Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
PARDO MINGUEZ, F.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 11


Títol Aportacion al estudio de la maduracion de varias viniferas tintas cultivadas en la D.O. Jumilla
Autor DIAZ-PLAZA MARTIN-LORENTE, E.M.   REYERO GOMEZ, J.R.   PARDO MINGUEZ, F.   SALINAS FERNANDEZ, M.R.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Mayo/Junio 2000 - V: - N: 68, Pg: 37-46
Descriptors Jumilla DO Compostos fenolics Maduracio Vinifera

Títol Desfangado de mosto blanco con y sin adicion de coadyuvantes de la fermentacion. Eliminacion de residuos fungicidas
Autor BARBA NAVARRO, A.   FERNANDEZ LLAMAS, M?.J.   OLIVA ORTIZ, J.   CAMARA BOTIA, M.A.   PARDO MINGUEZ, F.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - 2002 - V: - N: 83 Extraordinario Nutri-Fitos, Pg: 103-108
Descriptors Coadjuvant Desfangament Eliminacio Fungicides Most Fermentacio Most blanc

Títol Efectos de la micro-oxigeracion en vinos tintos de Monastrell. Influencia de la composicion polifenolica del vino y del momento de aplicacion
Autor CANO LOPEZ, M.   PARDO MINGUEZ, F.   LOPEZ ROCA, J.M.   [et al.]  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio/Agosto 2013 - V: XV- N: 84, Pg: 44-52
Descriptors Produccio de vi Vins negres Monastrell Microoxigenacio Composicio polifenolica

Títol Eliminacion de residuos de plaguicidas en funcion de la tecnica de desfangado de mosto blanco
Autor FERNANDEZ LLAMAS, M?J.   OLIVA ORTIZ, J.   RUIZ SAN MATEO, E.   CAMARA BOTIA, M.A.   BARBA NAVARRO, A.   PARDO MINGUEZ, F.  
Dades Font Enologos. Revista oficial de la federacion espa?ola de asociaciones de enologos - julio-agosto 2001 - V: III- N: 12, Pg: 36-40
Descriptors Desfangat Fred Enzims pectolitics Eliminacio Fungicides

Títol Estabilizacion del color de los vinos tintos utilizando la micro-oxigenacion conjuntamente con taninos enologicos y virutas de roble. Una alternativa a la crianza en barricas
Autor BAUTISTA ORTIN, A. B.   INIESTA ORTIZ, J. A.   PARDO MINGUEZ, F.   [et al.]  
Dades Font Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos - Marzo-Abril 2008 - V: X- N: 52, Pg: 38-41
Descriptors Vi Caracteristiques del vi Caracteristiques enologiques Color del vi Color Microoxigenacio Tanins Tanins elagics Virutes

Títol Incidencia de la maceracion prefermentativa a bajas temperaturas y el tiempo de maceracion en el color de vinos tintos de monastrell
Autor OLIVA ORTIZ, J.   BARBA NAVARRO, A.   MARTINEZ BRAVO, F.   GARCIA GIMENEZ, M.   PARDO MINGUEZ, F.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio-Agosto 2003 - V: V- N: 24, Pg: 30-37
Descriptors Maceracio prefermentativa en fred Temps de maceracio Color Vi negre Monastrell

Títol Incidencia de residuos de azoxistrobin, kresoxim metil y quinoxifen sobre la poblacion de distintas especies de Saccharomyces
Autor OLIVA ORTIZ, J.   GARCIA ESPARZA, M.A.   CAMARA BOTIA, M.A.   BARBA NAVARRO, A.   PARDO MINGUEZ, F.  
Dades Font Viticultura enologia profesional ISSN: 1131-5679 - 2001 - V: - N: 77 (numero extraordinario), Pg: 101-106
Descriptors Fungicides Most esteril Saccharomyces cerevisiae Llevats Vinificacio

Títol Influencia de la adicion de un concentrado polifenolico en el color de los vinos tintos de monastrell
Autor BAUTISTA-ORTIN, A.B.   INIESTA, J.A.   PARDO MINGUEZ, F.   [et al.]  
Dades Font Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos - Enero-Febrero 2008 - V: X- N: 51, Pg: 54-57
Descriptors Vi Vi negre Monastrell Color del vi Color Colorants Polifenols Compostos polifenolics Parametres cromatics Parametres colorimetrics

Títol Influencia de mezclas de uvas Cabernet Sauvignon y Merlot con Monastrell sobre la calidad y el aroma de los vinos
Autor DIAZ-PLAZA E. M.   MARTIN-LORENTE   REYERO GOMEZ, J. R.   PARDO MINGUEZ, F.   SALINAS FERNANDEZ, M.R.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Enero-Febrero 2002 - V: - N: 78, Pg: 67-73
Descriptors Aroma Qualitat Raim Monastrell Vi Cabernet sauvignon Barreja de ra?ms Varietats de ra?m

Títol Investigaci?n y ciencia: Evolucion del grado medio de polimerizazcion (mDP) de los taninos en vinos tintos de Monastrell con diferente contenido polifenlico durante la micro-oxigenacion.
Autor CANO LOPEZ, M.   PARDO MINGUEZ, F.   LOPEZ ROCA, M.   [ET AL.]  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2013 - V: Suplemento Investigacion y ciencia (a l?interior d?Enologos)- N: 85, Pg: 40-46
Descriptors Microoxigenacio Tanins Polimeritzacio Fermentacio alcoholica Fermentacio malolactica

Títol Valoracion de la calidad de uvas tintas a la entrada en bodega
Autor PARDO MINGUEZ, F.  
Dades Font XXIV Jornadas de Viticultura y Enologia Tierra de Barros - 2002 - V: - N: , Pg: 17-28
Descriptors Qualitat del raim Raim Raim negre Cellers
Localització 634.8(462.221.1) JOR