Registres trobats: 2
Títol | Fed-batch and repeated batches for the production of gluconic acid by Aspergillus niger on concentrated rectified grape must. |
Autor | BUZZINI, P. GOBBETTI, M. ROSSI, J. |
Dades Font | Agro-food Industry Hi-Tech - setembre-octubre 1993 - V: - N: 5, Pg: 25-28 |
Descriptors | Acid gluconic Most concentrat rectificat Aspergil.lus Aspergillus niger Glucosa Analisi Fermentacio Produccio |
Localització | C 5/52 |
Títol | Microbiology and biochemistry of Pecorino Umbro cheese during ripening |
Autor | GOBBETTI, M. SMACCHI, E. ANGELIS, M. de ROSSI, J. CORSETTI, A. |
Dades Font | Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL IX - 1997 - V: - N: 2, Pg: 111-126 |
Descriptors | Formatge Maduracio Microbiologia Quimica Precorino umbro |