Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Bacteris acetics

Resultat de la cerca

Registres trobats: 24


Títol Analisis de bacterias aceticas
Autor GONZALEZ, A. et al.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Julio 2006 - V: LXI- N: 3125, Pg: 2102-2105
Descriptors Bacteris acetics Analisi a nivell de capa Picat acetic

Títol Analisis de la poblacion de bacterias aceticas en mostos y vinos mediante la tecnica de fish
Autor BLASCO, L.   FERRER, S.   PARDO, I.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 279-281
Descriptors Analisi Bacteris acetics Most Vi Tecnica de fish
Localització 663.2 JOR

Títol Bacterias aceticas durante la fermentacion vinica. Interacciones con otros microorganismos
Autor MAS, A.   GONZALEZ, A.   HIERRO, N.   POBLET, M.   ROZES, N.   GUILLAMON, J.M.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Mayo-Junio 2003 - V: III- N: 11, Pg: 27-30
Descriptors Bacteris acetics Fermentacio Microorganismes Interaccio Llevats Vi Fermentacio malolactica

Títol Biotecnologia de las bacterias aceticas: aplicacion a estudios poblacionales en enologia
Autor GUILLAMON, J.M.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - 17 Junio 2000 - V: - N: 2810, Pg: 2119-2124
Descriptors Bacteris acetics Enologia Biotecnologia Raim Vi Most Patrons Especies

Títol Biotecnologia de las bacterias aceticas: aplicacion a estudios poblacionales en enologia
Autor GUILLAMON, J.M.  
Dades Font Enologia avui ISSN: 84-8424-037-1 - Abril 2000 - V: - N: , Pg: 43-50
Descriptors Biotecnologia Llevats vinics Enologia Bacteris acetics Estudi poblacional
Localització 663.2 ENO

Títol Ces micro-organismes qui abiment le vin
Autor FLAMAND, D.  
Dades Font VITI ISSN: 0757-4673 - juliol-agost 1996 - V: - N: 211, Pg: 37-39
Descriptors Microorganismes Vi Bacteris acidolactics Bacteris acetics

Títol Control y deteccion rapida de bacterias aceticas: aplicaciones en enologia
Autor GUILLAMON, J.M.  
Dades Font Los suelos y su trabajo en relacion con la calidad de los vinos - Mayo 2000 - V: XV Cursos Rioja- N: , Pg: 29-38
Descriptors Bacteris acetics Deteccio Enologia Control
Localització 631.4:634.8 CUR

Títol Dinamica plobacional de las bacterias aceticas en fermentaciones de vino tinto
Autor GONZALEZ, A.   HIERRO, N.   CHIVA, R.   POBLET, M.   ROZES, N.   MAS, A.   GUILLAMON, J.M.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 204-206
Descriptors Dinamica poblacional Bacteris acetics Fermentacio Vi negre
Localització 663.2 JOR

Títol Els bacteris acetics en enologia
Autor POBLET, M.  
Dades Font Enologia avui ISSN: 84-89866-77-5 - Novembre 1998 - V: - N: , Pg: 25-34
Descriptors Bacteris acetics Enologia Microflora Fermentacio del most
Localització 663.2 ENO

Títol Estudio comparivo del consumo de aminoacidos y amonio en acetificaciones con cultivo superficial y amonio en acetificaciones con cultivo superficial y sumergido
Autor CALLEJON, R.M.   TESFAYE, W.   TORIJA, M.J.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 207-208
Descriptors Vinagre de vi Vi Bacteris acetics Aminoacid AQC
Localització 663.2 (063) Con

Títol Estudio del efecto de practicas enologicas en la evolucion de distintas poblaciones microbianas empleando tecnicas independientes de cultivo
Autor ANDORRA, I.   LANDI, S.   ESTEVE ZARZOSO, B.   MAS, A.   GUILLAMON, J.M.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 55-57
Descriptors Microbiologia Biotecnologia Cultiu Bacteris acetics Bacteris lactics Llevats Vi de qualitat PCR Electroforesi
Localització 663.2 (063) Con

Títol Gluconacetobacter entanii sp.nov., isolated from submerged high-acid industrial vinegar fermentations
Autor SCHULLER, G.   HERTEL, cH.   HAMMES, P.W.  
Dades Font International Journal of Systematic and Evolutionary Microbiology ISSN: 1466-5026 - 2000 - V: - N: 50, Pg: 2013-2020
Descriptors Gluconacetobacter entanii sp.nov. Bacteris acetics Fermentacio Vinagre
Localització C 16/109

