Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
VIVAS, N.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 14


Títol Bois rose: signification, determinisme et incidence sur la qualite des barriques, Le
Autor NONIER, M.   VIVAS, N.   VIVAS, N.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2007 - V: - N: 125, Pg: 41-44
Descriptors Barriques Vi Fusta Fusta de roure

Títol Caracterisation des proprietes oxydoreductrices de preparations commerciales de derives de levure a usage oenologique. Partie 2/2
Autor KAHN, N.   VIVAS DE GAULEJAC, N.   VIVAS, N.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2011 - V: - N: 138, Pg: 24-26
Descriptors Derivats Llevats Propietats oxidoreductives Oxidacio Antioxidant

Títol Connaissance et pratique des phenomenes d?oxydoreduction des vins rouges au cours de l?elevage
Autor VIVAS, N.   SAINT-CRICQ DE GAULEJAC, N.   GLORIES, Y.  
Dades Font Journal International des sciences de la vigne et du vin ISSN: 1151-0285 - 1998 - V: - N: HORS SERIE, Pg: 187-194
Descriptors Potencial d'oxidoreduccio Oxigen Vi negre Oxidoreduccio Crian?a

Títol El dominio del caldeo tradicional en toneleria. Influencia de la duracion de utilizacion de las barricas sobre sus aportaciones a los vinos
Autor VIVAS, N.  
Dades Font FIRAVI 99. Fira Tecnica de la Vinya, el Vi i el Cava - 1999 - V: - N: , Pg: 1-6
Descriptors Botes Toneleria Durada Vi Influencia Elaboracio
Localització C 13/99

Títol Elevage en barrique sur lies des vins rouges, L'. Interet des oxydations en conditions de reduction
Autor VIVAS, N.   NONIER, M.F.   VIVAS DE GAULEJAC, N.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2007 - V: 34- N: 125, Pg: 9-15
Descriptors Vi negre Vi Vi frances Crian?a Crian?a en fusta Crian?a en barrica Oxidacio Oxidacio del most Reduccio Condicions de maceracio Condicions enologiques

Títol Etude des proprietes antiradicalaires et antioxidantes de differentes substances solubles en milieu hydroalcoolique. comparaison avec les performances de l'anhydride sulfureux
Autor VIVAS, N.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigna et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 107-120
Descriptors Propietats antiradicalaries Propietats antioxidants Substancies solubles Anhidrid sulfuros
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Fenomenos ligados a la maduracion de la madera de roble durante su secado
Autor VIVAS, N.  
Dades Font X Cursos Rioja 95 - 1995 - V: - N: , Pg: 95-109
Descriptors Roure Fusta Botes Assecatge Maduracio Envelliment
Localització 663.253.5 Cur

Títol IV Congreso Nacional de Enologos. Maduracion fenolica de las uvas tintas. Relacion con la calidad de los vinos. Comparacion entre los viduenyos merlot y tempranillo.
Autor SAINT-CRIQ DE GAULEJAC, N.   VIVAS, N.   GLORIES, Y.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Abril 1999 - V: - N: 2748, Pg: 1126-1136
Descriptors Maduracio fenolica Merlot Tempranillo Qualitat Vi Ull de llebre

Títol Importancia del pH en la crianza del vino tinto
Autor VIVAS, N.  
Dades Font XIX Cursos Rioja '04: El concepto de seguridad de los alimentos en Enologia - 2004 - V: XIX- N: , Pg: 49-67
Descriptors pH Crian?a Vi negre
Localització 663.254 Cur

Títol Influencia de la duracion de utilizacion de las barricas sobre sus aportaciones a los vinos
Autor VIVAS, N.  
Dades Font FIRAVI 99. Fira Tecnica de la Vinya, el Vi i el Cava - 1999 - V: - N: , Pg: 6-24
Descriptors Botes Vi Influencia Durada Temps FIRAVI
Localització C 13/99

Títol Interets des lies de levures industriels et de leurs derives lors de l'elevage des vins. Importance du choix de la souche de levure pour la production de derives de levures partiellement lyses (DLPL) et de leurs procedes de fabrication
Autor VIVAS, N.   NEDJMA, M.   VIVAS DE GAULEJAC, N.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Juillet/Aout 2012 - V: - N: 253, Pg: 9-15
Descriptors Llevats Tractament del vi Caracteristiques enologiques Soques de llevat

Títol Medida y significado del potencial oxidoreduccion en enologia
Autor VIVAS, N.   GLORIES, Y.  
Dades Font X Cursos Rioja 95 - 1995 - V: - N: , Pg: 75-94
Descriptors Oxidoreduccio Vi Enologia Vinificacio
Localització 663.253.5 Cur

Títol Premieres observations sur les equilibres oxydoreducteurs des mouts et des vins doux obtenus a partir de vendanges issues de "pourriture noble"
Autor VIVAS, N.   CHAUVET, S.   VIVAS DE GAULEJAC, N.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2010 - V: 37- N: 135, Pg: 20-22
Descriptors Vi blanc Vi blanc ensucrat Oxidoreduccio Most Podridura noble Vi licoros

Títol Une nouvelle approche analytique por la caracterisation des proprietes oxydoreductrices des tanins oenologiques. Partie 1/2
Autor KAHN, N.   VIVAS DE GAULEJAC, N.   VIVAS, N.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2010 - V: - N: 137, Pg: 44-47
Descriptors Propietats Oxidoreduccio Tanins enologics