Registres trobats: 11
Títol | Analisis de la inestabilidad genetica en cepas de levaduras para cava |
Autor | BARTRA, E. CARRO, D. PUIG, A. PI?A, B. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Inestabilitat genetica Cava Llevats |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Caracterizacio genetica de la varietat picapoll de diferentes origens mitjancant marcadors microsatelites |
Autor | PUIG, A. DOMINGO, C. GIRALT, LL. |
Dades Font | Dossiers Agraris. La varietat picapoll ISSN: 1135-2108 - Marc 2006 - V: - N: 9, Pg: 51-59 |
Descriptors | Caraceritzacio genetica Picapoll Marcadors microsatel?lits |
Títol | Caracterizacion de distintos tipos de la variedad palomino |
Autor | JIMENEZ, A. LARA, M. SERRANO, M.J. PUIG, A. GARCIA DE LUJAN, A. |
Dades Font | XXIV Jornadas de Viticultura y Enologia Tierra de Barros - 2002 - V: - N: , Pg: 59-68 |
Descriptors | Varietats de ra?m Palomino Caracteritzacio |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Catalogacion de levaduras comerciales de interes enologico mediante el analisis de su ADN mitocondrial |
Autor | PUIG, A. BARTRA, E. MINGUEZ, S. |
Dades Font | Tecnologia del vino ISSN: 1578-6153 - Marzo-Abril 2002 - V: II- N: 4, Pg: 35-37 |
Descriptors | Llevats comercials Analisi ADN mitocondrial Saccharomyces cerevisiae Comer? DNA Vi |
Títol | Comportamiento de la poblacion de levaduras vinicas en fermentaciones de variedades tintas |
Autor | PUIG, A. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Mayo-Junio 2003 - V: III- N: 11, Pg: 31-35 |
Descriptors | Llevats Varietats negres Fermentacio |
Títol | Control de la imposicion de bacterias lacticas durante la fermentacion malolactica |
Autor | PUIG, A. OLMOS, P. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Enero-Febrero 2004 - V: IV- N: 15, Pg: 55-57 |
Descriptors | Bacteris lactis Fermentacio malolactica |
Títol | Estabilizacion microbiologica y bioquimica de vinos por aplicacion de la tecnica de altas presiones |
Autor | PUIG, A. VILAVELLA, M. DAOUDI, L. GUAMIS, B. MINGUEZ, S. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Estabilitzacio microbiologica Estabilitzacio bioquimica Alta pressio Vi |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Estudio agronomico, molecular y enologico de variedades autoctonas minoritarias en Catalu?a |
Autor | DOMINGO, C. PUIG, A. CAPDEVILA, F. VILAVELLA, M. GIRALT, LL. ALAYO, N. MINGUEZ, S. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture congress proceedings - June 2002 - V: Section I: Viticulture of the future and world demand- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Estudi agronomic Estudi molecular Estudi enologic Varietats autoctones minoritaries Varietats de ra?m Catalunya |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Estudio del comportamiento de distintas levaduras comerciales para la elaboracion de vino base cava a dos temperaturas de fermentacion |
Autor | PUIG, A. VILABELLA, M. OLMOS, P. BARTRA, E. MINGUEZ, S. |
Dades Font | Tecnologia del vino ISSN: 1578-6153 - Julio/agosto 2004 - V: 4- N: 18, Pg: 40-46 |
Descriptors | Llevats comercials Vi base de cava Cava Fermentacio Temperatura |
Títol | Injerto de la vid y su utilizacion en el cambio de variedades |
Autor | BENITEZ, M. L. SERRANO, M. J. PUIG, A. GARCIA DE LUJAN, A. |
Dades Font | XXIV Jornadas de Viticultura y Enologia Tierra de Barros - 2002 - V: - N: , Pg: 47-58 |
Descriptors | Empelt Vinya |
Localització | 634.8(462.221.2) JOR |
Títol | Levaduras bioinmovilizadas para su uso potencial en enologia. Bioinmovilizacion |
Autor | GARCIA-MARTINEZ, T. PUIG, A. MAURICIO, J. C. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Abril 2010 - V: LXV- N: 3305, Pg: 646-651 |
Descriptors | Llevats Enologia Llevats bioimmobilitzats Fermentacio |