Registres trobats: 10
Títol | Bacterias aceticas durante la fermentacion vinica. Interacciones con otros microorganismos |
Autor | MAS, A. GONZALEZ, A. HIERRO, N. POBLET, M. ROZES, N. GUILLAMON, J.M. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Mayo-Junio 2003 - V: III- N: 11, Pg: 27-30 |
Descriptors | Bacteris acetics Fermentacio Microorganismes Interaccio Llevats Vi Fermentacio malolactica |
Títol | Composicio quimica dels vins tarragonins i metodes quimiometrics d?analisi: una interaccio fructifera |
Autor | LARRECHI, M.S. et al. |
Dades Font | Butlleti de la Societat Catalana de Ciencia - 1987 - V: IX- N: 2, Pg: 123-141 |
Descriptors | Composicio quimica Vi Tarragona Metode quimiometric |
Localització | C 21/35 |
Títol | Dossier tanins |
Autor | |
Dades Font | Viti ISSN: 0757-4673 - Septembre 2011 - V: - N: 373, Pg: 20-28 |
Descriptors | Tanins enologics Proteines Polimers Interaccio Fran?a Extraccio Maduracio Microoxigenacio |
Títol | Eliminacion de ocratoxina A mediante bacterias lacticas |
Autor | PRETE, V. del RODRIGUEZ, H. CARRASCOSA, A.V. [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4495-4500 |
Descriptors | Elaboracio de vi Bacteris lactics Ocratoxina Ocratoxina A Interaccio Degradacio OTA Microtoxina |
Títol | Flavonoid biosynthesis: "new" functions for an "old"pathway |
Autor | SHIRLEY, B.W. |
Dades Font | Trends in Plant Science ISSN: 1360-1385 - November 1996 - V: 1- N: 11, Pg: 377-382 |
Descriptors | Flavonoides Metabolisme Enginyeria metabolica Interaccio Plantes Microbi |
Localització | C 16/19 |
Títol | Impact et interaction de l'environnement nutritionnel et du pH des mouts sur le developpement des aromes |
Autor | PILLET, O. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2013 - V: - N: 149 Special, Pg: 17-20 |
Descriptors | Most Interaccio Entorn Nutrients Desenvolupament Aroma Aroma del vi Qualitat aromatica Analisi de l'aroma |
Títol | Interaccio entre polifenols i bacteris lactics |
Autor | ROZESM N. |
Dades Font | Enologia avui ISSN: 84-8424-037-1 - Novembre 2001 - V: - N: , Pg: 57-63 |
Descriptors | Polifenols Bacteris lactics |
Localització | 663.2 ENO |
Títol | Interactions entre levures et elements mineraus, Les |
Autor | WALKER, G. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2012 - V: - N: 144, Pg: 11-13 |
Descriptors | Llevats Llevats vinics Interaccio Elements minerals Fermentacio Vi |
Títol | Preliminary evaluation of foliar diseases effect on grapevine leaves |
Autor | ORLANDINI, S. |
Dades Font | Proceedings of the fifth international symposium on Grapevine Physiology ISSN: 0567-7572 - May 1997 - V: - N: , Pg: 453-460 |
Descriptors | Vitis vinifera L Plasmopara viticola Uncinula necator Collita Interaccio |
Localització | 634.814 SYM |
Títol | Preliminary study on the interaction of gelatin-red wine components |
Autor | |
Dades Font | Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL XI - 1999 - V: - N: 3, Pg: 231-239 |
Descriptors | Interaccio Vi negre Gelatina Compostos |