Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
JOYEUX, A.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 12


Títol Dosage de l'acetaldehyde dans les vins par methode enzymatique. Comparaison avec les methodes chimiques (1).
Autor JOYEUX, A.   LAFON-LAFOURCADE, S.  
Dades Font FV - setembre 1979 - V: - N: 700, Pg: 4 p.
Descriptors Metode enzimatic Vi blanc Acetaldehid Analisi quimica Colorimetria Vi negre Dosificacio Dosatge Determinacio
Localització FV 700

Títol Dosage de l'acide succinique dans les vins par methode enzymatique.
Autor JOYEUX, A.   LAFON-LAFOURCADE, S.  
Dades Font FV - setembre 1979 - V: - N: 699, Pg: 4 p.
Descriptors Acid succinic Vi Metode enzimatic Dosificacio Dosatge Determinacio
Localització FV 699

Títol Dosage du glucose et du fructose residuels dans les vins par methode enzymatique. Comparaison avec les methodes chimiques de determination des sucres residuels.
Autor LAFON-LAFOURCADE, S.   LAFITTE, M.   JOYEUX, A.  
Dades Font FV - mar? 1977 - V: - N: 634, Pg: 4 p.
Descriptors Glucosa Fructosa Residus Vi Metode enzimatic Metode quimic Sucre Vi Dosificacio Dosatge
Localització FV 634

Títol Dosage du glycerol dans les vins par methode enzymatique. Comparaison avec la methode chimique.
Autor JOYEUX, A.   LAFITTE, M.   LAFON-LAFOURCADE, S.  
Dades Font FV - setembre 1977 - V: - N: 643, Pg: 5 p.
Descriptors Glicerol Vi Metode enzimatic Analisi quimica Dosificacio Dosatge
Localització FV 643

Títol Effect of certain Grape-Parasitic Fungi on the activity of wine lactic acid bacteria (Leuconostoc Oenos)
Autor LONVAUD-FUNEL, A.   SAN ROMAO, V.   JOYEUX, A.   CHAUVET, S.  
Dades Font Science des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1987 - V: - N: 7, Pg: 267-274
Descriptors Fongs Parasits Leuconostoc oenos Fermentacio malolactica Vi Raim
Localització C 15/57

Títol Evolution of acetic acid bacteria during fermentation and storage of wine
Autor JOYEUX, A.   LAFON-LAFOURCADE, S.   RIBEREAU-GAYON, P.  
Dades Font Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 48 - juliol 1984 - V: - N: 1, Pg: 153-156
Descriptors Emmagatzematge Vi Acid acetic Bacteris Acetobacter Fermentacio alcoholica Vinificacio Conservacio Exposicio a l'aire
Localització C 9/134

Títol Inhibition of Malolactic Fermentation of Wines by Products of Yeast Metabolism
Autor LONVAUD-FUNEL, A.   JOYEUX, A.   DESENS, C.  
Dades Font Journal of Food Science and Agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 44 - 1988 - V: - N: , Pg: 183- 191
Descriptors Vi Fermentacio malolactica Bacteris acidolactics Acids grassos
Localització C 7/62

Títol Metabolisme des bacteries acetiques dans le mout de raisin. Consequences a l'egard de la fermentation alcoolique et malolactique
Autor JOYEUX, A.   LAFON-LAFOURCADE, S.   RIBEREAU-GAYON, P.  
Dades Font Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1984 - V: - N: 4, Pg: 247-255
Descriptors Bacteris acetics Metabolisme Most Fermentacio alcoholica Fermentacio malolactica
Localització C 16/22

Títol Observations sur les methodes de dosage des sucres reducteurs
Autor SUDRAUD, M. P.   JOYEUX, A.   CRUEGE, J.   LAFITTE, M.  
Dades Font FV - abril 1978 - V: - N: 665, Pg: 2 p.
Descriptors Sucre Reduccio Addicio Dosificacio Dosatge Vi Analisi quimica Glucosa Fructosa Metode enzimatic Determinacio
Localització FV 665

Títol Specific enumeration of lactic bacteria in fermenting grape must and wine by colony hybridization with non-isotopic DNA probes
Autor LONVAUD-FUNEL, A.   JOYEUX, A.   LEDOUX, O  
Dades Font Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 VOL 71 - 1991 - V: - N: , Pg: 501-508
Descriptors Leuconostoc oenos Bacteris acidolactics Vi Fermentacio Most
Localització C 7/94

Títol Stimulation de la fermentation malolactique par l'addition au vin d'enveloppes cellulaires de levure et differents adjuvants de nature polysaccharidique et azotee
Autor LONVAUD-FUNEL, A.   DESENS, C.   JOYEUX, A.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 VOL 19 - 1985 - V: - N: 4, Pg: 229-240
Descriptors Fermentacio malolactica Vi Llevats Adjuvant
Localització C 7/63

Títol Une alteration bacterienne des vins: la <>. A bacterial disease causing ropiness of wines
Autor LONVAUD-FUNEL, A.   JOYEUX, A.  
Dades Font Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 VOL 1 - 1988 - V: - N: 1, Pg: 33-49
Descriptors Alteracions Vi Bacteris lactics Polisacarids
Localització C 8/42