Registres trobats: 5
Títol | ?Vino se aromatiza, El? |
Autor | BRAMAZ, A. |
Dades Font | Vinum: la revista europea del vino - Junio-Julio 2008 - V: - N: 66, Pg: 79 |
Descriptors | Vi Aroma Crian?a en barrica Virutes Roure Llevats aromatics Most Fermentacio espontania Raim |
Títol | Aplicacion de virutas de roble y taninos enologicos para la mejora y estabilizacion del color en vinos de Monastrell |
Autor | RODRIGUEZ-RODRIGUEZ, P. PEREZ-PRIETO, L.J. LOPEZ ROCA, J.M. [et al.] |
Dades Font | Viticultura/enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo-Abril 2008 - V: - N: 115, Pg: 20-29 |
Descriptors | Color Composicio fenolica Tanins enologics Vi Virutes Chips Estelles de fusta Monastrell Vi catala Estabilitzacio del color Antocians Antocianins Tanins Millora de la qualitat |
Títol | Efecto de la adicion de virutas de diferentes formatos en el aroma y la calidad sensorial de los vinos de Monastrell |
Autor | LOZANO-LENCINA, A.G. BAUTISTA ORTIN, A.B. CANO LOPEZ, M. [et al.] |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 303-305 |
Descriptors | Envelliment Monastrell Aroma Vi Virutes |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Influencia del origen de la madera y el nivel de tostado sobre los compuestos aromaticos extraibles de virutas de roble |
Autor | PEREZ PRIETO, L.J. MOYA GAKVEZ, M. LOPEZ ROCA, M. GOMEZ PLAZA, E. |
Dades Font | Enologos. - septiembre-octubre 2001 - V: III- N: 13, Pg: 14-18 |
Descriptors | Fusta Roure Virutes Aroma Torrat |