Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Cromatografia

Resultat de la cerca

Registres trobats: 114


Títol A Method for detecting volatile amines in grapes and wines
Autor OUGH, C. S.   DAUDT, C. E.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 4, Pg: 356-359
Descriptors Most Vi Amines volatils Identificacio Analisi Destil.lacio Extraccio Cromatografia Cromatografia de gasos
Localització C 3/129

Títol A linear Arabian from a red wine.
Autor BELLEVILLE, M.P.   WILLIAMS, P.   BRILLOUET, J.M.  
Dades Font Phytochemistry ISSN: 0031-9422 VOL 33 - 1993 - V: - N: 1, Pg: 227-229
Descriptors Vi negre Polisacarids Composicio Microfiltracio Membrana Analisi Cromatografia
Localització C 6/6

Títol Adaptation de la methode officielle fransaise a l'isolement et l'identification des colorants synthetiques hydrosolubles incorpores aux vins.
Autor Le Laboratoire Central de Recherches et d'Analyses, Service de la Repression des Fraudes et du Controle de la Qualite, Massy (France).  
Dades Font FV - maig 1975 - V: - N: 565, Pg: 3 p.
Descriptors Colorants Color Vi Cromatografia
Localització FV 565

Títol Analisis de flavonoides en vino por cromatografia liquida de alta eficacia con deteccion por espectrometria de masas
Autor DE PASCUAL-TERESA, S.   JUSTENSEN, U.   RIVAS GONZALO, J.C.   SANTOS BUELGA, C.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-070-1 - Mayo 1998 - V: XX Jornadas- N: , Pg: 409-418
Descriptors Analisi Flavonoides Cromatografia liquida d'alta eficacia Espectrometria de massa
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Analisis de formulaciones de plaguicidas por cromatografia gaseosa en fases mixtas
Autor DOMECQ, A.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - 1989 - V: - N: 5 (Nutri-Fitos'89), Pg: 137-138
Descriptors Pesticides Analisi Cromatografia de gasos

Títol Analisis de plaguicidas mediante acoplamiento cromatografia liquida-espectrometria de masas con interfase de introduccion directa
Autor BARCELO, D.   ALBAIGES, J.  
Dades Font Revista de agroqu?mica y tecnolog?a de alimentos ISSN: 0034-7698 - 1987 - V: 27- N: 4, Pg: 471-483
Descriptors Plaguicides Analisi Cromatografia liquida Espectrometria de massa
Localització C 21/28

Títol Analisis de resveratrol en vinos por cromatografia liquida de ultima generacion: LC/MS y LC/MS/MS
Autor DOMINGUEZ, C.   GUILLEN, D.A.   BARROSO, C.G.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-078-7 - Mayo 2001 - V: XXIII Jornadas- N: , Pg: 417-430
Descriptors Resveratrol Analisi Cromatografia liquida d'ultima generacio
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Analysis of Molluscan Sterols: Colorimetric Methods
Autor SWIFT, M. L.  
Dades Font LIPIDS ISSN: 0024-4201 VOL 19 - 1994 - V: - N: 8, Pg: 625-630
Descriptors Cromatografia Metode colorimetric Mol.luscs Esterol Colesterol
Localització C 11/16

Títol Analytical chemistry: unlocking the secrets of wine flavour
Autor EBELER, S.E.  
Dades Font Food reviews international ISSN: 8755-9129 - 2001 - V: 17- N: 1, Pg: 45-64
Descriptors Vi Aroma Raim Analisi Fermentacio Quimica analitica Cromatografia
Localització C 15/87

Títol Antibotritis en vinos
Autor Subdireccion General de Laboratorios Agrariso de la Direccion General de Politica Alimentaria del Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentacion  
Dades Font FV - maig 1990 - V: - N: 866, Pg: 3 p.
Descriptors Fungicides Vi Determinacio Identificacio Analisi Composicio Cromatografia
Localització FV 866

Títol Aplicacion de la cromatografia de gases a la caracterizacion de vinos
Autor GASSIOT, M.   COMELLAS, L.   AUGUET, A.C.  
Dades Font Afinidad ISSN: 0001-9704 - Mayo-Junio 1981 - V: - N: , Pg: 189-196
Descriptors Cromatografia de gasos Vi Caracteritzacio
Localització C 3/64

Títol Aplicacion de la cromatografia ionica al estudio de acidos organicos en vinos elaborados con cultivos puros de levaduras
Autor ARROYO, T.   CABELLOS, J.M.   PEDREGOSA, A.   MINGUEZ, J.M?  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Octubre 2002 - V: XXXIX- N: 337, Pg: 163-166
Descriptors Most Vi Llevats Acid organic Cromatografia ionica

Títol Aven?os en la cromatografia de gasos aplicada a l'analisi de compostos volatils al vi
Autor LOPEZ, R.   CACHO, J.  
Dades Font ACE Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 1r semestre 2011 - V: 28- N: 93, Pg: 4-6
Descriptors Cromatografia de gasos Compostos volatils Vi Metodes d'analisi

Títol Bouchons liege: le controle chromatographique du TCA comme premiere mesure de prevention
Autor ALMEIDA, J.  
Dades Font Revue des Oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2005 - V: Special Boucher et conditionner les vins- N: 117, Pg: 19-21
Descriptors Tap de suro Cromatografia TCA

Títol Caracteritzacio de vins varietals : Influencia de la zona de produccio
Autor CALLAO, M.P.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - Desembre 1991 - V: - N: 23-24, Pg: 17-21
Descriptors Vi blanc Components volatils Varietats Aroma Analisi Cromatografia

