Registres trobats: 30
Títol | Analisis de flavonoides en vino por cromatografia liquida de alta eficacia con deteccion por espectrometria de masas |
Autor | DE PASCUAL-TERESA, S. JUSTENSEN, U. RIVAS GONZALO, J.C. SANTOS BUELGA, C. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-070-1 - Mayo 1998 - V: XX Jornadas- N: , Pg: 409-418 |
Descriptors | Analisi Flavonoides Cromatografia liquida d'alta eficacia Espectrometria de massa |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Anthocyanins in Grapes and Grape Products |
Autor | MAZZA, G. |
Dades Font | Critical Reviews in Food Science and Nutrition ISSN: 1040-8398 - 1995 - V: 35- N: 4, Pg: 341-371 |
Descriptors | Antocianins Raim Productes del raim Color Flavonoides Antioxidant |
Localització | C 17/25 |
Títol | Antioxidants del vi i salut |
Autor | SALVADO, J. BLADE, C. AROLA, LL. |
Dades Font | Enologia Avui ISSN: 84-8424-037-1 - Novembre 2001 - V: - N: , Pg: 7-14 |
Descriptors | Antioxidant Vi Salut Radicals lliures Flavonoides |
Localització | 663.2 Eno |
Títol | Aprovechamiento de subproductos de las industrias agroalimentarias: compuestos fenolicos |
Autor | GIL-CONEJERO, M.A. VIUDA-MARTOS, M. FERNANDEZ-LOPEZ, J. SAYAS-BARBERA, M.E. PEREZ-ALVAREZ, J.A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2006 - V: XXV- N: 217, Pg: 74-76 |
Descriptors | Subproductes Industria agroalimentaria Aliments Compostos fenolics Polifenols Flavonoides |
Títol | Changes in the anthocyanins, flavonoids and hydroxycinnamic acid esters during fermentation and aging of merlot and cabernet sauvignon |
Autor | NAGEL, C.W. WULF, L.W. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture - 1979 - V: 30- N: 2, Pg: 111-116 |
Descriptors | Antocianins Flavonoides Acid hidroxicinamic Cabernet sauvignon Merlot Fermentacio Envelliment |
Localització | C 18/131 |
Títol | Composition du raisin et du vin en flavanoides: impact du cepage, du terroir et des itineraires de vinification |
Autor | DRINKINE, J. BARNAVON, L. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Juin/Juillet 2011 - V: - N: 247, Pg: 9-11 (cahier technique) |
Descriptors | Composicio del raim Composicio del vi Flavonoides Tanins Antocianins Vinificacio |
Títol | Efectos fisiologicos del cava |
Autor | LAMUELA-RAVENTOS, R. M. |
Dades Font | II Foro internacional "El vino ante el siglo XXI" - Gener 2002 - V: - N: , Pg: 2pp. |
Descriptors | Efecte fisiologic Cava Compostos fenolics Flavonoides Salut |
Localització | 178.1 For |
Títol | Fenoles en uvas y vinos. Compuestos flavonoides y no flavonoides |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4481-4487 |
Descriptors | Caracteritzacio fenotipica Components del vi Comportament fenolic Vi Elaboraciode vi Raim Produccio de raim Flavonoides Caracteristiques fenoliques Polifenols |
Títol | Flavonoid biosynthesis: "new" functions for an "old"pathway |
Autor | SHIRLEY, B.W. |
Dades Font | Trends in Plant Science ISSN: 1360-1385 - November 1996 - V: 1- N: 11, Pg: 377-382 |
Descriptors | Flavonoides Metabolisme Enginyeria metabolica Interaccio Plantes Microbi |
Localització | C 16/19 |
Títol | Flavonoides en alimentos vegetales: estructura y actividad antioxidante |
Autor | RIVAS GONZALO, J.C. GARCIA ALONSO, M. |
Dades Font | ANS. Alimentacion, Nutricion y Salud ISSN: 1136-4815 - Abril-Junio 2002 - V: 9- N: 2, Pg: 31-38 |
Descriptors | Activitat antioxidant Flavonoides Vegetals Fitoquimics |
Títol | Flavonoids and isoflavonoids- a gold mine for metabolic engineering |
