Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Clorofenols

Resultat de la cerca

Registres trobats: 9


Títol Biosintesis de cloroanisoles y clorofenoles por Penicillium ssp. a partir de detergentes clorados en Bodega
Autor NAVASCUES, E.   CALDERON, F.   COLOMO, B.   SUAREZ, J.A.   GARCIA VALLEJO, C.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-074-4 - Mayo 1999 - V: XXI Jornadas- N: , Pg: 167-174
Descriptors Biosintesi Cloroanisols Clorofenols Penicillium spp. Detergents clorats
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Caracter "enmohecido" de los vinos, El
Autor GUIMBERTEAU, G.   CHATONNET, P.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - julio / septiembre 2000 - V: - N: 69, Pg: 39-43
Descriptors Vi Cloroanisols Clorofenols Pol.lucio Olor de fong Defectes olfactius Defectes del vi Alteracions del vi

Títol Comparacion de metodos de extraccion de clorofenoles y cloroanisoles. Aplicacion a su determinacion en corchos utilizados en el embotellado del vino
Autor MARTINEZ SORIA, M.T.   ECHEVARRIA EGUIGUREN, G.   FERNANDEZ ZURBANO, P.   LOPEZ ALONSO, M.   DIAZ YUBERO, F.   SANZ ASENSIO, J.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 108-110
Descriptors Extraccio Clorofenols Cloroanisols Suro Embotellament
Localització 663.2 JOR

Títol Extraccion asistida por microondas de cloroanisoles y clorofenoles. Barricas de roble
Autor PEREZ DEL NOTARIO, N.   GONZALEZ-SAIZ, J.   PIZARRO, C.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Abril 2008 - V: LXIII- N: 3216, Pg: 790-795
Descriptors Elaboracio de vi Cloroanisols Clorofenols Extraccio

Títol Gusto a corcho. Fenoles y anisoles
Autor RIBOULET, J.M.   BERTRAND, ALAIN  
Dades Font I JORNADA TECNICA SOBRE CLOROFENOLES Y CLOROANISOLES - 1999 - V: - N: , Pg: 61-88
Descriptors Suro Tap de suro Higiene Contaminacio Clorofenols Cloroanisols Tractament
Localització 663.258 JOR

Títol Influencia del tiempo de maceracion sobre el color de los vinos tintos de la D.O Jumilla
Autor GOMEZ PLAZA, E   CONESA ALCAZAR, R.   PEREZ PRIETO, L. J.   FERNANDEZ FERNANDEZ, J. I.   MARTINEZ CUTILLAS. A.   LOPEZ ROCA, J. M.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Julio / Septiembre 2000 - V: - N: 69, Pg: 34 -38
Descriptors Clorofenols Pol.lucio Vi Cloroanisols

Títol Les gouts de bouchon, mise au point
Autor MICHEL, G.  
Dades Font Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Septembre-Octobre 2003 - V: - N: 202, Pg: 20-22
Descriptors Gust de suro Analisi Defectes del vi Cloroanisols Clorofenols

Títol Los olores-sabores confusos de ciertos olores
Autor MIJARES, M? ISABEL  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Junio 2000 - V: LV- N: 2809, Pg: 2042-2047
Descriptors Contaminants Clorofenols Cloroanisols Olor Vi Sabor Aroma

Títol Moisi dans les caves. Attention a la contamination des vins.
Autor CHATONNET, P.  
Dades Font VITI ISSN: 0399-3558 - maig 1994 - V: - N: 187, Pg: 39-40
Descriptors Vi Defectes Toxicitat Contaminants Celler Emmagatzematge Humitat Clorofenols