Registres trobats: 11
Títol | Aplicacion de virutas de roble y taninos enologicos para la mejora y estabilizacion del color en vinos de Monastrell |
Autor | RODRIGUEZ-RODRIGUEZ, P. PEREZ-PRIETO, L.J. LOPEZ ROCA, J.M. [et al.] |
Dades Font | Viticultura/enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo-Abril 2008 - V: - N: 115, Pg: 20-29 |
Descriptors | Color Composicio fenolica Tanins enologics Vi Virutes Chips Estelles de fusta Monastrell Vi catala Estabilitzacio del color Antocians Antocianins Tanins Millora de la qualitat |
Títol | Cahier technique |
Autor | REVUE FRANCAISE D'OENOLOGIE |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Octobre-Novembre 2007 - V: - N: 226, Pg: 4 pp. |
Descriptors | Tanins Tanins enologics Oxidoreduccio Potencial d'oxidoreduccio Analisi del vi Llevats Contaminants Ocratoxina A (OTA) Gust de suro Brettanomyces bruxellensis |
Títol | Caracterizacion de taninos enologicos disponibles en el mercado chileno y sus efectos sobre un vino c.v Merlot durante la crianza |
Autor | PENA NEIRA, A. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigna et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 121-128 |
Descriptors | Tanins enologics Mercat Xile Merlot Crian?a |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Comportamiento de taninos enologicos ante levaduras Brettanomyces. Fase premalolactica |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Junio 2006 - V: LXI- N: 3124, Pg: 2022-2023 |
Descriptors | Tanins enologics Tanins Llevats Brettanomyces Fase premalolactica |
Títol | Diferenciacion de taninos enologicos comerciales. Analisi de carbohidratos de bajo peso molecular |
Autor | SANZ, M.L. MARTINEZ-CASTRO, I. MORENO-ARRIBAS, M.V. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Octubre 2008 - V: LXIII- N: 3239, Pg: 2662-2664 |
Descriptors | Elaboracio de vi Tanins enologics Diferenciacio Analisi Carbohidrats Pes molecular |
Títol | Dossier tanins |
Autor | |
Dades Font | Viti ISSN: 0757-4673 - Septembre 2011 - V: - N: 373, Pg: 20-28 |
Descriptors | Tanins enologics Proteines Polimers Interaccio Fran?a Extraccio Maduracio Microoxigenacio |
Títol | Efecto de diferentes tecnicas enologicas en la extraccion de taninos durante el proceso de maceracion de uvas monastrell |
Autor | BUSSE VALVERDE, N. JIMENEZ PASCUAL, E. GOMEZ PLAZA, E. LOPEZ ROCA, J.M. BAUTISTA ORTIN, A.B. |
Dades Font | Enologos (Suplemento Investigacion y ciencia) ISSN: 1695-7296 - Septiembre/Octubre 2011 - V: 13- N: 73, Pg: 26-29 |
Descriptors | Tecniques enologiques Tanins enologics Monastrell Raim Maceracio |
Títol | Etude des interactions entre les tanins du vin et les proteines de la salive lors de la degustation |
Autor | SCHMAUCH, G. TEISSEDRE, P.L. SAUCIER, C. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2010 - V: - N: 137, Pg: 48-50 |
Descriptors | Tanins enologics Saliva Degustacio Astringencia |
Títol | Herramienta eficaz para valorar la calidad de la uva y visualizar su vinificacion con precision, Una |
Autor | BIOENOS |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 64 |
Descriptors | Productes enologics Cromatografia Cromaticitat Analisi del vi Analisi qualitatitiva Tanins Tanins enologics |
Títol | Raisonnement de l'utilisation des enzymes et des tanins oenologiques en fonction du stress hydrique de la vigne |
Autor | BERNARD, N. ZEBIC, O. SIECZKOWSKI, N. |
Dades Font | Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre-Decembre 2005 - V: - N: 215, Pg: 16-20 |
Descriptors | Enzims Tanins Tanins enologics Estres hidric Vinya Vi Qualitat del vi |
Títol | Une nouvelle approche analytique por la caracterisation des proprietes oxydoreductrices des tanins oenologiques. Partie 1/2 |
Autor | KAHN, N. VIVAS DE GAULEJAC, N. VIVAS, N. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2010 - V: - N: 137, Pg: 44-47 |
Descriptors | Propietats Oxidoreduccio Tanins enologics |