Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
MORENO, J.A.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 5


Títol Actividad odorante de diferentes familias quimicas en vinos tipicos de la Denominacion de Origen Montilla-Moriles
Autor MORENO, J.A.   ZEA, L.   MOYANO, L.   MEDINA, M.  
Dades Font Tecnologia de Vino ISSN: 1578-6153 - Septiembre-Octubre 2002 - V: II- N: 7, Pg: 53-56
Descriptors Activitat odorant Families quimiques Vins Montilla-Moriles DO Infoden Denominacion d'origen

Títol Consumo de etanol y produccion de acetaldehido en vinos tipo sherry sometidos a diferentes condiciones de crianza biologica
Autor MU?OZ, D.   CORTES, M.B.   MORENO, J.   ZEA, L.   MOYANO, L.   MORENO, J.A.   PEINADO, R.   MEDINA, M.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-078-7 - Mayo 2001 - V: XXIII Jornadas- N: , Pg: 363-376
Descriptors Etanol Acetaldehid Vi fino Sherry Crian?a biologica
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Diferenciacion analitica y sensorial de vinos tipicos de Montilla-Moriles mediante compuestos mayoritarios del aroma
Autor MORENO, J.A.   ZEA, L.   MOYANO, L   CORTES, M.B.   MU?OZ., D.   PEINADO, R.   MORENO, J.   MEDINA, M.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-078-7 - Mayo 2001 - V: XXIII Jornadas- N: , Pg: 377-386
Descriptors Diferenciacio analitica Diferenciacio sensorial Vi Montilla-Moriles DO Compostos de l'aroma
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Identificacion de compuestos de impacto odorante en vinos de la D.O.Montilla-Moriles elaborados mediante crianza biologica y quimica
Autor MORENO, J.A.   MU?OZ, D.   ZEA, L.   MOYANO, L.   MEDINA, M.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-079-5 - Mayo 2002 - V: XXIV Jornadas- N: , Pg: 393-400
Descriptors Impacte odorant Vi Montilla-Moriles DO Crian?a biologica Crian?a quimica Olor Aroma
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Seleccion de compuestos del aroma como variables predictoras para la diferenciacion de vinos de las variedades Airen y Macabeo mediante analisis discriminante
Autor BUENO, J.E.   PEINADO, R.   MORENO, J.A.   MEDINA, M.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-079-5 - Mayo 2002 - V: XXIV Jornadas- N: , Pg: 381-392
Descriptors Compostos de l'aroma Vi Varietats Airen Macabeu Analisi discriminant Aroma
Localització 634.8(462.221.1) JOR