Títol Caracterizacion de compuestos fenolicos por HPLC en vinos olorosos comerciales de Jerez-Xeres-Sherry
Autor MONEDERO, L.   OLALLA, M.   QUESADA, J.J.   VILLALON, M.   LOPEZ GARCIA SERRANA, H.   LOPEZ MARTINEZ, C.  
Dades Font Alimentaria ISSN: 0300-5755 - Mayo 2000 - V: - N: 312, Pg: 109-114
Descriptors Compostos fenolics Vi de Xeres HPLC Cromatografia

Títol Characterisation of chinese alcoholic beverages by their congener contents
Autor TJU LIK N. G.   ON WO, S.  
Dades Font Journal of the science of food and agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 31 - 1980 - V: - N: , Pg: 503-509
Descriptors Begudes alcoholiques Xina Cromatografia Alcohol isoamilic Alcohol superior Constituents Analisi
Localització C 3/97

Títol Characteristics of immobilized tannin for protein adsoption
Autor WATANABE, T.   MORI, T.   TOSA, T.   CHIBATA, I.  
Dades Font Journal of chromatography ISSN: 0021-9673 VOL 207 - - V: - N: 1, Pg: 13-20
Descriptors Proteines Tanins Absorcio Cromatografia Analisi Determinacio
Localització C 6/16

Títol Chromatographic identification of pesticides
Autor OSSELTON, M.D.   SNELLING, R.D.  
Dades Font Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 368 1986 - V: 368- N: , Pg: 265-271
Descriptors Identificacio Cromatografia Pesticides
Localització C 19/116

Títol Chromatographic separation of mixtures of polyphenolic acids and aldehydes and qualitative analysis of complex samples (wine)
Autor BARROSO, C.G. et al.  
Dades Font - - V: - N: , Pg: 422-424
Descriptors Cromatografia Separacio Acid polifenolic Aldehids Analisi qualitativa Vi
Localització C 24/12

Títol Chromatographie a une et deux dimensions pour la recherche des pigments rouges d?hybrides dans les mouts et dans les vins
Autor GAROGLIO, P.G.   STELLA, C  
Dades Font FV - gener 1966 - V: - N: 188, Pg: 3 p.
Descriptors Cromatografia Pigment Color Vi Most
Localització FV 188

Títol Chromatographie sur papier de substances colorantes synthetiques (dites extraits du goudron de houille) solubles dans l'eau.
Autor WOIDICH, K.   LANGER, T.   SCHMID, L.  
Dades Font FV - mar? 1969 - V: - N: 308, Pg: 14 p.
Descriptors Cromatografia Colorants Sintetic Soluble Aigua Enriquiment Vi Determinacio Identificacio
Localització FV 308

Títol Chromatography of biogenic amines. I. Generally applicable separation and detection methods
Autor SEILER, N.  
Dades Font Journal of Chromatography - 1977 - V: - N: 143, Pg: 221-246
Descriptors Cromatografia Amines biogenes Separacio Deteccio
Localització C 19/6

Títol Colorimetric method for determination of sugars and related substances
Autor DUBOIS, M.  
Dades Font Analytical Chemistry ISSN: 0003-2700 VOL 28 - mar? 1956 - V: - N: 3, Pg: 350-356
Descriptors Sucre Sacarid Polisacarids Colorimetria Fenols Identificacio Concentracio Acid sulfuric Cromatografia Analisi Filtracio
Localització C 4/114

Títol Comparaison des effectes barrieres aux haloanisoles et a l'oxygene de deux elastomeres pour obturateurs. Application a une bonde de barrique bi-matiere presentant des performances elevees
Autor RODIUS, E.   MICHEL, G.   VUILLAUME, L.  
Dades Font Revue des Oenologues et de techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2007 - V: 34- N: 123, Pg: 39-43
Descriptors Produccio de vi Barriques Embotellament Tap Tap de suro Tap sintetic Contaminacio del suro Cromatografia

Títol Controle de la fermentation malolactique par chromatographie des acides organiques sur papier et couche mince
Autor BOUVIER, J.C.  
Dades Font FV - abril 1990 - V: - N: 852, Pg: 6 p.
Descriptors Fermentacio malolactica Cromatografia Acid organic Analisi Vi negre Acid malic Acid lactic
Localització FV 852

Títol Cromatografia micelar electrocinetica capilar. Bases y estudio de sus posibilidades para la determinacion de vitaminas hidrosolubles en mostos.
Autor GUELL, C.   LOPEZ, F.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1995 - V: - N: 39, Pg: 42-49
Descriptors Most Cromatografia micelar electrocinetica capil.lar Electroforesi capil.lar Vitamina hidrosoluble

Títol Desarrollo y estudio de la robustez de un metodo analitico para la determinacion de acidos grasos por cromatografia liquida de gases en productos pesqueros
Autor GARCIA BLANCO, A.M.   PI?EIRO GONZALEZ, C.   MIRON LOPEZ, J.  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Diciembre/Enero 2013/2014 - V: - N: 449, Pg: 79-85
Descriptors Desenvolupament Estudi Metode analitic Determinacio Acid gras Cromatografia liquida de gasos Productes pesquers

Títol Determinacion de 2,4,6-tricloroanisol en vinos blancos, tintos y rosados mediante microextraccion en fase solida del espacio de cabeza y cromatografia de gases con detector de captura electronica
Autor RIU, M.   MESTRES, M.   BUSTO, O.   GUASCH, J.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 255-257
Descriptors 2,4,6-tricloroanisol Vi blanc Vi rosat Vi negre Microextraccio en fase solida Cromatografia de gasos
Localització 663.2 JOR

