Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
OLMOS, P.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 2


Títol Control de la imposicion de bacterias lacticas durante la fermentacion malolactica
Autor PUIG, A.   OLMOS, P.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Enero-Febrero 2004 - V: IV- N: 15, Pg: 55-57
Descriptors Bacteris lactis Fermentacio malolactica

Títol Estudio del comportamiento de distintas levaduras comerciales para la elaboracion de vino base cava a dos temperaturas de fermentacion
Autor PUIG, A.   VILABELLA, M.   OLMOS, P.   BARTRA, E.   MINGUEZ, S.  
Dades Font Tecnologia del vino ISSN: 1578-6153 - Julio/agosto 2004 - V: 4- N: 18, Pg: 40-46
Descriptors Llevats comercials Vi base de cava Cava Fermentacio Temperatura