Registres trobats: 13
Títol | Caratteristiche chimiche ed aromatiche di vini secchi prodotti con moscato bianco e giallo di chambave e con moscato bianco di canelli |
Autor | STEFANO, R. Di CORINO, L. |
Dades Font | Rivista di Viticoltura e di Enologia ISSN: 0370-7865 - 1986 - V: - N: 1, Pg: 3-11 |
Descriptors | Caracteristiques quimiques Caracteristiques aromatiques Vi Most blanc Canyella |
Localització | C 20/2 |
Títol | Collage des jus de presse blanc. Influence sur leurs teneurs en composes phenoliques en glutathion et precurseur d'aromes |
Autor | MOINE, V. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2011 - V: - N: 139, Pg: 45-47 |
Descriptors | Most blanc Vinificacio Compostos fenolics Aroma |
Títol | Desaparicion de residuos de fungicidas durante la vinificacion de mosto blanco influencia de clarificantes y coadyuvantes enologicos en la eliminacion |
Autor | FERNANDEZ LLAMAS, M.J. et al. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - 2004 - V: Extraordinario Nutri-Fitos 2004- N: 95, Pg: 116-124 |
Descriptors | Clarificant Coadjuvant Eliminacio Fungicides Most blanc |
Títol | Desfangado de mosto blanco con y sin adicion de coadyuvantes de la fermentacion. Eliminacion de residuos fungicidas |
Autor | BARBA NAVARRO, A. FERNANDEZ LLAMAS, M?.J. OLIVA ORTIZ, J. CAMARA BOTIA, M.A. PARDO MINGUEZ, F. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - 2002 - V: - N: 83 Extraordinario Nutri-Fitos, Pg: 103-108 |
Descriptors | Coadjuvant Desfangament Eliminacio Fungicides Most Fermentacio Most blanc |
Títol | Efecto de los desfangados por filtracion a vacio y flotacion sobre la composicion nutricional de mostos blancos |
Autor | VARELA, F. CALDERON, F. CHAMORRO, M.C. COLOMO, B. SUAREZ, J.A. NAVARRO, J.A. |
Dades Font | Tecnologia del vino - Septiembre/Octubre 2001 - V: I- N: 2, Pg: 87-92 |
Descriptors | Desfangament Filtracio al buit Flotacio Composicio nutricional Most blanc Composicio nutricional |
Títol | Effect of pectolytic enzymes on the composition of white grape musts and wines |
Autor | PEREZ-MAGARINYO, S. GONZALEZ-SAN JOSE, M.L. |
Dades Font | Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL XII - 2000 - V: - N: 2, Pg: 153-162 |
Descriptors | Fermentacio Polifenols Most blanc Most |
Títol | Estudio analitico de la burbas generadas en el desfangado de mosto blancos |
Autor | VARELA, F. CALDERON, F. GONZALEZ, M.C. COLOMO, B. SUAREZ, J.A. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-070-1 - Mayo 1998 - V: XX Jornadas- N: , Pg: 311-322 |
Descriptors | Estudi analitic Burbas Desfangament Most blanc |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Evolucion del color en relacion con la extraccion de aromas durante la criomaceracion en mostos blancos. Efecto de la temperatura |
Autor | GOMEZ, M.J. GONZALEZ MIRET, M.L. HERNANZ, D. FERNANDEZ RECAMALES, M.A. VICARIO, I.M. HEREDIA, F.J. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 114-116 |
Descriptors | Color Aroma Criomaceracio Most blanc Temperatura |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Evoluzione dei composti terpenici del moscato bianco durante la maturazione, in relazione alla carica gemmaria |
Autor | STEFANO, R. Di CORINO, L. BOSIA, P.D. |
Dades Font | Rivista di viticoltura e di enologia - 1983 - V: 36- N: , Pg: 263-279 |
Descriptors | Terpens Compostos Most blanc Maduracio |
Localització | C 20/75 |
Títol | Formacion de aminas biogenas durante fermentaciones alcoholicas espontaneas e inoculadas de mostos blancos: efecto del SO2 |
Autor | GARDE-CERDAN, T. et al. |
Dades Font | Viticultura/Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Enero-Febrero 2007 - V: - N: 108, Pg: 55-61 |
Descriptors | Amines biogenes Fermentacio alcoholica Most blanc Compostos nitrogenats Fermentacio espontania Fermantacio inoculada Most Vi Saccharomyces cerevisiae |
Títol | Management de la temperature de la vendange depuis la vigne jusqu'a a la mise en fermentation. Etude quantitative de la protection obtenue contre l'oxydation |
Autor | FRISSANT, S. DELMAS, C. SOUQUET, J.M. SAMSON, A. MOUTOUNET, M. SALMON, J.M. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2012 - V: 39- N: 145, Pg: 21-25 |
Descriptors | Temperatura Collita Oxidacio Most blanc Oxidacio controlada Oxigen |
Títol | Reversed-phase high-performance liquid chromatography of pesticides. VII. Analysis of Vinclozolin, Iprodione, Procymidone, Dichlozolinate and their degradation product 3,5-dichloroaniline on white must and wine extracts |
Autor | CABRAS, P. et al. |
Dades Font | Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 1983 - V: 256- N: , Pg: 176-181 |
Descriptors | Cromatografia inversa liquida d'alta resolucio Pesticides Vinclozolin Iprodiona Procimidona 3,5-dicloroanisolina Most blanc Vi Extracte |
Localització | C 20/47 |
Títol | Trouver le bon equilibre. Debourbage des mouts blancs. |
Autor | FEUILLAT, M. |
Dades Font | Viti. De la vigne au vin. ISSN: 0757-4673 - febrer 1995 - V: - N: 195, Pg: 49-50 |
Descriptors | Most blanc Clarificacio Col.loide Llevats Fermentacio alcoholica Llot Fermentacio |