Títol Determinacion de acidos organicos por cromatografia ionica en vions elaborados con cultivos puros de levaduras
Autor ARROYO, T.   CABELLOS, J.M.   GUERRERO, A.   YEBENES, L.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-074-4 - Mayo 1999 - V: XXI Jornadas- N: , Pg: 327-336
Descriptors Acid organic Cromatografia ionica Cultiu pur Llevats
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Determinacion de aminas biogenas a partir de cultivos bacterianos
Autor GARCIA MORUNO, E.   CARRASCOSA, A.V.   MU?OZ, R.  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Enero 2011 - V: - N: 3339, Pg: 150-157
Descriptors Amines biogenes Cultiu de bacteris Microbiologia OIV Cromatografia

Títol Determinacion de benzo(a)pireno en aceites de oliva virgen y aceites de orujo de oliva por cromatografia de filtracion en gel y cromatografia liquida
Autor BURDASPAL, P. A.; LEGARDA, T. M.; SANCHEZ, J. J.  
Dades Font Alimentaria ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2001 - V: - N: 327, Pg: 11-18
Descriptors Benze Oli d'oliva Analisi Filtracio Cromatografia liquida Oli de pinyolada

Títol Determinacion de hidrocarburos aromaticos policiclicos en aceites de orujo de oliva por cromatografia de filtracion en gel y cromatografia liquida
Autor BURDASPAL, P.A.   LEGARDA, T.M?   SANCHEZ, J.J.  
Dades Font Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Diciembre 2001 - V: XXXVIII- N: 328, Pg: 117-126
Descriptors Hidrocarburs aromatics policiclics Oli de llavor de raim Cromatografia Filtracio en gel Cromatografia liquida Oli de pinyolada

Títol Determination de l'acide D-malique , de l'acide L-malique et de l'acide DL-malique
Autor JUNGE, C.  
Dades Font FV - novembre 1990 - V: - N: 876, Pg: 6 p.
Descriptors Analisi Determinacio Identificacio Acid malic Acid L-malic Acid D-malic Acid DL-malic Vi Control de qualitat Cromatografia HPLC Metode enzimatic
Localització FV 876

Títol Determination du glycerol dans le vin
Autor OUGH, C. S.   FONG, D.   AMERINE, M. A.  
Dades Font FV - febrer 1973 - V: - N: 443, Pg: 2 p.
Descriptors Glicerol Vi Cromatografia Determinacio
Localització FV 443

Títol Determination du glycerol et des glucides dans les mouts, vins et champagnes par chromatographie liquide haute performance : repetabilite, reproductibilite.
Autor TUSSEAU, D.   BENOIT, C.  
Dades Font Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 VOL 6 - 1986 - V: - N: , Pg: 559-577
Descriptors Glicerol Vi Most Cava Xampany Champagne HPLC Cromatografia Analisi Composicio Dosificacio Dosatge Sucre
Localització C 4/100

Títol Determination du glycerol, du 2-3 butanediol et du dihydroxyacetone dans les sucres, le sorbitol, le mannitol, etc.. par chromatographie de partage
Autor NEISH, A.C  
Dades Font FV - maig 1967 - V: - N: 147, Pg: 8 p.+ 1 feuillet d?errata
Descriptors Cromatografia Glicerol Vi Determinacio Sorbitol Mannitol Sucre Glucosa Butanodiol Dihidroxiacetona
Localització FV 147

Títol Determination du rapport glucose-fructose par chromatographie sur papier.
Autor GELENCSER, J.   KALLAY, M.   SARKANY, P.  
Dades Font FV - novembre 1974 - V: - N: 521, Pg: 4 p.
Descriptors Glucosa Fructosa Cromatografia Vi Determinacio Espectrofotometria
Localització FV 521

Títol Determination of pteroic acid by high-performance thin-layer chromatography. Contribution to the investigation of 7,8-dihydropteroate synthase
Autor BARTELS, R.   BOCK, L.  
Dades Font Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 VOL 659 - 1994 - V: - N: , Pg: 185-189
Descriptors Acid pteroic Cromatografia Cromatografia en capa fina d'alta resolucio
Localització C 6/61

Títol Dosage des acides amines des vins et des mouts par chromatographie gaz-liquide sur colonne macrobone
Autor FERRARI, G.   HORY, CH  
Dades Font Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 VOL 22 - 1988 - V: - N: 4, Pg: 299-303
Descriptors Vi Most Analisi Cromatografia Acid aminat
Localització C 2/16

Títol Dosage des sucres totaux et reducteurs et d'autres constituants dans les eaux-de-vie d'origine viticole
Autor TAVARES, M.J.   LOURO, M.D.   PERDIGAO, M.H.   MOREIRA, M.S.   MENDES, M.T.  
Dades Font FV - abril 1991 - V: - N: 892, Pg: 12 p.
Descriptors Sucre Vi Graduacio Analisi Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Esters Alcohol Grau alcoholic Begudes alcoholiques Reduccio Colorimetria Cromatografia
Localització FV 892

Títol Dosage du cyanure dans les vins par chromatographie ionique haute performance. Observations sur les consequences d'un traitement au ferrocyanure de potassium sur les teneurs en cyanure
Autor CAZABEIL, J. M.   TRICARD, C.   HAMMOUN, A.  
Dades Font FV - mar? 1993 - V: - N: 948, Pg: 6 p.
Descriptors Cianur Dosificacio Dosatge Vi Ferrocianur Potassi Addicio Cromatografia Metall Ferro Coure Composicio
Localització FV 948

Títol Dosage du glycerol dans les vins par chromatographie en phase liquide : comparaison avec differentes methodes
Autor GUIFFON, J. P... [et al.]  
Dades Font Annales des Falsifications de l'Expertise Chimique et Toxicologique ISSN: 0242-6110 VOL 73 - gener 1980 - V: - N: 782, Pg: 17-24
Descriptors Dosificacio Dosatge Glicerol Vi HPLC Analisi Cromatografia Metode enzimatic
Localització C 3/126

