Registres trobats: 10
Títol | Consumo de acido gluconico en mosto y produccion de volatiles mayoritarios por una raza de Shizosaccharomyces pombe |
Autor | PEINADO, R.A. et al |
Dades Font | XXV Jornadas de viticultura y enologia de Tierra de Barros ISSN: 84-7930-084-1 - Mayo 2003 - V: XXV- N: , Pg: 221-230 |
Descriptors | Acid gluconic Aroma Schizosaccharomyces pombe Most Fermentacio |
Localització | 634.8(462.221.2) JOR |
Títol | Contenido de sorbitol en los vinos argentinos. Influencia de diferentes factores. Relacion sorbitol-acido gluconico |
Autor | BARBEITO, M. E. GARGANTINI, R. |
Dades Font | Vinifera ISSN: 0328-7157 - 1996 - V: - N: 2, Pg: 73-85 |
Descriptors | Sorbitol Vi Acid gluconic |
Títol | Evolution des problemes relatifs a l'appreciation des vins avec leur teneur en acide gluconique |
Autor | |
Dades Font | FV - abril 1990 - V: - N: 858, Pg: 4 p. |
Descriptors | Vi Analisi Composicio Acid gluconic Glicerol |
Localització | FV 858 |
Títol | Fed-batch and repeated batches for the production of gluconic acid by Aspergillus niger on concentrated rectified grape must. |
Autor | BUZZINI, P. GOBBETTI, M. ROSSI, J. |
Dades Font | Agro-food Industry Hi-Tech - setembre-octubre 1993 - V: - N: 5, Pg: 25-28 |
Descriptors | Acid gluconic Most concentrat rectificat Aspergil.lus Aspergillus niger Glucosa Analisi Fermentacio Produccio |
Localització | C 5/52 |
Títol | Gluconic acid in California wines |
Autor | McCLOSKEY, L. P. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 25 - 1974 - V: - N: 4, Pg: 198-201 |
Descriptors | Vi blanc Vi de taula California Acid gluconic Control de qualitat Defectes Analisi Metode enzimatic Sauternes Composicio Raim Botrytis cinerea Botritis Fongs Podridura grisa Malalties de la vinya |
Localització | C 4/72 |
Títol | Glucons§ureverg§rung durch Milchs§urebakterien des weines. Fermentation of gluconic acid by lactic acid bacteria isolated from wine |
Autor | RADLER, F. SCH?NIG, I. |
Dades Font | Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 - 1978 - V: - N: 167, Pg: 165-170 |
Descriptors | Fermentacio Vi Acid lactic Acid gluconic Bacteris lactics Llevats |
Localització | C 4/61 |
Títol | L'acide gluconique des vins. |
Autor | LAFON-LAFOURCADE, S. CHAUVET, S. |
Dades Font | FV - setembre 1977 - V: - N: 647, Pg: 3 p. |
Descriptors | Vi Dosificacio Dosatge Determinacio Acid gluconic Metode enzimatic Fran?a |
Localització | FV 647 |
Títol | Optimizacion de las condiciones de eliminacion de acido gluconico en mostos |
Autor | PEINADO, R.A. MAESTRE, O. MORENO, J.J. [et al.] |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 367-368 |
Descriptors | Most Acid gluconic Llevats Schizosaccharomyces pombe |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Uber den Gehalt an D-Glucons§ure in Weinen verschiedener Qualit§tskategorien. |
Autor | POSTEL, W. DRAWERT, F. MACCAGNAN, G. |
Dades Font | Chemie Mikrobiologie Zechnologie der Lebensmittel. - 1972 - V: - N: 1, Pg: 151-155 |
Descriptors | Vi Composicio Analisi Acid gluconic Control de qualitat Botrytis cinerea Botritis Podridura grisa Fongs Defectes Millora qualitativa |
Localització | C 5/22 |
Títol | Uber den Zusammenhang zwischen Botrytisbefall von Trauben und den Glycerin-sowie Glucons§uregehalt von Wein |
Autor | HOLBACH, B. WOLLER, R. |
Dades Font | Die Wein Wissenschaft ISSN: 0375-8818 VOL 31 - 1976 - V: - N: 3, Pg: 202-214 |
Descriptors | Botrytis cinerea Fongs Podridura grisa Malalties de la vinya Glicerol Vi Composicio Analisi Acid gluconic Alcohol Botritis |
Localització | C 5/40 |