Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Minimitzacio

Resultat de la cerca

Registres trobats: 10


Títol Caracteritzacio i minimitzacio de les aig?es de rentat abocades per una industria vin?cola
Autor MARTI DE LA LLAVE, G.  
Dades Font - - V: - N: , Pg:
Descriptors Minimitzacio d'aig?es de rentat Aig?es de rentat Industria vinicola Efluents enologics Freixenet Residus Subproductes
Localització C 16/93

Títol Estrategias de minimizacion de vertidos en el sector agroalimentario (II). Sistemas de autocontrol medioambiental.La propuesta de la Asociacion Espa?ola para la calidad
Autor BERGA, A.   GONZALEZ, M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2001 - V: XX- N: 159, Pg: 99-106
Descriptors Sector agroalimentari Avocaments Minimitzacio Sistema d'autocontrol mediambiental

Títol Estrategias de minimizacion de vertidos en el sector agroalimentario (III). Aplicacion en el sector l?cteo
Autor BERGA, A.   GONZALEZ, M.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2001 - V: XX- N: 160, Pg: 133-136
Descriptors Minimitzacio Vessaments Sector lactic Sector agroalimentari Medi ambient Impacte ambiental

Títol Estrategias de minimizacion de vertidos en el sector agroalimentario (IV). Aplicacion en mataderos y productos carnicos
Autor BERGA, A.M.   GONZALEZ, M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2001 - V: XX- N: 161, Pg: 67-72
Descriptors Minimitzacio Vessaments liquids Sector agroalimentari Escorxador Productes carnics

Títol Estrategias de minimizacion de vertidos en el sector agroalimentario (y V). Aplicacion en productos almentarios diversos
Autor BERGA, A.   GONZALEZ, M  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2001 - V: XX- N: 162, Pg: 117-119
Descriptors Minimitzacio Residus agroalimentaris

Títol Estrategias de minimizacion de vertidos en el sector agroalimentario
Autor BERGA, A.   GONZALEZ, M.  
Dades Font Alimentacion equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2001 - V: XX- N: 158, Pg: 95-102
Descriptors Sector agroalimentari Minimitzacio Abocaments

Títol Estudios para la minimizacion de produccion de carbamato de etilo por las bacterias lacticas
Autor BORDONS, A.   GIL, J.   ARAQUE, I.   REGUANT, C.   CARRETE, R.   ROMERO, S.   MASQUE, M.C.  
Dades Font Tecnologia del vino ISSN: 1578-6153 - Julio/agosto 2004 - V: 4- N: 18, Pg: 94-100
Descriptors Minimitzacio Carbamat d'etil Bacteris lactis Vi Arginina Citrulina

Títol Examples of wastewater minimisation in a catalonian winery
Autor PALAU, J.   MATA_ALVAREZ, J.  
Dades Font 2e congres international sur le traitement des effluents vinicoles. Bordeaux, France 5-7 mai 1998 ISSN: 2-85362-496-X - Maig 1998 - V: - N: , Pg: 355-361
Descriptors Efluents vinicoles Reduccio Celler Catalunya Minimitzacio
Localització 505.05 Con

Títol Let's Go To The BOP
Autor RINK, J.  
Dades Font American Wine Society. Journal ISSN: 0364-698X - Spring 2008 - V: 40- N: 1, Pg: 20-21
Descriptors Viticultor Vi Varietats de vi Elaboracio de vi Elaboracio de cervesa Minimitzacio Cost Costos de produccio Kit d'assaig Patrons

Títol Minimizacion de vertidos en un matadero
Autor MATEOS, M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y tecnologia. ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2001 - V: XX- N: 161, Pg: 63-65
Descriptors Minimitzacio Reduccio Consum Aigua Escorxador Carn Productes carnics Efluents