Títol Identificacion de los microorganismos presentes en el vino mediante hibridacion en el "ENOCHIP"
Autor MA?ES LAZARO, R.   FERRER, S.   PARDO, I.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 146-148
Descriptors Bacteris acetics Vinificacio Vi Llevats
Localització 663.2 (063) Con

Títol Importancia de las bacterias aceticas en el vino
Autor QUINTERO, Y. et al.  
Dades Font EnoRigen - Mayo - Junio 2004 - V: - N: 1, Pg: 6-12
Descriptors Bacteris acetics Vi Taxonomia Alteracions del vi

Títol Interacciones entre microorganismos durante la fermentacion vinica
Autor GUILLAMON, J.M.  
Dades Font Aire, agua y suelo en la produccion de uva para vino de calidad - 2003 - V: Curso Rioja 18ns 2003, Haro, Rioja- N: , Pg: 9-22
Descriptors Microorganismes Fermentacio vinica Llevats Fermentacio alcoholica Bacteris acetics
Localització 634.814.2 CUR

Títol Investigaciones cientificas sobre el vinagre de vino
Autor LLAGUNO MARCHERA  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - setembre-octubre 1992 - V: - N: 9-10, Pg: 38-44
Descriptors Vinagre Bacteris acetics Elaboracio Analisi sensorial

Títol La Tecnologia de la fermentacion acetica y su desarrollo en Espanya
Autor NIETO RODRIGUEZ-BROCHERO, J  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - setembre-octubre 1992 - V: - N: 9-10, Pg: 33-36
Descriptors Vinagre Elaboracio Fermentacio acetica Bacteris acetics

Títol Le suivi microbiologique du vin. Partie 1: de la parcelle au conditionement: un outil pour une oenologie raisonnee
Autor RENOUF, V. et al.  
Dades Font Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Janvier 2006 - V: 33- N: 118, Pg: 27-31
Descriptors Microbiologia Vi Enologia Bacteris lactics Bacteris acetics Maceracio Filtracio Brettanomyces bruxellensis

Títol Les alterations des vins par les bacteries acetiques et les bacteries lactiques
Autor LAFON-LAFOURCADE, S.   RIBEREAU-GAYON, P.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597x - 1984 - V: 18- N: 1, Pg: 67-82
Descriptors Alteracions del vi Bacteris acetics Bacteris lactics Vi Microflora acetica
Localització C 15/58

Títol Metabolisme des bacteries acetiques dans le mout de raisin. Consequences a l'egard de la fermentation alcoolique et malolactique
Autor JOYEUX, A.   LAFON-LAFOURCADE, S.   RIBEREAU-GAYON, P.  
Dades Font Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1984 - V: - N: 4, Pg: 247-255
Descriptors Bacteris acetics Metabolisme Most Fermentacio alcoholica Fermentacio malolactica
Localització C 16/22

Títol Role des microorganismes dans la formation de substances combinant le SO2
Autor LAFON-LAFOURCADE, S  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V ISSN: 0029-7127 VOL 652-653 - 1985 - V: - N: , Pg: 590-604
Descriptors Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Vi Conservacio Microorganismes Llevats Fermentacio alcoholica Most Bacteris lactics Botrytis cinerea Podridura grisa Botritis Fongs Bacteris acetics Microflora
Localització C 4/91

Títol Synthese des substances acetoiniques par leuconostoc oenos. : reduction du diac?tyle
Autor REVEL, G. de   LONVAND-FUNEL, A.   BERTRAND, M. A.  
Dades Font Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 VOL 23 - 1989 - V: - N: 1, Pg: 39-45
Descriptors Acid carboxilic Leuconostoc oenos Bacteris acetics Bacteris lactics Vinificacio Acetil Esters acetils Diacetil Cromatografia de gasos
Localització C 2/13

Títol The occurrence, control and esoteric effect of acetic acid bacteria in winemaking
Autor DU TOIT, W.J.   PRETORIUS, I.S.  
Dades Font Annals of Microbiology - 2002 - V: - N: 52, Pg: 155-179
Descriptors Bacteris acetics Acid acetic Vi Efectes
Localització C 17/3

Títol Uso de las manoproteinas como inhibidores de bacteria del vino
Autor DIEZ, L.  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Abril 2012 - V: - N: 3372, Pg: 390-395
Descriptors Mannoproteines Bacteris acetics Vi Inhibidor