Títol Dosage du sorbitol dans les vins par HPLC
Autor GOIFFON, J. P.  
Dades Font FV - abril 1991 - V: - N: 894, Pg: 1 p.
Descriptors Sorbitol Vi Composicio Determinacio Analisi Identificacio HPLC Cromatografia
Localització FV 894

Títol Dosage par chromatographie liquide haute performance des principaux acides organiques du vin
Autor POLO, M. C.   BARAHONA, F.   CACERES, I.  
Dades Font Connaissance de la vigne et du vin ISSN: 0010-597X VOL 20 - 1986 - V: - N: 3, Pg: 175-187
Descriptors Cromatografia HPLC Acid organic Vi Analisi Composicio Identificacio Dosificacio Dosatge Acid
Localització C 4/79

Títol Dosage simultane des acides sorbiques dans les vins par chromatographie en phase gazeuse
Autor URETA, F  
Dades Font Connaissance de la vigne et du vin ISSN: 0010-597x VOL 18 - 1984 - V: - N: 4, Pg: 287-291
Descriptors Cromatografia de gasos Cromatografia Acid benzoic Acid sorbic Vi Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Dosificacio Dosatge
Localització C 3/23

Títol Effect of different stresses on the resveratrol level in various parts of vitis genotypes
Autor SARDI, E.   KORBULY, J.   MINCSOVICS, E.   KIRALYNE VEGHELY, Z.  
Dades Font Proceedings of the seventh international symposium on Grapevine Genetics and Breeding ISSN: 0567-7572 - July 1998 - V: 2- N: , Pg: 597-603
Descriptors Vitis amurensis Resistencia a les malalties OPLC Cromatografia Resveratrol Malalties
Localització 634.804 INT

Títol Eficacio en la extraccion de la fraccion volatil en vinos blancos de fibras con recubrimiento de polidimetilsiloxano empleando la cromatografia de gases acoplada a la espectometria de masas
Autor PEREZ OLIVERO, S.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 36-38
Descriptors Microextraccio Extraccio Fibra Polidimetilsiloxa Vi blanc Elaboracio de vi

Títol El analisis integro de los vinos. IV. Cromatografia de liquidos de alta eficacia
Autor CACERES, I.   BARAHONA, F.   POLO, C.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo-Junio 1986 - V: - N: , Pg: 141-152
Descriptors Vi Analisi Cromatografia de liquids d'alta eficacia
Localització C 24/8

Títol Ensayos de determinacion de volatiles mayoritarios y olioles del vino por cromatografia de gases en columna capilar e inyeccion directa
Autor MU?OZ, D.   PEINADO, R.A.   MORENO, J.   MEDINA, M.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-079-5 - Mayo 2002 - V: XXIV Jornadas- N: , Pg: 369-380
Descriptors Volatils majoritaris Oliols Cromatografia de gasos Columna capil?lar Injeccio directa Vi
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Estimation qualitative de la matiere colorante du vin rouge.
Autor BOURZEIX, M.   HEREDIA, N.  
Dades Font FV - 1985 - V: - N: 796, Pg: 4 p.
Descriptors Colorants Color Vi negre Control de qualitat Cromatografia Antocians Constituents
Localització FV 796

Títol Estimation rapide des constituants macromoleculaires des mouts et des vins par chromatographie liquide haute pression (CLHP) de tamisage moleculaire
Autor OLLIVIER, C.   LLAUBERES, R. M.   DUBOURDIEU, D.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 20 - 1986 - V: - N: 2, Pg: 119-123
Descriptors HPLC Most Polisacarids Proteines Cromatografia Refractometria Espectrometria Dosificacio Dosatge Vi Col.loide Tamisatge
Localització C 4/86

Títol Estudi del col.loides polisacarids en vins blancs
Autor MINGUEZ, S.   GONZALO, A.  
Dades Font ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 2n trimestre 1993 - V: - N: 27, Pg: 4-14
Descriptors Vi blanc Vi Polisacarids Raim Llevats Most Analisi Col.loide Clarificacio Cromatografia HPLC

Títol Estudio de compuestos aromaticos en el jamon iberico mediante cromatografia en fase gaseosa con detectores olfatorios y de ionizacion de llama
Autor TIMON, M.L.   CAVA, R.   VENTANAS, J.   GARCIA, C.  
Dades Font Carnica 2000 ISSN: 0210-5543 - Octubre 1997 - V: - N: , Pg: 137-140
Descriptors Compostos aromatics Pernil iberic Cromatografia de gasos Ionitzacio de flama
Localització C 15/131

Títol Estudio del aroma de los vinos de Tierra de Barros mediante separacion en fases por adicion de sales y cromatografia gas-liquido de la fase organica
Autor MARECA, I.   MAYNAR, J. I.   MESIAS, J. L.  
Dades Font Revista de agroquimica y tecnologia de alimentos ISSN: 0034-7698 VOL 20 - 1980 - V: - N: 2, Pg: 240-246
Descriptors Aroma Vi blanc Components volatils Cromatografia de gasos HPLC Analisi Tierra de Barros Addicio Sal Identificacio
Localització C 3/134

Títol Evolucion del contenido de acidos organicos en la elaboracion del cava
Autor GUILLEN, M. T.   LUGAR, L.   MARTI, M.   GOMEZ, J. M.   TORRE, M. C. de la  
Dades Font Alimentaria ISSN: 0300-5755 - novembre 1987 - V: - N: , Pg: 51-53
Descriptors Cava Vinificacio Acid organic Analisi Composicio Acid Fermentacio Control de qualitat Cromatografia
Localització C 4/110

