Registres trobats: 10
Títol | Caracterizacion de mostos y vinos (I). Lineas de actuacion para enologos |
Autor | GUILLEM, J.V. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4446-4453 |
Descriptors | Caracteristiques varietals del most Caracteristiques del vi Caracteristiques Most Vi Caracteristiques sensorials Components del vi Composicio fisicoquimica |
Títol | Caracterizacion de mostos y vinos (II). Lineas de actuacion para enologos |
Autor | GUILLEM, J.V. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4454-4465 |
Descriptors | Caracteristiques varietals del most Caracteristiques del vi Caracteristiques Most Vi Caracteristiques sensorials Components del vi Composicio fisicoquimica Qualitat Qualificacio |
Títol | Dans quelle mesure la FML modifie-t-elle l'expression fruitee des visn rouges |
Autor | ANTALICK, G. PERELLO, M.C. REVEL, G. DE |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologique ISSN: 0760-9868 - Avril 2013 - V: - N: 147, Pg: 21-23 |
Descriptors | Vi negre FML Composicio del vi Components del vi Sofre |
Títol | Effet des techniques de vieillissement accelere dans la composition phenolique des vins rouges |
Autor | DEL ALAMO SANZA, M. |
Dades Font | Revue des Oenologues et des Techniques Vitivinicoles et Oenologiques - Janvier 2007 - V: 34- N: 122, Pg: 21-26 |
Descriptors | Vi negre Envelliment de l vi Components del vi Fenols Acceleracio de l'oxidacio quimica Vi de Franca |
Títol | Einfluss von Umwelt- und Substrateffekten auf die Bildung von wertbestimmenden Weinnhaltstoffen |
Autor | HUNT, T. CUPERUS, S. PFLIEHINGER, M. SPONHOLZ, W.R. BERNATH, K. PATZWAHL, w. GROSSMANN, M. AMADO, R. GALLI, J. FRIEDMANN, A. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 313-328 |
Descriptors | Medi ambient Sol Components del vi Qualitat Vi |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | El resveratrol, importante componente en vinos (I) |
Autor | GUARDIOLA, V. SALAZAR, D.M. ANDRES, A. CARBONELL, V. MELIS, R. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Enero 2002 - V: LVII- N: 2891, Pg: 6-9 |
Descriptors | Resveratrol Components del vi Fermentacio Estructura quimica Efectes |
Títol | Fenoles en uvas y vinos. Compuestos flavonoides y no flavonoides |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4481-4487 |
Descriptors | Caracteritzacio fenotipica Components del vi Comportament fenolic Vi Elaboraciode vi Raim Produccio de raim Flavonoides Caracteristiques fenoliques Polifenols |
Títol | Ideas actuales sobre la composicion del vino. Situacion que apoya la hipotesis "vino y salud" |
Autor | TORRE, M. C. de la |
Dades Font | Distribucion y consumo ISSN: 1132-0176 - febrer 1997 - V: - N: 32, Pg: 67-73 |
Descriptors | Vi Salut Composicio Components del vi |
Títol | Les facteurs determinant l'incidence des copeaux de chene sur les caracteristiques sensorielles des vins |
Autor | CAMPBELL, J.E. et al. |
Dades Font | Revue des Oenologues et de techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2007 - V: 34- N: 123, Pg: 11-15 |
Descriptors | Caracteristiques sensorials Vi de Fran?a Caracteritzacio del vi Components volatils Components del vi Maceracio Fusta de roure |
Títol | Sensory analysis of traditionally produced red wine from the tacoronote-acentejo area of the Canary Islands |
Autor | GONZALEZ HERANDEZ, G. HARDISSON DE LA TORRE, A. ARIAS LEON, J.J. |
Dades Font | Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 - 2002 - V: XIV- N: 1, Pg: 35-44 |
Descriptors | Analisi sensorial Vi negre Tacoronte Acentejo Illes Canaries Components del vi Analisi |