Registres trobats: 4
Títol | Dans quelle mesure la FML modifie-t-elle l'expression fruitee des visn rouges |
Autor | ANTALICK, G. PERELLO, M.C. REVEL, G. DE |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologique ISSN: 0760-9868 - Avril 2013 - V: - N: 147, Pg: 21-23 |
Descriptors | Vi negre FML Composicio del vi Components del vi Sofre |
Títol | Dosage du diacetyle et de la pentanedione-2,3 dans les eaux-de-vie et dans les vins |
Autor | BERTRAND, M. A. REVEL, G. de |
Dades Font | FV - juliol 1991 - V: - N: 902, Pg: 3 p. |
Descriptors | Determinacio Analisi Vi Begudes alcoholiques Dosificacio Dosatge Diacetil Pentanedione-2,3 |
Localització | FV 902 |
Títol | Impact de la co-inoculation levures/bacteries sur l'arome des vins rouges |
Autor | ANTALICK, G. PERELLO, m.c. REVEL, G. DE |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2012 - V: - N: 144, Pg: 9-10 |
Descriptors | Aroma del vi Caracteristiques organoleptiques Vi negre Inoculacio Bacteris Llevats Llevats vinics |
Títol | Synthese des substances acetoiniques par leuconostoc oenos. : reduction du diac?tyle |
Autor | REVEL, G. de LONVAND-FUNEL, A. BERTRAND, M. A. |
Dades Font | Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 VOL 23 - 1989 - V: - N: 1, Pg: 39-45 |
Descriptors | Acid carboxilic Leuconostoc oenos Bacteris acetics Bacteris lactics Vinificacio Acetil Esters acetils Diacetil Cromatografia de gasos |
Localització | C 2/13 |