Títol Extraction and Cleanup of Organochlorine, Organophosphate, Organonitrogen, and Hydrocarbon Pesticides in Produce for Determination by Gas-Liquid Chromatography
Autor LUKE, M.A.   FROBERG, J.E.   MASUMOTO, H.T.  
Dades Font Journal of the AOAC - 1975 - V: 58- N: 5, Pg: 1020-1026
Descriptors Organoclorina Organofosfat Organonitrogen Hidrocarbons Pesticides Cromatografia Determinacio
Localització C 18/149

Títol Extraction and determination of biogenic amines in fermented sausages and other meat products used reversed-phase HPLC.
Autor STRAUB, Bernh (et. al.)  
Dades Font Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 197 - 1993 - V: - N: , Pg: 230-232
Descriptors Amines biogenes HPLC Determinacio Aliments fermentats Analisi Cromatografia
Localització C 4/33

Títol Extraction et identification des matieres colorantes synthetiques solubles dans l'eau.
Autor
Dades Font FV - agost 1968 - V: - N: 299, Pg: 5 p.
Descriptors Identificacio Colorants Color Vi Sintetic Soluble Aigua Cromatografia
Localització FV 299

Títol Fermentation malolactique en barriques. Le role des bacteries lactiques dans la liberation de l'arome boise
Autor BLOEM, A.   DE REVEL, G.  
Dades Font Revue des Oenologues et de techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2007 - V: 34- N: 123, Pg: 25-27
Descriptors Fermentacio malolactica Bacteris lactics Aroma del vi Caracteritzacio aromatica Barriques Cromatografia Produccio de vi

Títol Gas chromatographic analysis of volatile fatty acids in wines
Autor SHINOHARA, T.  
Dades Font Agricultural and Biological Chemistry VOL 49 - 1985 - V: - N: 7, Pg: 2211-2212
Descriptors Cromatografia Vi Acid gras
Localització C 11/30

Títol Gas-liquid chromatography-mass spectrometry of monoand dithiols as their tert-butyldimethylsilyl derivates
Autor LANDRUM, D.C.   MAWHINNEY, T.P.  
Dades Font Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 1989 - V: - N: 483, Pg: 21-32
Descriptors Analisi Cromatografia Compostos sofrats Monotiols Ditiols
Localització C 13/20

Títol Gli Alcoli superiori nei vini : influenza della cultivar e dell'annata di produzione
Autor DI STEFANO, R.  
Dades Font Vignevini ISSN: 0390-0479 VOL 7 - 1980 - V: - N: 12, Pg: 45-48
Descriptors Alcohol superior Alcohol Vi Cromatografia Cromatografia de gasos Anyada Esters Control de qualitat Aroma Vinificacio Fermentacio Vi blanc Vi negre
Localització C 3/133

Títol Herramienta eficaz para valorar la calidad de la uva y visualizar su vinificacion con precision, Una
Autor BIOENOS  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 64
Descriptors Productes enologics Cromatografia Cromaticitat Analisi del vi Analisi qualitatitiva Tanins Tanins enologics

Títol Hidroxylate linalool derivatives as precursors of volatile monoterpenes of muscat grapes
Autor WILLIAMS, P. J.   STRAUSS, C.R.   WILSON, B.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - abril 1980 - V: - N: 4, Pg: 766-771
Descriptors Aroma Moscatell Most Raim Components volatils Terpens Oxidacio Vitis vinifera L. Moscatell d'Alexandria Moscat Bianco Hidrolisi Temperatura Calor Cromatografia Monoterpens
Localització C 3/141

Títol Hochleistungsflussigchromatographische Bestimmung von organischen Sauren, Zuckern, Glycerin und Alkohol im Wein an einer Kationenaustauschersaule
Autor PFEIFFER, P.   RADLER, F.  
Dades Font Z Lebensm Unters Forsch - 1985 - V: - N: 181, Pg: 24-27
Descriptors Glicerina Alcohol Cromatografia Vi
Localització C 19/78

Títol Identification and determination of volatile constituents in Burgundy Pinot noir wines
Autor SCHREIER, P.   DRAWERT, F.   ABRAHAM, K. O.  
Dades Font Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie ISSN: 0023-6438 VOL 13 - 1980 - V: - N: , Pg: 318-321
Descriptors Components volatils Pinot noir Vi Pinot negre Cromatografia Cromatografia de gasos Aroma Extraccio Espectrometria Identificacio Borgonya Bourgogne
Localització C 3/121

Títol Immobilized tannin - a novel adsorbent for protein and metal ion.
Autor CHIBATA, I.   TOSA, T.   MORI, T.   WATANABE, T.   SAKATA, N.  
Dades Font Enzyme and Microbial Technology ISSN: 0141 - 0229 VOL 8 - mar? 1986 - V: - N: , Pg: 130-136
Descriptors Tanins Proteines Metall Ions Enzims Absorcio Cervesa Cromatografia
Localització C 6/32

Títol Influence du debourbage des mouts et du sulfitage sur les teneurs en substances volatiles des vins et des eaux-de-vie
Autor MARLY-BRUGEROLLE, C.   SARRE, C.   BERTRAND, M. A.  
Dades Font Connaissance de la vigne et du vin ISSN: 0010-597X VOL 12 - 1978 - V: - N: 1, Pg: 35-48
Descriptors Desfangament Vi blanc Most Components volatils Aroma Clarificacio Ugni blanc Fermentacio Poliol Cromatografia Alcohol superior Esters
Localització C 4/19

