Registres trobats: 17
Títol | Cuando el placer se rompe |
Autor | HIDALGO TOGORES, JOSE |
Dades Font | Vino y Gastronomia ISSN: 131-5997 - 2000 - V: XVII- N: 170, Pg: 26-31 |
Descriptors | Defectes del vi Color Olor Gust Gust de suro Vi Vi defectuos |
Títol | De la molecule a l'odeur. Les bases moleculaires des premieres etapes de l'olfaction. Partie 2/2 |
Autor | MEIERHENRICH, U.J. et al. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2006 - V: 33- N: 121, Pg: 17-21 |
Descriptors | Molecules Olor |
Títol | Defectos de vinos y correcciones (I) |
Autor | VICARIA TORRALBO, MANUEL NU?EZ DENIA, JOSE LUIS |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 1996 - V: LI- N: 2583, Pg: 419-423 |
Descriptors | Defectes del vi Olor Acid sulfhidric Mercapta Vi |
Títol | Deviations aromatiques pendant le processus de vinification et d'elevage |
Autor | BERTRAND, A. |
Dades Font | Els compostos aromatics del vi. Jornada tecnica - Maig 1999 - V: - N: , Pg: p. multiple |
Descriptors | Olor Defectes d'origen biologic Gust Vinificacio Aroma |
Localització | 663.253.5 JOR |
Títol | El tapon de corcho: sabores y olores en el vino |
Autor | NAVARRO, M. |
Dades Font | Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - novembre-desembre 1996 - V: - N: 82-83, Pg: 57-60 |
Descriptors | Tap Suro Gust de suro Olor Aroma Defectes del vi |
Títol | Envase plastico: ?Como afrontar un problema de olor? |
Autor | PASCUAL LIZAGA, A. |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2013 - V: Especial Monografico: Tecnologia para el sector de bebidas- N: 444, Pg: 98-99 |
Descriptors | Envas Envas de plastic Problematica Problemes Olor |
Títol | Envejecimiento oxidativo de un vino para olorosos (I) Oxigeno y potencial redox |
Autor | LOPEZ ROMASANTA, F. et al. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Enero-Febrero 2006 - V: VI- N: 29, Pg: 38-45 |
Descriptors | Envelliment oxidatiu Vi Aroma Olor Oxigen Potencial redox Fusta Diposit |
Títol | Identificacion de compuestos de impacto odorante en vinos de la D.O.Montilla-Moriles elaborados mediante crianza biologica y quimica |
Autor | MORENO, J.A. MU?OZ, D. ZEA, L. MOYANO, L. MEDINA, M. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-079-5 - Mayo 2002 - V: XXIV Jornadas- N: , Pg: 393-400 |
Descriptors | Impacte odorant Vi Montilla-Moriles DO Crian?a biologica Crian?a quimica Olor Aroma |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Identificacion y responsabilidad del 2,4,6-tribomoanisol en el olor enmohecido / corcho en los vinos |
Autor | CHATONNET, P. et al. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo - Abril 2004 - V: XV- N: 91, Pg: 43-52 |
Descriptors | Anisols Cellers Caracteristiques organoleptiques Olor a florit |
Títol | Influencia de la cepa de bacteria usada para la fermentacion malolactica en la liberacion de compuestos volatiles de un extracto de precursores de uva |
Autor | HERNANDEZ ORTE, P. CERSOSIMO, M.; LOSCOS, N.; CACHO, J.; FERREIRA, V.; GARCIA MORUNO, E. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 31-33 |
Descriptors | Oenococcus Lactobacillus Fermentacio maolactica Olor Ra?m |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | La cata de jamon |
Autor | DIAZ YUBERO, I. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Septiembre-Octubre 2006 - V: III- N: 17, Pg: 48-51 |
Descriptors | Pernil salat Cata Atributs sensorials Aspecte extern Color Sabor Olor Persitencia Textura |
Títol | La cata de mieles |
Autor | BENTABOL, A. |
Dades Font | Orgen: la revista de sabor rural ISSN: 1697-5561 - Enero-Febrero 2007 - V: IV- N: 19, Pg: 30-33 |
Descriptors | Mel Cata Edulcorant natural Edulcorant Control de qualitat Analisi sensorial Olor Aroma |
Títol | Los olores-sabores confusos de ciertos olores |
Autor | MIJARES, M? ISABEL |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Junio 2000 - V: LV- N: 2809, Pg: 2042-2047 |
Descriptors | Contaminants Clorofenols Cloroanisols Olor Vi Sabor Aroma |
Títol | Multi-layer conducting polymer gas sensor arrays for olfactory sensing |
Autor | SLATER, J.M. PAYNTER, J. WATT, E.J. |
Dades Font | Analyst ISSN: 0003-2654 - April 1993 - V: 118- N: , Pg: 379-383 |
Descriptors | Olor Aroma Components Metanol Etanol Propanol Analisi |
Localització | C 17/56 |
Títol | Odour control of winery and distillery effluents during treatment by natural evaporation in ponds |
Autor | BORIES, A. SIRE, Y. COLIN, T. |
Dades Font | Proceedings of the 3rd international specilised conference on sustainable viticulture and winery wastes management - Maig 2004 - V: - N: , Pg: 231-238 |
Descriptors | Destil?lacio Nitrat Olor Viticultura Efluents vitivinicoles Residus vitivinicoles Celler Industria vitivinicola |
Localització | 504.05 GES |
Títol | Vinaixa:'L'unic detector d'olors es l'olfacte huma? |
Autor | LOMBARTE, R. |
Dades Font | Diari de Tarragona - Mar? 2008 - V: - N: , Pg: 5 |
Descriptors | Investigacio Investigacio vitivinicola Investigacio i desenvolupament Deteccio Olor Nas electronic URV Universitat Rovira i Virgili |
Localització | C 24/109 - Enologia recull ENO 158 |
Títol | Wine treatment with copper citrate- a new careful way to eliminate hydrogen sulphide odours and similar sulphide off-odours in wine |
Autor | GOERTGES, S. |
Dades Font | OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Poster presentations: physical processing and its impact on organoleptic characteristics, Pg: 274-279 |
Descriptors | Sulfid d'hidrogen Olor Aroma |
Localització | 634.8:663.2 CON |