Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
DIAZ YUBERO, I.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 7


Títol Aceite de oliva
Autor DIAZ YUBERO, I.  
Dades Font Distribucion y consumo ISSN: 1132-0176 - Noviembre/Diciembre 2011 - V: 21- N: 120, Pg: 92-99
Descriptors Historia de l'oli Alimentacio Medicina Refranys Aroma Sabor

Títol Alimentos de Espa?a. Pais Vasco
Autor FALDER RIVERO A.   MARTIN CERDE?O, V. J.   DIAZ YUBERO, I.   [et al.]  
Dades Font Distribucion y Consumo ISSN: 1132-0176 - Enero-Febrero 2008 - V: 18- N: 97, Pg: 96-122
Descriptors Pais Basc Enoturisme Geografia Produccio agricola Consum Denominacio d'origen DO Qualitat DOP Denominacio d'origen protegida Vi Formatge de cabra

Títol Cualidades nutricionales del queso
Autor DIAZ YUBERO, I.  
Dades Font Distribucion y Consumo ISSN: 1132-0176 - Mayo-Junio 2010 - V: 20- N: 111, Pg: 86-90
Descriptors Formatge Propietats nutritives Qualitat nutricional

Títol El tomate
Autor DIAZ YUBERO, I.  
Dades Font Origen, la revista del sabor natural ISSN: 1697-5561 - Julio-Agosto 2007 - V: - N: 24, Pg: 50
Descriptors Tomaquet Historia

Títol El vino en la comunicacion
Autor DIAZ YUBERO, I.  
Dades Font Distribucion y Consumo ISSN: 1132-0176 - Septiembre-Octubre 2003 - V: 13- N: 71, Pg: 102-105
Descriptors Vi Comunicacio Salut Publicitat

Títol La cata de jamon
Autor DIAZ YUBERO, I.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Septiembre-Octubre 2006 - V: III- N: 17, Pg: 48-51
Descriptors Pernil salat Cata Atributs sensorials Aspecte extern Color Sabor Olor Persitencia Textura

Títol Leche y productos lacteos
Autor DIAZ YUBERO, I.  
Dades Font Distribucion y consumo ISSN: 1132-0176 - Enero-Marzo 2014 - V: A?o 23- N: 126, Pg: 58-66
Descriptors Llet Productes lactics Historia Formatge