Títol Influencia del deburbado y de los lipidos sobre la formacion de productos secundarios en la vinificacion en blanco
Autor ARTAJONA, J.   BERTRAND, M. A.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1990 - V: - N: 7, Pg: 55-61
Descriptors Vinificacio Vi blanc Llevats Aroma Desfangament Esters Cromatografia Lipids Analisi

Títol Influenza dell'anidride solforosa sui composti volatili ceduti dai lieviti
Autor STEFANO, R. D.   DELFINI, C.   CIOLFI, G.  
Dades Font Annali dell Istituto Sperimentale per l'Enologia Asti ISSN: 0374-5791 - - V: - N: , Pg: 519-527
Descriptors Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Components volatils Llevats Fermentacio Cromatografia Cromatografia de gasos Most
Localització C 3/9

Títol La cromatografia de gases aplicada a los vinos .
Autor CASAJUS, J. J.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184x VOL 42 - 1987 - V: - N: 2138, Pg: 3285-3292
Descriptors Cromatografia de gasos Vi Analisi Aroma Composicio Components volatils
Localització C 4/75

Títol La cromatografia liquida ad alta risoluzione (HPLC) nel controllo di alcuni indici di qualita dei vini
Autor SILVA, A.   COLAGRANDE, O.  
Dades Font Industrie delle Bevande ISSN: 0390-0541 - abril 1987 - V: - N: , Pg: 81-96
Descriptors Cromatografia liquida d'alta resolucio Vi Qualitat
Localització C 6/91

Títol La cromatografia liquida en enologia
Autor PALMA LOVILLO, M.   GUILLEN SANCHEZ, D.  
Dades Font ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1r Semestre 2011 - V: 28- N: 93, Pg: 13-19
Descriptors Cromatografia liquida HPLC Analisi enologica

Títol Le Sorbitol dans les vins
Autor TERCERO, E.  
Dades Font FV - agost 1967 - V: - N: 249, Pg: 5 p.
Descriptors Sorbitol Determinacio Vi Cromatografia Metode Emiliani Metode Feduchy/Hidalgo Metode Litterscheid
Localització FV 249

Títol Lipid and fatty acid compositions of different grape types
Autor GALLANDER, J. F.   PENG, A. C.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 1, Pg: 24-27
Descriptors Raim Acids grassos Lipids Vitis vinifera Varietats Identificacio Cromatografia Cromatografia de gasos HPLC Vitis labrusca
Localització C 3/132

Títol Los whiskies escoceses. Estudio analitico de sus componentes volatiles por cromatografia de gases
Autor RODRIGUEZ, I   DE LA SERNA, P  
Dades Font Alimentaria ISSN: 0300-5755 - octubre 2000 - V: - N: 316, Pg: 139-146
Descriptors Whisky escoces Cromatografia Cromatografia de gasos Components volatils

Títol Manoproteinas en vino por cromatografia de gases. Saccharomyces cerevisiae
Autor MARTINEZ-RODRIGUEZ, A.J.   NU?EZ, Y.   CARRASCOSA, A.V.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Enero 2009 - V: LXIV- N: 3249, Pg: 70-72
Descriptors Mannoproteines Vi Llevats Quantificacio Cromatografia de gasos Extraccio Metode d'analisi

Títol Materias reductoras en mostos y vinos: caracteristicas y analisis
Autor BUXADERAS SANCHEZ, S.  
Dades Font XI Cursos Rioja'96: Temas actuales de la fermentacion de los vinos tintos - 1996 - V: - N: , Pg: 13-35
Descriptors Fermerntacio Most Congressos Vi negre Materies reductores Cromatografia
Localització 663.252.4 Cur

Títol Methode polyvalente de recherche et de dosage des residus de pesticides divers dans les produits de la vigne.
Autor MESTRES, R.   TOURTE, J.   CAMPO, M.   ILLES, S.  
Dades Font FV - mar? 1975 - V: - N: 552 bis., Pg: 10 p.
Descriptors Residus Pesticides Cromatografia
Localització FV 552 bis

Títol Methodes d'analyse des boissons spiritueuses d'origine viticole
Autor BERTRAND, M. A.  
Dades Font FV - juliol 1990 - V: - N: 867, Pg: 12 p.
Descriptors Begudes alcoholiques Analisi Composicio Cromatografia HPLC
Localització FV 867

Títol Microextraccion en fase solida
Autor PEREZ,S.J.   PEREZ,J.P.  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Marzo 2011 - V: - N: 3347, Pg: 534-537
Descriptors Microextraccio en fase solida Mostres Cromatografia

Títol Nota. Aplicacion de la cromatografia de intercambio ionico al estudio de preparados pecticos comerciales
Autor NAVARRO, G. et al.  
Dades Font Revista de agroqu?mica y tecnolog?a de alimentos ISSN: 0034-7698 - 1983 - V: 23- N: 1, Pg: 143-147
Descriptors Cromatografia de intercanvi ionic Preparat pectic
Localització C 20/54

Títol Optimizacion de la tecnica de Cromatografia Liquida de Alta Resolucion (DHPLC) para deteccion e identificacion de bacterias acido-aceticas de interes en la produccion de vinagre
Autor SAGARZAZU GRAU, N.  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Julio/Agosto 2013 - V: - N: 445, Pg: 40-45
Descriptors Optimitzacio Tecnica Cromatografia liquida d'alta resolucio Deteccio Identificacio Bacteris acidacetics Produccio de vinagre

Títol Optimization of the trapping of volatile sulphur compounds in a home made cryotrap device for chromatographic analysis
Autor WARDENCKI, W.  
Dades Font Annali di Chimica ISSN: 003-4592 VOL 87 - 1997 - V: - N: 5-6, Pg: 305-316
Descriptors Analisi Cromatografia Compostos sofrats Trampa criogenica
Localització C 13/19

