Registres trobats: 3
Títol | Gusto a corcho. Fenoles y anisoles |
Autor | RIBOULET, J.M. BERTRAND, ALAIN |
Dades Font | I JORNADA TECNICA SOBRE CLOROFENOLES Y CLOROANISOLES - 1999 - V: - N: , Pg: 61-88 |
Descriptors | Suro Tap de suro Higiene Contaminacio Clorofenols Cloroanisols Tractament |
Localització | 663.258 JOR |
Títol | Quantitative determination of 2-methoxy-3-isobutylpyrazine in red wines and grapes of Bourdeaux using a stable isotope dilution assay |
Autor | KOTSERIDIS, Yorgos BAUMES, Raymond L. BERTRAND, Alain SKOUROUMOUNIS, Georges K. |
Dades Font | Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 1999 - V: - N: 841, Pg: 229-237 |
Descriptors | MIBP Experiment Vi negre Raim Bordeus Aroma Pirazina Analisi d'aliments Bordeaux |
Localització | C 15/99 |
Títol | Quantitative determination of B-ionone in red wines and grapes of Bordeaux using a stable isotope dilution assay |
Autor | KOTSERIDIS, Yorgos BAUMES, Raymond L. BERTRAND, Alain SKOUROUMOUNIS, Georges K. |
Dades Font | Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 1999 - V: - N: 848, Pg: 317-325 |
Descriptors | Vi negre Bordeus Aroma Raim Ions Analisi d'aliments Isotop Bordeaux |
Localització | C 15/96 |