Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Bacteris lactis

Resultat de la cerca

Registres trobats: 7


Títol Control de la imposicion de bacterias lacticas durante la fermentacion malolactica
Autor PUIG, A.   OLMOS, P.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Enero-Febrero 2004 - V: IV- N: 15, Pg: 55-57
Descriptors Bacteris lactis Fermentacio malolactica

Títol Effets de differents moments d'inoculation en bacteries lactiques sur les profils des vins rouges Mediterraneens
Autor DELTEIL, D.  
Dades Font OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Poster presentations: physical processing and its impact on organoleptic characteristics, Pg: 268-273
Descriptors Inoculacio Bacteris lactis Vi negre Mediterrani
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Estudios para la minimizacion de produccion de carbamato de etilo por las bacterias lacticas
Autor BORDONS, A.   GIL, J.   ARAQUE, I.   REGUANT, C.   CARRETE, R.   ROMERO, S.   MASQUE, M.C.  
Dades Font Tecnologia del vino ISSN: 1578-6153 - Julio/agosto 2004 - V: 4- N: 18, Pg: 94-100
Descriptors Minimitzacio Carbamat d'etil Bacteris lactis Vi Arginina Citrulina

Títol Identificacion de bacterias lacticas aisladas de embutidos de cerdo iberico mediante perfil de proteinas intracelulares
Autor SERRADILLA, M.J. et al.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2004 - V: XXIII- N: 193, Pg: 62-64
Descriptors Bacteris lactis Embotit Porc Proteines intracel?lulars Industria carnica

Títol Identificacion de los genes de la ruta de degradacion de arginina en bacterias lacticas del vino
Autor GIL, J.   ARAQUE, I.   CARRETE, R.   BORDONS, A.   REGUANT, C.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 192-194
Descriptors Degradacio Arginina Bacteris lactis Vi
Localització 663.2 JOR

Títol Influencia de la cepa de bacteria lactica sobre la composicion aromatica de los vinos sometidos a fermentacion malolactica
Autor IXQUIERDO CA?AS, P.M.   GARCIA ROMERO, E.   CHACON VOZMEDIANO, J.L.   MARTINEZ GASCUE?A, J.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Octubre 2003 - V: - N: 347, Pg: 125-131
Descriptors Vinya Bacteris lactis Composicio aromatica Vi Fermentacio malolactica Aroma

Títol Produccion heterologa de bacteriocinas de bacterias lacticas.1- Expresion de genes nativos
Autor FERNANDEZ DUMONT, A. et al.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Enero-Febrero 2005 - V: XLII- N: 360, Pg: 55-59
Descriptors Produccio heterologa Bacteris lactis Bacteriocines Gens nadius