Títol Perfiles de seis vinos tintos de alta expresion conseguidos por cromatografia de gases olfatometria completado con el analisis cuantitativo
Autor CULLERE, L.   LAPE?A, A.C.   ASTRAIN, J.   CACHO, J.   FERREIRA, V.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 240-242
Descriptors Vi negre Cromatografia de gasos Olfactometria Analisi quantitativa
Localització 663.2 JOR

Títol Purification and Characterization of an Acetyl-CoA Hydrolase from Saccharomyces cerevisiae
Autor LEE, F. J. S.   LIN, L. W.   SMITH, J. A.  
Dades Font European Journal of Biochemistry ISSN: 0014-2956 - 1989 - V: - N: 184, Pg: 21-28
Descriptors Acetil-CoA Hidrolasa Saccharomyces cerevisiae Cromatografia Acetilcoenzim A
Localització C 11/20

Títol Radioimmunoassays for the differential and direct analysis of free and conjugated abscisic acid in plant extracts
Autor WEILER, Elmar W.  
Dades Font Planta ISSN: 0032-0935 - 1980 - V: - N: 148, Pg: 262-272
Descriptors Radioimmunoanalisi Acid abscisic Antiserum Acid faseic Cromatografia
Localització C 3/164

Títol Rapid determination of lead in wine by ion chromatography coupled with UV photolysis
Autor BULDINI, P. L.   CAVALLI, S.   LAL SHARMA, J.  
Dades Font Agro-food Industry Hi-Tech ISSN: 0396-7891 VOL 3 - setembre-octubre 1992 - V: - N: 5, Pg: 25-27
Descriptors Vi Plom Ions Cromatografia Determinacio Analisi espectral Fotolisi
Localització C 2/78

Títol Recherche capillographique du caramel
Autor GAROGLIO, P.G.   STELLA, C  
Dades Font FV - octubre 1969 - V: - N: 329, Pg: 2 p.
Descriptors Caramel Vi Most concentrat Aiguardent Begudes alcoholiques Cromatografia Metode capil.lografic a l'aire lliure
Localització FV 329

Títol Recherche chromatographique des acides halogene-carboxyliques dans les mouts et dans les vins. (Complement aux FV nQ 245 et 251)
Autor SABATELLI,P.   STELLA, C  
Dades Font FV - novembre 1967 - V: - N: 256, Pg: 2 p.
Descriptors Cromatografia Vi Most Determinacio Acid carboxilic Halogen
Localització FV 256

Títol Recherche chromatographique des acides monobromacetique et monochloracetique dans les vins
Autor TERCERO, C.  
Dades Font FV - maig 1966 - V: - N: 203, Pg: 6 p.
Descriptors Acid monocloracetic Acid monobromacetic Vi Determinacio Cromatografia
Localització FV 203

Títol Recherche de l'acide citramalique dans les vins de liqueur doux, par chromatographie sur papier et sur plaques de cellulose.
Autor Le Service des Laboratoires du Ministere de l'Economie et des Finances, Paris  
Dades Font FV - juliol 1979 - V: - N: 691, Pg: 3 p.
Descriptors Acid citramalic Vi licoros Vi dol? Cromatografia Determinacio
Localització FV 691

Títol Recherche des colorants synthetiques dans les vins
Autor ARATA, M.   SAENZ-LASCANO RUIZ  
Dades Font FV - febrer 1967 - V: - N: 229, Pg: 3 p.
Descriptors Colorants Sintetic Color Vi Cromatografia
Localització FV 229

Títol Recherche des matieres colorantes artificielles.
Autor Experts d'Allemagne Federale  
Dades Font FV - agost 1968 - V: - N: 298, Pg: 2 p.
Descriptors Colorants Color Determinacio Cromatografia
Localització FV 298

Títol Recherche des matieres colorantes synthetiques.
Autor DIEZ, C.A.   SANCHEZ, E.  
Dades Font FV - octubre 1973 - V: - N: 465, Pg: 2 p.
Descriptors Sintetic Color Colorants Vi Determinacio Identificacio Cromatografia
Localització FV 465

Títol Recherche et identification de colorants synthetiques dans les vins et les jus de fruits (a l'exception des jus d'agrumes) par chromatographie sur papier. (Iere communication: Les colorants acides).
Autor NEY, M.  
Dades Font FV - abril 1972 - V: - N: 405, Pg: 3 p.
Descriptors Antocians Cromatografia Identificacio Colorants Sintetic Suc de fruita Color
Localització FV 405

Títol Revision: aplicacion de las tecnicas cromatogarficas al estudio de trigliceridos y esteroles de la grasa de leche
Autor DE LA FUENTE, M.A.   JUAREZ, M.  
Dades Font Food Science and Technology International Ciencia y Tecnologia de Alimentos Internacional ISSN: 1082-0132 VOL 5 - April 1999 - V: - N: 2, Pg: 103-119
Descriptors Greix Llet Triglicerids Esterol Cromatografia

Títol Screening de compuestos volatiles presentes en vinos blancos por HS-SPME-CG-MS empleando una fase estacionaria con un alto porcentaje de microporos
Autor PEREZ OLIVERO, S.J.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 40-44
Descriptors Vi blanc Compostos volatils Cromatografia Cromatografia de gasos HS-SPME

Títol Separacion en columnas por cromatografia de intercambio ionico en la industria alimentaria. Equilibrio, cinetica y bases de disenyo
Autor DIAZ, M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 1999 - V: - N: 7, Pg: 125-132
Descriptors Separacio en columna Industria alimentaria Cromatografia d'intercanvi ionic

