Si cliqueu sobre un autor, revista o descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.

Fitxa bibliogràfica


Títol Identificacion de compuestos de impacto odorante en vinos de la D.O.Montilla-Moriles elaborados mediante crianza biologica y quimica
Autor MORENO, J.A.   MU?OZ, D.   ZEA, L.   MOYANO, L.   MEDINA, M.  
Revista Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo
Numero
Mes Mayo
Any 2002
Pàgina 393-400
Lloc Almendralejo
Descriptors Impacte odorant   Vi   Montilla-Moriles DO   Crian?a biologica   Crian?a quimica   Olor   Aroma  
Localització 634.8(462.221.1) JOR


Aquest document està disponible a la Biblioteca d’Enologia de la URV.
     Si ets de la comunitat universitària URV adreça-t’hi.
     Si ets de fora de la URV adreça’t al servei d’obtenció de documents de la teva biblioteca o universitat.