Registres trobats: 4
Títol | Estrategias de minimizacion de vertidos en el sector agroalimentario (III). Aplicacion en el sector l?cteo |
Autor | BERGA, A. GONZALEZ, M. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2001 - V: XX- N: 160, Pg: 133-136 |
Descriptors | Minimitzacio Vessaments Sector lactic Sector agroalimentari Medi ambient Impacte ambiental |
Títol | Los vertidos de aguas residuales agroindustriales. Condicionantes legales y administrativos |
Autor | PIZARRO , D. SOCA, N. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2004 - V: XXIII- N: 193, Pg: 99-103 |
Descriptors | Aigues residuals Legislacio Tractament Depuracio Vessaments |
Títol | Tratamiento de vertidos vinicolas |
Autor | BENITO REVILLA, J.I. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Abril 2002 - V: LVII- N: 2906, Pg: 1214-1215 |
Descriptors | Vessaments Residus Efluents vitivinicoles |
Títol | Use of slope analysis to characterize consumer preference |
Autor | MONTELEONE, E. CARLUCCI, A. CAPORALE, G. PAGLIARINI, E. |
Dades Font | Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL IX - 1997 - V: - N: 2, Pg: 133-140 |
Descriptors | Analisi sensorial Tast Degustacio Definicio del consumidor Oli d'oliva verge Gust Olfacte Vessaments |