Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Tanins enologics

Resultat de la cerca

Registres trobats: 11


Títol Aplicacion de virutas de roble y taninos enologicos para la mejora y estabilizacion del color en vinos de Monastrell
Autor RODRIGUEZ-RODRIGUEZ, P.   PEREZ-PRIETO, L.J.   LOPEZ ROCA, J.M.   [et al.]  
Dades Font Viticultura/enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo-Abril 2008 - V: - N: 115, Pg: 20-29
Descriptors Color Composicio fenolica Tanins enologics Vi Virutes Chips Estelles de fusta Monastrell Vi catala Estabilitzacio del color Antocians Antocianins Tanins Millora de la qualitat

Títol Cahier technique
Autor REVUE FRANCAISE D'OENOLOGIE  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Octobre-Novembre 2007 - V: - N: 226, Pg: 4 pp.
Descriptors Tanins Tanins enologics Oxidoreduccio Potencial d'oxidoreduccio Analisi del vi Llevats Contaminants Ocratoxina A (OTA) Gust de suro Brettanomyces bruxellensis

Títol Caracterizacion de taninos enologicos disponibles en el mercado chileno y sus efectos sobre un vino c.v Merlot durante la crianza
Autor PENA NEIRA, A.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigna et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 121-128
Descriptors Tanins enologics Mercat Xile Merlot Crian?a
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Comportamiento de taninos enologicos ante levaduras Brettanomyces. Fase premalolactica
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Junio 2006 - V: LXI- N: 3124, Pg: 2022-2023
Descriptors Tanins enologics Tanins Llevats Brettanomyces Fase premalolactica

Títol Diferenciacion de taninos enologicos comerciales. Analisi de carbohidratos de bajo peso molecular
Autor SANZ, M.L.   MARTINEZ-CASTRO, I.   MORENO-ARRIBAS, M.V.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Octubre 2008 - V: LXIII- N: 3239, Pg: 2662-2664
Descriptors Elaboracio de vi Tanins enologics Diferenciacio Analisi Carbohidrats Pes molecular

Títol Dossier tanins
Autor
Dades Font Viti ISSN: 0757-4673 - Septembre 2011 - V: - N: 373, Pg: 20-28
Descriptors Tanins enologics Proteines Polimers Interaccio Fran?a Extraccio Maduracio Microoxigenacio

Títol Efecto de diferentes tecnicas enologicas en la extraccion de taninos durante el proceso de maceracion de uvas monastrell
Autor BUSSE VALVERDE, N.   JIMENEZ PASCUAL, E.   GOMEZ PLAZA, E.   LOPEZ ROCA, J.M.   BAUTISTA ORTIN, A.B.  
Dades Font Enologos (Suplemento Investigacion y ciencia) ISSN: 1695-7296 - Septiembre/Octubre 2011 - V: 13- N: 73, Pg: 26-29
Descriptors Tecniques enologiques Tanins enologics Monastrell Raim Maceracio

Títol Etude des interactions entre les tanins du vin et les proteines de la salive lors de la degustation
Autor SCHMAUCH, G.   TEISSEDRE, P.L.   SAUCIER, C.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2010 - V: - N: 137, Pg: 48-50
Descriptors Tanins enologics Saliva Degustacio Astringencia

Títol Herramienta eficaz para valorar la calidad de la uva y visualizar su vinificacion con precision, Una
Autor BIOENOS  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 64
Descriptors Productes enologics Cromatografia Cromaticitat Analisi del vi Analisi qualitatitiva Tanins Tanins enologics

Títol Raisonnement de l'utilisation des enzymes et des tanins oenologiques en fonction du stress hydrique de la vigne
Autor BERNARD, N.   ZEBIC, O.   SIECZKOWSKI, N.  
Dades Font Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre-Decembre 2005 - V: - N: 215, Pg: 16-20
Descriptors Enzims Tanins Tanins enologics Estres hidric Vinya Vi Qualitat del vi

Títol Une nouvelle approche analytique por la caracterisation des proprietes oxydoreductrices des tanins oenologiques. Partie 1/2
Autor KAHN, N.   VIVAS DE GAULEJAC, N.   VIVAS, N.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2010 - V: - N: 137, Pg: 44-47
Descriptors Propietats Oxidoreduccio Tanins enologics