Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
BRAMAZ, A.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 5


Títol ?Que es la deconstruccion?
Autor BRAMAZ, A.  
Dades Font Vinum: la revista europea del vino - Abril-Mayo 2008 - V: - N: 6, Pg: 62
Descriptors Vi Alcohol Extraccio de components volatils Extraccio Proces fisic Destil?lacio Destil?lacio alcoholica Estats Units d'America California Unio Europea

Títol ?Vino se aromatiza, El?
Autor BRAMAZ, A.  
Dades Font Vinum: la revista europea del vino - Junio-Julio 2008 - V: - N: 66, Pg: 79
Descriptors Vi Aroma Crian?a en barrica Virutes Roure Llevats aromatics Most Fermentacio espontania Raim

Títol Como se controlan los taninos?
Autor BRAMAZ, A.  
Dades Font Vinum: la revista europea del vino - Abril-Mayo 2009 - V: - N: 71, Pg: 47
Descriptors Tanins Vi Color del vi Gust Maduracio Raim

Títol Gravedad, La
Autor BRAMAZ, A.  
Dades Font Vinum: la revista europea del vino - Febrero-Marzo 2009 - V: - N: 70, Pg: 56
Descriptors Elaboracio de vi Gravetat Raim Vi Most Vinificacio Proces d'elaboracio

Títol Se colorea el vino?
Autor BRAMAZ, A.  
Dades Font Vinum: la revista europea del vino - Noviembre 2009 - V: - N: 73, Pg: 62
Descriptors Vi Color Color del vi