Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Acid gluconic

Resultat de la cerca

Registres trobats: 10


Títol Consumo de acido gluconico en mosto y produccion de volatiles mayoritarios por una raza de Shizosaccharomyces pombe
Autor PEINADO, R.A. et al  
Dades Font XXV Jornadas de viticultura y enologia de Tierra de Barros ISSN: 84-7930-084-1 - Mayo 2003 - V: XXV- N: , Pg: 221-230
Descriptors Acid gluconic Aroma Schizosaccharomyces pombe Most Fermentacio
Localització 634.8(462.221.2) JOR

Títol Contenido de sorbitol en los vinos argentinos. Influencia de diferentes factores. Relacion sorbitol-acido gluconico
Autor BARBEITO, M. E.   GARGANTINI, R.  
Dades Font Vinifera ISSN: 0328-7157 - 1996 - V: - N: 2, Pg: 73-85
Descriptors Sorbitol Vi Acid gluconic

Títol Evolution des problemes relatifs a l'appreciation des vins avec leur teneur en acide gluconique
Autor
Dades Font FV - abril 1990 - V: - N: 858, Pg: 4 p.
Descriptors Vi Analisi Composicio Acid gluconic Glicerol
Localització FV 858

Títol Fed-batch and repeated batches for the production of gluconic acid by Aspergillus niger on concentrated rectified grape must.
Autor BUZZINI, P.   GOBBETTI, M.   ROSSI, J.  
Dades Font Agro-food Industry Hi-Tech - setembre-octubre 1993 - V: - N: 5, Pg: 25-28
Descriptors Acid gluconic Most concentrat rectificat Aspergil.lus Aspergillus niger Glucosa Analisi Fermentacio Produccio
Localització C 5/52

Títol Gluconic acid in California wines
Autor McCLOSKEY, L. P.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 25 - 1974 - V: - N: 4, Pg: 198-201
Descriptors Vi blanc Vi de taula California Acid gluconic Control de qualitat Defectes Analisi Metode enzimatic Sauternes Composicio Raim Botrytis cinerea Botritis Fongs Podridura grisa Malalties de la vinya
Localització C 4/72

Títol Glucons§ureverg§rung durch Milchs§urebakterien des weines. Fermentation of gluconic acid by lactic acid bacteria isolated from wine
Autor RADLER, F.   SCH?NIG, I.  
Dades Font Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 - 1978 - V: - N: 167, Pg: 165-170
Descriptors Fermentacio Vi Acid lactic Acid gluconic Bacteris lactics Llevats
Localització C 4/61

Títol L'acide gluconique des vins.
Autor LAFON-LAFOURCADE, S.   CHAUVET, S.  
Dades Font FV - setembre 1977 - V: - N: 647, Pg: 3 p.
Descriptors Vi Dosificacio Dosatge Determinacio Acid gluconic Metode enzimatic Fran?a
Localització FV 647

Títol Optimizacion de las condiciones de eliminacion de acido gluconico en mostos
Autor PEINADO, R.A.   MAESTRE, O.   MORENO, J.J.   [et al.]  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 367-368
Descriptors Most Acid gluconic Llevats Schizosaccharomyces pombe
Localització 663.2 (063) Con

Títol Uber den Gehalt an D-Glucons§ure in Weinen verschiedener Qualit§tskategorien.
Autor POSTEL, W.   DRAWERT, F.   MACCAGNAN, G.  
Dades Font Chemie Mikrobiologie Zechnologie der Lebensmittel. - 1972 - V: - N: 1, Pg: 151-155
Descriptors Vi Composicio Analisi Acid gluconic Control de qualitat Botrytis cinerea Botritis Podridura grisa Fongs Defectes Millora qualitativa
Localització C 5/22

Títol Uber den Zusammenhang zwischen Botrytisbefall von Trauben und den Glycerin-sowie Glucons§uregehalt von Wein
Autor HOLBACH, B.   WOLLER, R.  
Dades Font Die Wein Wissenschaft ISSN: 0375-8818 VOL 31 - 1976 - V: - N: 3, Pg: 202-214
Descriptors Botrytis cinerea Fongs Podridura grisa Malalties de la vinya Glicerol Vi Composicio Analisi Acid gluconic Alcohol Botritis
Localització C 5/40