Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
BERTRAND, ALAIN

Resultat de la cerca

Registres trobats: 3


Títol Gusto a corcho. Fenoles y anisoles
Autor RIBOULET, J.M.   BERTRAND, ALAIN  
Dades Font I JORNADA TECNICA SOBRE CLOROFENOLES Y CLOROANISOLES - 1999 - V: - N: , Pg: 61-88
Descriptors Suro Tap de suro Higiene Contaminacio Clorofenols Cloroanisols Tractament
Localització 663.258 JOR

Títol Quantitative determination of 2-methoxy-3-isobutylpyrazine in red wines and grapes of Bourdeaux using a stable isotope dilution assay
Autor KOTSERIDIS, Yorgos   BAUMES, Raymond L.   BERTRAND, Alain   SKOUROUMOUNIS, Georges K.  
Dades Font Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 1999 - V: - N: 841, Pg: 229-237
Descriptors MIBP Experiment Vi negre Raim Bordeus Aroma Pirazina Analisi d'aliments Bordeaux
Localització C 15/99

Títol Quantitative determination of B-ionone in red wines and grapes of Bordeaux using a stable isotope dilution assay
Autor KOTSERIDIS, Yorgos   BAUMES, Raymond L.   BERTRAND, Alain   SKOUROUMOUNIS, Georges K.  
Dades Font Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 1999 - V: - N: 848, Pg: 317-325
Descriptors Vi negre Bordeus Aroma Raim Ions Analisi d'aliments Isotop Bordeaux
Localització C 15/96