Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Flavonoides

Resultat de la cerca

Registres trobats: 30


Títol Analisis de flavonoides en vino por cromatografia liquida de alta eficacia con deteccion por espectrometria de masas
Autor DE PASCUAL-TERESA, S.   JUSTENSEN, U.   RIVAS GONZALO, J.C.   SANTOS BUELGA, C.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-070-1 - Mayo 1998 - V: XX Jornadas- N: , Pg: 409-418
Descriptors Analisi Flavonoides Cromatografia liquida d'alta eficacia Espectrometria de massa
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Anthocyanins in Grapes and Grape Products
Autor MAZZA, G.  
Dades Font Critical Reviews in Food Science and Nutrition ISSN: 1040-8398 - 1995 - V: 35- N: 4, Pg: 341-371
Descriptors Antocianins Raim Productes del raim Color Flavonoides Antioxidant
Localització C 17/25

Títol Antioxidants del vi i salut
Autor SALVADO, J.   BLADE, C.   AROLA, LL.  
Dades Font Enologia Avui ISSN: 84-8424-037-1 - Novembre 2001 - V: - N: , Pg: 7-14
Descriptors Antioxidant Vi Salut Radicals lliures Flavonoides
Localització 663.2 Eno

Títol Aprovechamiento de subproductos de las industrias agroalimentarias: compuestos fenolicos
Autor GIL-CONEJERO, M.A.   VIUDA-MARTOS, M.   FERNANDEZ-LOPEZ, J.   SAYAS-BARBERA, M.E.   PEREZ-ALVAREZ, J.A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2006 - V: XXV- N: 217, Pg: 74-76
Descriptors Subproductes Industria agroalimentaria Aliments Compostos fenolics Polifenols Flavonoides

Títol Changes in the anthocyanins, flavonoids and hydroxycinnamic acid esters during fermentation and aging of merlot and cabernet sauvignon
Autor NAGEL, C.W.   WULF, L.W.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture - 1979 - V: 30- N: 2, Pg: 111-116
Descriptors Antocianins Flavonoides Acid hidroxicinamic Cabernet sauvignon Merlot Fermentacio Envelliment
Localització C 18/131

Títol Composition du raisin et du vin en flavanoides: impact du cepage, du terroir et des itineraires de vinification
Autor DRINKINE, J.   BARNAVON, L.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Juin/Juillet 2011 - V: - N: 247, Pg: 9-11 (cahier technique)
Descriptors Composicio del raim Composicio del vi Flavonoides Tanins Antocianins Vinificacio

Títol Efectos fisiologicos del cava
Autor LAMUELA-RAVENTOS, R. M.  
Dades Font II Foro internacional "El vino ante el siglo XXI" - Gener 2002 - V: - N: , Pg: 2pp.
Descriptors Efecte fisiologic Cava Compostos fenolics Flavonoides Salut
Localització 178.1 For

Títol Fenoles en uvas y vinos. Compuestos flavonoides y no flavonoides
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4481-4487
Descriptors Caracteritzacio fenotipica Components del vi Comportament fenolic Vi Elaboraciode vi Raim Produccio de raim Flavonoides Caracteristiques fenoliques Polifenols

Títol Flavonoid biosynthesis: "new" functions for an "old"pathway
Autor SHIRLEY, B.W.  
Dades Font Trends in Plant Science ISSN: 1360-1385 - November 1996 - V: 1- N: 11, Pg: 377-382
Descriptors Flavonoides Metabolisme Enginyeria metabolica Interaccio Plantes Microbi
Localització C 16/19

Títol Flavonoides en alimentos vegetales: estructura y actividad antioxidante
Autor RIVAS GONZALO, J.C.   GARCIA ALONSO, M.  
Dades Font ANS. Alimentacion, Nutricion y Salud ISSN: 1136-4815 - Abril-Junio 2002 - V: 9- N: 2, Pg: 31-38
Descriptors Activitat antioxidant Flavonoides Vegetals Fitoquimics

