Registres trobats: 10
Títol | Fed-batch and repeated batches for the production of gluconic acid by Aspergillus niger on concentrated rectified grape must. |
Autor | BUZZINI, P. GOBBETTI, M. ROSSI, J. |
Dades Font | Agro-food Industry Hi-Tech - setembre-octubre 1993 - V: - N: 5, Pg: 25-28 |
Descriptors | Acid gluconic Most concentrat rectificat Aspergil.lus Aspergillus niger Glucosa Analisi Fermentacio Produccio |
Localització | C 5/52 |
Títol | Legislacion de la CE. Reglamento (CE) NQ 1648/98 de la comision de 27 de julio de 1998 por el que se fijan para la campanya de 1998/99 los precios de compra y las ayudas asi como algunos otros elementos aplicables a las medidas de intervencion en el sector vitivinicola |
Autor | |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Septiembre 1998 - V: - N: 2178, Pg: 3270-3275 |
Descriptors | Preu de compra Ajuts economics Sector vitivinicola 1998-1999 Reglament Destil.lacio Most concentrat Most concentrat rectificat |
Títol | MCR sucraisin. L'autre richesse du raisin |
Autor | |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 4 p. |
Descriptors | Sucraim Gardonnenque Most concentrat rectificat Enriquiment |
Localització | C 10/5 |
Títol | Marche du "hors-vin": des debouches a ne pas negliger |
Autor | BILLIEMAZ, B. |
Dades Font | Viti: De la vigne au vin ISSN: 0399-3558 - juny 1993 - V: - N: 177, Pg: 14-15 |
Descriptors | Sucre Most Most concentrat rectificat Raim Unio Europea |
Títol | Nuove acquisizioni sperimentali e nuove soluzioni per la produzione del mosto concentrato rettificato |
Autor | POMPEI, C |
Dades Font | Vino, Bevanda et Alimento - juny 1984 - V: - N: , Pg: 210-218 |
Descriptors | Most concentrat rectificat |
Localització | 663.2 Sim |
Títol | Polialcooli e zuccheri minori nei mosti concentrati rettificati. Possibili parametri di genuinita? |
Autor | VERSINI, G. DALLA SERRA, A. MARGUERI, G |
Dades Font | Vignevini ISSN: 0006-1530 - 1984 - V: - N: 3, Pg: 41-47 |
Descriptors | Polialcohol Sucre Most concentrat rectificat |
Localització | C 18/4 |
Títol | Rectified concentrated grape must : HPLC analysis of phenolic substances and hydroxymethylfurfural |
Autor | POMPEI, C. ROSSI, M. BAROZZI, E |
Dades Font | Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 51 - 1986 - V: - N: 6, Pg: 1498-1500 |
Descriptors | Most concentrat rectificat Analisi HPLC Cromatografia de liquids Compostos fenolics Hidroximetilfurfural |
Localització | C 2/75 |
Títol | Traitement avant la fermetation du sucre de raisin (mout concentre rectifie ou MCR) destine a l'analyse de resonnance magnetique nucleaire |
Autor | DELL'ORO, V. DELFINI, C. |
Dades Font | FV - juny 1992 - V: - N: 916, Pg: 17 p. |
Descriptors | Sucre Raim Most concentrat rectificat Ressonancia magnetica nuclear Analisi Llevats Fermentacio Prefermentacio Vinificacio |
Localització | FV 916 |
Títol | Utilitzacio del most concrentrat rectificat (MCR) en l'elaboracio del cava |
Autor | CAMPAMA, C. VILAVELLA, M. CANTOS, A. |
Dades Font | ACE : Revista d' Enologia ISSN: 0212-842X - juliol-setembre 1990 - V: - N: 19, Pg: 25-32 |
Descriptors | Most concentrat rectificat Cava Elaboracio Fermentacio Analisi sensorial Analisi |
Títol | Valorisation des vendages a taux eleves en acide tartrique. 2eme partie: Substituts des mouts concentres rectifies (MCR) obtenus par procedes classiques optimises de desacidification |
Autor | CROITORU, C. |
Dades Font | Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre-Decembre 2005 - V: - N: 215, Pg: 48-53 |
Descriptors | Verema Acid tartric Most concentrat rectificat Desacidificacio |