Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
BARTRA, E.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 10


Títol Analisis de la inestabilidad genetica en cepas de levaduras para cava
Autor BARTRA, E.   CARRO, D.   PUIG, A.   PI?A, B.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Inestabilitat genetica Cava Llevats
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Apuntes sobre el uso de las levaduras en la elaboracion del cava
Autor BARTRA, E.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 1 - desembre 1990 - V: - N: 10, Pg: 31-32
Descriptors Llevats Fermentacio Cava Elaboracio

Títol Catalogacion de levaduras comerciales de interes enologico mediante el analisis de su ADN mitocondrial
Autor PUIG, A.   BARTRA, E.   MINGUEZ, S.  
Dades Font Tecnologia del vino ISSN: 1578-6153 - Marzo-Abril 2002 - V: II- N: 4, Pg: 35-37
Descriptors Llevats comercials Analisi ADN mitocondrial Saccharomyces cerevisiae Comer? DNA Vi

Títol Conditions de colonisation sur un support olastique lors du traitement aerobie des effluents vinicoles
Autor BARTRA, E.   FERNANDEZ, R.   VIAUD, M.N.  
Dades Font 2e congres international sur le traitement des effluents vinicoles. Bordeaux, France 5-7 mai 1998 ISSN: 2-85362-496-X - Maig 1998 - V: - N: , Pg: 287-294
Descriptors Efluents vinicoles Tractament aerobi
Localització 505.05 Con

Títol Efecte dels enzims glucosidassics en la varietat xarel.lo en tres nivells de maduracio
Autor BARTRA, E.   ESCURSELL, A.  
Dades Font XV Congreso Internacional del Cava - 1997 - V: - N: , Pg:
Descriptors Cava Enzims glucosidasics Xarel.lo Maduracio
Localització 663.223 Con

Títol Estudio del comportamiento de distintas levaduras comerciales para la elaboracion de vino base cava a dos temperaturas de fermentacion
Autor PUIG, A.   VILABELLA, M.   OLMOS, P.   BARTRA, E.   MINGUEZ, S.  
Dades Font Tecnologia del vino ISSN: 1578-6153 - Julio/agosto 2004 - V: 4- N: 18, Pg: 40-46
Descriptors Llevats comercials Vi base de cava Cava Fermentacio Temperatura

Títol Influencia de la ultrafiltracio tangencial en l'estabilitzacio tartrica dels vins
Autor CANTOS, A.   MINGUEZ, S.   BARTRA, E.  
Dades Font ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - abril-juny 1987 - V: - N: 11, Pg: 9-12
Descriptors Ultrafiltracio Ultrafiltracio tangencial Clarificacio Col.loide Vi blanc Estabilitzacio

Títol Produccio integrada de vi: exemples de practiques enologiques integrades
Autor BARTRA, E.  
Dades Font ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1er trimestre 2004 - V: 21- N: 66, Pg: 12-13
Descriptors Produccio integrada Vi Practiques enologiques integrades

Títol Treatment of sulphide off-odours in wine with copper citrate compared to copper sulphate
Autor BARTRA, E.   MINGUEZ, S.  
Dades Font International Association of Enology, Management and Wine Marketing. 14 International Enology Symposium - May 2005 - V: - N: , Pg: 293-298
Descriptors Sulfit Aroma Vi

Títol Vineyard protection with vegetable oil and quality of resulting wines
Autor BARTRA, E.   BALDI, R.J.  
Dades Font Proceedings of the 3rd international specilised conference on sustainable viticulture and winery wastes management - Maig 2004 - V: - N: , Pg: 45-48
Descriptors Proteccio de la vinya Oli vegetal Qualitat del vi Vinya Vi
Localització 504.05 GES