Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Most blanc

Resultat de la cerca

Registres trobats: 13


Títol Caratteristiche chimiche ed aromatiche di vini secchi prodotti con moscato bianco e giallo di chambave e con moscato bianco di canelli
Autor STEFANO, R. Di   CORINO, L.  
Dades Font Rivista di Viticoltura e di Enologia ISSN: 0370-7865 - 1986 - V: - N: 1, Pg: 3-11
Descriptors Caracteristiques quimiques Caracteristiques aromatiques Vi Most blanc Canyella
Localització C 20/2

Títol Collage des jus de presse blanc. Influence sur leurs teneurs en composes phenoliques en glutathion et precurseur d'aromes
Autor MOINE, V.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2011 - V: - N: 139, Pg: 45-47
Descriptors Most blanc Vinificacio Compostos fenolics Aroma

Títol Desaparicion de residuos de fungicidas durante la vinificacion de mosto blanco influencia de clarificantes y coadyuvantes enologicos en la eliminacion
Autor FERNANDEZ LLAMAS, M.J. et al.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - 2004 - V: Extraordinario Nutri-Fitos 2004- N: 95, Pg: 116-124
Descriptors Clarificant Coadjuvant Eliminacio Fungicides Most blanc

Títol Desfangado de mosto blanco con y sin adicion de coadyuvantes de la fermentacion. Eliminacion de residuos fungicidas
Autor BARBA NAVARRO, A.   FERNANDEZ LLAMAS, M?.J.   OLIVA ORTIZ, J.   CAMARA BOTIA, M.A.   PARDO MINGUEZ, F.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - 2002 - V: - N: 83 Extraordinario Nutri-Fitos, Pg: 103-108
Descriptors Coadjuvant Desfangament Eliminacio Fungicides Most Fermentacio Most blanc

Títol Efecto de los desfangados por filtracion a vacio y flotacion sobre la composicion nutricional de mostos blancos
Autor VARELA, F.   CALDERON, F.   CHAMORRO, M.C.   COLOMO, B.   SUAREZ, J.A.   NAVARRO, J.A.  
Dades Font Tecnologia del vino - Septiembre/Octubre 2001 - V: I- N: 2, Pg: 87-92
Descriptors Desfangament Filtracio al buit Flotacio Composicio nutricional Most blanc Composicio nutricional

Títol Effect of pectolytic enzymes on the composition of white grape musts and wines
Autor PEREZ-MAGARINYO, S.   GONZALEZ-SAN JOSE, M.L.  
Dades Font Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL XII - 2000 - V: - N: 2, Pg: 153-162
Descriptors Fermentacio Polifenols Most blanc Most

Títol Estudio analitico de la burbas generadas en el desfangado de mosto blancos
Autor VARELA, F.   CALDERON, F.   GONZALEZ, M.C.   COLOMO, B.   SUAREZ, J.A.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-070-1 - Mayo 1998 - V: XX Jornadas- N: , Pg: 311-322
Descriptors Estudi analitic Burbas Desfangament Most blanc
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Evolucion del color en relacion con la extraccion de aromas durante la criomaceracion en mostos blancos. Efecto de la temperatura
Autor GOMEZ, M.J.   GONZALEZ MIRET, M.L.   HERNANZ, D.   FERNANDEZ RECAMALES, M.A.   VICARIO, I.M.   HEREDIA, F.J.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 114-116
Descriptors Color Aroma Criomaceracio Most blanc Temperatura
Localització 663.2 JOR

Títol Evoluzione dei composti terpenici del moscato bianco durante la maturazione, in relazione alla carica gemmaria
Autor STEFANO, R. Di   CORINO, L.   BOSIA, P.D.  
Dades Font Rivista di viticoltura e di enologia - 1983 - V: 36- N: , Pg: 263-279
Descriptors Terpens Compostos Most blanc Maduracio
Localització C 20/75

Títol Formacion de aminas biogenas durante fermentaciones alcoholicas espontaneas e inoculadas de mostos blancos: efecto del SO2
Autor GARDE-CERDAN, T. et al.  
Dades Font Viticultura/Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Enero-Febrero 2007 - V: - N: 108, Pg: 55-61
Descriptors Amines biogenes Fermentacio alcoholica Most blanc Compostos nitrogenats Fermentacio espontania Fermantacio inoculada Most Vi Saccharomyces cerevisiae

Títol Management de la temperature de la vendange depuis la vigne jusqu'a a la mise en fermentation. Etude quantitative de la protection obtenue contre l'oxydation
Autor FRISSANT, S.   DELMAS, C.   SOUQUET, J.M.   SAMSON, A.   MOUTOUNET, M.   SALMON, J.M.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2012 - V: 39- N: 145, Pg: 21-25
Descriptors Temperatura Collita Oxidacio Most blanc Oxidacio controlada Oxigen

Títol Reversed-phase high-performance liquid chromatography of pesticides. VII. Analysis of Vinclozolin, Iprodione, Procymidone, Dichlozolinate and their degradation product 3,5-dichloroaniline on white must and wine extracts
Autor CABRAS, P. et al.  
Dades Font Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 1983 - V: 256- N: , Pg: 176-181
Descriptors Cromatografia inversa liquida d'alta resolucio Pesticides Vinclozolin Iprodiona Procimidona 3,5-dicloroanisolina Most blanc Vi Extracte
Localització C 20/47

Títol Trouver le bon equilibre. Debourbage des mouts blancs.
Autor FEUILLAT, M.  
Dades Font Viti. De la vigne au vin. ISSN: 0757-4673 - febrer 1995 - V: - N: 195, Pg: 49-50
Descriptors Most blanc Clarificacio Col.loide Llevats Fermentacio alcoholica Llot Fermentacio