Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
MICHEL, G.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 4


Títol Comparaison des effectes barrieres aux haloanisoles et a l'oxygene de deux elastomeres pour obturateurs. Application a une bonde de barrique bi-matiere presentant des performances elevees
Autor RODIUS, E.   MICHEL, G.   VUILLAUME, L.  
Dades Font Revue des Oenologues et de techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2007 - V: 34- N: 123, Pg: 39-43
Descriptors Produccio de vi Barriques Embotellament Tap Tap de suro Tap sintetic Contaminacio del suro Cromatografia

Títol Influence des pesticides sur la croissance des levures des raisins et des vins. Influence of pesticides on the growth of yeasts from grapes and wine.
Autor MONTEIL, H.   BLAZY-MAUGEN, F.   MICHEL, G.  
Dades Font Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1986 - V: - N: 6, Pg: 349-360
Descriptors Pesticides Creixement Llevats Raim Vi
Localització C 7/75

Títol L'oxygene negatif. Une technologie tres positive. Partie 2/2: application dans l'industrie du liege "La maitrise du profil aromatique des bouchons liege naturel"
Autor MICHEL, G.   TOUREL, A.L.   MONTEL, L.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2011 - V: - N: 139, Pg: 31-33
Descriptors Oxigen negatiu Suro natural Perfil aromatic Tap de suro

Títol Les gouts de bouchon, mise au point
Autor MICHEL, G.  
Dades Font Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Septembre-Octobre 2003 - V: - N: 202, Pg: 20-22
Descriptors Gust de suro Analisi Defectes del vi Cloroanisols Clorofenols