptors Desfangament Filtracio al buit Flotacio Composicio nutricional Most blanc Composicio nutricional

Títol Efectos de los tratamientos antibotriticos en la fermentacion de levaduras espa?olas
Autor BARCENILLA, J.   APELLANIZ, M.L.   SUAREZ, J.A.   PALACIOS, A.T.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-074-4 - Mayo 1999 - V: XXI Jornadas- N: , Pg: 139-166
Descriptors Tractament antibotritic Fermentacio Llevats espanyols Botritis
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Estudio Analitico de las burbas generadas en el desfangado de mostos blancos
Autor VARELA, F.   CALDERON, F.   GONZALEZ, M.C.   COLOMO, B.   SUAREZ, J.A.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Mayo-Junio 1999 - V: - N: 62, Pg: 46-52
Descriptors Acids grassos Desfangament Nitrogen Most Polisacarids

Títol Estudio analitico de la burbas generadas en el desfangado de mosto blancos
Autor VARELA, F.   CALDERON, F.   GONZALEZ, M.C.   COLOMO, B.   SUAREZ, J.A.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-070-1 - Mayo 1998 - V: XX Jornadas- N: , Pg: 311-322
Descriptors Estudi analitic Burbas Desfangament Most blanc
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Gustos y olores a moho o a tapon. Analisis microbiologico de vinos y corchos
Autor NAVASCUES, E.   CALDERON, F.   VILA, F.   CALLEJO, M.J.   COLOMO, B.   SUAREZ, J.A.  
Dades Font XVIII Jornadas de Viticultura y Enologia Tierra de Barros ISSN: 84-7930-0647 - 1996 - V: - N: , Pg: 457-461
Descriptors Gust de suro Analisi microbiologica Vi Suro Defectes del vi Olor a floridura Floridura
Localització 634.8(462.221.2) JOR

Títol IV Congreso Nacional de Enologos: Seleccion de levaduras productoras de acido malico para la acidificacion de vinos
Autor CALDERON, F.   NAVASCUES, E.   VARELA, F.   COLOMO, R.   SUAREZ, J.A.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - 26 Junio 1999 - V: - N: 2759, Pg: 2158-2163
Descriptors Seleccio Llevats Acid malic Acidificacio Vi

Títol Influencia de la temperatura y del pH en la biosintesis de acido malico por Sccharomyces cerevisiae seleccionadas
Autor CALDERON, F.   NAVASCUES, E.   VARELA, F.   COLOMO, B.   SUAREZ, J.A.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-070-1 - Mayo 1998 - V: XX Jornadas- N: , Pg: 237-242
Descriptors Temperatura pH Biosintesi Acid malic Saccharomyces cerevisiae Llevats
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Levaduras No-Saccharomyces de adicion exogena para crianza sobre lias
Autor PALOMERO, F.   BENITO, S.   MORATA, A.   CALDERON, F.   SUAREZ, J.A.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 41-43
Descriptors Llevats Saccharomyces Schizosaccharomyces Polisacarids HPLC
Localització 663.2 (063) Con