Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Olfacte

Resultat de la cerca

Registres trobats: 13


Títol Analisis sensorial descriptivo de los vinos tranquilos y espumosos
Autor PITTARO, D. P.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1991 - V: - N: 14, Pg: 20-28
Descriptors Analisi sensorial Vi escumos Vi tranquil Gust Olfacte Vista Color

Títol Champagnes. "En pocas palabras"
Autor
Dades Font - - V: - N: (dossier informatiu), Pg: 18 pp.
Descriptors Lexic Champagne Xampany Vocabulari Analisi sensorial Vista Gust Olfacte
Localització C 8/9

Títol Chromatographic separation of odorants by the nose: retention times measured across in vivo olfactory mucosa
Autor MOZELL, M.M.   JAGODOWICZ, M.  
Dades Font Science ISSN: 0036-8075 VOL 181 - setembre 1973 - V: - N: 28, Pg: 1247-1249
Descriptors Olfacte Delimitacio cromatografica Mucosa olfactoria Temps de retencio
Localització C 10/57

Títol Defectos del vino. Cuando el vino huele a sucio
Autor
Dades Font Vinos de Espa?a - Agosto 2010 - V: - N: 84, Pg: 24-27
Descriptors Defectes del vi Olfacte Aroma Defectes organoleptics

Títol Gust i olfacte: de la supervivencia al plaer
Autor GARCIA OLMEDO, F.  
Dades Font Metode ISSN: 1133-3987 - Febrer 2004 - V: Hivern- N: 40, Pg: 51-64
Descriptors Gust Olfacte Sentits

Títol How the Nose Knows. Part I: A Short Primer on Anatomy and Physiology
Autor BALDY, M. W.  
Dades Font American Wine Society Journal ISSN: 0364-698X VOL 27 - 1995 - V: - N: 1, Pg: 3-8
Descriptors Olfacte Tast Degustacio

Títol Recerca amb olfacte
Autor PRADES, J.  
Dades Font Punt, El - Mar? 2008 - V: - N: , Pg: 7
Descriptors Industria alimentaria Investigacio Investigacio i desenvolupament Nas electronic URV Universitat Rovira i Virgili
Localització C 24/103 - Enologia recull ENO 157

Títol Revision: Percepcion del gusto.Aspectos fisicoquimicos y psicofisicos
Autor DURAN, L.   COSTELL, E.  
Dades Font Food Science and Technology International Ciencia y Tecnologia de Alimentos Internacional ISSN: 1082-0132 VOL 5 - August 1999 - V: - N: 4, Pg: 299-309
Descriptors Sabor Gust Olfacte Estimuls

Títol Some advances in alcoholic beverages and vinegar flavor research
Autor HERRAIZ, M.   LLAGUNO, C.   CABEZUDO, M. D.  
Dades Font The Quality of foods and beverages - 1981 - V: - N: , Pg: 225-240
Descriptors Begudes alcoholiques Vinagre Gust Constituents Analisi Components volatils Olfacte
Localització C 3/42

Títol Use of slope analysis to characterize consumer preference
Autor MONTELEONE, E.   CARLUCCI, A.   CAPORALE, G.   PAGLIARINI, E.  
Dades Font Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL IX - 1997 - V: - N: 2, Pg: 133-140
Descriptors Analisi sensorial Tast Degustacio Definicio del consumidor Oli d'oliva verge Gust Olfacte Vessaments

Títol Variation in odor detection thresholds determined by charm analysis
Autor MARIN, A.B.   ACREE. T.E.   BARNARD, J.  
Dades Font Chemical senses - 1988 - V: - N: 3, Pg: 435-444
Descriptors Llindar de percepcio Olfaccio Olfacte
Localització C 10/80

Títol Vinaixa:'L'unic detector d'olors es l'olfacte huma?
Autor LOMBARTE, R.  
Dades Font Diari de Tarragona - Mar? 2008 - V: - N: , Pg: 5
Descriptors Investigacio Investigacio vitivinicola Investigacio i desenvolupament Deteccio Olor Nas electronic URV Universitat Rovira i Virgili
Localització C 24/109 - Enologia recull ENO 158

Títol analisi sensorial descriptiva dels vins tranquils i escumosos
Autor PITTARO, D. P.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - abril-juny 1991 - V: - N: 22, Pg: 12-19
Descriptors Analisi sensorial Vi escumos Vi tranquil Gust Olfacte Vista Color