Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Olor

Resultat de la cerca

Registres trobats: 17


Títol Cuando el placer se rompe
Autor HIDALGO TOGORES, JOSE  
Dades Font Vino y Gastronomia ISSN: 131-5997 - 2000 - V: XVII- N: 170, Pg: 26-31
Descriptors Defectes del vi Color Olor Gust Gust de suro Vi Vi defectuos

Títol De la molecule a l'odeur. Les bases moleculaires des premieres etapes de l'olfaction. Partie 2/2
Autor MEIERHENRICH, U.J. et al.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2006 - V: 33- N: 121, Pg: 17-21
Descriptors Molecules Olor

Títol Defectos de vinos y correcciones (I)
Autor VICARIA TORRALBO, MANUEL   NU?EZ DENIA, JOSE LUIS  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 1996 - V: LI- N: 2583, Pg: 419-423
Descriptors Defectes del vi Olor Acid sulfhidric Mercapta Vi

Títol Deviations aromatiques pendant le processus de vinification et d'elevage
Autor BERTRAND, A.  
Dades Font Els compostos aromatics del vi. Jornada tecnica - Maig 1999 - V: - N: , Pg: p. multiple
Descriptors Olor Defectes d'origen biologic Gust Vinificacio Aroma
Localització 663.253.5 JOR

Títol El tapon de corcho: sabores y olores en el vino
Autor NAVARRO, M.  
Dades Font Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - novembre-desembre 1996 - V: - N: 82-83, Pg: 57-60
Descriptors Tap Suro Gust de suro Olor Aroma Defectes del vi

Títol Envase plastico: ?Como afrontar un problema de olor?
Autor PASCUAL LIZAGA, A.  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2013 - V: Especial Monografico: Tecnologia para el sector de bebidas- N: 444, Pg: 98-99
Descriptors Envas Envas de plastic Problematica Problemes Olor

Títol Envejecimiento oxidativo de un vino para olorosos (I) Oxigeno y potencial redox
Autor LOPEZ ROMASANTA, F. et al.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Enero-Febrero 2006 - V: VI- N: 29, Pg: 38-45
Descriptors Envelliment oxidatiu Vi Aroma Olor Oxigen Potencial redox Fusta Diposit

Títol Identificacion de compuestos de impacto odorante en vinos de la D.O.Montilla-Moriles elaborados mediante crianza biologica y quimica
Autor MORENO, J.A.   MU?OZ, D.   ZEA, L.   MOYANO, L.   MEDINA, M.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-079-5 - Mayo 2002 - V: XXIV Jornadas- N: , Pg: 393-400
Descriptors Impacte odorant Vi Montilla-Moriles DO Crian?a biologica Crian?a quimica Olor Aroma
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Identificacion y responsabilidad del 2,4,6-tribomoanisol en el olor enmohecido / corcho en los vinos
Autor CHATONNET, P. et al.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo - Abril 2004 - V: XV- N: 91, Pg: 43-52
Descriptors Anisols Cellers Caracteristiques organoleptiques Olor a florit

Títol Influencia de la cepa de bacteria usada para la fermentacion malolactica en la liberacion de compuestos volatiles de un extracto de precursores de uva
Autor HERNANDEZ ORTE, P.   CERSOSIMO, M.;   LOSCOS, N.; CACHO, J.;   FERREIRA, V.;   GARCIA MORUNO, E.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 31-33
Descriptors Oenococcus Lactobacillus Fermentacio maolactica Olor Ra?m
Localització 663.2 (063) Con

Títol La cata de jamon
Autor DIAZ YUBERO, I.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Septiembre-Octubre 2006 - V: III- N: 17, Pg: 48-51
Descriptors Pernil salat Cata Atributs sensorials Aspecte extern Color Sabor Olor Persitencia Textura

Títol La cata de mieles
Autor BENTABOL, A.  
Dades Font Orgen: la revista de sabor rural ISSN: 1697-5561 - Enero-Febrero 2007 - V: IV- N: 19, Pg: 30-33
Descriptors Mel Cata Edulcorant natural Edulcorant Control de qualitat Analisi sensorial Olor Aroma

Títol Los olores-sabores confusos de ciertos olores
Autor MIJARES, M? ISABEL  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Junio 2000 - V: LV- N: 2809, Pg: 2042-2047
Descriptors Contaminants Clorofenols Cloroanisols Olor Vi Sabor Aroma

Títol Multi-layer conducting polymer gas sensor arrays for olfactory sensing
Autor SLATER, J.M.   PAYNTER, J.   WATT, E.J.  
Dades Font Analyst ISSN: 0003-2654 - April 1993 - V: 118- N: , Pg: 379-383
Descriptors Olor Aroma Components Metanol Etanol Propanol Analisi
Localització C 17/56

Títol Odour control of winery and distillery effluents during treatment by natural evaporation in ponds
Autor BORIES, A.   SIRE, Y.   COLIN, T.  
Dades Font Proceedings of the 3rd international specilised conference on sustainable viticulture and winery wastes management - Maig 2004 - V: - N: , Pg: 231-238
Descriptors Destil?lacio Nitrat Olor Viticultura Efluents vitivinicoles Residus vitivinicoles Celler Industria vitivinicola
Localització 504.05 GES

Títol Vinaixa:'L'unic detector d'olors es l'olfacte huma?
Autor LOMBARTE, R.  
Dades Font Diari de Tarragona - Mar? 2008 - V: - N: , Pg: 5
Descriptors Investigacio Investigacio vitivinicola Investigacio i desenvolupament Deteccio Olor Nas electronic URV Universitat Rovira i Virgili
Localització C 24/109 - Enologia recull ENO 158

Títol Wine treatment with copper citrate- a new careful way to eliminate hydrogen sulphide odours and similar sulphide off-odours in wine
Autor GOERTGES, S.  
Dades Font OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Poster presentations: physical processing and its impact on organoleptic characteristics, Pg: 274-279
Descriptors Sulfid d'hidrogen Olor Aroma
Localització 634.8:663.2 CON