Registres trobats: 10
Títol | Caracteritzacio i minimitzacio de les aig?es de rentat abocades per una industria vin?cola |
Autor | MARTI DE LA LLAVE, G. |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Minimitzacio d'aig?es de rentat Aig?es de rentat Industria vinicola Efluents enologics Freixenet Residus Subproductes |
Localització | C 16/93 |
Títol | Estrategias de minimizacion de vertidos en el sector agroalimentario (II). Sistemas de autocontrol medioambiental.La propuesta de la Asociacion Espa?ola para la calidad |
Autor | BERGA, A. GONZALEZ, M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2001 - V: XX- N: 159, Pg: 99-106 |
Descriptors | Sector agroalimentari Avocaments Minimitzacio Sistema d'autocontrol mediambiental |
Títol | Estrategias de minimizacion de vertidos en el sector agroalimentario (III). Aplicacion en el sector l?cteo |
Autor | BERGA, A. GONZALEZ, M. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2001 - V: XX- N: 160, Pg: 133-136 |
Descriptors | Minimitzacio Vessaments Sector lactic Sector agroalimentari Medi ambient Impacte ambiental |
Títol | Estrategias de minimizacion de vertidos en el sector agroalimentario (IV). Aplicacion en mataderos y productos carnicos |
Autor | BERGA, A.M. GONZALEZ, M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2001 - V: XX- N: 161, Pg: 67-72 |
Descriptors | Minimitzacio Vessaments liquids Sector agroalimentari Escorxador Productes carnics |
Títol | Estrategias de minimizacion de vertidos en el sector agroalimentario (y V). Aplicacion en productos almentarios diversos |
Autor | BERGA, A. GONZALEZ, M |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2001 - V: XX- N: 162, Pg: 117-119 |
Descriptors | Minimitzacio Residus agroalimentaris |
Títol | Estrategias de minimizacion de vertidos en el sector agroalimentario |
Autor | BERGA, A. GONZALEZ, M. |
Dades Font | Alimentacion equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2001 - V: XX- N: 158, Pg: 95-102 |
Descriptors | Sector agroalimentari Minimitzacio Abocaments |
Títol | Estudios para la minimizacion de produccion de carbamato de etilo por las bacterias lacticas |
Autor | BORDONS, A. GIL, J. ARAQUE, I. REGUANT, C. CARRETE, R. ROMERO, S. MASQUE, M.C. |
Dades Font | Tecnologia del vino ISSN: 1578-6153 - Julio/agosto 2004 - V: 4- N: 18, Pg: 94-100 |
Descriptors | Minimitzacio Carbamat d'etil Bacteris lactis Vi Arginina Citrulina |
Títol | Examples of wastewater minimisation in a catalonian winery |
Autor | PALAU, J. MATA_ALVAREZ, J. |
Dades Font | 2e congres international sur le traitement des effluents vinicoles. Bordeaux, France 5-7 mai 1998 ISSN: 2-85362-496-X - Maig 1998 - V: - N: , Pg: 355-361 |
Descriptors | Efluents vinicoles Reduccio Celler Catalunya Minimitzacio |
Localització | 505.05 Con |
Títol | Let's Go To The BOP |
Autor | RINK, J. |
Dades Font | American Wine Society. Journal ISSN: 0364-698X - Spring 2008 - V: 40- N: 1, Pg: 20-21 |
Descriptors | Viticultor Vi Varietats de vi Elaboracio de vi Elaboracio de cervesa Minimitzacio Cost Costos de produccio Kit d'assaig Patrons |
Títol | Minimizacion de vertidos en un matadero |
Autor | MATEOS, M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y tecnologia. ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2001 - V: XX- N: 161, Pg: 63-65 |
Descriptors | Minimitzacio Reduccio Consum Aigua Escorxador Carn Productes carnics Efluents |