Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Crian?a en barrica

Resultat de la cerca

Registres trobats: 16


Títol ' Vin jaune', El
Autor
Dades Font Vanguardia, La - 2008 - V: - N: , Pg: 9
Descriptors Elaboracio de vi Vi jove Pinot negre Pinot noir Vi frances Caracteritzacio del vi Crian?a en barrica
Localització C 24/90

Títol ?Vino se aromatiza, El?
Autor BRAMAZ, A.  
Dades Font Vinum: la revista europea del vino - Junio-Julio 2008 - V: - N: 66, Pg: 79
Descriptors Vi Aroma Crian?a en barrica Virutes Roure Llevats aromatics Most Fermentacio espontania Raim

Títol El roble espa?ol: una alternativa para la crianza de vinos de calidad
Autor MARTINEZ, J. et al.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2007 - V: IX- N: 47, Pg: 46-49
Descriptors Roure espanyol Vins Crian?a en barrica Crian?a Vi negre Vi negre

Títol El roble espa?ol: una alternativa para la crianza de vinos de calidad
Autor LUMBRERAS, J.  
Dades Font La Semana Vitivinicola. Revista tecnica del sector vitivinicola ISSN: 0037-184X - Junio 2007 - V: - N: 3176, Pg: 2002-2004
Descriptors Rioja Rioja DO Crian?a en barrica Crian?a Roble espanyol Organoleptic

Títol Elevage en barrique sur lies des vins rouges, L'. Interet des oxydations en conditions de reduction
Autor VIVAS, N.   NONIER, M.F.   VIVAS DE GAULEJAC, N.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2007 - V: 34- N: 125, Pg: 9-15
Descriptors Vi negre Vi Vi frances Crian?a Crian?a en fusta Crian?a en barrica Oxidacio Oxidacio del most Reduccio Condicions de maceracio Condicions enologiques

Títol Evolucion del aroma tostado de vinos tintos de Burdeos en el transcurso de la crianza en barrica
Autor DUBOURDIEU, D.   TOMINAGA, T.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2003 - V: V- N: 22, Pg: 56-59
Descriptors Aroma Vi negre Vi de Bordeus Crian?a en barrica Bordeus Bordeaux

Títol Extractos fenolicos vegetales como antimicrobianos en vinificacion (y II)
Autor GARCIA RUIZ, A.   GONZALEZ ROMPINELLI, E.M.   RODRIGUEZ BENCOMO, J.J.   [et al.]  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Agosto 2013 - V: - N: 3405, Pg: 1318-1323
Descriptors Extractes fenolics vegetals Antimicrobians Vinificacio Crian?a en barrica Vi blanc

Títol Extractos fenolicos vegetales como antimicrobianos en vinificacion (y II)
Autor GARCIA RUIZ, A.   GONZALEZ ROMPINELLI, E.M.   RODRIGUEZ BENCOMO, J.J.   [et al.]  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Diciembre 2013 - V: Anuario Tecnico 2013- N: 3413, Pg: 2097-2102
Descriptors Elaboracio de vi Vi blanc Crian?a en barrica Extractes fenolics vegetals Vinificacio Eficacia tecnologica Antimicrobians

Títol Factores que influyen en la calidad del vino envejecido en barricas. Modificaciones de aroma, color y estabilidad
Autor GARDE-CERDAN, T.   ARIAS-GIL, M.   ANCIN-AZPILICUETA, C.  
Dades Font SEMANA VITIVINICOLA, LA ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3201, Pg: 4166-4177
Descriptors Barrica Bot Envelliment del vi Envelliment Qualitat del vi Crian?a Crian?a en barrica Crian?a en fusta

Títol Grandes vinos blancos de Sauvignon y la madera, Los. Paradoja y perspectivas
Autor LAVIGNE-CRUEGE, V.   DUBOURDIEU, D.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Septiembre 2009 - V: LXIV- N: 3280, Pg: 2406-2410
Descriptors Fusta Vi blanc Vi blanc sec Lies Barriques Crian?a en barrica Tanc Acer inoxidable Evolucio aromatica Tiols volatils

Títol Grano y la calidad de la madera de roble destinada a la fabricacion de barricas, El
Autor ESTERUELAS, E.   SANZ, M.   MU?OZ, A.M?   [et al.]  
Dades Font Viticultura/Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Enero-Febrero 2008 - V: - N: 114, Pg: 16-23
Descriptors Gra Tamany Fusta Fusta de roure Barriques Roure Compostos volatils Polifenols El.lagitanins Envelliment del vi Envelliment en barrica Oxigenacio Crian?a Crian?a en barrica Roure america Roure frances Toneleria Caracteristiques organoleptiques Permeabilitat Influencia Qualitat

Títol Impronta varietal y de la crianza en barricas de roble en el impacto organoleptico de vinos de la Ribera del Gallego-Cinco Villas
Autor PALACIOS, A.   [et al.]  
Dades Font Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Juinio 2010 - V: XII- N: 65, Pg: 44-51
Descriptors Varietats de raim Crian?a Crian?a en barrica Barrica de roure Caracteristiques organoleptiques Regio vitivinicola Merlot Cabernet sauvignon Shiraz Caracteristiques varietals Aroma del vi Analisi estadistica

Títol Influencia de la microoxigenacion sobre la estabilizacion de la materia colorante del vino y sobre su astringencia
Autor ZAMORA, F.   CANALS, R.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La (Especial ENOMAQ 2007 tecnovid) ISSN: 0037-184X - Febrer 2007 - V: - N: Especial Enomaq 2007, Pg: 65-76
Descriptors Produccio del vi Vi Microoxigenacio Estabilitzacio del color Astringencia Crian?a en barrica Etanal

Títol Potencialidad enologica de nuevos origenes de la madera de roble. Crianza de vinos de calidad
Autor MARTINEZ, J.   OJEDA,S.   RUBIO, P.   CADAHIA, E.   FERNANDEZ DE SIMON, B.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Noviembre 2008 - V: LXIII- N: 3243, Pg: 3094-3100
Descriptors Fusta de roure Crian?a Crian?a en barrica Vi Barrica Sector enologic Vi negre Rioja DOQ Tempranillo Analisi del vi

Títol Profil chimique et sensoriel du fut cintre par immersion, Le. Bilan de 2 ans d'experimentations
Autor PRIDA, A.   [et.al]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2010 - V: 37- N: 135, Pg: 45-48
Descriptors Perfil quimic Caracteristiques sensorials Maduracio Bota Botes Crian?a en barrica Immersio 2007-2008 Analisi sensorial Vi

Títol Recherches sur les bases moleculaires de la saveur sucree des vins secs. Partie 2/2. Effet de l'elevage en barrique sur la sucrosite des vins secs. Identification de nouvelles molecules du bois de chene a saveur sucree
Autor MARCHAL, A.   WAFFO-TEGUO, P.   MERILLON, J.M.   DUBOURDIEU, D.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2012 - V: 39- N: 142, Pg: 40-43
Descriptors Base molecular Sabor Vi sec Crian?a en barrica Fusta de roure