Registres trobats: 14
Títol | Bois rose: signification, determinisme et incidence sur la qualite des barriques, Le |
Autor | NONIER, M. VIVAS, N. VIVAS, N. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2007 - V: - N: 125, Pg: 41-44 |
Descriptors | Barriques Vi Fusta Fusta de roure |
Títol | Caracterisation des proprietes oxydoreductrices de preparations commerciales de derives de levure a usage oenologique. Partie 2/2 |
Autor | KAHN, N. VIVAS DE GAULEJAC, N. VIVAS, N. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2011 - V: - N: 138, Pg: 24-26 |
Descriptors | Derivats Llevats Propietats oxidoreductives Oxidacio Antioxidant |
Títol | Connaissance et pratique des phenomenes d?oxydoreduction des vins rouges au cours de l?elevage |
Autor | VIVAS, N. SAINT-CRICQ DE GAULEJAC, N. GLORIES, Y. |
Dades Font | Journal International des sciences de la vigne et du vin ISSN: 1151-0285 - 1998 - V: - N: HORS SERIE, Pg: 187-194 |
Descriptors | Potencial d'oxidoreduccio Oxigen Vi negre Oxidoreduccio Crian?a |
Títol | El dominio del caldeo tradicional en toneleria. Influencia de la duracion de utilizacion de las barricas sobre sus aportaciones a los vinos |
Autor | VIVAS, N. |
Dades Font | FIRAVI 99. Fira Tecnica de la Vinya, el Vi i el Cava - 1999 - V: - N: , Pg: 1-6 |
Descriptors | Botes Toneleria Durada Vi Influencia Elaboracio |
Localització | C 13/99 |
Títol | Elevage en barrique sur lies des vins rouges, L'. Interet des oxydations en conditions de reduction |
Autor | VIVAS, N. NONIER, M.F. VIVAS DE GAULEJAC, N. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2007 - V: 34- N: 125, Pg: 9-15 |
Descriptors | Vi negre Vi Vi frances Crian?a Crian?a en fusta Crian?a en barrica Oxidacio Oxidacio del most Reduccio Condicions de maceracio Condicions enologiques |
Títol | Etude des proprietes antiradicalaires et antioxidantes de differentes substances solubles en milieu hydroalcoolique. comparaison avec les performances de l'anhydride sulfureux |
Autor | VIVAS, N. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigna et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 107-120 |
Descriptors | Propietats antiradicalaries Propietats antioxidants Substancies solubles Anhidrid sulfuros |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Fenomenos ligados a la maduracion de la madera de roble durante su secado |
Autor | VIVAS, N. |
Dades Font | X Cursos Rioja 95 - 1995 - V: - N: , Pg: 95-109 |
Descriptors | Roure Fusta Botes Assecatge Maduracio Envelliment |
Localització | 663.253.5 Cur |
Títol | IV Congreso Nacional de Enologos. Maduracion fenolica de las uvas tintas. Relacion con la calidad de los vinos. Comparacion entre los viduenyos merlot y tempranillo. |
Autor | SAINT-CRIQ DE GAULEJAC, N. VIVAS, N. GLORIES, Y. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Abril 1999 - V: - N: 2748, Pg: 1126-1136 |
Descriptors | Maduracio fenolica Merlot Tempranillo Qualitat Vi Ull de llebre |
Títol | Importancia del pH en la crianza del vino tinto |
Autor | VIVAS, N. |
Dades Font | XIX Cursos Rioja '04: El concepto de seguridad de los alimentos en Enologia - 2004 - V: XIX- N: , Pg: 49-67 |
Descriptors | pH Crian?a Vi negre |
Localització | 663.254 Cur |
Títol | Influencia de la duracion de utilizacion de las barricas sobre sus aportaciones a los vinos |
Autor | VIVAS, N. |
Dades Font | FIRAVI 99. Fira Tecnica de la Vinya, el Vi i el Cava - 1999 - V: - N: , Pg: 6-24 |
Descriptors | Botes Vi Influencia Durada Temps FIRAVI |
Localització | C 13/99 |
Títol | Interets des lies de levures industriels et de leurs derives lors de l'elevage des vins. Importance du choix de la souche de levure pour la production de derives de levures partiellement lyses (DLPL) et de leurs procedes de fabrication |
Autor | VIVAS, N. NEDJMA, M. VIVAS DE GAULEJAC, N. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Juillet/Aout 2012 - V: - N: 253, Pg: 9-15 |
Descriptors | Llevats Tractament del vi Caracteristiques enologiques Soques de llevat |
Títol | Medida y significado del potencial oxidoreduccion en enologia |
Autor | VIVAS, N. GLORIES, Y. |
Dades Font | X Cursos Rioja 95 - 1995 - V: - N: , Pg: 75-94 |
Descriptors | Oxidoreduccio Vi Enologia Vinificacio |
Localització | 663.253.5 Cur |
Títol | Premieres observations sur les equilibres oxydoreducteurs des mouts et des vins doux obtenus a partir de vendanges issues de "pourriture noble" |
Autor | VIVAS, N. CHAUVET, S. VIVAS DE GAULEJAC, N. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2010 - V: 37- N: 135, Pg: 20-22 |
Descriptors | Vi blanc Vi blanc ensucrat Oxidoreduccio Most Podridura noble Vi licoros |
Títol | Une nouvelle approche analytique por la caracterisation des proprietes oxydoreductrices des tanins oenologiques. Partie 1/2 |
Autor | KAHN, N. VIVAS DE GAULEJAC, N. VIVAS, N. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2010 - V: - N: 137, Pg: 44-47 |
Descriptors | Propietats Oxidoreduccio Tanins enologics |