Títol Flavonoids and isoflavonoids- a gold mine for metabolic engineering
Autor DIXON, R.A.   STEELE, C.L.  
Dades Font Trends in Plant Science ISSN: 1360-1385 - October 1999 - V: 4- N: 10, Pg: 394-400
Descriptors Flavonoides Isoflavonoides Enginyeria metabolica Plantes
Localització C 16/17

Títol Fractionnement des composes phenoliques presents dans les vins.
Autor PERI, C.   POMPEI, C.  
Dades Font FV - setembre 1980 - V: - N: 726, Pg: 2 p.
Descriptors Fenols Flavonoides Compostos fenolics Tanins Vi Analisi Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Composicio
Localització FV 726

Títol Identification and changes of flavonoids in merlot and cabernet sauvignon wines
Autor WULF, L.W.   NAGEL, C.W.  
Dades Font Journal of food science - 1980 - V: 45- N: , Pg: 479-484
Descriptors Identificacio Flavonoides Merlot Cabernet sauvignon Vi
Localització C 19/33

Títol Importancia nutricional de los compuestos fenolicos
Autor ZAFRILLA, P.   CAYUELA, J.M.   MARTINEZ-CACHA, A.   MORILLA, J.   MULERO, J.   LOPEZ-NICOLAS, J.M.  
Dades Font Tecnologia del vino ISSN: 1578-6153 - Enero-Febrero 2002 - V: II- N: 3, Pg: 87-91
Descriptors Compostos fenolics Nutricio Salut Vi Flavonoides

Títol Influence du stress hydrique sur l'accumulation des flavonoides
Autor VERRIES, C.   [et al.]  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Juin/Juillet 2011 - V: - N: 247, Pg: 4-8 (cahier technique)
Descriptors Estres hidric Flavonoides Antocianins Tanins

Títol Influencia de coadjuvants tecnologics (Drenopor) en la constitucio polifenolica del most a diferents pressions
Autor BUJAN, J.  
Dades Font ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - abril-juny 1987 - V: - N: 11, Pg: 5-8
Descriptors Coadjuvant Prefermentacio Most Qualitat Desfangament Polietile Drenopor Premsatge Polifenols Flavonoides Vi blanc Oxidacio Embruniment Defectes Malalties de la vinya

Títol Influencia de las pepitas y del raspon en el contenido de flavonoides de los vinos tintos
Autor REVILLA, E.   KOVAC, V.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1997 - V: - N: 48, Pg: 71-76
Descriptors Fermentacio Vi negre Rapa Raquis Granet Pinyol Llavor

Títol Kaempferol-3-O-fructosido y quercetina-3-O-fructosido: dos nuevos flavonoides presentes en Vitis Vinifera cv Albari?o
Autor MASA, A.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-078-7 - Mayo 2001 - V: XXIII Jornadas- N: , Pg: 399-406
Descriptors Kaempferol-3-O-fructosid Quercetina-3-O-fructosid Flavonoides Vitis vinifera Albari?o Albarinyo
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Los compuestos fenolicos. Incidencia sobre el metabolismo de las bacterias lacticas
Autor ROZES, N.  
Dades Font Maquinas, materiales y equipos tecnologicos en la extraccion de polifenoles de la uva en vinificacion - 2001 - V: XVI Cursos Rioja'01- N: , Pg: 197-209
Descriptors Compostos fenolics Bacteris lactics Metabolisme Efectes Flavonoides Tanins Acid fenolic Antocians
Localització 663.255 Cur

Títol Metodes de determinacio de polifenols en vins i caves
Autor CONDAL, M.   TORRE, M. C. de la   GOMEZ, J. M.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - abril-juny 1987 - V: - N: 11, Pg: 13-17
Descriptors Vi Cava Polifenols Color Gust Aroma Astringencia Envelliment Oxidacio Analisi Polifenols totals Fenols Flavonoides Tanins Ortodihidroxifenols Flavans Leucoantocians