Autor | DIXON, R.A. STEELE, C.L. |
Dades Font | Trends in Plant Science ISSN: 1360-1385 - October 1999 - V: 4- N: 10, Pg: 394-400 |
Descriptors | Flavonoides Isoflavonoides Enginyeria metabolica Plantes |
Localització | C 16/17 |
Títol | Fractionnement des composes phenoliques presents dans les vins. |
Autor | PERI, C. POMPEI, C. |
Dades Font | FV - setembre 1980 - V: - N: 726, Pg: 2 p. |
Descriptors | Fenols Flavonoides Compostos fenolics Tanins Vi Analisi Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Composicio |
Localització | FV 726 |
Títol | Identification and changes of flavonoids in merlot and cabernet sauvignon wines |
Autor | WULF, L.W. NAGEL, C.W. |
Dades Font | Journal of food science - 1980 - V: 45- N: , Pg: 479-484 |
Descriptors | Identificacio Flavonoides Merlot Cabernet sauvignon Vi |
Localització | C 19/33 |
Títol | Importancia nutricional de los compuestos fenolicos |
Autor | ZAFRILLA, P. CAYUELA, J.M. MARTINEZ-CACHA, A. MORILLA, J. MULERO, J. LOPEZ-NICOLAS, J.M. |
Dades Font | Tecnologia del vino ISSN: 1578-6153 - Enero-Febrero 2002 - V: II- N: 3, Pg: 87-91 |
Descriptors | Compostos fenolics Nutricio Salut Vi Flavonoides |
Títol | Influence du stress hydrique sur l'accumulation des flavonoides |
Autor | VERRIES, C. [et al.] |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Juin/Juillet 2011 - V: - N: 247, Pg: 4-8 (cahier technique) |
Descriptors | Estres hidric Flavonoides Antocianins Tanins |
Títol | Influencia de coadjuvants tecnologics (Drenopor) en la constitucio polifenolica del most a diferents pressions |
Autor | BUJAN, J. |
Dades Font | ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - abril-juny 1987 - V: - N: 11, Pg: 5-8 |
Descriptors | Coadjuvant Prefermentacio Most Qualitat Desfangament Polietile Drenopor Premsatge Polifenols Flavonoides Vi blanc Oxidacio Embruniment Defectes Malalties de la vinya |
Títol | Influencia de las pepitas y del raspon en el contenido de flavonoides de los vinos tintos |
Autor | REVILLA, E. KOVAC, V. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1997 - V: - N: 48, Pg: 71-76 |
Descriptors | Fermentacio Vi negre Rapa Raquis Granet Pinyol Llavor |
Títol | Kaempferol-3-O-fructosido y quercetina-3-O-fructosido: dos nuevos flavonoides presentes en Vitis Vinifera cv Albari?o |
Autor | MASA, A. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-078-7 - Mayo 2001 - V: XXIII Jornadas- N: , Pg: 399-406 |
Descriptors | Kaempferol-3-O-fructosid Quercetina-3-O-fructosid Flavonoides Vitis vinifera Albari?o Albarinyo |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Los compuestos fenolicos. Incidencia sobre el metabolismo de las bacterias lacticas |
Autor | ROZES, N. |
Dades Font | Maquinas, materiales y equipos tecnologicos en la extraccion de polifenoles de la uva en vinificacion - 2001 - V: XVI Cursos Rioja'01- N: , Pg: 197-209 |
Descriptors | Compostos fenolics Bacteris lactics Metabolisme Efectes Flavonoides Tanins Acid fenolic Antocians |
Localització | 663.255 Cur |
Títol | Metodes de determinacio de polifenols en vins i caves |
Autor | CONDAL, M. TORRE, M. C. de la GOMEZ, J. M. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - abril-juny 1987 - V: - N: 11, Pg: 13-17 |
Descriptors | Vi Cava Polifenols Color Gust Aroma Astringencia Envelliment Oxidacio Analisi Polifenols totals Fenols Flavonoides Tanins Ortodihidroxifenols Flavans Leucoantocians |
Títol | Miel y sus propiedades funcionales, La |