Títol Separation du sorbitol des vins et des mouts par chromatographie d'echange ionique
Autor BARBEITO, M. E.   GARGANTINI, R.  
Dades Font FV - - V: - N: 926, Pg:
Descriptors Sorbitol Canvi ionic Cromatografia Vi Most
Localització FV 926

Títol Solubilization, affinity chromatography and Ca 2+/polyamine activation of the plasma membrane-located 1,3-b-D- glucan synthase
Autor JEBLICK, W.   KAUSS, H.  
Dades Font Plant Science ISSN: 0618-9452 VOL 48 - 1987 - V: - N: , Pg: 63-69
Descriptors Cromatografia Calci Plasma Membrana Citologia Plantes Cel.lula Enzims Cromatografia
Localització C 4/134

Títol Some volatile components of vitis vinifera variety Cabernet Sauvignon wine
Autor ROSANNE, W. S.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 4, Pg: 360-363
Descriptors Components volatils Vi Aroma Vitis vinifera Cabernet sauvignon Espectrometria Cromatografia de gasos Cromatografia California Identificacio Esters Alcohol Hidrocarbons poliaromatics Nitrogen
Localització C 3/130

Títol Sulla presenza di ammine biologiche nei mosti e nelle bevande fermentate : uno studio analitico
Autor ADDEO, F.   MALORNI, A.  
Dades Font Scienza e tecnologia degli alimenti VOL 4 - 1974 - V: - N: 4, Pg: 241-245
Descriptors Amines biogenes Most Fermentacio Vi Cervesa Espectrometria Cromatografia Cromatografia de gasos Identificacio
Localització C 4/52

Títol Sur la presence de diglucosides dans les vins de vitis vinifera
Autor TEODORESCU, St.  
Dades Font FV - gener 1967 - V: - N: 225, Pg: 2 p.
Descriptors Diglucosid malvi Vi Cromatografia Determinacio
Localització FV 225

Títol Synthesis of a Fluorescent Derivatizing Reagent, 6-Aminoquinolyl-N-Hydroxysuccinimidyl Carbamate, and Its Application for the Analysis of Hydrolysate Amino Acids via High-Performance Liquid Chromatography.
Autor COHEN, S.   MICHAUD, Dennis P.  
Dades Font Analytical Biochemistry ISSN: 0003-2697 - 1993 - V: - N: 211, Pg: 279-287
Descriptors Cromatografia liquida d'alta resolucio Cromatografia Aminoacid
Localització C 6/65

Títol Tecnicas utiles en determinacion de compuestos volatiles en vinos
Autor PEREZ, S.J.   PEREZ, J.P.  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Julio 2011 - V: - N: 3354, Pg: 1110-1114
Descriptors Compostos volatils Metodes d'analisi Analisi de l'aroma Cromatografia Tecniques d'aillament

Títol The Evolution of champagne volatiles during ageing
Autor ADDA, J.   ROGER, S.   LOYAUX, D.  
Dades Font Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 32 - 1981 - V: - N: , Pg: 1254-1258
Descriptors Aroma Components volatils Envelliment Cromatografia de gasos Xampany Cromatografia Analisi
Localització C 3/21

Títol The Phenolic cinnamates of white grapes and wine
Autor SINGLETON, V. L.   TIMBERLAKE, C. F.   LEA, A. G. H.  
Dades Font Journal of the science of food and agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 29 - 1978 - V: - N: , Pg: 403-410
Descriptors Cabernet sauvignon Raim Fenols Vi negre Most Acid cinamic Components volatils Aroma Hidrolisi Acid carboxilic Cromatografia
Localització C 4/20

Títol Untersuchung der Zuckerbausteine von Polysacchariden des Weines
Autor WILL, Frank   DIETRICH, Helmt  
Dades Font Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 191 - 1990 - V: - N: , Pg: 123-128
Descriptors Polisacarids Vi Analisi Cromatografia Sucre Cromatografia de gasos
Localització C 3/15

Títol Uso de tecnicas cromatograficas y espectrometria de masas en la identificacion de levaduras de vinificacion. Comportamiento frente a antifungicos
Autor PAREDES SALIDO, F.   MIRA GUITIERREZ,J.M.   SASIAN MACIA, P.  
Dades Font XXII Jornadas de Viticltura y Enologia Tierra de Barros - 2000 - V: - N: , Pg: 553-564
Descriptors Cromatografia Tecniques cromatografiques Espectrometria de massa Llevats Vinificacio Antifungics
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Ventajas del detector de masas triple cuadruplo en la determinacion de residuos medicamentosos en muestras de leche por cromatografia liquida
Autor KORTABITARTE, M.   VILLEGAS, L.   GABIRONDO, E.  
Dades Font Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos. ISSN: 033-5755 - Septiembre 2007 - V: - N: 386, Pg: 82-83
Descriptors Llet Control de qualitat Cromatografia liquida Residus

Títol Volatile components of Albana wine : II Alcohol-free fraction
Autor CAPELLA, P.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 3, Pg: 216-218
Descriptors Alcohol Components volatils Vi Cromatografia Cromatografia de gasos Espectrometria
Localització C 3/135

Títol Volatile ester hydrolysis of formation during storage of model solutions and wines
Autor OUGH, C. S.   RAMEY, D. D.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - 1980 - V: - N: , Pg: 928-934
Descriptors Esters Vi Emmagatzematge Fermentacio Hidrolisi Vi negre Destil.lacio Llevats Vi blanc Etanol Cromatografia Cromatografia de gasos Identificacio Esters volatils Most Acid Alcohol Enzims
Localització C 3/140