Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Agro-food Industry Hi-Tech

Resultat de la cerca

Registres trobats: 6


Títol Breeding of yeast and malting barley. The past, the present and the future.
Autor KIELLAND-BRANDT, M. C.   BACH-HOLM, P.  
Dades Font Agro-food Industry Hi-Tech - setembre-octubre 1993 - V: - N: 5, Pg: 23-24
Descriptors Cervesa Produccio Elaboracio Civada Malt Malta Llevats Fermentacio Reproduccio Control de qualitat Millora qualitativa Composicio Analisi
Localització C 5/53

Títol Changes in antividic nuarimol concentration in the presence of three wine yeast
Autor MARCHETTI, M.  
Dades Font Agro-food Industry Hi-Tech ISSN: 0396-7891 VOL 3 - gener-febrer 1992 - V: - N: 1, Pg: 29-31
Descriptors Vi Llevats Pesticides Residus
Localització C 2/18

Títol Fed-batch and repeated batches for the production of gluconic acid by Aspergillus niger on concentrated rectified grape must.
Autor BUZZINI, P.   GOBBETTI, M.   ROSSI, J.  
Dades Font Agro-food Industry Hi-Tech - setembre-octubre 1993 - V: - N: 5, Pg: 25-28
Descriptors Acid gluconic Most concentrat rectificat Aspergil.lus Aspergillus niger Glucosa Analisi Fermentacio Produccio
Localització C 5/52

Títol Rapid determination of lead in wine by ion chromatography coupled with UV photolysis
Autor BULDINI, P. L.   CAVALLI, S.   LAL SHARMA, J.  
Dades Font Agro-food Industry Hi-Tech ISSN: 0396-7891 VOL 3 - setembre-octubre 1992 - V: - N: 5, Pg: 25-27
Descriptors Vi Plom Ions Cromatografia Determinacio Analisi espectral Fotolisi
Localització C 2/78

Títol The Use of immobilitzet yeast in the champagne making process
Autor CHARPENTIER, M.   ORS, P.   HENNEGUIN, D.   DUTEURTRE, B.  
Dades Font Agro-food Industry Hi-Tech ISSN: 0396-7891 VOL 3 - juliol-agost 1992 - V: - N: 4, Pg: 14-15
Descriptors Llevats Cava Elaboracio Immobilitzacio
Localització C 2/74

Títol Yeast quality: evaluation of the measurement methods.
Autor ISERENTANT, D.  
Dades Font Agro-food Industry Hi-Tech - setembre-octubre 1993 - V: - N: 5, Pg: 13-28
Descriptors Llevats Millora qualitativa Control de qualitat Cervesa Produccio Elaboracio Fermentacio Metode enzimatic Analisi Glicogen Oxigen Acidificacio Acidesa
Localització C 5/51