Registres trobats: 9
Títol | Application de l?isotachophorese au dosage des acides des vins |
Autor | CHAUVET, S. SUDRAUD, P. |
Dades Font | Analusis ISSN: 0365-4877 - 1983 - V: 11- N: 5, Pg: 243-250 |
Descriptors | Isotacoforesi Dosificacio Acid Vi |
Localització | C 20/88 |
Títol | Detection de la betaine et recherche de la chaptalisation |
Autor | CHAUVET, S. SUDRAUD, P. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin - 1977 - V: 11- N: 4, Pg: 339-344 |
Descriptors | Xaptalitzacio |
Localització | C 19/11 |
Títol | Dosage des acides des vins par isotachophorese. |
Autor | CHAUVET, S. CAZABEIL, J. M. SUDRAUD, M. P. |
Dades Font | FV - juny 1989 - V: - N: 837, Pg: 6 p. |
Descriptors | Acid Vi Dosificacio Dosatge Isotacoforesi Metode Metodologia |
Localització | FV 837 |
Títol | Dosage des sulfates dans les vins par isotachophorese. |
Autor | CAZABEIL, J.M. CHAUVET, S. |
Dades Font | FV - juny 1989 - V: - N: 838, Pg: 8 p. |
Descriptors | Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Sulfat Vi blanc sec Gravimetria Isotacoforesi |
Localització | FV 838 |
Títol | Effect of certain Grape-Parasitic Fungi on the activity of wine lactic acid bacteria (Leuconostoc Oenos) |
Autor | LONVAUD-FUNEL, A. SAN ROMAO, V. JOYEUX, A. CHAUVET, S. |
Dades Font | Science des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1987 - V: - N: 7, Pg: 267-274 |
Descriptors | Fongs Parasits Leuconostoc oenos Fermentacio malolactica Vi Raim |
Localització | C 15/57 |
Títol | L'acide gluconique des vins. |
Autor | LAFON-LAFOURCADE, S. CHAUVET, S. |
Dades Font | FV - setembre 1977 - V: - N: 647, Pg: 3 p. |
Descriptors | Vi Dosificacio Dosatge Determinacio Acid gluconic Metode enzimatic Fran?a |
Localització | FV 647 |
Títol | Premieres observations sur les equilibres oxydoreducteurs des mouts et des vins doux obtenus a partir de vendanges issues de "pourriture noble" |
Autor | VIVAS, N. CHAUVET, S. VIVAS DE GAULEJAC, N. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2010 - V: 37- N: 135, Pg: 20-22 |
Descriptors | Vi blanc Vi blanc ensucrat Oxidoreduccio Most Podridura noble Vi licoros |
Títol | Recherche de la Betaine dans les vins. |
Autor | CHAUVET, S. SUDRAUD, M. P. |
Dades Font | FV - maig 1975 - V: - N: 547, Pg: 2 p. |
Descriptors | Betaina Vi Cromatografia en capa fina Determinacio |
Localització | FV 547 |
Títol | Relation entre la composition chimique des vins blancs liquoreux et la qualite de la vendange utilisee: l'indice de surmaturation |
Autor | SUDRAUD, P. CHAUVET, S. |
Dades Font | Bulletin de l'OIV - 1984 - V: - N: 639, Pg: 394-401 |
Descriptors | Vi blanc Composicio quimica Maduracio |
Localització | C 1/102 |