Títol Miel y sus propiedades funcionales, La
Autor VIUDA MARTOS, M.   RUIZ NAVAJAS, Y.   FERNANDEZ LOPEZ, J.   [et al.]  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2008 - V: - N: 233, Pg: 36-39
Descriptors Additius Fitoquimics Propolis Aliments funcionals Mel Salut Compostos fenolics Capacitat anitoxidant Radicals lliures Oxidacio Flavonoides Antivirosi Malalties

Títol Modificadores del color de los vinos tintos
Autor GOMEZ, M. C.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - desembre 1997 - V: - N: 10, Pg: 75-80
Descriptors Modificadors de color La Mancha DO La Manxa DO Vi negre Vinificacio Maceracio Embotament Entinament Flavonoides Anhidrid sulfuros Families fenoliques Glucosid Crian?a Envelliment Roure Botes Addicio Vi novell

Títol Overcoming problems of phenolics and quinones in the isolation of plant enzymes and organelles
Autor LOOMIS, W.D.  
Dades Font Methods in enzymology ISSN: 0076-6879 VOL 31 - 1994 - V: - N: , Pg: 528-545
Descriptors Fenols Fenologia Flavonoides Plantes Enzims Compostos fenolics Cel.lula Citologia Microbiologia
Localització C 5/70

Títol Papel protector de los flavonoides de la cerveza frente a las alteraciones hepaticas inducidas por estres oxidativo: estudio de los mecanismos moleculares implicados
Autor GONZALEZ, J. et al.  
Dades Font Cerveza y salud: biblioteca de publicaciones 1998-2004 - 2004 - V: CD-ROM- N: , Pg:
Descriptors Flavonoides Cervesa Estres oxidatiu Mecanismes moleculars
Localització 663.4 CER (Cd-rom: demaneu-lo al taulell de prestec)

Títol Polyphenols: Chemistry, Dietary Sources, Metabolism, and Nutritional significance.
Autor BRAVO, L.  
Dades Font Nutrition Reviews ISSN: 0029-6643 - November 1998 - V: 56- N: 11, Pg: 317-333
Descriptors Polifenols Quimica polifenolica Metabolisme Nutricio Fenols Flavonoides Tanins
Localització C 12/46

Títol Projet Flavo. L'enrichissement des vins en tanins evalue
Autor GALTIER, A.  
Dades Font Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Janvier 2008 - V: 32- N: 336, Pg: 44
Descriptors Produccio de vi Elaboracio de vi Tanins Enriquiment Tanins enol?gics Flavonoides Addicio de cofactors

Títol Propiedades higienicas y sanitarias de los flavonoides I : aspectos generales (1? parte)
Autor ALONSO, E.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - desembre 1992 - V: - N: 23 (Nutri-Fitos'92), Pg: 76-81
Descriptors Flavonoides Higiene Polifenols

Títol Protective effects of fruits and vegetables in the diet
Autor WILLIAMSON, G.  
Dades Font Nutrition & Food Science ISSN: 0034-6659 - febrer 1996 - V: - N: 1, Pg: 6-10
Descriptors Salut Prevencio Vegetals Dieta Fruita Flavonoides Cinc-al-dia Fibra Epidemiologia
Localització C 10/106

Títol Spectral evaluation of total phenolic components in Vitis vinifera : grapes and wines
Autor CHRIS, T.   ZIEMELIS, G.  
Dades Font Science of Food and Agriculture ISSN: 0738-9310 - abril 1985 - V: - N: 36, Pg: 1275-1284
Descriptors Vi Flavonoides Compostos fenolics Raim Esters Analisi espectral
Localització C 2/8

Títol White table wine quality and polyphenol composition as affected by must SO2 content and pomace contact time
Autor SINGLETON, V. L.   ZAYA, J.   TROUSDALE, E.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 1, Pg: 14-20
Descriptors Vi blanc Qualitat Compostos polifenolics Most Oxidacio Oxigen Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Analisi Flavonoides Analisi sensorial Brisa
Localització C 1/55