Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
PUIG, A.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 11


Títol Analisis de la inestabilidad genetica en cepas de levaduras para cava
Autor BARTRA, E.   CARRO, D.   PUIG, A.   PI?A, B.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Inestabilitat genetica Cava Llevats
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Caracterizacio genetica de la varietat picapoll de diferentes origens mitjancant marcadors microsatelites
Autor PUIG, A.   DOMINGO, C.   GIRALT, LL.  
Dades Font Dossiers Agraris. La varietat picapoll ISSN: 1135-2108 - Marc 2006 - V: - N: 9, Pg: 51-59
Descriptors Caraceritzacio genetica Picapoll Marcadors microsatel?lits

Títol Caracterizacion de distintos tipos de la variedad palomino
Autor JIMENEZ, A.   LARA, M.   SERRANO, M.J.   PUIG, A.   GARCIA DE LUJAN, A.  
Dades Font XXIV Jornadas de Viticultura y Enologia Tierra de Barros - 2002 - V: - N: , Pg: 59-68
Descriptors Varietats de ra?m Palomino Caracteritzacio
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Catalogacion de levaduras comerciales de interes enologico mediante el analisis de su ADN mitocondrial
Autor PUIG, A.   BARTRA, E.   MINGUEZ, S.  
Dades Font Tecnologia del vino ISSN: 1578-6153 - Marzo-Abril 2002 - V: II- N: 4, Pg: 35-37
Descriptors Llevats comercials Analisi ADN mitocondrial Saccharomyces cerevisiae Comer? DNA Vi

Títol Comportamiento de la poblacion de levaduras vinicas en fermentaciones de variedades tintas
Autor PUIG, A.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Mayo-Junio 2003 - V: III- N: 11, Pg: 31-35
Descriptors Llevats Varietats negres Fermentacio

Títol Control de la imposicion de bacterias lacticas durante la fermentacion malolactica
Autor PUIG, A.   OLMOS, P.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Enero-Febrero 2004 - V: IV- N: 15, Pg: 55-57
Descriptors Bacteris lactis Fermentacio malolactica

Títol Estabilizacion microbiologica y bioquimica de vinos por aplicacion de la tecnica de altas presiones
Autor PUIG, A.   VILAVELLA, M.   DAOUDI, L.   GUAMIS, B.   MINGUEZ, S.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Estabilitzacio microbiologica Estabilitzacio bioquimica Alta pressio Vi
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Estudio agronomico, molecular y enologico de variedades autoctonas minoritarias en Catalu?a
Autor DOMINGO, C.   PUIG, A.   CAPDEVILA, F.   VILAVELLA, M.   GIRALT, LL.   ALAYO, N.   MINGUEZ, S.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture congress proceedings - June 2002 - V: Section I: Viticulture of the future and world demand- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Estudi agronomic Estudi molecular Estudi enologic Varietats autoctones minoritaries Varietats de ra?m Catalunya
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Estudio del comportamiento de distintas levaduras comerciales para la elaboracion de vino base cava a dos temperaturas de fermentacion
Autor PUIG, A.   VILABELLA, M.   OLMOS, P.   BARTRA, E.   MINGUEZ, S.  
Dades Font Tecnologia del vino ISSN: 1578-6153 - Julio/agosto 2004 - V: 4- N: 18, Pg: 40-46
Descriptors Llevats comercials Vi base de cava Cava Fermentacio Temperatura

Títol Injerto de la vid y su utilizacion en el cambio de variedades
Autor BENITEZ, M. L.   SERRANO, M. J.   PUIG, A.   GARCIA DE LUJAN, A.  
Dades Font XXIV Jornadas de Viticultura y Enologia Tierra de Barros - 2002 - V: - N: , Pg: 47-58
Descriptors Empelt Vinya
Localització 634.8(462.221.2) JOR

Títol Levaduras bioinmovilizadas para su uso potencial en enologia. Bioinmovilizacion
Autor GARCIA-MARTINEZ, T.   PUIG, A.   MAURICIO, J. C.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Abril 2010 - V: LXV- N: 3305, Pg: 646-651
Descriptors Llevats Enologia Llevats bioimmobilitzats Fermentacio