Registres trobats: 10
Títol | Analisis de la inestabilidad genetica en cepas de levaduras para cava |
Autor | BARTRA, E. CARRO, D. PUIG, A. PI?A, B. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Inestabilitat genetica Cava Llevats |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Apuntes sobre el uso de las levaduras en la elaboracion del cava |
Autor | BARTRA, E. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 1 - desembre 1990 - V: - N: 10, Pg: 31-32 |
Descriptors | Llevats Fermentacio Cava Elaboracio |
Títol | Catalogacion de levaduras comerciales de interes enologico mediante el analisis de su ADN mitocondrial |
Autor | PUIG, A. BARTRA, E. MINGUEZ, S. |
Dades Font | Tecnologia del vino ISSN: 1578-6153 - Marzo-Abril 2002 - V: II- N: 4, Pg: 35-37 |
Descriptors | Llevats comercials Analisi ADN mitocondrial Saccharomyces cerevisiae Comer? DNA Vi |
Títol | Conditions de colonisation sur un support olastique lors du traitement aerobie des effluents vinicoles |
Autor | BARTRA, E. FERNANDEZ, R. VIAUD, M.N. |
Dades Font | 2e congres international sur le traitement des effluents vinicoles. Bordeaux, France 5-7 mai 1998 ISSN: 2-85362-496-X - Maig 1998 - V: - N: , Pg: 287-294 |
Descriptors | Efluents vinicoles Tractament aerobi |
Localització | 505.05 Con |
Títol | Efecte dels enzims glucosidassics en la varietat xarel.lo en tres nivells de maduracio |
Autor | BARTRA, E. ESCURSELL, A. |
Dades Font | XV Congreso Internacional del Cava - 1997 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Cava Enzims glucosidasics Xarel.lo Maduracio |
Localització | 663.223 Con |
Títol | Estudio del comportamiento de distintas levaduras comerciales para la elaboracion de vino base cava a dos temperaturas de fermentacion |
Autor | PUIG, A. VILABELLA, M. OLMOS, P. BARTRA, E. MINGUEZ, S. |
Dades Font | Tecnologia del vino ISSN: 1578-6153 - Julio/agosto 2004 - V: 4- N: 18, Pg: 40-46 |
Descriptors | Llevats comercials Vi base de cava Cava Fermentacio Temperatura |
Títol | Influencia de la ultrafiltracio tangencial en l'estabilitzacio tartrica dels vins |
Autor | CANTOS, A. MINGUEZ, S. BARTRA, E. |
Dades Font | ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - abril-juny 1987 - V: - N: 11, Pg: 9-12 |
Descriptors | Ultrafiltracio Ultrafiltracio tangencial Clarificacio Col.loide Vi blanc Estabilitzacio |
Títol | Produccio integrada de vi: exemples de practiques enologiques integrades |
Autor | BARTRA, E. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1er trimestre 2004 - V: 21- N: 66, Pg: 12-13 |
Descriptors | Produccio integrada Vi Practiques enologiques integrades |
Títol | Treatment of sulphide off-odours in wine with copper citrate compared to copper sulphate |
Autor | BARTRA, E. MINGUEZ, S. |
Dades Font | International Association of Enology, Management and Wine Marketing. 14 International Enology Symposium - May 2005 - V: - N: , Pg: 293-298 |
Descriptors | Sulfit Aroma Vi |
Títol | Vineyard protection with vegetable oil and quality of resulting wines |
Autor | BARTRA, E. BALDI, R.J. |
Dades Font | Proceedings of the 3rd international specilised conference on sustainable viticulture and winery wastes management - Maig 2004 - V: - N: , Pg: 45-48 |
Descriptors | Proteccio de la vinya Oli vegetal Qualitat del vi Vinya Vi |
Localització | 504.05 GES |