Autor | VIUDA MARTOS, M. RUIZ NAVAJAS, Y. FERNANDEZ LOPEZ, J. [et al.] |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2008 - V: - N: 233, Pg: 36-39 |
Descriptors | Additius Fitoquimics Propolis Aliments funcionals Mel Salut Compostos fenolics Capacitat anitoxidant Radicals lliures Oxidacio Flavonoides Antivirosi Malalties |
Títol | Modificadores del color de los vinos tintos |
Autor | GOMEZ, M. C. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - desembre 1997 - V: - N: 10, Pg: 75-80 |
Descriptors | Modificadors de color La Mancha DO La Manxa DO Vi negre Vinificacio Maceracio Embotament Entinament Flavonoides Anhidrid sulfuros Families fenoliques Glucosid Crian?a Envelliment Roure Botes Addicio Vi novell |
Títol | Overcoming problems of phenolics and quinones in the isolation of plant enzymes and organelles |
Autor | LOOMIS, W.D. |
Dades Font | Methods in enzymology ISSN: 0076-6879 VOL 31 - 1994 - V: - N: , Pg: 528-545 |
Descriptors | Fenols Fenologia Flavonoides Plantes Enzims Compostos fenolics Cel.lula Citologia Microbiologia |
Localització | C 5/70 |
Títol | Papel protector de los flavonoides de la cerveza frente a las alteraciones hepaticas inducidas por estres oxidativo: estudio de los mecanismos moleculares implicados |
Autor | GONZALEZ, J. et al. |
Dades Font | Cerveza y salud: biblioteca de publicaciones 1998-2004 - 2004 - V: CD-ROM- N: , Pg: |
Descriptors | Flavonoides Cervesa Estres oxidatiu Mecanismes moleculars |
Localització | 663.4 CER (Cd-rom: demaneu-lo al taulell de prestec) |
Títol | Polyphenols: Chemistry, Dietary Sources, Metabolism, and Nutritional significance. |
Autor | BRAVO, L. |
Dades Font | Nutrition Reviews ISSN: 0029-6643 - November 1998 - V: 56- N: 11, Pg: 317-333 |
Descriptors | Polifenols Quimica polifenolica Metabolisme Nutricio Fenols Flavonoides Tanins |
Localització | C 12/46 |
Títol | Projet Flavo. L'enrichissement des vins en tanins evalue |
Autor | GALTIER, A. |
Dades Font | Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Janvier 2008 - V: 32- N: 336, Pg: 44 |
Descriptors | Produccio de vi Elaboracio de vi Tanins Enriquiment Tanins enol?gics Flavonoides Addicio de cofactors |
Títol | Propiedades higienicas y sanitarias de los flavonoides I : aspectos generales (1? parte) |
Autor | ALONSO, E. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - desembre 1992 - V: - N: 23 (Nutri-Fitos'92), Pg: 76-81 |
Descriptors | Flavonoides Higiene Polifenols |
Títol | Protective effects of fruits and vegetables in the diet |
Autor | WILLIAMSON, G. |
Dades Font | Nutrition & Food Science ISSN: 0034-6659 - febrer 1996 - V: - N: 1, Pg: 6-10 |
Descriptors | Salut Prevencio Vegetals Dieta Fruita Flavonoides Cinc-al-dia Fibra Epidemiologia |
Localització | C 10/106 |
Títol | Spectral evaluation of total phenolic components in Vitis vinifera : grapes and wines |
Autor | CHRIS, T. ZIEMELIS, G. |
Dades Font | Science of Food and Agriculture ISSN: 0738-9310 - abril 1985 - V: - N: 36, Pg: 1275-1284 |
Descriptors | Vi Flavonoides Compostos fenolics Raim Esters Analisi espectral |
Localització | C 2/8 |
Títol | White table wine quality and polyphenol composition as affected by must SO2 content and pomace contact time |
Autor | SINGLETON, V. L. ZAYA, J. TROUSDALE, E. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 1, Pg: 14-20 |
Descriptors | Vi blanc Qualitat Compostos polifenolics Most Oxidacio Oxigen Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Analisi Flavonoides Analisi sensorial Brisa |
Localització | C 1/55 |