Registres trobats: 3
Títol | Aprocedure for the sensory analysis of gas Chromatographic Effluents |
Autor | ACREE, T. E. BARNARD, J. CUNNINGHAM, D. G. |
Dades Font | Food chemistry ISSN: 0308-8146 VOL 14 - 1984 - V: - N: , Pg: 273-286 |
Descriptors | Analisi sensorial Efluents de gasos cromatografics Components volatils Flavor Llindar de percepcio |
Localització | C 10/103 |
Títol | Compuestos aromaticos de un vino por acoplamiento D.G.-E.M. "sniffing" |
Autor | FLAQUE, E. DARRIET, P. FERNANDEZ, E. DUBOURDIEU, D. |
Dades Font | Alimentaria ISSN: 0300-5755 - juliol-agost 1995 - V: - N: , Pg: 81-84 |
Descriptors | Olfactometria Llindar de percepcio Aroma |
Localització | C 10/61 |
Títol | Variation in odor detection thresholds determined by charm analysis |
Autor | MARIN, A.B. ACREE. T.E. BARNARD, J. |
Dades Font | Chemical senses - 1988 - V: - N: 3, Pg: 435-444 |
Descriptors | Llindar de percepcio Olfaccio Olfacte |
Localització | C 10/80 |