Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
CANTOS, A.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 6


Títol Comportamiento de los tapones de corcho en el cava segun su posicion durante el almacenamiento
Autor CANTOS, A.   NOGUERA, M.   VILAVELLA, M.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1992 - V: - N: 18, Pg: 69-76
Descriptors Cava Suro Tap Embotellament Analisi Analisi sensorial

Títol Comportamiento de los tapones de corcho en el cava
Autor CANTOS, A.  
Dades Font Tecnovin - maig-juny 1991 - V: - N: 2, Pg: 50-54
Descriptors Tap Tapar Suro Cava Analisi sensorial Humitat Embotellament

Títol Experiencia con levaduras secas comerciales en el tiraje del cava
Autor CANTOS, A.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1992 - V: - N: 22, Pg: 38-45
Descriptors Llevats secs actius Cava Elaboracio Tiratge Vi base Fermentacio LSA

Títol Influencia de la Botrytis Cinerea en algunos componentes del mosto
Autor CANTOS, A.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1993 - V: - N: 26, Pg: 44-50
Descriptors Most Botrytis cinerea Botritis Podridura grisa Fongs Podridura acida Podridura noble Podridura Bacteris Llevats Analisi Acid Acidesa Acidificacio Vinya Malalties de la vinya

Títol Influencia de la ultrafiltracio tangencial en l'estabilitzacio tartrica dels vins
Autor CANTOS, A.   MINGUEZ, S.   BARTRA, E.  
Dades Font ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - abril-juny 1987 - V: - N: 11, Pg: 9-12
Descriptors Ultrafiltracio Ultrafiltracio tangencial Clarificacio Col.loide Vi blanc Estabilitzacio

Títol Utilitzacio del most concrentrat rectificat (MCR) en l'elaboracio del cava
Autor CAMPAMA, C.   VILAVELLA, M.   CANTOS, A.  
Dades Font ACE : Revista d' Enologia ISSN: 0212-842X - juliol-setembre 1990 - V: - N: 19, Pg: 25-32
Descriptors Most concentrat rectificat Cava Elaboracio Fermentacio Analisi sensorial Analisi