Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Most concentrat rectificat

Resultat de la cerca

Registres trobats: 10


Títol Fed-batch and repeated batches for the production of gluconic acid by Aspergillus niger on concentrated rectified grape must.
Autor BUZZINI, P.   GOBBETTI, M.   ROSSI, J.  
Dades Font Agro-food Industry Hi-Tech - setembre-octubre 1993 - V: - N: 5, Pg: 25-28
Descriptors Acid gluconic Most concentrat rectificat Aspergil.lus Aspergillus niger Glucosa Analisi Fermentacio Produccio
Localització C 5/52

Títol Legislacion de la CE. Reglamento (CE) NQ 1648/98 de la comision de 27 de julio de 1998 por el que se fijan para la campanya de 1998/99 los precios de compra y las ayudas asi como algunos otros elementos aplicables a las medidas de intervencion en el sector vitivinicola
Autor
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Septiembre 1998 - V: - N: 2178, Pg: 3270-3275
Descriptors Preu de compra Ajuts economics Sector vitivinicola 1998-1999 Reglament Destil.lacio Most concentrat Most concentrat rectificat

Títol MCR sucraisin. L'autre richesse du raisin
Autor
Dades Font - - V: - N: , Pg: 4 p.
Descriptors Sucraim Gardonnenque Most concentrat rectificat Enriquiment
Localització C 10/5

Títol Marche du "hors-vin": des debouches a ne pas negliger
Autor BILLIEMAZ, B.  
Dades Font Viti: De la vigne au vin ISSN: 0399-3558 - juny 1993 - V: - N: 177, Pg: 14-15
Descriptors Sucre Most Most concentrat rectificat Raim Unio Europea

Títol Nuove acquisizioni sperimentali e nuove soluzioni per la produzione del mosto concentrato rettificato
Autor POMPEI, C  
Dades Font Vino, Bevanda et Alimento - juny 1984 - V: - N: , Pg: 210-218
Descriptors Most concentrat rectificat
Localització 663.2 Sim

Títol Polialcooli e zuccheri minori nei mosti concentrati rettificati. Possibili parametri di genuinita?
Autor VERSINI, G.   DALLA SERRA, A.   MARGUERI, G  
Dades Font Vignevini ISSN: 0006-1530 - 1984 - V: - N: 3, Pg: 41-47
Descriptors Polialcohol Sucre Most concentrat rectificat
Localització C 18/4

Títol Rectified concentrated grape must : HPLC analysis of phenolic substances and hydroxymethylfurfural
Autor POMPEI, C.   ROSSI, M.   BAROZZI, E  
Dades Font Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 51 - 1986 - V: - N: 6, Pg: 1498-1500
Descriptors Most concentrat rectificat Analisi HPLC Cromatografia de liquids Compostos fenolics Hidroximetilfurfural
Localització C 2/75

Títol Traitement avant la fermetation du sucre de raisin (mout concentre rectifie ou MCR) destine a l'analyse de resonnance magnetique nucleaire
Autor DELL'ORO, V.   DELFINI, C.  
Dades Font FV - juny 1992 - V: - N: 916, Pg: 17 p.
Descriptors Sucre Raim Most concentrat rectificat Ressonancia magnetica nuclear Analisi Llevats Fermentacio Prefermentacio Vinificacio
Localització FV 916

Títol Utilitzacio del most concrentrat rectificat (MCR) en l'elaboracio del cava
Autor CAMPAMA, C.   VILAVELLA, M.   CANTOS, A.  
Dades Font ACE : Revista d' Enologia ISSN: 0212-842X - juliol-setembre 1990 - V: - N: 19, Pg: 25-32
Descriptors Most concentrat rectificat Cava Elaboracio Fermentacio Analisi sensorial Analisi

Títol Valorisation des vendages a taux eleves en acide tartrique. 2eme partie: Substituts des mouts concentres rectifies (MCR) obtenus par procedes classiques optimises de desacidification
Autor CROITORU, C.  
Dades Font Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre-Decembre 2005 - V: - N: 215, Pg: 48-53
Descriptors Verema Acid tartric Most concentrat rectificat Desacidificacio