Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Components del vi

Resultat de la cerca

Registres trobats: 10


Títol Caracterizacion de mostos y vinos (I). Lineas de actuacion para enologos
Autor GUILLEM, J.V.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4446-4453
Descriptors Caracteristiques varietals del most Caracteristiques del vi Caracteristiques Most Vi Caracteristiques sensorials Components del vi Composicio fisicoquimica

Títol Caracterizacion de mostos y vinos (II). Lineas de actuacion para enologos
Autor GUILLEM, J.V.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4454-4465
Descriptors Caracteristiques varietals del most Caracteristiques del vi Caracteristiques Most Vi Caracteristiques sensorials Components del vi Composicio fisicoquimica Qualitat Qualificacio

Títol Dans quelle mesure la FML modifie-t-elle l'expression fruitee des visn rouges
Autor ANTALICK, G.   PERELLO, M.C.   REVEL, G. DE  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologique ISSN: 0760-9868 - Avril 2013 - V: - N: 147, Pg: 21-23
Descriptors Vi negre FML Composicio del vi Components del vi Sofre

Títol Effet des techniques de vieillissement accelere dans la composition phenolique des vins rouges
Autor DEL ALAMO SANZA, M.  
Dades Font Revue des Oenologues et des Techniques Vitivinicoles et Oenologiques - Janvier 2007 - V: 34- N: 122, Pg: 21-26
Descriptors Vi negre Envelliment de l vi Components del vi Fenols Acceleracio de l'oxidacio quimica Vi de Franca

Títol Einfluss von Umwelt- und Substrateffekten auf die Bildung von wertbestimmenden Weinnhaltstoffen
Autor HUNT, T.   CUPERUS, S.   PFLIEHINGER, M.   SPONHOLZ, W.R.   BERNATH, K.   PATZWAHL, w. GROSSMANN, M.   AMADO, R.   GALLI, J.   FRIEDMANN, A.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 313-328
Descriptors Medi ambient Sol Components del vi Qualitat Vi
Localització 663.2 SYM

Títol El resveratrol, importante componente en vinos (I)
Autor GUARDIOLA, V.   SALAZAR, D.M.   ANDRES, A.   CARBONELL, V.   MELIS, R.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Enero 2002 - V: LVII- N: 2891, Pg: 6-9
Descriptors Resveratrol Components del vi Fermentacio Estructura quimica Efectes

Títol Fenoles en uvas y vinos. Compuestos flavonoides y no flavonoides
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4481-4487
Descriptors Caracteritzacio fenotipica Components del vi Comportament fenolic Vi Elaboraciode vi Raim Produccio de raim Flavonoides Caracteristiques fenoliques Polifenols

Títol Ideas actuales sobre la composicion del vino. Situacion que apoya la hipotesis "vino y salud"
Autor TORRE, M. C. de la  
Dades Font Distribucion y consumo ISSN: 1132-0176 - febrer 1997 - V: - N: 32, Pg: 67-73
Descriptors Vi Salut Composicio Components del vi

Títol Les facteurs determinant l'incidence des copeaux de chene sur les caracteristiques sensorielles des vins
Autor CAMPBELL, J.E. et al.  
Dades Font Revue des Oenologues et de techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2007 - V: 34- N: 123, Pg: 11-15
Descriptors Caracteristiques sensorials Vi de Fran?a Caracteritzacio del vi Components volatils Components del vi Maceracio Fusta de roure

Títol Sensory analysis of traditionally produced red wine from the tacoronote-acentejo area of the Canary Islands
Autor GONZALEZ HERANDEZ, G.   HARDISSON DE LA TORRE, A.   ARIAS LEON, J.J.  
Dades Font Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 - 2002 - V: XIV- N: 1, Pg: 35-44
Descriptors Analisi sensorial Vi negre Tacoronte Acentejo Illes Canaries Components del vi Analisi