Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Interaccio

Resultat de la cerca

Registres trobats: 10


Títol Bacterias aceticas durante la fermentacion vinica. Interacciones con otros microorganismos
Autor MAS, A.   GONZALEZ, A.   HIERRO, N.   POBLET, M.   ROZES, N.   GUILLAMON, J.M.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Mayo-Junio 2003 - V: III- N: 11, Pg: 27-30
Descriptors Bacteris acetics Fermentacio Microorganismes Interaccio Llevats Vi Fermentacio malolactica

Títol Composicio quimica dels vins tarragonins i metodes quimiometrics d?analisi: una interaccio fructifera
Autor LARRECHI, M.S. et al.  
Dades Font Butlleti de la Societat Catalana de Ciencia - 1987 - V: IX- N: 2, Pg: 123-141
Descriptors Composicio quimica Vi Tarragona Metode quimiometric
Localització C 21/35

Títol Dossier tanins
Autor
Dades Font Viti ISSN: 0757-4673 - Septembre 2011 - V: - N: 373, Pg: 20-28
Descriptors Tanins enologics Proteines Polimers Interaccio Fran?a Extraccio Maduracio Microoxigenacio

Títol Eliminacion de ocratoxina A mediante bacterias lacticas
Autor PRETE, V. del   RODRIGUEZ, H.   CARRASCOSA, A.V.   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4495-4500
Descriptors Elaboracio de vi Bacteris lactics Ocratoxina Ocratoxina A Interaccio Degradacio OTA Microtoxina

Títol Flavonoid biosynthesis: "new" functions for an "old"pathway
Autor SHIRLEY, B.W.  
Dades Font Trends in Plant Science ISSN: 1360-1385 - November 1996 - V: 1- N: 11, Pg: 377-382
Descriptors Flavonoides Metabolisme Enginyeria metabolica Interaccio Plantes Microbi
Localització C 16/19

Títol Impact et interaction de l'environnement nutritionnel et du pH des mouts sur le developpement des aromes
Autor PILLET, O.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2013 - V: - N: 149 Special, Pg: 17-20
Descriptors Most Interaccio Entorn Nutrients Desenvolupament Aroma Aroma del vi Qualitat aromatica Analisi de l'aroma

Títol Interaccio entre polifenols i bacteris lactics
Autor ROZESM N.  
Dades Font Enologia avui ISSN: 84-8424-037-1 - Novembre 2001 - V: - N: , Pg: 57-63
Descriptors Polifenols Bacteris lactics
Localització 663.2 ENO

Títol Interactions entre levures et elements mineraus, Les
Autor WALKER, G.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2012 - V: - N: 144, Pg: 11-13
Descriptors Llevats Llevats vinics Interaccio Elements minerals Fermentacio Vi

Títol Preliminary evaluation of foliar diseases effect on grapevine leaves
Autor ORLANDINI, S.  
Dades Font Proceedings of the fifth international symposium on Grapevine Physiology ISSN: 0567-7572 - May 1997 - V: - N: , Pg: 453-460
Descriptors Vitis vinifera L Plasmopara viticola Uncinula necator Collita Interaccio
Localització 634.814 SYM

Títol Preliminary study on the interaction of gelatin-red wine components
Autor
Dades Font Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL XI - 1999 - V: - N: 3, Pg: 231-239
Descriptors Interaccio Vi negre Gelatina Compostos